2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ya aslında uslu teyzesi şimdi mesela yatıyo paşa paşa, ama o kadar da olcek di mi yaane

ben almadım tatlım daha. C.tesi havuzluhan'a gidicem ya orda bakıcam. ama 20-30 dan başlayıp kraftta 150 ye kadar çıkıyor :)

yaa evet e bebekte de 160 ve üstü filan...bu ne dedim yaa bebek arabası aldım zaten 200 eo kadar pahalı bişi düşünmüom 1-2 sene kullancan zaten, hatta evde bi sürü sırt çantası var acaba biriini ona mı ayırsam bilemedim..:26:

arkadaşlar günaydın... trt1 de çıkan hoca geçinen bir insan hamile kadın sokağa çıkmasın bi kere estetik değil gibi kendini bilmez laflar etti... ben çok yadırgadım. rtük e şikayet ettim. 444 11 78 şikayet hattı. internet sitelerinde de şikayet başvurusu var. bir kulak verin bakalım siz ne düşüneceksiniz...
İnançer: ‘Hamile kadın sokakta gezmez… | Seç Haber

kahvaltı yapıyoz bizim oğlanla

cullucan

culu seni tebrik etmiş miydim kuzum:44:nice mutlu senelere eşin ve evlatlarınla
canım çok sağol, amin hepimiz için öyel olur inşallah

kızlaar anne çantası aldınız mı nerden aldınız alcak mısınız...:26:

annem dün dio ki bi çanta beğen de hazırlanır artık yavaştan, onu götürürsün doğumda da..:26:
canım benim bi sırt çantam var evde seyahatlerde kullandığım normal zamanlarda onu kullanıcam, hastaneyede valiz hazırlıcam bildiğin

sağol canım, olsun alternatifte baksalar seni hamişlikten dönünce işe alma zorunlulukları var, çıkaramazlar o nedenle senin ne istediğin önemli canım, çalışmak istersen paşa paşa alacaklar zaten ama bebişime bakçam dersen o ayrı tabiki

mutlu seneler canım eşin ve bebişinle daha nice 5 seneler olsun inşallah :)

cullucanım bugün sizin evlilik yıldönümünüz demi. eşinle bebişinle nice seneler tatlımmmmm bakalım akşam ne süpriz var sanaaa

ayyy evet yaa oğlanlar zıpır oluyo.benimkide fıldır fıldırrr maşalahhh [/QUOTE]

çok merci canım benim Allah hepimize böyle güzel günler nasib etsin, hep mutlu olalım inşallah bakalım ne yapçak kociş, hiç sesi çıkmıyo bugün
hakkat yaaaa bu bebişler şuanda böle kıpır kıpırsa doğuncada böyle olurlar dimi:26: ahanda yandık, ya o değilde size bişi sorcam gece yatarken nası yatıyonuz? ben sanki yanda yatsam bebişi sıkıştırıyorum gibime geliyo, bi türlü rahat edemiyorum, genelde yan yatıp bacağımıda böle öne atarım rahat olayım diye onu yapınca sanki karnım sıkışıyo gibi oluyo, acaba bebiş sıkışıyomu orda diye merak ediyorum, hamiş yastığıda aldım onuda kullanıyorum ama yinede sanki sıkışıyo bebiş :44:

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Nice mutlu senelere bebişinizle birlikte

Eki Görüntüle 764087
hehehe ay ne güzelmiş bu, bebişte yanımızda amin canım çok sağolll

video açılmıyo bende şuanda ama ne densiz bi adammış bu, ne içi fesat, noluyomuş hamile kadın sokağa çıkınca senin nefsin kötüyse biz ne yapalım, içi kötü bunların ya harbiden, utanılcak bişimi hamile olmak terbiyesiz! internetten nerden şikayet edebilirim ben bu densizi? bütün hamileler toplanıp onu paralarlarsa hiç şaşırmam şuanda sonuna kadar haketmiş can güvenliğini düşünsün bence

CULLUcum çocugun önünde ayıp kızz
ay nolcak kız, şuanda neler görüyo sorada görsün, aşkla büyüsün, hem bişi olmuyoki orda sarılmış uyuyolar hehehe

Canım hangi bebek arabasını aldın? 200 TL gayet uygunmuş. Mümkünse fotoğrafını ekler misin acaba

bende sağa yatınca çok fazla tepiyo ayakları orda sanırım. sola dönünce daha az tepiyo ama o rahat etsin diye sırt üstü dönüyom bu sefer geniş alanı görünce hopluyoda hopluyo valla bende nasıl yatacağımı şaşırmış vaziyetteyim:26: benim minnakın hareketleri genelde sağda olduğu içn bebişim rahat etsin diye sola dönük yatmaya çalışıyorum karnımada yastık alıyorum . sıkışırsa teper seni döndürür zaten cullum

çok merci canım benim Allah hepimize böyle güzel günler nasib etsin, hep mutlu olalım inşallah bakalım ne yapçak kociş, hiç sesi çıkmıyo bugün

hakkat yaaaa bu bebişler şuanda böle kıpır kıpırsa doğuncada böyle olurlar dimi:26: ahanda yandık, ya o değilde size bişi sorcam gece yatarken nası yatıyonuz? ben sanki yanda yatsam bebişi sıkıştırıyorum gibime geliyo, bi türlü rahat edemiyorum, genelde yan yatıp bacağımıda böle öne atarım rahat olayım diye onu yapınca sanki karnım sıkışıyo gibi oluyo, acaba bebiş sıkışıyomu orda diye merak ediyorum, hamiş yastığıda aldım onuda kullanıyorum ama yinede sanki sıkışıyo bebiş :44:

[/QUOTE]

canım dün tebrik etmiştim seni ama yine tebrik edeyim kucacınla ve miniğinizle bir ömür çok çok mutlu olun inş.
canım ben hep soluma yatıyorum ama göbek büyüdüğü için altına destek koymak istiyo artık ama dediğin gibi sıkışıyo gibi geliyo bana da. tepikleri durmuyo ki zaten kuzumun
bir de şunu farkettim engellenemez çatlaklarım oluştu artık ve sol tarafımda daha çok oraya uyurken daha çok baskı oldugu için sanırım. sabah uyandıgımda sol taraf taş gibi ve şiş sağ taraf yumuşak ve inik oluyo

ben de öyle yapsam yaa..tabi benm valizlik eşyam olmayabilir desırt çantası olayı özellikle bana da uygun.. bi sürü sırt çantası var kullanılmayan..zaaten çok klasik bi tip deilimdir, klasik giyinince de bi büyük çantam var onu alırım, ay evi eşya doldurmak istemiom lazım olursa çıkar alırım, ama annem biraz klasikçi, kesin gider alır bana bi tane anne çantasıneyse eminönüne gidince de bi bakim

Son düzenleme:
daha neler görüyo dedin de bugün doktoruma sorucam yaa ne zmna kadar olur şey diye :26:
kocamı iki dk önden çıkartayım odadan muayenede gerçi biz artık ara verdik baya oldu bizimki tırsıyo kıza bişey olcak diye

Günaydin kizlar..Birsey sorcam size ayiptir söylemesi benim sag burnumda hep kan oluyor silince geliyor sadece öyle kanamiyor.neden oluyorki?

Cullucanim nice mutlu güzel yillara insaallah

bu ne yaaaşok oldum..dio ki anne adayı 7-8 aylık olunca eşinin arabasıyla şöle bi hava almak için tur atar..ee nerde yürüyüşakşam üstü filan çıkar dio..yaa sanki suçlu muamelesi yapmış hamilelere..hiç öyle bişi duymadım ben ne ilmihalde okudum ne bişey..benm çok dindar arkadaşlarım bile fıldır fıldır gezdiler..

canım dün tebrik etmiştim seni ama yine tebrik edeyim kucacınla ve miniğinizle bir ömür çok çok mutlu olun inş.
canım ben hep soluma yatıyorum ama göbek büyüdüğü için altına destek koymak istiyo artık ama dediğin gibi sıkışıyo gibi geliyo bana da. tepikleri durmuyo ki zaten kuzumun
bir de şunu farkettim engellenemez çatlaklarım oluştu artık ve sol tarafımda daha çok oraya uyurken daha çok baskı oldugu için sanırım. sabah uyandıgımda sol taraf taş gibi ve şiş sağ taraf yumuşak ve inik oluyo [/QUOTE]
çok sağol canım benim, amin inşallah aynı benimde öyle oluyo, ne tarafa yatıp kalktıysam bebiş orda yığılmış gibi oluyo sorada diyorum yanlışmı yatıyorum diye, doktora sorcam haftaya cumartesi randevu aldım 1 aylık muayene için, bakalım ne dicek, bide benim bebişin kafası aşağıda solda, sırt sağda bacaklar solda yukarda o nedenle sağıma yatınca acayip bir ağrı oluyo ağırlık oraya bindiği için sanırsam:44:

aynen işte sağa yatamıyorum ben hem tepikler artıyo hemde bir ağrı oluşuyo sanki dahada ağır oluyo o tarafa yatınca, doru diyon yani sonuçta onun yeri vardır orda dimi, ya bende sırt üstü hiç yatamıyorum biliyomusun bende tam tersini düşünüyodum acaba yerimi daralıyo diye çünkü ne zaman sırt üstü yatsam hiç durmuyo belki bir saat aralıksız tepikliyo beni sanki kalk kendini düzelt der gibi

Canım hangi bebek arabasını aldın? 200 TL gayet uygunmuş. Mümkünse fotoğrafını ekler misin acaba

cnm ben fiyatından ziyade hafifliğine aşık olup aldım arabayı..ana kucağıyla birlikte de kullanabiliosun travel system olarak ikisi 300 e geldi, tek araba da satılıyo o 200..e bebekten aldım..

başka topikte bi arkadaş kullanıo o tavsiye etti..

tek elle açılıp kapanıyo, ve 4kg..

anakucağı da hafif..

benmki bunun kırmızısı..

sadece kumaşta biraz polyester karışım var, arkadaş sevibebenn otokoltuğu minderi almış onunla çok rahat kullanıyomuş

CANIM bu salak herif hangi gün çıkmış tv ye?_ rtük sitesinden ben de şikayette bulunuyorum da

çok sağol canım benim, amin inşallah aynı benimde öyle oluyo, ne tarafa yatıp kalktıysam bebiş orda yığılmış gibi oluyo sorada diyorum yanlışmı yatıyorum diye, doktora sorcam haftaya cumartesi randevu aldım 1 aylık muayene için, bakalım ne dicek, bide benim bebişin kafası aşağıda solda, sırt sağda bacaklar solda yukarda o nedenle sağıma yatınca acayip bir ağrı oluyo ağırlık oraya bindiği için sanırsam:44:

aynen işte sağa yatamıyorum ben hem tepikler artıyo hemde bir ağrı oluşuyo sanki dahada ağır oluyo o tarafa yatınca, doru diyon yani sonuçta onun yeri vardır orda dimi, ya bende sırt üstü hiç yatamıyorum biliyomusun bende tam tersini düşünüyodum acaba yerimi daralıyo diye çünkü ne zaman sırt üstü yatsam hiç durmuyo belki bir saat aralıksız tepikliyo beni sanki kalk kendini düzelt der gibi
[/QUOTE]

kızz benimde tam tersi benim oğlanın kafası aşağıda sağda sırtı solda popo tam yukarda ve bacaklar sağda onun için sürekli sağdan tekme yiyorum sırt üstü yatınca yeri niye daralsın kuzum yaa bence geniş alanı bulunca hopluyo ama sırt üstü yatmakda tehlikeliymiş doktorla yatmayın diyo benim doktorumda öle dedi. sırt üstü yatınca karnım geriliyo zaten niyeki acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…