günaydın kıslar hepinize
olabilir canım ben de öyle mi acaba diye düşündüm ama bi 5-10 dk sürdü. enteresandı yani
ben bugün kızımı görüceğim için bi huzurluyum
canım benimki de ne zaman elimi göbeğme koysam hareketsizse bile kıpırdanıyo yok böyle bi mutluluk
bende de tam aksi. Bir kasvet bir kasvet. Klimada çalışıyor ama içerisi çok sıcak. Sırtım ve belim kopuyor ağrıdan offf
ayy çok şirin di mi, ben de artık farkediyorum şurası herhalde poposu şura ellimi ayağı mı diorum, bakalım bu cmt kontrolde pozisyonu bi görelim, ona göre yorum yapcam artıkın inşallah..
sert ve yuvarlak bişeyler hissediyorum bazen sanırım kafası miniğimin koca kafaaa
günaydın tavuklucuğummmm
sağol canım, nice güzel seneler olsun inşallah, sağlıklasizinde nişan yıldönümünüz demekki ne güzel
ayyyprima da komik heee, otamatik yolluyo ya mailleri hahaha
olabilir valaaaahatta galba ondan vay bee 5. seneye adım attık heee bakalım kociş napçak bu akşam
günaydın kızlar :))
cullucan öncelikle senin evlilik yıldönümün utlu olsun nice senelere cnm :))
bu arada iş yerinde de dün öle biraz rahatsızdım i bunu farkettler galiba , benim yerime bakıcak alternatif oluşturmaya başladılar , bu da benim zaman içinde işsizliğe doğru adım attığmı gösterio bi anlamda , bakalım napıcam bilmiyorum , sanırım bebeğe baktırma konusunda da sıkıntı yaşayabilirim , öle olursa da onlar çıkarmasada ben zaten çıkmak zorunda kalabilirm ... garip gelio şu an evet bebeğim için kızım için herşeye değer ama , bilmiyorum bi ara verince de sonrasınada işe dönmek çok daha zor oluo ...hakkımızda hayırlısı ...
günaydın tatlım nbr..yaa benm zıpır oğlan maşallah gece gündüz şımarıklık yapıyo içerde maşallah bi doğsun yiycem onu ham yapcam
iyiyim şükür bugün cumartesi olsaydı daha iyi olabilirdim
şımarıklıkları içerde başladı bu bebişlerin napıcaz bakalım bu kuzularla
günaydıııınn
az önce elini tuttum bebişimin. Tekmelediği yere elimi koydum baktım ceviz gibi sert bişi. Sanırım eliydi. sevdim sevdim ...
günaydın hoşgeldinizzzz.
Bencede hıçkırık tutmuş bebişi.. kıyamam
cullucanım bugün sizin evlilik yıldönümünüz demi. eşinle bebişinle nice seneler tatlımmmmmbenimkide ayaklarıyla yada elleriyle yittiriyor elime geliyo içim bi hoş oluyooooo bi doğsalarda sevsek yaaaa
günaydın kızlar, bugünün cuma arefesi olduğundan mıdır nedir bi huzurluyum bi huzurlu
günaydın tatlım nbr..yaa benm zıpır oğlan maşallah gece gündüz şımarıklık yapıyo içerde maşallah bi doğsun yiycem onu ham yapcam
cullucanım bugün sizin evlilik yıldönümünüz demi. eşinle bebişinle nice seneler tatlımmmmmbakalım akşam ne süpriz var sanaaa
ayyy evet yaa oğlanlar zıpır oluyo.benimkide fıldır fıldırrr maşalahhh
maşallah cnm yaa, bazen çok deişik hareketler yapıyo eşimle taklidini yapıyoruz çocuğun herhalde içerde "selim nurullah" dansı yapıyo filan die..(yetenek sizsinz de çıkmıştı gözlüklü bi çocuk çok deişikti dansı )
kızlaar anne çantası aldınız mı nerden aldınız alcak mısınız...:26:
annem dün dio ki bi çanta beğen de hazırlanır artık yavaştan, onu götürürsün doğumda da..:26:
ay ben ona ne kadar gülmüştüm ama çok saf yaa iyi niyetli bir çocuktu...Danza kuduroooo
kızlar bişi sorduk yeaaaa
cnm hakkında hayırlısı olsun, eğer işin iyiyse ve bakıcı ayarlayabilirsen işinde ısrarcı ol derim bu zamanda iş çok kolay bulunmuyor, ama bebişime bakıyım dersen de o da güzel büyüyünce başka bi kapı açılır..kimyacı mısın bu arada:26:
maşallah cnm yaa, bazen çok deişik hareketler yapıyo eşimle taklidini yapıyoruz çocuğun herhalde içerde "selim nurullah" dansı yapıyo filan die..(yetenek sizsinz de çıkmıştı gözlüklü bi çocuk çok deişikti dansı )
canım ben de daha hazırlamadım ama ramazan bi geçsin hepsini bi arada çıkarıcam inş.kızlar bişi sorduk yeaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?