2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Oh oh maasallah. Demek gun alındı :)) hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına insallsh canım.

Canım bunun markası ne? Cok ucuzmus gercekten.

aminnnn canımmm Allah hepimize kolay doğumlar sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inş.

haklısın bende duymuştum canım öyle bişe dogrudur ama doktorum normal yapamazsın demedi bana cleaxane mı ignen

Evet clexane 0.4 kullanıyorum. Rahatladım açıkçası insan korkuyor duyduklarından bana doktorum normal doğum yapabilirsin dediğinde korktum açıkçası demek ki sana da normal doğum demiş doktorun sevindim canım...

adigeciğim Allahın sevdiği kuluymuşsun istediğin olmuş.diğer arkadaşlarınki de sezaryen olmazsa hakikaten ilk pırtlatan sen olacaksın

ben de ik ya çıkıp izin meselesini konuştum.37 e kadar rapor alsam kalan yıllık izinlerimi 37den önce kullansam 35. hafta gibi çıkış yapsam olur mu dedim.onlar da eğer 37e kadar çalışır raporu alırsan ve 32ile 37 arasındaki 5 haftayı devretmek istiyorsan o arada bi fiil çalışmış olman lazım.32 den sonra 2 hafta yıllık izin alsan 3 hafta devreder dediler. bizim kurumda da yıllık izin devredilmiyor.odadakiler bayramdan sonra izine çıkacağız dediler ben ne yapacağım ya.devletin saçmaladığı konuların içine birini daha ekledim

Kızlar göbeğiniz için çatlak kremi kullanıyor musunuz ? Ben daha henüz başlamadım bir arkadaşım çikolata yağını önerdi alıcım bakalım...

Oh oh maasallah. Demek gun alındı :)) hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına insallsh canım.

Canım bunun markası ne? Cok ucuzmus gercekten.

joie aire cnm..yeni bi marka ben almadana önce yurtdışındaki sitelerden yorumları okudum daha önce ingiltere kore de filan satılıyomuş..herkes ii diodu, bakalım yarın yeğenim gelcek 7 aylık..onu haftasonu bizim arabada gezdircez test etmiş oluruz hem de bebiş sevcek mi die..

hatta biz sevinçle karşıladık doktorumla normale dönünce herşey benim bebegin eşi aşaıdaydı 25inci haftya kadar sezeryan gözükodu sonradan bebegin eşi yukarı çıkınca doktorum normale döndü dogum dedi gerçi dogum anına kadar belli olmaz abbim sag salim kucagımıza versin bebeklerimizi coraspinde kullanımıosun ben hala devam ediyorum ona bi tek onda kafam karışık

kızlar bbenım göbiştede kalp gıbı atmalar oluyo acaba benımkıdemı hıçkırım ama hemen hemen hergun oluyo şimdi benım oğluşumun hergun hıçkırığımı tutuyo

joie alan biri buldum sonunda :) bend e joie brisk aldım. biz de yorumlardan memnun olduklarını okuduk hep. hep baston tipi istiyordum. aldım beğendim ama şimdi sokakta nuna arabalar çoğaldı ondan mı alsaydım diye geçiriyordum içimden. ana kucağını da alalım diyorum da eşim yine her zamnki gbi acele etmeyelim diyor

hayırlı olsun cnm..vallla bana şimdiye kadar satıcılar "bakın ne kadar hafif" diip arabalrı veriolardı elime, ama ben hiçbirini kaldıramadım şimdie kadar..ta ki bu arabayı görene kadar..zaten burdan bi arkadaş tavsie etmişti..o gün de kampanya vardı hemen aldık valla anakucağıyla da travel sistem oluyo..yabancı sitelerde güzel yorumlar var haakkında..maclaren bile 5 küsür kiloydu..özellikleri de iyiidi..ee dedim 2 sene de garantili 2 sene sonra sıkılırsak başka da alırız çok para vermedik ya..

nasıl ya öyle bi şart mı var..hiçbi yerde yazmıyo öyle bişey..yıllık izin hakkın başka ücretli izin hakkın başka ne alaka ya..sen peşini bırakma bu işin herkes bişey atıyo böyle durumlarda iice araştır bence personel yönetmeliğini filan oku..ben de mesela çalışabilir raporu aldıktan sonra aradaki bir hafta sağlık ocağından rapor almayı düşünüyorum..kadın doğum uzmanı çalışmamda sakınca görmemiş ama sağlık ocağındaki dr başka bi sebepten yorgunluk halsizlik vs bana rapor verdiyse kime ne..:26:

Kızlar göbeğiniz için çatlak kremi kullanıyor musunuz ? Ben daha henüz başlamadım bir arkadaşım çikolata yağını önerdi alıcım bakalım...

cnm senn hala çatlamadıysa herhalde olmaz artıkben 3. aydan beri kullanıyorum çatır çatır çatladım valla..badem yağı kullanıyorum ben...

kızlar bende clexane 0.6 kullanıyorum bana doktorum ilk başlarda bu bebğin kıymetli o yuzden sezeryan demişti ama sizden normal duyunca şaşırdım.özelde mi doğum yapacaksınız.ben çok korkuyorum kan pıhtılaşmasından ters bişey olacak diye.coraspini ne zmana kadar kullanacaksınız bir de iğneyi ne zaman bırakacaksınız

yok tavuklum maalesef öyleymiş.yeni doğum yapmış birine sordum öyle dedi. eşim de bu yazıyı bulmuş

Bu çerçevede, doğum öncesi mazeret izninin 8 hafta olarak belirlenen toplam sürenin 3 haftaya kadar
Işyerinde çalışabileceği tabip raporu ile onaylanan ve 5 haftalık süre içerisinde yıllık izne ayrılan veya
hastalık izni kullanan personelin, doğum öncesi söz konusu raporda belirtilen süreleri
çalışarak geçirmediği düşüncesinden hareketle doğum sonrası mazeret iznine sadece doğum
öncesi mazeret izni içerisinde çalışarak geçirdiği sürelerin eklenmesi, yıllık izinde ve
hastalık izinde geçen sürelerin 5 haftalık süreden düşülmesi gerektiği,
Doğumun beklenen tarihten önce veya sonra gerçekleşmesi halinde kullanılmayan
veya fazla kullanılan sürelerin doğum sonrası mazeret izni süresinden ayrı düşünülmesi ve
doğum sonrasına eklenmesi gereken süreler hesaplanırken ?memurun çalıştığı
sürelerin?dikkate alınması gerektiğinden hareketle, doğum öncesi 8 haftalık mazeret iznini
kullanmakta iken doğum yapan personelin kullanmadığı süresinin doğum sonu mazeret
iznine eklenmemesi, ayrıca doğumun gecikmesi halinde geciken sürenin doğum sonrası
mazeret iznine eklenecek süreden düşülmemesi gerektiği belirtilmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…