Oh oh maasallah. Demek gun alındı :)) hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına insallsh canım.kızzlaaarrrrrrrrrrrrrrr biz de doktordan geldik
kuzumu canımı gördük babasıyla. elleri yine yüzündeydi. sonra tek elini çekti çok güzel resimlerini verdi dokturumuz
1500 gr ve 38 cm olmuşama yine plasentam aşağıda ve sezaryen yapıcak tam istediğim gibi Allah kı
smet ederse 21 eylülde alıcaz kucağımıza kızımızı
cnm ben fiyatından ziyade hafifliğine aşık olup aldım arabayı..ana kucağıyla birlikte de kullanabiliosun travel system olarak ikisi 300 e geldi, tek araba da satılıyo o 200..e bebekten aldım..
başka topikte bi arkadaş kullanıo o tavsiye etti..
tek elle açılıp kapanıyo, ve 4kg..
anakucağı da hafif..
benmki bunun kırmızısı..
sadece kumaşta biraz polyester karışım var, arkadaş sevibebenn otokoltuğu minderi almış onunla çok rahat kullanıyomuşEki Görüntüle 764099
ay ay ayyy çok heyecanlandımmm artık günler tarihler verilmeye başlanmış...bizde o günleri görebilsek...rabbim size ve bizler herkesciklere hayırlısınla sağlıklısınla bebeklerimizi kucağıma almayı nasip etsin inşallah..
çok sağol canımOh oh maasallah. Demek gun alındı :)) hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına insallsh canım.
haklısın bende duymuştum canım öyle bişe dogrudur ama doktorum normal yapamazsın demedi bana cleaxane mı ignen
Oh oh maasallah. Demek gun alındı :)) hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına insallsh canım.
Canım bunun markası ne? Cok ucuzmus gercekten.
aminnnn canımmm Allah hepimize kolay doğumlar sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inş.
Evet clexane 0.4 kullanıyorum. Rahatladım açıkçası insan korkuyor duyduklarından bana doktorum normal doğum yapabilirsin dediğinde korktum açıkçası demek ki sana da normal doğum demiş doktorun sevindim canım...
joie aire cnm..yeni bi marka ben almadana önce yurtdışındaki sitelerden yorumları okudum daha önce ingiltere kore de filan satılıyomuş..herkes ii diodu, bakalım yarın yeğenim gelcek 7 aylık..onu haftasonu bizim arabada gezdircez test etmiş oluruz hem de bebiş sevcek mi die..
joie alan biri buldum sonunda :) bend e joie brisk aldım. biz de yorumlardan memnun olduklarını okuduk hep. hep baston tipi istiyordum. aldım beğendim ama şimdi sokakta nuna arabalar çoğaldı ondan mı alsaydım diye geçiriyordum içimden. ana kucağını da alalım diyorum da eşim yine her zamnki gbi acele etmeyelim diyor
adigeciğim Allahın sevdiği kuluymuşsun istediğin olmuş.diğer arkadaşlarınki de sezaryen olmazsa hakikaten ilk pırtlatan sen olacaksın
ben de ik ya çıkıp izin meselesini konuştum.37 e kadar rapor alsam kalan yıllık izinlerimi 37den önce kullansam 35. hafta gibi çıkış yapsam olur mu dedim.onlar da eğer 37e kadar çalışır raporu alırsan ve 32ile 37 arasındaki 5 haftayı devretmek istiyorsan o arada bi fiil çalışmış olman lazım.32 den sonra 2 hafta yıllık izin alsan 3 hafta devreder dediler.bizim kurumda da yıllık izin devredilmiyor.odadakiler bayramdan sonra izine çıkacağız dediler ben ne yapacağım ya. devletin saçmaladığı konuların içine birini daha ekledim
Kızlar göbeğiniz için çatlak kremi kullanıyor musunuz ? Ben daha henüz başlamadım bir arkadaşım çikolata yağını önerdi alıcım bakalım...
Evet clexane 0.4 kullanıyorum. Rahatladım açıkçası insan korkuyor duyduklarından bana doktorum normal doğum yapabilirsin dediğinde korktum açıkçası demek ki sana da normal doğum demiş doktorun sevindim canım...
nasıl ya öyle bi şart mı var..hiçbi yerde yazmıyo öyle bişey..yıllık izin hakkın başka ücretli izin hakkın başka ne alaka ya..sen peşini bırakma bu işin herkes bişey atıyo böyle durumlarda iice araştır bence personel yönetmeliğini filan oku..ben de mesela çalışabilir raporu aldıktan sonra aradaki bir hafta sağlık ocağından rapor almayı düşünüyorum..kadın doğum uzmanı çalışmamda sakınca görmemiş ama sağlık ocağındaki dr başka bi sebepten yorgunluk halsizlik vs bana rapor verdiyse kime ne..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?