buraya hergün takip ediyordum bende ekim annesi olacaktım ama son kontrolde doktor eylül sonu gibi alacam dedi çünkü 2 sezeryanım vardı ama olmadı meleğim beni terk etti gideli 14 gün oldu ama sanki yeniymiş gibi yolculuğumuz yarım kaldı o kadar zorluktan sonra gitti çok kötüyüm karnım şimdi bom boş bebeğimi hareketlerini çok özledim nasıl dayanacam çok istiyordum sanki ilk çocuğum olacak gibi kendimi çok kaptırmıştım ama yüce rabbim yanına aldı 27 haftalıktı herşey güzel gidiyordu taki 13 temmuz cuma sabahı hareketlerini hiç hissetmedim çünkü bebeğim çok hareketliydi ama yok yok akşama kadar bekledim belki oynar diye yok giitim doktora ölmüş dediler dünyam başıma yıkıldı olamaz dedim ama beni çoktan bırakıp gitmişti sezeryanla bebeğimi aldılar görmek istemedim yüreğim kaldırmaz etkiisnde kalırım diye eşim aldı gömdüler kara toprağın altında şimdi karnım boş çok güzel bir bebekmiş kaynım bahsediyor oğlumun küçüklüğüymüş aynı 1500 kilo doğdu ölmeseydi büyük ihti,malle yaşardı plesanta besleyememiş ondan dedi doktor kendime çok kızıyorum suşluyorum istemeden birşeymi yaptım ağırmı kaldırmım yok yok çok dikkat ediyordum ama kısmet olmadı oğlum beratım gitti beni listeden sile bilirsiniz artık yüce rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
kızzlaaarrrrrrrrrrrrrrr biz de doktordan geldik
kuzumu canımı gördük babasıyla. elleri yine yüzündeydi. sonra tek elini çekti çok güzel resimlerini verdi dokturumuz
1500 gr ve 38 cm olmuşama yine plasentam aşağıda ve sezaryen yapıcak tam istediğim gibi Allah kı
smet ederse 21 eylülde alıcaz kucağımıza kızımızı
kuzumu canımı gördük babasıyla. elleri yine yüzündeydi. sonra tek elini çekti çok güzel resimlerini verdi dokturumuz
1500 gr ve 38 cm olmuşama yine plasentam aşağıda ve sezaryen yapıcak tam istediğim gibi Allah kı
hımmm kapalıysan senin için bi zevki olmıcak gülüm denizin, en iyisi ev tatili o zaman, yada daha az yorucu bi tur seçsen kendine ama yok ya turların hepsi sürekli yürümeye dayalı bence boşver, bebiş doğunca yaparsınız tatilinizi olsun, evde dinlenmekte bi tatil sonuçta, yada eşinle hergün istanbulun bi köşesini kesin, topkapı sarayı, ayasofya, dolmabahçe sarayı vs. gibi yerleri istanbul turu yapınhaklısın canım karadeniz turu yorucu olur denize de doktor izin verir ama kocam sokmaz hamile hamile zaten söyledide bende ben gitmem o zman dedim zaten kapalıyım denize de girmiceksem millet bikinili mayolu dolaşırken ben kapalı kapalı durcam denize de girdirmiyorsan ben gitmem dedim kendi de gidemez ben gitmezsem oooh canıma değsin
ayyy maşallah maşallah ne güzelde olmuş kilosuuuuay tarih almak ne kaa heyecanlı olmuştur demi yaaaa. benim doğumda 8 ekim gibi görünüyo ama çatım darsa sezeryan olucak. eylül sonu gibi olur dıyorum oğlumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum bendeeee
buraya hergün takip ediyordum bende ekim annesi olacaktım ama son kontrolde doktor eylül sonu gibi alacam dedi çünkü 2 sezeryanım vardı ama olmadı meleğim beni terk etti gideli 14 gün oldu ama sanki yeniymiş gibi yolculuğumuz yarım kaldı o kadar zorluktan sonra gitti çok kötüyüm karnım şimdi bom boş bebeğimi hareketlerini çok özledim nasıl dayanacam çok istiyordum sanki ilk çocuğum olacak gibi kendimi çok kaptırmıştım ama yüce rabbim yanına aldı 27 haftalıktı herşey güzel gidiyordu taki 13 temmuz cuma sabahı hareketlerini hiç hissetmedim çünkü bebeğim çok hareketliydi ama yok yok akşama kadar bekledim belki oynar diye yok giitim doktora ölmüş dediler dünyam başıma yıkıldı olamaz dedim ama beni çoktan bırakıp gitmişti sezeryanla bebeğimi aldılar görmek istemedim yüreğim kaldırmaz etkiisnde kalırım diye eşim aldı gömdüler kara toprağın altında şimdi karnım boş çok güzel bir bebekmiş kaynım bahsediyor oğlumun küçüklüğüymüş aynı 1500 kilo doğdu ölmeseydi büyük ihti,malle yaşardı plesanta besleyememiş ondan dedi doktor kendime çok kızıyorum suşluyorum istemeden birşeymi yaptım ağırmı kaldırmım yok yok çok dikkat ediyordum ama kısmet olmadı oğlum beratım gitti beni listeden sile bilirsiniz artık yüce rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
bunun igneyle bi alakası yokki olsaydı doktorum söylerdi hatta şimdilik normal gözüküo dedi doktorum
kanda pıhtılama oldgunu nasıl anladınz yanı tahlıllerde faln cıkıyomu
hımmm kapalıysan senin için bi zevki olmıcak gülüm denizin, en iyisi ev tatili o zaman, yada daha az yorucu bi tur seçsen kendine ama yok ya turların hepsi sürekli yürümeye dayalı bence boşver, bebiş doğunca yaparsınız tatilinizi olsun, evde dinlenmekte bi tatil sonuçta, yada eşinle hergün istanbulun bi köşesini kesin, topkapı sarayı, ayasofya, dolmabahçe sarayı vs. gibi yerleri istanbul turu yapın
bilmiyorum ki canımm kısmetoy kuzum maşallah diyelim....ilk pırtlatan sen mi olacan kız yoksa..
çok sağol tatlımmmmayyy maşallah maşallah ne güzelde olmuş kilosuuuuay tarih almak ne kaa heyecanlı olmuştur demi yaaaa. benim doğumda 8 ekim gibi görünüyo ama çatım darsa sezeryan olucak. eylül sonu gibi olur dıyorum oğlumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum bendeeee
sezincim nbr? yaz tabii zaten gazetelerde de tepki yağıyo salağabende şikayetımı yaptım ayyyyy kaç kez izledim neye sınırlenmıiş aptal adam bu kadar dun muydiki o program
sağol canımmm.maşallah kızına da sana da canım
kızlar bişi sorduk yeaaaa
Merhaba kızlar nasılsınız??
Ben bügün şeker yükleme yaptırdım 75 lik.Açlık 83 1.saat tokluk 147 2.saat ise 115 çıktı.Verilen sınırlar içinde görünüyor.Bakalım doktorum ne diyecek.Bayağıda kilo aldım ben yaa kaç ile bitecek hamilelik bilemiyorum artık:))
Sebamed aldım canım, doktor tavsiyesiyle.
günaydın kızlar, bugünün cuma arefesi olduğundan mıdır nedir bi huzurluyum bi huzurlu
Yok canım ben almadım daha. Bu anne çantası bakım çantası da mı oluyor. Nasıl oluyor. Bu konuda da bir bilgim yok. Hastaneye de mı götüreceğiz onu?
Günaydin kizlar..Birsey sorcam size ayiptir söylemesi benim sag burnumda hep kan oluyor silince geliyor sadece öyle kanamiyor.neden oluyorki?
Cullucanim nice mutlu güzel yillara insaallah
Kan pıhtılaşmasından dolayı vurulan iğneler normal doğumu zorlaştırıyor diye biliyorum yani hergün kan sulandırıcı iğneler yediğimiz için normal doğum sırasında kanı durduramama gibi sorunlar olabiliyormuş benim doktorum 8. Ayda iğneyi kesicez dedi normal doğum yapabilmem için o yüzden senin normal doğum yapıp yapamayacağını sormuştum..
Ben bu hamileliğinden önce düşük yaptım düşüklerin nedenleri araştırıldı ve böylece çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?