2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
gunaydın kızlar nasılsınızzz bebıkler nasıll???kızlar benım oglusum gecen ay daha hareketlıydı bu ay sankı bıraz durgunlastı nıye acaba annesı hantallastı ondanmı acaba

tabıkı önemlidr ama allah ne yazdıysa o olur yanı düşük tehlıkesi olup 9 ay yatarak hamılelık gcırenleri bılıyrm yanı senın vaden bıtmışs o bır vesıle sadece ben buna inanyrm

kanda pıhtılama oldgunu nasıl anladınz yanı tahlıllerde faln cıkıyomu

tabıkı hersey takdırı ılahı ama tedbırıde almak lazım kan pıhtılasması yapılan kan testlerınde bellı oluyormus ben de hamıle kaldıgımdan berı bebek aspırını kullanıyorum kanı sulandırıyormus doktorum verdı hamılelık boyunca kullanıcan dedı

Cullucancim tansiyonumu ölctüm 11 e 8 cikti .. Insaallah kötü birsey yoktur kuzum

Adigecimm sendede oluyor demek..ama dedigin gibi yara olabilir ve insaallahda yaradir kötü birsey olmasinda
aslında normal tansiyonun yüksek sayılmaz, burnunda kuruluk oluyomu, oluyosa oda etkiler kanama falan yapar, kışın oluyor benim genelde bu tarz sıkıntılarım, çok soğuksa hava burnumda kanama olabiliyor ama sonra geçiyor.:44:

dün akşam çıkmış sanırım. sabahtan yoktu pek heryerde de şimdi bütün gazetelerde.
dün akşam çıkmış kızlar, buldum netten ben, facetede paylaştım videosunu inşallah herkes yayarda bu adam bidaha böyle bir cesarette bulunmaz, çok ayıp gerçektende, yaşından başından utanmıyo bide ya, bunak dicem şimdi ayıp olcak, edepsiz! bide sinirli sinirli söylüyo ya parçalayasım geldi adamı sanki haklı bir konuda konuşuyomuş gibi

ayy kızlarr bende haberi şimdi okudum sinirlerim tepeme çıktı yaaa tamam dapdaracık giyinp gezmek bencede gerçekten ayıp ama edebiyle gıyınıp cıkanlara sen ne karışırsın be adam!! ben çalışıyorum ve hergün işe gelmek zorundayım. edebimle giyindikten sonra kim bana karışabilir. hamileyiz diye evemi kapanıcaz yaaa!!

grup birden sessizleşmişşş herkes nerde acaba minnaklarının karnını mı doyuruyosunuz ? :26:bende acıktım yemeğe gidiyorum hadi öğleden sonra görüşürükkk topikkk

aynen canım aynen, amcam bence bunamış başka bi açıklaması yok bunun, bide videoyu izleyince insan dahada sinirleniyo, sunucuda adamın yorumlarına gülüyo falan, tam makara bunlar gerçektende yılın komik videosu seçilmeli, böyle fesat insanlar oldukça sen edebinlede çıksan sokağa yine bakarlar yine bakarlar, kadını etten görüp böyle densizce yorumlar yapmak kimsenin haddine değil!

yaadam bide sanki zinadan hırsızlıktan ne bilim çok büyük bir günahtan bahsediyor gibi nasıl sinirlenmiş... bende oram buram ağrıyo yürüyemem arabayla gidelim diye eşimle tartışıyorum devamlı... bunu dinleteyimde tembelliğime destek çıksın :)

tabı önlem almk lazım canm ama dok zaten önlem almış demk tahlıllerde cıkıyo o zaman olsa söylerdiler her halde

diyecek hiç birşey bulamadım..hiç bir kelime cümle olan öfkemi izah edemez...ne yapacakmışız sokağa çıkarken göbeğimizi evde mi bırakıcakmışız?benim kaynanamda böyle bir laf etmişti dükkanıma geldi aban sen hiç artık buralarda olmuyorsun yakışık olmuyor göbeğin çok acayip duruyor demişti bende napayım göbeğimi içimemi sokayım demiştim ağlamaktan bi hal olmuştum sinirden..bunlar geri kafalı bile değil bildiğin kafasız...sanki tavuk gibi yatıcaz yavrulayana kadar..çok sinir oldum çok..bugün pazarda da ne geziyosun bu halde dediler herhalde doğurana kadar aç durcaz eve yiyecek falan almıcaz..

merhaba kızlar bende ekim annesi olacağım inşallah :) çok heyecanlıyız eşim ve ben ilk bebeğimiz oğlumuz olacak adını Emirhan koymayı düşünüyoruz zaten bu siteyi çoktandır takip ediyorum konuları hep okurdum şimdi bende katılmak istedim aranıza Allah hepimize bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin..Amin :)

bu arada bu Hocanın derdi nedir acaba? Eşimiz çalışıyor evin ihtiyaçlarını ufak tefekte olsa biz hallediyoruz bu ne terbiyesizliktir bize ne zaman çıkıp ne zaman çıkmıyacağımızı söylüyor hangi kitapta Sünnette yazıyor acaba?? Nasıl sinirleniyor acaip kınadım ben onu hamilelikte yürüyüş yapmasak hava almasak nasıl doğuracağız? arabadan hava alınırmış...tövbe yarabbim bence adam afedersiniz ama kafayı yemiş hepten...rtük den bende şikayet edeceğim bizde inanıyoruz edebimizle geziyoruz yani penguen gibi gezen top gibi yuvarlak birine bile(ben kendimi bu aralar hiç çekici bulmuyorum...mesela) birisi çıkmasın dikkat çekiyor yok efendim şöyle böyle diyorsa ben onun içinin müthiş fesat olduğunu düşünürüm bu ne nefisdir arkadaş? asıl öyle fitneciler dışarı çıkmasınlar bizleri rahat bıraksınlar!

biz geldikk napıyonuz bakimm..benden size bir soru bayram ya da bayram sonu tatil düşünüyoruz eşim deniz kenarı otel istiyor ama beni denize sokmaz bnede sıkıntıdan patlarım o yüzden ben tur düşünüyorum 2 gece 3 gün karadeniz turu uçakla gidiş dönüş ama gezi otobüsle acaba bana ve bebeğe zararı olurmu gidilecek yerler uzungöl batum ayder yaylası fırtına vadisi filan acaba zorlarmı yaa

kızlar şu adama takılmayın adam zaten islam profesörü filan değil avukatmış ve de tasavvuf düşünürüymüş ama zaten herkes kendini tasavvufi düşünür diye ilan ediyor bence yorum yapmaya bile değmez hiiç tınlamayın

doktorun uçakla gitmene izin vermeyebilir...

kızlar benim D vitaminim düşük çıktı ne olur bileniniz var mı bebeğime zarar mı

Benim de hamileliğimin başında düşük çıkmıştı. suya damlatılarak içilen d vitamini takviyeleri var, doktorum ondan vermişti. ancak d vitamini fazlası da zararlı olduğu için dikkatli kullanmak gerekiyor. doktorun takviye vermezse biraz güneşe çıkmaya çalış canım.

doktorun uçakla gitmene izin vermeyebilir...
hadi yaa otobüslede işkence olur totomun üstünde oturamıyom ki kemiklerim ağrıyor
doktorun takviye verecektir canım bebeğe zararı olmaz o zaten senden yeteri kadar aldığı için senin düşük çıkmış
Biz geldikkkk teyzelerimiz....

hoşgeldinn

kuzu az önce trt1 de program vardı onda bahsetti... d vitaminini güneşten alırmışız..yarım saat yarım kol giyinerek güneşte duracakmışız... en fazla koldan alıyormuşuz..besinle de geçiyormuş..ben arada çekirdek çitliyorum en fazla güneş gören besin bende çekirdek..

ya bende trabzona gidicem ama etraftakiler otobüse de izin vermez diyorlar.. yarın gidicem doktora sorucam.hem trabzonda gezilecekyerler dağ bayır hep sen orada o yokuşlarda nasıl dayanacaksın onu düşün bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…