2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlaar anne çantası aldınız mı nerden aldınız alcak mısınız...:26:

annem dün dio ki bi çanta beğen de hazırlanır artık yavaştan, onu götürürsün doğumda da..:26:

günaydın kızlar :))

cullucan öncelikle senin evlilik yıldönümün utlu olsun nice senelere cnm :))

bu arada iş yerinde de dün öle biraz rahatsızdım i bunu farkettler galiba , benim yerime bakıcak alternatif oluşturmaya başladılar , bu da benim zaman içinde işsizliğe doğru adım attığmı gösterio bi anlamda , bakalım napıcam bilmiyorum , sanırım bebeğe baktırma konusunda da sıkıntı yaşayabilirim , öle olursa da onlar çıkarmasada ben zaten çıkmak zorunda kalabilirm ... garip gelio şu an evet bebeğim için kızım için herşeye değer ama , bilmiyorum bi ara verince de sonrasınada işe dönmek çok daha zor oluo ...hakkımızda hayırlısı ...

benm elime de gelio ama göbek deliği civarında olduğu için benmkinn poposu galiba..uyy yerim ben onu

Son düzenleme:

mutlu seneler canım eşin ve bebişinle daha nice 5 seneler olsun inşallah :)

cnm hakkında hayırlısı olsun, eğer işin iyiyse ve bakıcı ayarlayabilirsen işinde ısrarcı ol derim bu zamanda iş çok kolay bulunmuyor, ama bebişime bakıyım dersen de o da güzel büyüyünce başka bi kapı açılır..kimyacı mısın bu arada:26:

günaydın tatlım nbr..yaa benm zıpır oğlan maşallah gece gündüz şımarıklık yapıyo içerde maşallahbi doğsun yiycem onu ham yapcam

iyiyim şükür bugün cumartesi olsaydı daha iyi olabilirdim

şımarıklıkları içerde başladı bu bebişlerin napıcaz bakalım bu kuzularla

kızlar doğumdan sonra dağılmayalım ama buluşalım mutlaka burda tamam mııııııııııııııııııııı?

[/QUOTE]

benimkide ayaklarıyla yada elleriyle yittiriyor elime geliyo içim bi hoş oluyooooo bi doğsalarda sevsek yaaaa

günaydın kızlar, bugünün cuma arefesi olduğundan mıdır nedir bi huzurluyum bi huzurlu

cullucanım bugün sizin evlilik yıldönümünüz demi. eşinle bebişinle nice seneler tatlımmmmm bakalım akşam ne süpriz var sanaaa

günaydın tatlım nbr..yaa benm zıpır oğlan maşallah gece gündüz şımarıklık yapıyo içerde maşallahbi doğsun yiycem onu ham yapcam

ayyy evet yaa oğlanlar zıpır oluyo.benimkide fıldır fıldırrr maşalahhh

maşallah cnm yaa, bazen çok deişik hareketler yapıyo eşimle taklidini yapıyoruz çocuğun herhalde içerde "selim nurullah" dansı yapıyo filan die..(yetenek sizsinz de çıkmıştı gözlüklü bi çocuk çok deişikti dansı)

Son düzenleme:

ay ben ona ne kadar gülmüştüm ama çok saf yaa iyi niyetli bir çocuktu...Danza kuduroooo

evet canım kimyacıyım , ya işim öle çok iyi değil ama nihayetinde beni oyalıo az maaşımda olsa beni idare edio , laboratuardaydım , hamilelik nedeniyle ofise aldılar , şu an daha rahatım bakalım nasıl olucak napıcaz bilmiyorum , özel sektör 30 yaş dan sonra elemanı pek almak istemiyo , nasip diyorum ya , hakkımda hayırlısı artık ...

kızzz çatlakkkkkk minnak yavrunu o saftirik dansçıya nasıl benzettin ahahahaha ama senin bebiş öyle hareket ediyosa yandım anammmm yayamaz bi oğlannn geliyoooo gerçi benimkininde pek uslu olduğu sölenemez. yatar yatmaz başlıyo tepinmeyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…