2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar hepinize selam..Sanırım bebişler hepimizi sömürüyo.Bende 29 haftalık hamileyim ve bebişim b12 mi bitirmiş dr öyle dedi..2,5 haftadır hergün iğne oluyorum

cnm evet yıllık izin yada rapor alırsak o 5 haftadan sayılıyormuş:26:

ama sendeki yazıda şu kısımda bi yanlışşlık var erken doğum halinde kullanılamayan izinler doğum sonrasına ekleniyor artık..birkaç sene önce değişti o.

şurdan bakabilirsin ayrıntılı yazıyor,

zaten memur olduğun sürece kurum farkı yok aynı haklara sahibiz:

Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi

aa kızlar kilo almıycaz die yiyip içmio musunuz yoksa..kızarım hee..etinizi balığınızı filan ihmal etmeyin..yeğenlerimin suçu yok

ah ah aksine çok düzenli besleniyordum ve 3 hafta öncesine kadar tüm tahlillerim olabildiğinin en iyisi demişti dr um dışardan takviye bile almıyodum taaki son zamana kadar.ama bunada şükür.hayırlısıyla doğsunda bebişlerimiz iğnemide olurum hergün zevkle :)

ay kuzum..doğru diosun napalım onlar sağlıklı olsunda..bana da en son gittiğimde tahliller iyiydi ama proteinle ilgili bişi biraz düşük çıkmış..et yemio musun dedi..halbuki et yemekten bi hal oldum

ay kuzum..doğru diosun napalım onlar sağlıklı olsunda..bana da en son gittiğimde tahliller iyiydi ama proteinle ilgili bişi biraz düşük çıkmış..et yemio musun dedi..halbuki et yemekten bi hal oldum

Bnede aynı herşeyi yediğim halde dronu bunu yemiyomusun dio yemesem nasıl alırdım 12 kg yu dedim bende :)
ay ay Rabbim şu mübarek günlerde hayırlısıyla kavuştursun bize yavrularımızı.Haftaya dr a gidicem çok merak ediyorum acaba ne kadar oldu kilosu ? En son 3 hafta önce 967 gr dı pıtırcığım :)

gebelilkte alınabilior mu d vitamini

canımcım ben takviye almadığım için benm değerlerim yerlrdeydi. osteocare'in içinde de d vit var elevitin içinde de var. ben osteocare i günde 4 alıyorm.

tamam canikom sağol bir de oraya bakalım

çok şükğr kendim gibi kilo alan birine denk geldim..ben de 13 aldım..ben de cmt gitcem dr a..benmki de 4 hafta önce 982 gr dı..sennki kaç haftalık..bak benm yazımın altındaki hamilelik cetvelinden tıklayıp sen de kendine yapabilirsisn..

cnm bende 29 haftalık gebeyim :) Maşallah senin bebeişde şimdi sanırım 1,350 lerde falan olmuştur :)
ya sorma çokda yemiyorum ve her sabah düzenli yarım saat yürüyorum işe gelirken ama yinede böyle kilo aldım
Son 2 ayda en çok kilo alınan dönem diyolar ben sanırım 20kg yla tamamlıycam :)

Hemen cetvelini tıklayarak bende yapmaya çalışıyorum:)

valla nette yazılanlara göre daha çok bile olabilri..tabi bebek sağlıklı olsunda önemli olan o..ben düzenli olmasa da yürüyorum..ama kendimi de kasmıyorum..ablam ilk yeğnimde 30 almıştı 1 sene olmadan dal gibi oldu, benden de zayıftı..emzirirken zayıfladı çoğu arkadaşım..o yüzden abartı olmadıkça 20 ye kadar yolumuz varzaten en çok 18 diodu bi yerde benm boyum için..1.65 im ben mesela..

arkadaşlar merhaba dün ben bır hastaneye gıttım oradakı doktor bana suyunda azalma var dedı bende guvenemedım baska doktora gıttım o da dedıkı suyun gayet ıyı dedı ben sımdı kıme ınanayım.. su azalmasından ne olur ki öyle olsa bıle bılen varsa yardımcı olurs acok sevınırım

evet cnm bende şimdi farkettim inş. dahada çok büyümüştür yavrun tombikleşmiştir :)
Ay inş. biz yinede çok kilo almayız gerçi ben çokda fazla su içiyorum ama oda engel değilmiş hamilelikte kilo almaya onuda öğrenmiş oldum :)
Bende 58 kiloyla hamile kalmıştım boyumda 1,67 inş. doğumdan sonra tez zamanda kavuşuruz eski formumuza:) peki sende çatlak falan oluştumu? Benim bacakalrımda ince kılsal damarlar çıktı sanırım onlar varis çok belli olmasada ben farkediyorum

evet cnm bende şimdi farkettim inş. dahada çok büyümüştür yavrun tombikleşmiştir :)
Ay inş. biz yinede çok kilo almayız gerçi ben çokda fazla su içiyorum ama oda engel değilmiş hamilelikte kilo almaya onuda öğrenmiş oldum :)
Bende 58 kiloyla hamile kalmıştım boyumda 1,67 inş. doğumdan sonra tez zamanda kavuşuruz eski formumuza:) peki sende çatlak falan oluştumu? Benim bacakalrımda ince kılcal damarlar çıktı sanırım onlar varis çok belli olmasada ben farkediyorum

bugun buraya yazmayacaktım çunku ferhat nıcklı arkadaşın yazısından çok etkılendım ben bebeiğinin ölumunun nedenı plesantanın besleyememmesıymiş ınternette araştırdım bu konuyu bende orada okuduklarım erken doğum belırtıleri ve bebek ölümleri.... ordaki şikayetler bende de var :2: size burdan yazmıştım çiş gibi sıvı geldı demiştim sizlere aynen böyle yazıyor yazılardada plesantanın yırtılmasından kaynaklanıyormuş ve pek çok sey okudum bununla ılgılı doktorda randevum salı gunu o gune kadar napıcam ben bana yardım edın kızlar bazen burası ıyı oluyor ama bazende çok etkılenıyorum yazılardan ve korkmaya başladım erken doğumdan yada bebegın karnımda gelışememesınden ve daha oncede 1 bebek kaybım var çok uzgunum

doktorlar sasırdı hıc bı dedıkelrı bırbırını tutmuyor canım kendı doktorun deılmıydı canım senı basından berı takıp eden o bılır durumunu en ıyı

canım haklısın burda muhabbet edıyoruz konusuyoruz ama bazen yazılanlar bızı kotu etkıleyebılıyor..plesanta yırtılınca ne kadar su gelır bılmıyorum ama senden okadar su gelmemıstır galıba bıde ınternette yazılan herseye ınanmamak gerek sonucta bzı takıp eden tum tahlıllerımızı yapan bı doktorumuz var hepımızın bunyesı farklı sonucta hem plesanta yırtılınca baska belırtılerıde vardır sen ıcını ferah tut canım allah saglık versın bebeklerımızıde bızlerede eger ıcn rahat deılse erkene aldır randevunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…