bu ne yaaaşok oldum..dio ki anne adayı 7-8 aylık olunca eşinin arabasıyla şöle bi hava almak için tur atar..ee nerde yürüyüş akşam üstü filan çıkar dio..yaa sanki suçlu muamelesi yapmış hamilelere..hiç öyle bişi duymadım ben ne ilmihalde okudum ne bişey..benm çok dindar arkadaşlarım bile fıldır fıldır gezdiler..
daha neler görüyo dedin de bugün doktoruma sorucam yaa ne zmna kadar olur şey diye :26:
kocamı iki dk önden çıkartayım odadan muayenedegerçi biz artık ara verdik baya oldu bizimki tırsıyo kıza bişey olcak diye
alla alla tansiyonuna baktırıyomusun öyle olunca, yüksekmidir tansiyonun? yüksek tansiyon burun kanaması yapar çünkü ama tansiyon yoksada damarlardandır, hamişlikte damarlar hassaslaştığı için burun kanaması olur demişlerdi, benim ilk başlarda olmuştu, arada oluyo ama geçiyo yani sürekli olmuyoGünaydin kizlar..Birsey sorcam size ayiptir söylemesi benim sag burnumda hep kan oluyor silince geliyor sadece öyle kanamiyor.neden oluyorki?
Cullucanim nice mutlu güzel yillara insaallah
ya bu adam kafayı yemiş boşver allah aşkına, töbe töbe apış arasıyla yorum yapıyo, boyun hizasında yorumlar yapsın bence o, nerde görülmüş böyle bişey sanki biz utanç verici bişi yapıyoruz tam bir yobaz yanibu ne yaaaşok oldum..dio ki anne adayı 7-8 aylık olunca eşinin arabasıyla şöle bi hava almak için tur atar..ee nerde yürüyüş akşam üstü filan çıkar dio..yaa sanki suçlu muamelesi yapmış hamilelere..hiç öyle bişi duymadım ben ne ilmihalde okudum ne bişey..benm çok dindar arkadaşlarım bile fıldır fıldır gezdiler..
günaydın cancazımmmmmmmmGünaydın topik ahalisi...
CANIM bu salak herif hangi gün çıkmış tv ye?_ rtük sitesinden ben de şikayette bulunuyorum da
bu ne yaaaşok oldum..dio ki anne adayı 7-8 aylık olunca eşinin arabasıyla şöle bi hava almak için tur atar..ee nerde yürüyüş akşam üstü filan çıkar dio..yaa sanki suçlu muamelesi yapmış hamilelere..hiç öyle bişi duymadım ben ne ilmihalde okudum ne bişey..benm çok dindar arkadaşlarım bile fıldır fıldır gezdiler..
bence hepimizi rtük sitesinden şikayette bulunalım özür dilesin tüm hamile kadınlardan.bizimkide tırsmaya başladı artık göbüştende rahat olmeyooo artık bırakalım dedi, doktora sor bakalım ne dicek, son ay zararlı diye biliyorum ama emin değilim ben yinede:44:
alla alla tansiyonuna baktırıyomusun öyle olunca, yüksekmidir tansiyonun? yüksek tansiyon burun kanaması yapar çünkü ama tansiyon yoksada damarlardandır, hamişlikte damarlar hassaslaştığı için burun kanaması olur demişlerdi, benim ilk başlarda olmuştu, arada oluyo ama geçiyo yani sürekli olmuyo
ya bu adam kafayı yemiş boşver allah aşkına, töbe töbe apış arasıyla yorum yapıyo, boyun hizasında yorumlar yapsın bence o, nerde görülmüş böyle bişey sanki biz utanç verici bişi yapıyoruz tam bir yobaz yaniiçi fesat onun başka bişey değil bu şimdi bende rtüğe şikayet edicem onu.
günaydın cancazımmmmmmmm
koca göbeğiyle gerine gerine dapdaracık giyinip çıkana ben de karşıyım yani yakışmıyo hiç bi kadına. iç organlarına kadar belli olanlar var ama edebinle giyini p edebinle geziyosa kime ne yaa mal
kızlar bişi sorduk yeaaaa
canım o bende de var akmıyo ama silince geliyo. yara oluyo sanırım içinde.Günaydin kizlar..Birsey sorcam size ayiptir söylemesi benim sag burnumda hep kan oluyor silince geliyor sadece öyle kanamiyor.neden oluyorki?
Cullucanim nice mutlu güzel yillara insaallah
ooo hoşgeldin canımmm ne var ne yok_?Günaydın topik ahalisi...
sorucam işte benim doktor bayan o yüzden rahat konuşabiliyorum bu konuyubizimkide tırsmaya başladı artık göbüştende rahat olmeyooo artık bırakalım dedi, doktora sor bakalım ne dicek, son ay zararlı diye biliyorum ama emin değilim ben yinede:44:
bende aynı fikirdeyim ayrıca o halde bikini giyip daha oturup kalkmayı bilmeden sere serpe güneşlenenleri de parçalayasım geliyor
koca göbeğiyle gerine gerine dapdaracık giyinip çıkana ben de karşıyım yani yakışmıyo hiç bi kadına. iç organlarına kadar belli olanlar var ama edebinle giyini p edebinle geziyosa kime ne yaa mal
bizimkide tırsmaya başladı artık göbüştende rahat olmeyooo artık bırakalım dedi, doktora sor bakalım ne dicek, son ay zararlı diye biliyorum ama emin değilim ben yinede:44:
alla alla tansiyonuna baktırıyomusun öyle olunca, yüksekmidir tansiyonun? yüksek tansiyon burun kanaması yapar çünkü ama tansiyon yoksada damarlardandır, hamişlikte damarlar hassaslaştığı için burun kanaması olur demişlerdi, benim ilk başlarda olmuştu, arada oluyo ama geçiyo yani sürekli olmuyo
ya bu adam kafayı yemiş boşver allah aşkına, töbe töbe apış arasıyla yorum yapıyo, boyun hizasında yorumlar yapsın bence o, nerde görülmüş böyle bişey sanki biz utanç verici bişi yapıyoruz tam bir yobaz yaniiçi fesat onun başka bişey değil bu şimdi bende rtüğe şikayet edicem onu.
günaydın cancazımmmmmmmm
arkadaşlar günaydın... trt1 de çıkan hoca geçinen bir insan hamile kadın sokağa çıkmasın bi kere estetik değil gibi kendini bilmez laflar etti... ben çok yadırgadım. rtük e şikayet ettim. 444 11 78 şikayet hattı. internet sitelerinde de şikayet başvurusu var. bir kulak verin bakalım siz ne düşüneceksiniz...
İnançer: Hamile kadın sokakta gezmez | Seç Haber
bende ettim şikayet ohhh asıl terbiyesiz kendi haberi yok.
bence hepimizi rtük sitesinden şikayette bulunalım özür dilesin tüm hamile kadınlardan.
Günaydın topik ahalisi...
tv de kanatlısı kanatsızı hepsi uçuşuyo maşallah diyo ayy tam gerzeekkkbende aynı fikirdeyim ayrıca o halde bikini giyip daha oturup kalkmayı bilmeden sere serpe güneşlenenleri de parçalayasım geliyor
evet cnm ama annem büyük çanta olur hastaneye de götürürsün filan dio, aynı olmak zorunda ddiil ki..anne cantası dediğin bebek için alınan değil mi aldım bi tane ben kendim için almıcam küçük bi valize koyarım evden
CANIM bu salak herif hangi gün çıkmış tv ye?_ rtük sitesinden ben de şikayette bulunuyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?