biz geldikk napıyonuz bakimm..benden size bir soru bayram ya da bayram sonu tatil düşünüyoruz eşim deniz kenarı otel istiyor ama beni denize sokmaz bnede sıkıntıdan patlarım o yüzden ben tur düşünüyorum 2 gece 3 gün karadeniz turu uçakla gidiş dönüş ama gezi otobüsle acaba bana ve bebeğe zararı olurmu gidilecek yerler uzungöl batum ayder yaylası fırtına vadisi filan acaba zorlarmı yaa
hadi yaa otobüslede işkence olur totomun üstünde oturamıyom ki kemiklerim ağrıyor
doktorun takviye verecektir canım bebeğe zararı olmaz o zaten senden yeteri kadar aldığı için senin düşük çıkmış
hoşgeldinn
biz geldikk napıyonuz bakimm..benden size bir soru bayram ya da bayram sonu tatil düşünüyoruz eşim deniz kenarı otel istiyor ama beni denize sokmaz bnede sıkıntıdan patlarım o yüzden ben tur düşünüyorum 2 gece 3 gün karadeniz turu uçakla gidiş dönüş ama gezi otobüsle acaba bana ve bebeğe zararı olurmu gidilecek yerler uzungöl batum ayder yaylası fırtına vadisi filan acaba zorlarmı yaa
ya bende trabzona gidicem ama etraftakiler otobüse de izin vermez diyorlar.. yarın gidicem doktora sorucam.hem trabzonda gezilecekyerler dağ bayır hep sen orada o yokuşlarda nasıl dayanacaksın onu düşün bence:)
sakın sakınnn bak ben trabznda oturuyorum o dedıgın yerlere hep gıderdık gitmiyoz artık uzungolun yolu hep yapım aşamasındadır kotu sallar senı ozel arac olsa hadı neyse yavaş yavaş gidilir mi bılemem aydere çıkarkende hep done done yolu kotu batumda d a trabzona 3 bucuk saat uzaklıka onun yolu fena değil guzl ama ordada bız gırmek ıcın cok sıra beklemıştık kalabalık içersi hava almıyo geciş için normal insanın pestili çıkar
cnm önce dr sor zira bu haftandan itibaren dr rporu olmadan uçağa binemiosunn:26:bana dr 5 saat mesafeye arabayla gitmeye izin vermedi bayramda..
arabayla 5 saate izin vermezse tura hiç izin vermezler sürekli yolculuk çünkü anacım bebişler daha doğmadan bizi engelliyor yaa
cnm önce dr sor zira bu haftandan itibaren dr rporu olmadan uçağa binemiosunn:26:bana dr 5 saat mesafeye arabayla gitmeye izin vermedi bayramda..
kızlar sebi herhalde istirahat mi aldı haberi olan var mı..işten giriodu ya nete..inşallah iidir..
cmt randevum var tekrar bi srocam ama hakkaten bir hafta geçince bile farkediosun ağırlaştığını, bi yandan da kabullendim durumu..ama eşim kabullenemedi hala gitcez diip duruyo:26:
çok çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın sana da sabır versinburaya hergün takip ediyordum bende ekim annesi olacaktım ama son kontrolde doktor eylül sonu gibi alacam dedi çünkü 2 sezeryanım vardı ama olmadı meleğim beni terk etti gideli 14 gün oldu ama sanki yeniymiş gibi yolculuğumuz yarım kaldı o kadar zorluktan sonra gitti çok kötüyüm karnım şimdi bom boş bebeğimi hareketlerini çok özledim nasıl dayanacam çok istiyordum sanki ilk çocuğum olacak gibi kendimi çok kaptırmıştım ama yüce rabbim yanına aldı 27 haftalıktı herşey güzel gidiyordu taki 13 temmuz cuma sabahı hareketlerini hiç hissetmedim çünkü bebeğim çok hareketliydi ama yok yok akşama kadar bekledim belki oynar diye yok giitim doktora ölmüş dediler dünyam başıma yıkıldı olamaz dedim ama beni çoktan bırakıp gitmişti sezeryanla bebeğimi aldılar görmek istemedim yüreğim kaldırmaz etkiisnde kalırım diye eşim aldı gömdüler kara toprağın altında şimdi karnım boş çok güzel bir bebekmiş kaynım bahsediyor oğlumun küçüklüğüymüş aynı 1500 kilo doğdu ölmeseydi büyük ihti,malle yaşardı plesanta besleyememiş ondan dedi doktor kendime çok kızıyorum suşluyorum istemeden birşeymi yaptım ağırmı kaldırmım yok yok çok dikkat ediyordum ama kısmet olmadı oğlum beratım gitti beni listeden sile bilirsiniz artık yüce rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
hadi yaaa. bende bayramda trabzona gidicem. 7 saat sürüyor otobüsle.. kaynımın düğünü var. gitmesem kesin laf yaparlar. bak gelin gelmedi gördün mü diye. o yüzden gitmem lazım
napıcan işte böle densizler çıkıp konuşuyo bide bunu kanala konuk alıyolar hey allam yaaa, bu kadar hamişin ahını aldı dahada iki yakası bir araya gelmez bu adamındiyecek hiç birşey bulamadım..hiç bir kelime cümle olan öfkemi izah edemez...ne yapacakmışız sokağa çıkarken göbeğimizi evde mi bırakıcakmışız?benim kaynanamda böyle bir laf etmişti dükkanıma geldi aban sen hiç artık buralarda olmuyorsun yakışık olmuyor göbeğin çok acayip duruyor demişti bende napayım göbeğimi içimemi sokayım demiştim ağlamaktan bi hal olmuştum sinirden..bunlar geri kafalı bile değil bildiğin kafasız...sanki tavuk gibi yatıcaz yavrulayana kadar..çok sinir oldum çok..bugün pazarda da ne geziyosun bu halde dediler herhalde doğurana kadar aç durcaz eve yiyecek falan almıcaz..
hoşgeldin canım, adıyla yaşasın inşallah, hayırlısıyla zamanında sağlıkla gelsin bebişinmerhaba kızlar bende ekim annesi olacağım inşallah :) çok heyecanlıyız eşim ve ben ilk bebeğimiz oğlumuz olacak adını Emirhan koymayı düşünüyoruzzaten bu siteyi çoktandır takip ediyorum konuları hep okurdum şimdi bende katılmak istedim aranıza Allah hepimize bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin..Amin :)
bu arada bu Hocanın derdi nedir acaba? Eşimiz çalışıyor evin ihtiyaçlarını ufak tefekte olsa biz hallediyoruz bu ne terbiyesizliktir bize ne zaman çıkıp ne zaman çıkmıyacağımızı söylüyor hangi kitapta Sünnette yazıyor acaba?? Nasıl sinirleniyor acaip kınadım ben onuhamilelikte yürüyüş yapmasak hava almasak nasıl doğuracağız? arabadan hava alınırmış...tövbe yarabbim bence adam afedersiniz ama kafayı yemiş hepten...rtük den bende şikayet edeceğim bizde inanıyoruz edebimizle geziyoruz yani penguen gibi gezen top gibi yuvarlak birine bile(ben kendimi bu aralar hiç çekici bulmuyorum...mesela) birisi çıkmasın dikkat çekiyor yok efendim şöyle böyle diyorsa ben onun içinin müthiş fesat olduğunu düşünürüm bu ne nefisdir arkadaş? asıl öyle fitneciler dışarı çıkmasınlar bizleri rahat bıraksınlar!
canım yorulmayacağın bir tatil seçmen lazım, tur biraz yorucu olabilir diye düşünüyorum birde otobüs yolculuğu çok uzun olmaması lazım ilk zamanlarda olsak olurdu ama artık son haftalar biraz zorluyor insanı, yinede sen bilirsin, otobüsle bol bol mola vermeniz lazım bunu yaptırabilirsen sıkıntı olacağını sanmam ama karadeniz turu dediğin biraz yorucu gibime geldi, senin denize girmende bir sakınca yokki girebilirsin aslında, havuza girme yeter, deniz tatilini yasaklamıyo doktorlar, hem daha iyi hep yatarsınbiz geldikk napıyonuz bakimm..benden size bir soru bayram ya da bayram sonu tatil düşünüyoruz eşim deniz kenarı otel istiyor ama beni denize sokmaz bnede sıkıntıdan patlarım o yüzden ben tur düşünüyorum 2 gece 3 gün karadeniz turu uçakla gidiş dönüş ama gezi otobüsle acaba bana ve bebeğe zararı olurmu gidilecek yerler uzungöl batum ayder yaylası fırtına vadisi filan acaba zorlarmı yaa
hımmm ben d vitamini takviyesi alıyom canım ama eksikliğinin ne zararı var onu bilmiyorum doktoruna bir danış bakalımkızlar benim D vitaminim düşük çıktı ne olur bileniniz var mı bebeğime zarar mı
hoşgeldiniz, bizde yemek yiyip geldikBiz geldikkkk teyzelerimiz....
buraya hergün takip ediyordum bende ekim annesi olacaktım ama son kontrolde doktor eylül sonu gibi alacam dedi çünkü 2 sezeryanım vardı ama olmadı meleğim beni terk etti gideli 14 gün oldu ama sanki yeniymiş gibi yolculuğumuz yarım kaldı o kadar zorluktan sonra gitti çok kötüyüm karnım şimdi bom boş bebeğimi hareketlerini çok özledim nasıl dayanacam çok istiyordum sanki ilk çocuğum olacak gibi kendimi çok kaptırmıştım ama yüce rabbim yanına aldı 27 haftalıktı herşey güzel gidiyordu taki 13 temmuz cuma sabahı hareketlerini hiç hissetmedim çünkü bebeğim çok hareketliydi ama yok yok akşama kadar bekledim belki oynar diye yok giitim doktora ölmüş dediler dünyam başıma yıkıldı olamaz dedim ama beni çoktan bırakıp gitmişti sezeryanla bebeğimi aldılar görmek istemedim yüreğim kaldırmaz etkiisnde kalırım diye eşim aldı gömdüler kara toprağın altında şimdi karnım boş çok güzel bir bebekmiş kaynım bahsediyor oğlumun küçüklüğüymüş aynı 1500 kilo doğdu ölmeseydi büyük ihti,malle yaşardı plesanta besleyememiş ondan dedi doktor kendime çok kızıyorum suşluyorum istemeden birşeymi yaptım ağırmı kaldırmım yok yok çok dikkat ediyordum ama kısmet olmadı oğlum beratım gitti beni listeden sile bilirsiniz artık yüce rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
buraya hergün takip ediyordum bende ekim annesi olacaktım ama son kontrolde doktor eylül sonu gibi alacam dedi çünkü 2 sezeryanım vardı ama olmadı meleğim beni terk etti gideli 14 gün oldu ama sanki yeniymiş gibi yolculuğumuz yarım kaldı o kadar zorluktan sonra gitti çok kötüyüm karnım şimdi bom boş bebeğimi hareketlerini çok özledim nasıl dayanacam çok istiyordum sanki ilk çocuğum olacak gibi kendimi çok kaptırmıştım ama yüce rabbim yanına aldı 27 haftalıktı herşey güzel gidiyordu taki 13 temmuz cuma sabahı hareketlerini hiç hissetmedim çünkü bebeğim çok hareketliydi ama yok yok akşama kadar bekledim belki oynar diye yok giitim doktora ölmüş dediler dünyam başıma yıkıldı olamaz dedim ama beni çoktan bırakıp gitmişti sezeryanla bebeğimi aldılar görmek istemedim yüreğim kaldırmaz etkiisnde kalırım diye eşim aldı gömdüler kara toprağın altında şimdi karnım boş çok güzel bir bebekmiş kaynım bahsediyor oğlumun küçüklüğüymüş aynı 1500 kilo doğdu ölmeseydi büyük ihti,malle yaşardı plesanta besleyememiş ondan dedi doktor kendime çok kızıyorum suşluyorum istemeden birşeymi yaptım ağırmı kaldırmım yok yok çok dikkat ediyordum ama kısmet olmadı oğlum beratım gitti beni listeden sile bilirsiniz artık yüce rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
hoşgeldiniz, bizde yemek yiyip geldik
hepiciğinize iyi günler diliyorum. bu arada cullucan evlilik yıldönümünz kutlu olsun.daha nice nice mutlu seneler geçirmeniz dileğiyle. siz evlenirken biz de nişan yapmışız :) dün eşime diyorum ki yarın senin için bir sey ifade ediyor mu? bilmem hatrlayamadım önemli bir gün müydü dedi kişisine göre değişir önemli olup olmadığı değil mi? saatler sonra hatrladı.
eşimi primaya üye yapmıştım.bugn haftamız doldu. mail atmışlar başlık şu " merhaba ahmet, hamileliğinizin 7. ayı"
napıcan işte böle densizler çıkıp konuşuyo bide bunu kanala konuk alıyolar hey allam yaaa, bu kadar hamişin ahını aldı dahada iki yakası bir araya gelmez bu adamın
hoşgeldin canım, adıyla yaşasın inşallah, hayırlısıyla zamanında sağlıkla gelsin bebişindensiz mi dersin, bunakmı, yoksa çok afedersin uçkuruyla düşünenmi bilemedim hangisi uygun olur bu zatı muhtereme
canım yorulmayacağın bir tatil seçmen lazım, tur biraz yorucu olabilir diye düşünüyorum birde otobüs yolculuğu çok uzun olmaması lazım ilk zamanlarda olsak olurdu ama artık son haftalar biraz zorluyor insanı, yinede sen bilirsin, otobüsle bol bol mola vermeniz lazım bunu yaptırabilirsen sıkıntı olacağını sanmam ama karadeniz turu dediğin biraz yorucu gibime geldi, senin denize girmende bir sakınca yokki girebilirsin aslında, havuza girme yeter, deniz tatilini yasaklamıyo doktorlar, hem daha iyi hep yatarsın
hımmm ben d vitamini takviyesi alıyom canım ama eksikliğinin ne zararı var onu bilmiyorum doktoruna bir danış bakalım
hoşgeldiniz, bizde yemek yiyip geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?