inş. cnm ağzından bal damlıyor inş. herşey güzel olacak bizim için..ilk bebeğime ekimde hamile kalmıştım bu seferki bebeğimide ekimde doğurmak nasip olacak Allahın izniyle...
hanımlar dün akşamdan beri çok yoğun olmayan kahve rengi kırmızımsı akıntım var napsam acaba normal mi ya da doktora gitmeye gerek var mı?
bu arada daha hiç doktora gitmedeim cuma gitmeyi düşünüyordum
kızlar günaydın, az önce doktordan geldim, bebişimi gördük ve kalp atışlarını duyduk şükür.
Uzun zamandır yazmıyorum çünkü çok olumsuz görünüyordu herşey, geçen hafta doktordaydım kese var ama bebek yok boş gebelik olabilir haftaya tekrar bakalım dedi, dünya başıma yıkıldı 1 haftadır içim içimi yiyiyor, kimseye yaşatmasın tanrım böyle bir muallağı. Bugün sabah aynı doktora gittik yine göremedi (haydarpaşa numune, karından bakıyor bu arada) dediki olumlu konuşmak istemiyorum ama bide daha iyi bir ultrasona göndereyim sizi orda da bakılsın emin olalım. Üzgün üzgün çıktık eşimle ben düşünüyorum "kürtaja giricem nasıl olacak, nerde yapıcaklar kabus gibi" Sonra dedik ki numune de sürünmeyelim , ne zamana gün vericekler, sonucu hemen alabilecekmiyiz, verelim parayı özele gidelim garanti olsun hemen öğrenelim bitsin bu çile. Özele gittik doktora anlattık yattım vajinal baktı, aleti yerleştirirken;
- Görelim bakalım sizin bebeği, dedi
- Ben umutlu değilim, derken cümlem bitmeden;
- Al sana bebek kalbi de atıyor pıt pıt gayette sağlıklı, dedi biz başladık ağlamaya..
sabahtan beri yaşadığım duygu değişimlerini anlatamam, sonu mutlu oldu şimdi elimde bir ultrason resmi, geç döllenme olmuş dedi şu an 6+6 dayız.
Olumsuz giden hiç bir şeyden umudunuzu kesmeyin arkadaşlar, ben kesmiştim gerçi sürpriz oldu ama... Yaşayan arkadaşlar varsa benzer durumu, hepsine bol şans diliyorum, umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Çok duygusalım şu an ağlayıp duruyorum :)
10:30'da randevum vardı..gittim, daha önce bebek düşünüorum ve bi düşük yaşadım deyince coraspinle elevit vermişti..onları kullanmaya devam et dedi.. kan verdim..beta hcg'ye bakıcak tekrar..bugün 2400 civarı olması lazım dedi..sonucu 14:30'da alcam..stresliyim..inşallah artmıştır kızlar..sonuca göre de ultrason için gün vercekmiş..
kızlar günaydın, az önce doktordan geldim, bebişimi gördük ve kalp atışlarını duyduk şükür.
Uzun zamandır yazmıyorum çünkü çok olumsuz görünüyordu herşey, geçen hafta doktordaydım kese var ama bebek yok boş gebelik olabilir haftaya tekrar bakalım dedi, dünya başıma yıkıldı 1 haftadır içim içimi yiyiyor, kimseye yaşatmasın tanrım böyle bir muallağı. Bugün sabah aynı doktora gittik yine göremedi (haydarpaşa numune, karından bakıyor bu arada) dediki olumlu konuşmak istemiyorum ama bide daha iyi bir ultrasona göndereyim sizi orda da bakılsın emin olalım. Üzgün üzgün çıktık eşimle ben düşünüyorum "kürtaja giricem nasıl olacak, nerde yapıcaklar kabus gibi" Sonra dedik ki numune de sürünmeyelim , ne zamana gün vericekler, sonucu hemen alabilecekmiyiz, verelim parayı özele gidelim garanti olsun hemen öğrenelim bitsin bu çile. Özele gittik doktora anlattık yattım vajinal baktı, aleti yerleştirirken;
- Al sana bebek kalbi de atıyor pıt pıt gayette sağlıklı, dedi biz başladık ağlamaya..
sabahtan beri yaşadığım duygu değişimlerini anlatamam, sonu mutlu oldu şimdi elimde bir ultrason resmi, geç döllenme olmuş dedi şu an 6+6 dayız.
Olumsuz giden hiç bir şeyden umudunuzu kesmeyin arkadaşlar, ben kesmiştim gerçi sürpriz oldu ama... Yaşayan arkadaşlar varsa benzer durumu, hepsine bol şans diliyorum, umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Çok duygusalım şu an ağlayıp duruyorum :)
Hep birlikte bebeklerimizin gelişimlerinide konuşacağız inşallah.bu aydan sonra kasım anneleri topiği açılır biz eskiriz bile :)
senin adına cok sevindim Allah saglıcakla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder ihsallah
hamile kalana kadar bir serüven hamile kaldıktan sonrada bir telastır yasayıp gidiyoruz acaba bu ay hamilemiyim degilmiyim sonra adet oluncaki uzuntüüler hamile kalınca keseyi görme kap atısı duyma hepsi güzel telaslar ama insan hemen bugunlerin gecip bebegini kucagına almak istiyor
benimde belirtiler bu sabah basladı sabahtan beri cok kötüyüm mide bulantısı bebegim kusarken düşücek diye cok korktum şimdi biraz iyiyim cubuk kraker sayesinde kokulara karsı cok hassaslastım belirtim yok diye üzülüyorum kendi kendime nazarım degdi sizde bulantılar basladı mı
kızlar 41 tane ayetel kürsi yi topladım , Allah ım hepinizden razı olsun çok sağolun , Allah ım kolay doğumlar nasip etsin , sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
gunaydin kizlarrrrr bugun cok garip bi ruya gordum hayirlara vesile olsun insallah ruyamda karanlik bi sokakta olu gibi gozlerim kapali oturuyorum ve iki yanimda da iki tane kucuk agac fidani var ve icimden eger saglikli olursa bu agaclarda yeserir zaten diyorum ve birden iki yanimdaki iki agac beyaz pembe cicekler aciyo ve bende gozlerimi aciyorum herkes bana bakiyo cok garipti, bugun 5katin merdivenlerini supurduk eltimle ama hic agrim yok cok sukur 15:50de randevum var birazdan dus alip hazirlanicam dua edin bana olur mu
gunaydin kizlarrrrr bugun cok garip bi ruya gordum hayirlara vesile olsun insallah ruyamda karanlik bi sokakta olu gibi gozlerim kapali oturuyorum ve iki yanimda da iki tane kucuk agac fidani var ve icimden eger saglikli olursa bu agaclarda yeserir zaten diyorum ve birden iki yanimdaki iki agac beyaz pembe cicekler aciyo ve bende gozlerimi aciyorum herkes bana bakiyo cok garipti, bugun 5katin merdivenlerini supurduk eltimle ama hic agrim yok cok sukur 15:50de randevum var birazdan dus alip hazirlanicam dua edin bana olur mu
Merhaba, ben de dün gittim doktora, 19 mm kese ve icinde 2-3 mm yolk kesesi göründü, ancak bebek görünmedi. Henüz 5+3 üm herhalde o yüzden. Haftaya tekrar gidicem, umarım görünür o zaman. Herkese selamlar.
kızlar merhaba :) ben aranızda yeniyim
ben gebe olduğumu 2 gün önce pazartesi gümnü öğrendim . pco hastasıydım klomen denesi olmuştu bu ay çok şükür kan testinde hamile olduğumu öğrendim . henüz kesemizi göremedik cumartesi doktora randevumuz var . internetten hesaplamalara göre 4+6 . gün bugun , bende kalp atışlarını ne zaman duyabilirim onu merak ediyorumhenüz kimselere söylemiyoruz eşimle öle bir karar aldık, önce keseyi görelim sonra dayanabilrsek kalp atışlarını duyana kadar söylemeyelim diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?