2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

koca göbeğiyle gerine gerine dapdaracık giyinip çıkana ben de karşıyım yani yakışmıyo hiç bi kadına. iç organlarına kadar belli olanlar var ama edebinle giyini p edebinle geziyosa kime ne yaa mal

bizimkide tırsmaya başladı artık göbüştende rahat olmeyooo artık bırakalım dedi, doktora sor bakalım ne dicek, son ay zararlı diye biliyorum ama emin değilim ben yinede:44:

Günaydin kizlar..Birsey sorcam size ayiptir söylemesi benim sag burnumda hep kan oluyor silince geliyor sadece öyle kanamiyor.neden oluyorki?

Cullucanim nice mutlu güzel yillara insaallah
alla alla tansiyonuna baktırıyomusun öyle olunca, yüksekmidir tansiyonun? yüksek tansiyon burun kanaması yapar çünkü ama tansiyon yoksada damarlardandır, hamişlikte damarlar hassaslaştığı için burun kanaması olur demişlerdi, benim ilk başlarda olmuştu, arada oluyo ama geçiyo yani sürekli olmuyo

ya bu adam kafayı yemiş boşver allah aşkına, töbe töbe apış arasıyla yorum yapıyo, boyun hizasında yorumlar yapsın bence o, nerde görülmüş böyle bişey sanki biz utanç verici bişi yapıyoruz tam bir yobaz yaniiçi fesat onun başka bişey değil bu şimdi bende rtüğe şikayet edicem onu.
Günaydın topik ahalisi...
günaydın cancazımmmmmmmm

bence hepimizi rtük sitesinden şikayette bulunalım özür dilesin tüm hamile kadınlardan.

koca göbeğiyle gerine gerine dapdaracık giyinip çıkana ben de karşıyım yani yakışmıyo hiç bi kadına. iç organlarına kadar belli olanlar var ama edebinle giyini p edebinle geziyosa kime ne yaa mal

bende aynı fikirdeyim ayrıca o halde bikini giyip daha oturup kalkmayı bilmeden sere serpe güneşlenenleri de parçalayasım geliyor

Günaydin kizlar..Birsey sorcam size ayiptir söylemesi benim sag burnumda hep kan oluyor silince geliyor sadece öyle kanamiyor.neden oluyorki?

Cullucanim nice mutlu güzel yillara insaallah
canım o bende de var akmıyo ama silince geliyo. yara oluyo sanırım içinde.

ooo hoşgeldin canımmm ne var ne yok_?

bizimkide tırsmaya başladı artık göbüştende rahat olmeyooo artık bırakalım dedi, doktora sor bakalım ne dicek, son ay zararlı diye biliyorum ama emin değilim ben yinede:44:

sorucam işte benim doktor bayan o yüzden rahat konuşabiliyorum bu konuyu kocamı da tembihledim sen iiki dk erken çık diye

neyin peşinde acaba ben de anlamadım..:26:

ben de şikayet ettim bence de çıkıp özür dilesin tüm hamişlerden örümcek kafalı adam !!!!

bende ettim şikayet ohhh asıl terbiyesiz kendi haberi yok.

bende ettim şikayetimi, artık trt 1 de izlemicem kararımı verdim böyle insanları çıkartıp ne yapmaya çalışıyo anlamış değilim, birde akşam çıksınlar falan demiş, nası bi dünyada yaşıyo bu adam ya, ben çalışıyorum son ayıma kadarda çalışıcam mecburen ozaman maaşımı ver benim evde oturayım bu ne saçma bir düşünce, insan yerine koymuyo yani bizi, hamileler insan değil, ha bide tasma takında olsun bitsin bari gel deyince geliriz git deyince gideriz, töbe töbe yaa, bütün sinirlerimi tepeme çıkardı, nasıl böyle insanları konuşturuyolar ben anlamış değilm yani. İnsanın içi pis ise böle bi yorum yapar ben başka bi açıklama getiremiyorum bu duruma gerçektende, bide beyinin otomobiliyle çıkabilir demiş, herkesinde arabası var zaten ay allam parçalıcam ben bu adamı

bence hepimizi rtük sitesinden şikayette bulunalım özür dilesin tüm hamile kadınlardan.

aynen özür dilesin bidahada programlara çıkmasın bu adam

günaydın Serapcım nasılsın valla ben ilk defa dün bu kadar zor döndüm yatakta eşim el attı sabah da gülüyo bana 6 kilocuk aldın sen nasıl böle zor dönüyosun diye ben de dedim 6 kılonun hepsini göbekte olunca dengem sastı senın göbişe de 6 kıloluk bı yük bağlayalım dön bakalım dönebilecek misin :)

Cullucancim tansiyonumu ölctüm 11 e 8 cikti .. Insaallah kötü birsey yoktur kuzum

Adigecimm sendede oluyor demek..ama dedigin gibi yara olabilir ve insaallahda yaradir kötü birsey olmasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…