2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inş. cnm ağzından bal damlıyor inş. herşey güzel olacak bizim için..ilk bebeğime ekimde hamile kalmıştım bu seferki bebeğimide ekimde doğurmak nasip olacak Allahın izniyle...

Hep birlikte bebeklerimizin gelişimlerinide konuşacağız inşallah. bu aydan sonra kasım anneleri topiği açılır biz eskiriz bile :)

öyle bir yazmışsın ki ben de okurken ağladım.

neyse ki çok güzel bebeğimiz gelmiş kalbiminin atışı da duyurmuş..bundan sonra bebişlerimize dokunup ve onu çok sevdiğimizi hissettirmemiz lazım..

alttan üsten bakılmakla ilgili sorular geliyordu. işte en güzel örneklerinden biri.. çünkü dr ultrasonu nasıl bilemiyorsunuz.. daha önemli sağlık açısından durumları da görebilir.. ayrıca utananlar eşi kıskananlar için söylüyorum emin olun karın kadar etkileniyorsunuz.. yani zaten üstünüz de örtü var. oraya aleti koyuyor.

Son düzenleme:
10:30'da randevum vardı..gittim, daha önce bebek düşünüorum ve bi düşük yaşadım deyince coraspinle elevit vermişti..onları kullanmaya devam et dedi.. kan verdim..beta hcg'ye bakıcak tekrar..bugün 2400 civarı olması lazım dedi..sonucu 14:30'da alcam..stresliyim..inşallah artmıştır kızlar..sonuca göre de ultrason için gün vercekmiş..

hayırlısı canım. inşaallah güzel haberler alırız...

kızlar benim randevum yarın 2:30 da ama benim progestan hapım sabah bitti birşey olurmu...2 gün kahverewngi lekelenmem vardı ama dünle buğün birşey yok Allaha şükür..yarında randevum varr..BİRDE SİZE SESLENMEK İSTİYORUM ÇOK ÖNEMLİ HALA DOKTORA GİTMEYEN ARKADAŞLARIMIZ VAR BENİM İLK GEBELİĞİM SONLANDIRILDI..BEBEĞİME SPİNA BİFİDA TEŞHİSİ KONULDU..VE BU TEŞHİSİN KNULMASI AYRINTILI ULTRASYONDA OLDU YANİ 5.5 AYLIKTIM ÇOK ZOR BİR KARAR VA DOĞUM AŞAMASIDA ÇOK ZOR...VE BEBEĞİN KOLLARINDA YOK (( O YÜZDEN ERTELEMEYİN..SEBEBİDE ŞUYMUŞ % 70 SEBEBİ : FOLİK ASİT EKSİKLİĞİ BEN HAMİLELİKTEN ÖNCE KULLANMAMIŞTIM BİLMİYORDUM DAHA DOĞRUSU NE OLDUĞUNU HAMİLELİĞİMİ ÖĞRENDİĞİMDEDE 7 HAFTALIKTIM O ZAMAN VERDİ İLACI AMA ÇOK GEÇMİŞ ÇÜNKÜ BEBEĞİN OMURİLİĞİ 4.YADA 5. HAFTADA OLUŞUYORMUŞ...LÜTFEN BİLGİLENİN BENİM GİBİ OLMAYIN..HE ŞUNUDA SÖYLİM HER KULLANMAYANDADA BÖÖYLE BİRŞEY OLACAK DİYE BİRŞEY YOK BENİM O VİTAMİN DEĞERİM ÇOK DÜŞÜKMÜŞ...ALLAHIM HEPİMİZE YAVRULARIMIZI SAĞ SAĞLİM KUCAĞIMIZA LAMYI NASİP ETSİN..O KADAR ÇOK KORKUYORUM Kİ TEKRAR AYNI OLAYI YAŞARIM DİYE..KORKMA DİYORUM KENDİ KENDİME BEBEĞİNİDE STRESE SOKUYORSUN DİYORUM AMA ELİMDE DEĞİL..YAŞADIKLARIM ÇOK KÖTÜYDÜ...ALLAHIM KİMSEYE YAŞATMASIN...

senin adına cok sevindim Allah saglıcakla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder ihsallah

hamile kalana kadar bir serüven hamile kaldıktan sonrada bir telastır yasayıp gidiyoruz acaba bu ay hamilemiyim degilmiyim sonra adet oluncaki uzuntüüler hamile kalınca keseyi görme kap atısı duyma hepsi güzel telaslar ama insan hemen bugunlerin gecip bebegini kucagına almak istiyor

benimde belirtiler bu sabah basladı sabahtan beri cok kötüyüm mide bulantısı bebegim kusarken düşücek diye cok korktum şimdi biraz iyiyim cubuk kraker sayesinde kokulara karsı cok hassaslastım belirtim yok diye üzülüyorum kendi kendime nazarım degdi sizde bulantılar basladı mı

Hep birlikte bebeklerimizin gelişimlerinide konuşacağız inşallah. bu aydan sonra kasım anneleri topiği açılır biz eskiriz bile :)

o günleri görmeyi o kadar çok istiyorum ki....hani şimdi bebişlerimiz çok küçük..hayırlısıyla büyüsünler ... kucağımıza alalım.. herşey güzel olur inşallah...

çok sağol, evet bulantı ve koku hassasiyeti geçen hafta başladı bende de.. özellikle sabahları... mide bulantın çok fazlaysa Doktorundan onun için ilaç isteyebilirsin bugün gittiğim doktor sordu kusma olursa gel ilaç vereyim diye, benim sadece bulantım var ve öğürüyorum henüz kusma olmadığı için istemedim..

selam arkadaşlar, hepimiz için gerçekten çok heyecanlı bir süreç, ben kendim başka gebelerin bebeklerine usg yaparken bile çok heyecanlanıyordum, düşen gebeliklerde söylerken çok etkileniyordum şimdi kendim yeniden hamileyim, inşallah Allahım hepimize sağalıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin, lekelenme olan arkadaşlar bence bekletmeden kontroe gitmeli, birşey olmayacak olsa bie tedbirli olmak gerek bence de, vaginal muayeneden de çekinmeyin çünkü ultrason aleti rahmin içerisine kadar gitmiyo sonuçta ve erken gebelikte hele kilo da varsa üstten görmek çok zor.kese 5. haftada, kalp atışları 6 haftalıkken görünüyor, benim de ilk kontrolüm haftaya salı inşallah.
kasık ağrısı ve yorgunluk bende de çok ve göğüslerim oldukça şişti ve hassaslaştı, ilk bebeğimde belki de tüp bebek olduğu için bu kadar belirti yaşamamıştım.
bugün anneme anlattım çok mutlu oldu, eşim ve ben biraz heyecanlı tipleriz, saklayamıyoruz:))

kızlar 41 tane ayetel kürsi yi topladım , Allah ım hepinizden razı olsun çok sağolun , Allah ım kolay doğumlar nasip etsin , sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..

Çok sevindim canım senin adına hayırlısı olmuş. Bir dahada tercih etmezsin diğer doktoru. Herşeyi bilelim ama bırak moral bozdurmayın dimi? Hayatta neyin güvencesi varki zaten.

gunaydin kizlarrrrr bugun cok garip bi ruya gordum hayirlara vesile olsun insallah ruyamda karanlik bi sokakta olu gibi gozlerim kapali oturuyorum ve iki yanimda da iki tane kucuk agac fidani var ve icimden eger saglikli olursa bu agaclarda yeserir zaten diyorum ve birden iki yanimdaki iki agac beyaz pembe cicekler aciyo ve bende gozlerimi aciyorum herkes bana bakiyo cok garipti, bugun 5katin merdivenlerini supurduk eltimle ama hic agrim yok cok sukur 15:50de randevum var birazdan dus alip hazirlanicam dua edin bana olur mu

canim ruyalari hayira yormak lazim hayirlara vesile olsun insallah cook guzel haberlerle geliceksin mutlaka haber ver heyecan ve merakla bekliyorum

Merhaba, ben de dün gittim doktora, 19 mm kese ve icinde 2-3 mm yolk kesesi göründü, ancak bebek görünmedi. Henüz 5+3 üm herhalde o yüzden. Haftaya tekrar gidicem, umarım görünür o zaman. Herkese selamlar.

canım hayıra yoralım..

acaba pembe çiçek kız çocuğunu mu simgeliyor acaba:) neyse dediğim gibi hayırlısı olsun inşallah.. Ama benim anlamadığım bu halinle niye 5 katın merdivenini süpürüyoryorsun. eltin yardım etmiş ama kusura bakma başka kimse yok muydu.. başka zaman süpürün.. senin çok dikkatli olman lazım..

hadi bakalım dr dan inşallah güzel haberlerinle geleceksin..bekliyoruz.

Merhaba, ben de dün gittim doktora, 19 mm kese ve icinde 2-3 mm yolk kesesi göründü, ancak bebek görünmedi. Henüz 5+3 üm herhalde o yüzden. Haftaya tekrar gidicem, umarım görünür o zaman. Herkese selamlar.

hosgeldin canimmm insallah haftaya gorursun bebisini henuz daha cok kucuk

kızlar merhaba :) ben aranızda yeniyim

ben gebe olduğumu 2 gün önce pazartesi gümnü öğrendim . pco hastasıydım klomen denesi olmuştu bu ay çok şükür kan testinde hamile olduğumu öğrendim . henüz kesemizi göremedik cumartesi doktora randevumuz var . internetten hesaplamalara göre 4+6 . gün bugun , bende kalp atışlarını ne zaman duyabilirim onu merak ediyorum henüz kimselere söylemiyoruz eşimle öle bir karar aldık, önce keseyi görelim sonra dayanabilrsek kalp atışlarını duyana kadar söylemeyelim diyoruz

canim oncelikle hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla dogmasini nasip etsin buradaki duyan arkadaslar 6.haftalarinda yada 7.haftalarinda duyuyolar kalp atislarini seninki daha kucuk ama insallah sende o gun geldiginde duyucaksin saglikla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…