evet cnm ama annem büyük çanta olur hastaneye de götürürsün filan dio, aynı olmak zorunda ddiil ki..ben de sen gibi yaparım herhalde..
ben kan pıhtılaşmasından dolayı igne kullanıyorum Allah büyük kaderde varsa olur rabbim çocuklarımızı hayırlı hayırlı büyütmeyi nasip etsin
bana 4 ekim olur gibi gelio takılma canım trihlere nadirdir gününde dogan bebek
tabıkı önemlidr ama allah ne yazdıysa o olur yanı düşük tehlıkesi olup 9 ay yatarak hamılelık gcırenleri bılıyrm yanı senın vaden bıtmışs o bır vesıle sadece ben buna inanyrm
kanda pıhtılama oldgunu nasıl anladınz yanı tahlıllerde faln cıkıyomu
aslında normal tansiyonun yüksek sayılmaz, burnunda kuruluk oluyomu, oluyosa oda etkiler kanama falan yapar, kışın oluyor benim genelde bu tarz sıkıntılarım, çok soğuksa hava burnumda kanama olabiliyor ama sonra geçiyor.:44:Cullucancim tansiyonumu ölctüm 11 e 8 cikti .. Insaallah kötü birsey yoktur kuzum
Adigecimm sendede oluyor demek..ama dedigin gibi yara olabilir ve insaallahda yaradir kötü birsey olmasinda
dün akşam çıkmış kızlar, buldum netten ben, facetede paylaştım videosunu inşallah herkes yayarda bu adam bidaha böyle bir cesarette bulunmaz, çok ayıp gerçektende, yaşından başından utanmıyo bide ya, bunak dicem şimdi ayıp olcak, edepsiz!dün akşam çıkmış sanırım. sabahtan yoktu pek heryerde de şimdi bütün gazetelerde.
ayy kızlarr bende haberi şimdi okudum sinirlerim tepeme çıktı yaaatamam dapdaracık giyinp gezmek bencede gerçekten ayıp ama edebiyle gıyınıp cıkanlara sen ne karışırsın be adam!! ben çalışıyorum ve hergün işe gelmek zorundayım. edebimle giyindikten sonra kim bana karışabilir. hamileyiz diye evemi kapanıcaz yaaa!!
gunaydın kızlar nasılsınızzz bebıkler nasıll???kızlar benım oglusum gecen ay daha hareketlıydı bu ay sankı bıraz durgunlastı nıye acaba annesı hantallastı ondanmı acaba
tabıkı hersey takdırı ılahı ama tedbırıde almak lazım kan pıhtılasması yapılan kan testlerınde bellı oluyormus ben de hamıle kaldıgımdan berı bebek aspırını kullanıyorum kanı sulandırıyormus doktorum verdı hamılelık boyunca kullanıcan dedı
arkadaşlar günaydın... trt1 de çıkan hoca geçinen bir insan hamile kadın sokağa çıkmasın bi kere estetik değil gibi kendini bilmez laflar etti... ben çok yadırgadım. rtük e şikayet ettim. 444 11 78 şikayet hattı. internet sitelerinde de şikayet başvurusu var. bir kulak verin bakalım siz ne düşüneceksiniz...
İnançer: Hamile kadın sokakta gezmez | Seç Haber
biz geldikk napıyonuz bakimm..benden size bir soru bayram ya da bayram sonu tatil düşünüyoruz eşim deniz kenarı otel istiyor ama beni denize sokmaz bnede sıkıntıdan patlarım o yüzden ben tur düşünüyorum 2 gece 3 gün karadeniz turu uçakla gidiş dönüş ama gezi otobüsle acaba bana ve bebeğe zararı olurmu gidilecek yerler uzungöl batum ayder yaylası fırtına vadisi filan acaba zorlarmı yaa
kızlar benim D vitaminim düşük çıktı ne olur bileniniz var mı bebeğime zarar mı
hadi yaa otobüslede işkence olur totomun üstünde oturamıyom ki kemiklerim ağrıyordoktorun uçakla gitmene izin vermeyebilir...
doktorun takviye verecektir canım bebeğe zararı olmaz o zaten senden yeteri kadar aldığı için senin düşük çıkmışkızlar benim D vitaminim düşük çıktı ne olur bileniniz var mı bebeğime zarar mı
Biz geldikkkk teyzelerimiz....
kızlar benim D vitaminim düşük çıktı ne olur bileniniz var mı bebeğime zarar mı
hadi yaa otobüslede işkence olur totomun üstünde oturamıyom ki kemiklerim ağrıyor
doktorun takviye verecektir canım bebeğe zararı olmaz o zaten senden yeteri kadar aldığı için senin düşük çıkmış
hoşgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?