2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

haklısın arkadaşım ama ne bıleyım yırtılınca kımınden bol su gelırmiş bazısınında azar azar sızıntı şeklınde olurmuş 2 kere oldu bende en son gecen cumartesı oldu ama dıkkate almadım ustunde durmadım ılkınde şortuma geçtı oyle fark ettım ıslaklıgı akıntı sanmıştım ama seffaf renkteydı hemen buraya yazmıştım ve aynısı nentte yazıyo bazı anneler çiş gibi beyaz akıntı dıye adlandırrılar dıyor

Canım bence 3. bi doktora git ki teyit edilsin durumun su azalması riskli bi durum mutlaka takip ettir bencecanım.

sezinimmmmm panik yapma canım
ben de bugün sordum doktora dedim böyle böyle beyaz akıntım ve berrak sıvı gibi bişey geliyo arada dedim ama ter mi değil mi karıştırıyorum dedim. o da mantar olmuşsun dedi beyaz akıntı mantar göstergesiymiş ve o sıvı da o beyaaz akıntıyla geliyodur dedi.
gönlünü ferah tut canım o arkadaşın yazısını ben de baştan okudum sonra okuyamadım konuyu anlayınca. güzel şeyler oku ve güzel şeyler düşün. strese sokma bebeğini
beyaz renkil akıntın var mı?

Hosgeldin canım.

kızlar benim D vitaminim düşük çıktı ne olur bileniniz var mı bebeğime zarar mı

Canım özellikle mı ölçtüler senin d vitaminini. Bizde hiç güneşe çıkmıyoruz belki bilmzim de eksiktir

Merhaba kızlar,nasılsınız?Bugün eşimle yine mobilya baktık,bana hemencecik bir fikir verir misiniz sizden ricam..Genelde ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz?Hangi markaları tercih edersiniz? Kafamız karışık ve karar vermek zorundayız artık..:26:

canım ben az once dısarı cıktım bıraz yurudum terledımde eve geldım camasırım ıslanmıstı bazen evde oluyor terleyınce belkı senınkıde oyle bıseydır bence oyle bı durumda ıkı kez olmazdı ve sık aralıklarla su gelırdı hem bak senın seffafmıs hıc kafanı takma kotu dusnceler bızı olumsuz etkılıyor bılıyorsun

ya bende trabzona gidicem ama etraftakiler otobüse de izin vermez diyorlar.. yarın gidicem doktora sorucam.hem trabzonda gezilecekyerler dağ bayır hep sen orada o yokuşlarda nasıl dayanacaksın onu düşün bence:)

Kızlar birde bayramda iyice ilerlemiş olacağız. Biz o yüzden bu sene güzel güzel evimizde oturacağız. Birde Allah korusun yoldur dagdir bayirdir basımıza birşeyler gelmesin. Erken dogumu tetikleyecegime evde duralım dedik. Çünkü yollar da belli olmuyor. Çukurlu oluyor.

Allah sabır versin. Sözün bittiği yer.

ŞU DÖNEĞE BAKAR MISINIZ??????????? İŞTE O AÇIKLAMAYI BÖYLE HASSAS Bİ ŞEKİLDE YAPSAYDI ŞİMDİ TÜRKİYE AYAĞA KALKMAZDI

Ömer Tuğrul İnançer, şunları ifade etti:

"Hamile hanımlara, çok ileri derecede olanlara, doğumdan evvel işyerlerinde bile kanunla izin veriliyor. Sadece sağlık nedeniyle mi bu izin veriliyor zannediyorsunuz ? Hamile kadının yaşama zorluğu var, bir bebek taşıyor. Saygı duyulması gerekir. Kanunda bile doğumdan önce anne adayına, evinde otursun diye izin veriliyor. Sokakta gezsin diye değil. 'Ben evlendim, hamile kaldım...' Tamam iyi ettin de...Bunlar böyle karnını salına salına yürümenin gereği olarak gösterilemez. Görüntü estetik değil, hala da aynı şeyi söylüyorum. Niye anlamıyorsunuz? Bunlar muhterem şeylerdir. Muhterem şeyler saygı duyulacak şekilde saklanır."

"Bir hanımın anneliği hazinesidir" diyen İnançer, sözlerine şöyle devam etti:

"Hamilelik bu kadar aşikar edilmez. Ayrıca yetişmekte olan genç kızlar da bu nedenle doğum yapmaktan korkuyor. Eskiden kalabalık evlerde halalar, teyzeler bulunduğu zamanlarda bile, ileri derecede hamileler evde çocuk varsa çok gezdirilmezdi. Bunlar bizim cemiyetimizin hem estetik hem terbiye hem de yavru yetiştirmekteki usulleriydi. Ben hala aynı şeyi söylüyorum. Bütün hanımlar benim annem gibidir. Aynı saygıya layıktır. Bir takım şirketler para kazanacak diye, o annelerin mahremiyeti, bu şekilde aşikar edilmez."

kıss sen daha almadın mı mobilyanı

hadi yaaa. bende bayramda trabzona gidicem. 7 saat sürüyor otobüsle.. kaynımın düğünü var. gitmesem kesin laf yaparlar. bak gelin gelmedi gördün mü diye. o yüzden gitmem lazım

Canım yaa sen milletin ağzına ne bakıyorsun. Herkes birsey söyler. Sen gitmek istemezsen ve riske girmek istemezsen hiç gitme. Mana bulan da bulsun. Bebeğine birsey olsa Allah korusun onlar degil sen üzüleceksin.

Canım benim doktoruma göre coraspirin ve iğneyi 8. Ayda bırakıcaz ben daha önce özele gidiyordum düşüklerin araştırmaları üniversite hastanesinde yapıldı şimdi buraya devam ediyorum. Yani bana bunları söyleyen devletin doktoru doktorumda uzman doktor bu arada. Artık doktorlarımıza güvenip kaderimize razı olucaz, sonuçta ne yaparsak yapalım farklılıklar olabiliyor ..

Evet canım coraspirin hala kullanıyorum yukarıda yazdığım gibi 8. Aya kadar kullanacakmışım bakalım 7 ayı doldurdum bir ay sonra herşey belli olacak. Merak ediyorum senin doktorun son ayda kesecek mi acaba iğneyi acaba? Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar....

hosgeldın canım ıyıyız bızler sen nasılsın bebıs nasıl canım bız belis aldık caploonba felanda baktık ama en ıyısı belis gıbı geldı bıze baktıklarımız arasında

Malesef hala almadık

hosgeldın canım ıyıyız bızler sen nasılsın bebıs nasıl canım bız belis aldık caploonba felanda baktık ama en ıyısı belis gıbı geldı bıze baktıklarımız arasında
Belis e biz de baktık da hangi modeli cnm?Ne kadardı?Heryeri mdf olanlar bize daha uzun ömürlü ve şık geldi ama fiyatlar yüksek..Doğumdan sonra yurtdışına gitme ihtimalimiz de var eşim pek pahalı düşünmüyor..

bence adam konustukca batıyor bu bu sekılde anlatılmaz evet annenın hatta bayanların vucud hatlarını bellı edecek sekılde gıymesı gunahtır ama bu sekılde hayattan soyutlamak ne demek guzelce anneler dısarı cıkarken dıkkat etsınler vucut hatları bellı olmasın felan dese anlayacagım ama arabayla hava alacakmısız bızım aramız yok ne yapcaz evde camdan kafamı uzatmakla mı yetınıcem ben hıc bekarların da hamıle gorup korkugunu gormedım aksıne ben gecen aya kadar ıng kursuna gıdıyordum oradakı arkadaslarım bekardı ve hepsı cokozenırdı bızde evlenelım cocugumuz olsun dıye prof olmus da adam olamamıs bıraz nıhat hocayı gorsunler ders alsınlar oda hoca bunlarda hoca ben o adamın daha kımsenın kalbını kırdıgını bu sekılde katı konsutugunu duymadım

Son düzenleme:

adılecım akıntım var bazen beyaz bazen sarı oluyor Allah razı olsun canım az ferahladım ınan dokunsalar aglıcam zırıl zırıl ben en son 2 temmuzda gıttım doktora oda 4 boyutlyuya gırdım bebegın kalbıne bakmak için ordan cıktık kendı doktoruma gıttım o tekrar ultrasonunda bakmadı diğer ultrosanun sonuclarına baktı dıyorumkı o 4 boyutluda kı doktor suyuma falan bakmışmıdır bilmiyorum ne zor muş bu hamılelik vaktı zamanında gelsınler sağlıklı bir şekılde

ben doktorumla daha ne zaman bırakıcam diye konuşmadım pazartesi randevum var ozaman bi soruyum bakalım ne zaman kes dicek bana
maşallah canım
strese sokma kendini sezinim aklın kalacaksa randevunu erkene al hepimizde fazlalaşıo akıntı o yüzden ben sıkıntı yapmıyorum
canım bizde pazartesi vericez siparişi inşallah bi aksilik çıkmazsa bizde baktık bebekomda karar kıldık noble bebek odasında eger bi aksilik olmazsa ou alıcaz

bakalım pazartesi gidicem dokktora bi soruyum ne zaman kesicemizi igneyi ve coraspirini Amin canım amin

capa modelını aldık bız canım fıyatı tam olarak bılmıyorum ıcıne tekstılını de aldık bız yatagı uyku setı cıbınlıgı felan ama 2.500 ustu olması lazım her yerı mdf kaplı canım almak ıstersen 1000 lıraya bıle var ama kalıte olarak cok kotu eger oyle bı ıhtımalınız varsa sadece besık alabılırsnız sonra duruma gore oda yaparsın

canım benım profilimde albumde mobılyamızı paylaştım bakabılırsın bu hafta gelecek evımize inş

arkadaşlar ya aklıma bişey takıldı siz avm deki kapı dedektörlerinden o cihazlardan geçiyormusunuz.? bebeğe zararı varmı acaba onun?çok aklıma takıldı zararı varmı diye:26:

kızlar bırde karnım da buzusme oluyoo onun adı kasılmamı bılenınız varmı top gıbı toplanıyo sankı sert gıbı sagımdan solumdan cekılme oluyo gııbı bugun hiç olmadı ama hergun mutlaka oluyo bır kaçkez

Bende valizle giderim hastaneye herhalde. Öteki çantayı da alırım ileride. Yada evden kullanırım sırt çantayı yada büyük çantalar var bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…