2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bu arada göbiş topiğine resim ekledim ilk defa bakın bakalım nasıl olmuşuz

ne dennılırkı sözun bıttı yer bıtırdın benı bugun ınan bıttım bu gun başka yorum yapmayacagım sana saygı duyuyorum Allahım sabrını versın daha once 2 aylık bebegm ıcım de öldu,hiç bır seyını hıssetmediğim halde çok uzuldum Allahım sana sabır selamet eylesın galıba kader kendını sakın suçlama bunu yaşayacagın vardı ve onune gecmedın inan yazacak bır sey bulamıyorum cunku tesellı edecek söz de yok Allahım senı dıgr cocuklarına bağışlasın onlarıda sana

maşallah kızına da sana da canım

oy kuzum maşallah diyelim....ilk pırtlatan sen mi olacan kız yoksa..

Merhaba kızlar nasılsınız??
Ben bügün şeker yükleme yaptırdım 75 lik.Açlık 83 1.saat tokluk 147 2.saat ise 115 çıktı.Verilen sınırlar içinde görünüyor.Bakalım doktorum ne diyecek.Bayağıda kilo aldım ben yaa kaç ile bitecek hamilelik bilemiyorum artık:))

ayyy maşallah maşallah ne güzelde olmuş kilosuuuu ay tarih almak ne kaa heyecanlı olmuştur demi yaaaa. benim doğumda 8 ekim gibi görünüyo ama çatım darsa sezeryan olucak. eylül sonu gibi olur dıyorum oğlumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum bendeeee

hımmm kapalıysan senin için bi zevki olmıcak gülüm denizin, en iyisi ev tatili o zaman, yada daha az yorucu bi tur seçsen kendine ama yok ya turların hepsi sürekli yürümeye dayalı bence boşver, bebiş doğunca yaparsınız tatilinizi olsun, evde dinlenmekte bi tatil sonuçta, yada eşinle hergün istanbulun bi köşesini kesin, topkapı sarayı, ayasofya, dolmabahçe sarayı vs. gibi yerleri istanbul turu yapın

ay ne guzel canm ya dogumnda bellı tarıhte bizm hiç bişey belli degıl ne dıyelım hakkımızda allah hayırlısını nasip etsin

yazdıkların çok dokundu bana..bende 26 haftalık hamileyim..6 yıldan sonra tüp bebekle kavuştum..bende bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum..ağır kaldırmıyorum ama işim gereği ve evde de mutfak dolaplarımdan dolayı uzanıyorumm inkar edemem..çok üzüldüm ve kendi adıma da uzandığım için pişman oldum..şimdilik herşey yolunda çok sağlıklı bir bebek dedi doktorumuz ama yazdıklarınızı okuyunca içim ürperdi..rabbim herkesin bebeğini anne babasına bağışlasın uzun sağlıklı ömür versin..

bunun igneyle bi alakası yokki olsaydı doktorum söylerdi hatta şimdilik normal gözüküo dedi doktorum

Kan pıhtılaşmasından dolayı vurulan iğneler normal doğumu zorlaştırıyor diye biliyorum yani hergün kan sulandırıcı iğneler yediğimiz için normal doğum sırasında kanı durduramama gibi sorunlar olabiliyormuş benim doktorum 8. Ayda iğneyi kesicez dedi normal doğum yapabilmem için o yüzden senin normal doğum yapıp yapamayacağını sormuştum..

kanda pıhtılama oldgunu nasıl anladınz yanı tahlıllerde faln cıkıyomu

Ben bu hamileliğinden önce düşük yaptım düşüklerin nedenleri araştırıldı ve böylece çıktı..

öyle olacak gibi görünüyor bu kaçıncı istanbul turu olacak ama onu bilemiyorum

oy kuzum maşallah diyelim....ilk pırtlatan sen mi olacan kız yoksa..
bilmiyorum ki canımm kısmet heyecanlandım tarih verince
benim plasentam aşağıda hiç yukarı da çıkmadı aynı yerde hala o yüzden normal olursa kanlı olur biraz dedi. aaa dedim benim için sezaryenin hiçççç bi sakıncası yok öyle diyince kadın da beni bekliyomuş gibi, valla sen tırsmıyosan benim için hiç problem değil işim daha kolay olur çünkü çok yakın rahme dedi
aa dedim rahat ol ben normalden çok tırsıyorum dedim tamam o zaman dedi 38,5 hafta gibi alırız dedi baktı takvimden 21 eylül olabilir dedi not aldı
ayy hiçbişeyimiz hazır değil anca giyim kuşam aldık
çok sağol tatlımmmm
bak neden sezaryen dediğini anlattım yukarda. o zaman ben çatı muayenesinden de yırttım yiihihuuuuuu

bende şikayetımı yaptım ayyyyy kaç kez izledim neye sınırlenmıiş aptal adam bu kadar dun muydiki o program
sezincim nbr? yaz tabii zaten gazetelerde de tepki yağıyo salağa
maşallah kızına da sana da canım
sağol canımmm.

kızlar bu arada doktora beyaz akıntım var dedim bana bi fitil bir de krem verdi. o akıntının geçmesi şart mantar olmuş demek ki dedi. ama kokusuz dedim önemli, değil mantar olunca pütür pütür beyaz akıntı gelir ve geçirilmezse erken doğuma mikrp kapmaya, hatta bebek doğarken ona enfeksiyon bulaşmasına bile sebep olur dedi.
alttan sokulacak fitil verdi hiç sevmiyorum şu fitil işini ama mecbuurrr

canım doğum tarihimiz aynı merak ettim bebeğinin kilosunu.vede sen kaç kilo aldın

Yok canım ben almadım daha. Bu anne çantası bakım çantası da mı oluyor. Nasıl oluyor. Bu konuda da bir bilgim yok. Hastaneye de mı götüreceğiz onu?

yok cnm anne çantası denen aslında bebeğin bezi biberonu alt açmasıfilan koyduğun çok cepli gözlü çantalar oluyor ya o..ama yengem bayagı büük almıştı o çantayı doğuma da onu götürmüş..ama illa olmassa olmaz deil arkadaşlar hep valiz götürmeyi düşünüyo bana da mantıklı geldi var küçük valizler, birini yıkar götürürüm herhalde..

Günaydin kizlar..Birsey sorcam size ayiptir söylemesi benim sag burnumda hep kan oluyor silince geliyor sadece öyle kanamiyor.neden oluyorki?

Cullucanim nice mutlu güzel yillara insaallah

Canım bende de oluyor arada. Bastan beri de hep oldu. Hamilelikte kan oranı çoğalıyor ya damarlar şişiyor ondan sanırım. Normal diye okumuştum ben.

haklısın bende duymuştum canım öyle bişe dogrudur ama doktorum normal yapamazsın demedi bana cleaxane mı ignen

ay ay ayyy çok heyecanlandımmm artık günler tarihler verilmeye başlanmış...bizde o günleri görebilsek...rabbim size ve bizler herkesciklere hayırlısınla sağlıklısınla bebeklerimizi kucağıma almayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…