canım haklısın burda muhabbet edıyoruz konusuyoruz ama bazen yazılanlar bızı kotu etkıleyebılıyor..plesanta yırtılınca ne kadar su gelır bılmıyorum ama senden okadar su gelmemıstır galıba bıde ınternette yazılan herseye ınanmamak gerek sonucta bzı takıp eden tum tahlıllerımızı yapan bı doktorumuz var hepımızın bunyesı farklı sonucta hem plesanta yırtılınca baska belırtılerıde vardır sen ıcını ferah tut canım allah saglık versın bebeklerımızıde bızlerede eger ıcn rahat deılse erkene aldır randevunu
Canım bence 3. bi doktora git ki teyit edilsin durumun su azalması riskli bi durum mutlaka takip ettir bencecanım.arkadaşlar merhaba dün ben bır hastaneye gıttım oradakı doktor bana suyunda azalma var dedı bende guvenemedım baska doktora gıttım o da dedıkı suyun gayet ıyı dedı ben sımdı kıme ınanayım.. su azalmasından ne olur ki öyle olsa bıle bılen varsa yardımcı olurs acok sevınırım
sezinimmmmm panik yapma canımbugun buraya yazmayacaktım çunku ferhat nıcklı arkadaşın yazısından çok etkılendım ben bebeiğinin ölumunun nedenı plesantanın besleyememmesıymiş ınternette araştırdım bu konuyu bende orada okuduklarım erken doğum belırtıleri ve bebek ölümleri.... ordaki şikayetler bende de var :2: size burdan yazmıştım çiş gibi sıvı geldı demiştim sizlere aynen böyle yazıyor yazılardada plesantanın yırtılmasından kaynaklanıyormuş ve pek çok sey okudum bununla ılgılı doktorda randevum salı gunu o gune kadar napıcam ben bana yardım edın kızlar bazen burası ıyı oluyor ama bazende çok etkılenıyorum yazılardan ve korkmaya başladım erken doğumdan yada bebegın karnımda gelışememesınden ve daha oncede 1 bebek kaybım var çok uzgunum
Hosgeldin canım.merhaba kızlar bende ekim annesi olacağım inşallah :) çok heyecanlıyız eşim ve ben ilk bebeğimiz oğlumuz olacak adını Emirhan koymayı düşünüyoruzzaten bu siteyi çoktandır takip ediyorum konuları hep okurdum şimdi bende katılmak istedim aranıza Allah hepimize bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin..Amin :)
bu arada bu Hocanın derdi nedir acaba? Eşimiz çalışıyor evin ihtiyaçlarını ufak tefekte olsa biz hallediyoruz bu ne terbiyesizliktir bize ne zaman çıkıp ne zaman çıkmıyacağımızı söylüyor hangi kitapta Sünnette yazıyor acaba?? Nasıl sinirleniyor acaip kınadım ben onuhamilelikte yürüyüş yapmasak hava almasak nasıl doğuracağız? arabadan hava alınırmış...tövbe yarabbim bence adam afedersiniz ama kafayı yemiş hepten...rtük den bende şikayet edeceğim bizde inanıyoruz edebimizle geziyoruz yani penguen gibi gezen top gibi yuvarlak birine bile(ben kendimi bu aralar hiç çekici bulmuyorum...mesela) birisi çıkmasın dikkat çekiyor yok efendim şöyle böyle diyorsa ben onun içinin müthiş fesat olduğunu düşünürüm bu ne nefisdir arkadaş? asıl öyle fitneciler dışarı çıkmasınlar bizleri rahat bıraksınlar!
kızlar benim D vitaminim düşük çıktı ne olur bileniniz var mı bebeğime zarar mı
haklısın arkadaşım ama ne bıleyım yırtılınca kımınden bol su gelırmiş bazısınında azar azar sızıntı şeklınde olurmuş 2 kere oldu bende en son gecen cumartesı oldu ama dıkkate almadım ustunde durmadım ılkınde şortuma geçtı oyle fark ettım ıslaklıgı akıntı sanmıştım ama seffaf renkteydı hemen buraya yazmıştım ve aynısı nentte yazıyo bazı anneler çiş gibi beyaz akıntı dıye adlandırrılar dıyor
ya bende trabzona gidicem ama etraftakiler otobüse de izin vermez diyorlar.. yarın gidicem doktora sorucam.hem trabzonda gezilecekyerler dağ bayır hep sen orada o yokuşlarda nasıl dayanacaksın onu düşün bence:)
buraya hergün takip ediyordum bende ekim annesi olacaktım ama son kontrolde doktor eylül sonu gibi alacam dedi çünkü 2 sezeryanım vardı ama olmadı meleğim beni terk etti gideli 14 gün oldu ama sanki yeniymiş gibi yolculuğumuz yarım kaldı o kadar zorluktan sonra gitti çok kötüyüm karnım şimdi bom boş bebeğimi hareketlerini çok özledim nasıl dayanacam çok istiyordum sanki ilk çocuğum olacak gibi kendimi çok kaptırmıştım ama yüce rabbim yanına aldı 27 haftalıktı herşey güzel gidiyordu taki 13 temmuz cuma sabahı hareketlerini hiç hissetmedim çünkü bebeğim çok hareketliydi ama yok yok akşama kadar bekledim belki oynar diye yok giitim doktora ölmüş dediler dünyam başıma yıkıldı olamaz dedim ama beni çoktan bırakıp gitmişti sezeryanla bebeğimi aldılar görmek istemedim yüreğim kaldırmaz etkiisnde kalırım diye eşim aldı gömdüler kara toprağın altında şimdi karnım boş çok güzel bir bebekmiş kaynım bahsediyor oğlumun küçüklüğüymüş aynı 1500 kilo doğdu ölmeseydi büyük ihti,malle yaşardı plesanta besleyememiş ondan dedi doktor kendime çok kızıyorum suşluyorum istemeden birşeymi yaptım ağırmı kaldırmım yok yok çok dikkat ediyordum ama kısmet olmadı oğlum beratım gitti beni listeden sile bilirsiniz artık yüce rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
Merhaba kızlar,nasılsınız?Bugün eşimle yine mobilya baktık,bana hemencecik bir fikir verir misiniz sizden ricam..Genelde ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz?Hangi markaları tercih edersiniz? Kafamız karışık ve karar vermek zorundayız artık..:26:
hadi yaaa. bende bayramda trabzona gidicem. 7 saat sürüyor otobüsle.. kaynımın düğünü var. gitmesem kesin laf yaparlar. bak gelin gelmedi gördün mü diye. o yüzden gitmem lazım
kızlar bende clexane 0.6 kullanıyorum bana doktorum ilk başlarda bu bebğin kıymetli o yuzden sezeryan demişti ama sizden normal duyunca şaşırdım.özelde mi doğum yapacaksınız.ben çok korkuyorum kan pıhtılaşmasından ters bişey olacak diye.coraspini ne zmana kadar kullanacaksınız bir de iğneyi ne zaman bırakacaksınız
hatta biz sevinçle karşıladık doktorumla normale dönünce herşey benim bebegin eşi aşaıdaydı 25inci haftya kadar sezeryan gözükodu sonradan bebegin eşi yukarı çıkınca doktorum normale döndü dogum dedi gerçi dogum anına kadar belli olmaz abbim sag salim kucagımıza versin bebeklerimizi coraspinde kullanımıosun ben hala devam ediyorum ona bi tek onda kafam karışık
hosgeldın canım ıyıyız bızler sen nasılsın bebıs nasıl canım bız belis aldık caploonba felanda baktık ama en ıyısı belis gıbı geldı bıze baktıklarımız arasındaMerhaba kızlar,nasılsınız?Bugün eşimle yine mobilya baktık,bana hemencecik bir fikir verir misiniz sizden ricam..Genelde ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz?Hangi markaları tercih edersiniz? Kafamız karışık ve karar vermek zorundayız artık..:26:
Malesef hala almadıkŞU DÖNEĞE BAKAR MISINIZ??????????? İŞTE O AÇIKLAMAYI BÖYLE HASSAS Bİ ŞEKİLDE YAPSAYDI ŞİMDİ TÜRKİYE AYAĞA KALKMAZDI
Ömer Tuğrul İnançer, şunları ifade etti:
"Hamile hanımlara, çok ileri derecede olanlara, doğumdan evvel işyerlerinde bile kanunla izin veriliyor. Sadece sağlık nedeniyle mi bu izin veriliyor zannediyorsunuz ? Hamile kadının yaşama zorluğu var, bir bebek taşıyor. Saygı duyulması gerekir. Kanunda bile doğumdan önce anne adayına, evinde otursun diye izin veriliyor. Sokakta gezsin diye değil. 'Ben evlendim, hamile kaldım...' Tamam iyi ettin de...Bunlar böyle karnını salına salına yürümenin gereği olarak gösterilemez. Görüntü estetik değil, hala da aynı şeyi söylüyorum. Niye anlamıyorsunuz? Bunlar muhterem şeylerdir. Muhterem şeyler saygı duyulacak şekilde saklanır."
"Bir hanımın anneliği hazinesidir" diyen İnançer, sözlerine şöyle devam etti:
"Hamilelik bu kadar aşikar edilmez. Ayrıca yetişmekte olan genç kızlar da bu nedenle doğum yapmaktan korkuyor. Eskiden kalabalık evlerde halalar, teyzeler bulunduğu zamanlarda bile, ileri derecede hamileler evde çocuk varsa çok gezdirilmezdi. Bunlar bizim cemiyetimizin hem estetik hem terbiye hem de yavru yetiştirmekteki usulleriydi. Ben hala aynı şeyi söylüyorum. Bütün hanımlar benim annem gibidir. Aynı saygıya layıktır. Bir takım şirketler para kazanacak diye, o annelerin mahremiyeti, bu şekilde aşikar edilmez."
kıss sen daha almadın mı mobilyanı
Belis e biz de baktık da hangi modeli cnm?Ne kadardı?Heryeri mdf olanlar bize daha uzun ömürlü ve şık geldi ama fiyatlar yüksek..Doğumdan sonra yurtdışına gitme ihtimalimiz de var eşim pek pahalı düşünmüyor..hosgeldın canım ıyıyız bızler sen nasılsın bebıs nasıl canım bız belis aldık caploonba felanda baktık ama en ıyısı belis gıbı geldı bıze baktıklarımız arasında
bence adam konustukca batıyor bu bu sekılde anlatılmaz evet annenın hatta bayanların vucud hatlarını bellı edecek sekılde gıymesı gunahtır ama bu sekılde hayattan soyutlamak ne demek guzelce anneler dısarı cıkarken dıkkat etsınler vucut hatları bellı olmasın felan dese anlayacagım ama arabayla hava alacakmısız bızım aramız yok ne yapcaz evde camdan kafamı uzatmakla mı yetınıcem ben hıc bekarların da hamıle gorup korkugunu gormedım aksıne ben gecen aya kadar ıng kursuna gıdıyordum oradakı arkadaslarım bekardı ve hepsı cokozenırdı bızde evlenelım cocugumuz olsun dıye prof olmus da adam olamamıs bıraz nıhat hocayı gorsunler ders alsınlar oda hoca bunlarda hoca ben o adamın daha kımsenın kalbını kırdıgını bu sekılde katı konsutugunu duymadımŞU DÖNEĞE BAKAR MISINIZ??????????? İŞTE O AÇIKLAMAYI BÖYLE HASSAS Bİ ŞEKİLDE YAPSAYDI ŞİMDİ TÜRKİYE AYAĞA KALKMAZDI
"Hamile hanımlara, çok ileri derecede olanlara, doğumdan evvel işyerlerinde bile kanunla izin veriliyor. Sadece sağlık nedeniyle mi bu izin veriliyor zannediyorsunuz ? Hamile kadının yaşama zorluğu var, bir bebek taşıyor. Saygı duyulması gerekir. Kanunda bile doğumdan önce anne adayına, evinde otursun diye izin veriliyor. Sokakta gezsin diye değil. 'Ben evlendim, hamile kaldım...' Tamam iyi ettin de...Bunlar böyle karnını salına salına yürümenin gereği olarak gösterilemez. Görüntü estetik değil, hala da aynı şeyi söylüyorum. Niye anlamıyorsunuz? Bunlar muhterem şeylerdir. Muhterem şeyler saygı duyulacak şekilde saklanır."
"Hamilelik bu kadar aşikar edilmez. Ayrıca yetişmekte olan genç kızlar da bu nedenle doğum yapmaktan korkuyor. Eskiden kalabalık evlerde halalar, teyzeler bulunduğu zamanlarda bile, ileri derecede hamileler evde çocuk varsa çok gezdirilmezdi. Bunlar bizim cemiyetimizin hem estetik hem terbiye hem de yavru yetiştirmekteki usulleriydi. Ben hala aynı şeyi söylüyorum. Bütün hanımlar benim annem gibidir. Aynı saygıya layıktır. Bir takım şirketler para kazanacak diye, o annelerin mahremiyeti, bu şekilde aşikar edilmez."
Canım bence 3. bi doktora git ki teyit edilsin durumun su azalması riskli bi durum mutlaka takip ettir bencecanım.
sezinimmmmm panik yapma canım
ben de bugün sordum doktora dedim böyle böyle beyaz akıntım ve berrak sıvı gibi bişey geliyo arada dedim ama ter mi değil mi karıştırıyorum dedim. o da mantar olmuşsun dedi beyaz akıntı mantar göstergesiymiş ve o sıvı da o beyaaz akıntıyla geliyodur dedi.
gönlünü ferah tut canım o arkadaşın yazısını ben de baştan okudum sonra okuyamadım konuyu anlayınca. güzel şeyler oku ve güzel şeyler düşün. strese sokma bebeğini
beyaz renkil akıntın var mı?
ben doktorumla daha ne zaman bırakıcam diye konuşmadım pazartesi randevum var ozaman bi soruyum bakalım ne zaman kes dicek banakızlar bende clexane 0.6 kullanıyorum bana doktorum ilk başlarda bu bebğin kıymetli o yuzden sezeryan demişti ama sizden normal duyunca şaşırdım.özelde mi doğum yapacaksınız.ben çok korkuyorum kan pıhtılaşmasından ters bişey olacak diye.coraspini ne zmana kadar kullanacaksınız bir de iğneyi ne zaman bırakacaksınız
maşallah canım
strese sokma kendini sezinim aklın kalacaksa randevunu erkene al hepimizde fazlalaşıo akıntı o yüzden ben sıkıntı yapmıyorumbugun buraya yazmayacaktım çunku ferhat nıcklı arkadaşın yazısından çok etkılendım ben bebeiğinin ölumunun nedenı plesantanın besleyememmesıymiş ınternette araştırdım bu konuyu bende orada okuduklarım erken doğum belırtıleri ve bebek ölümleri.... ordaki şikayetler bende de var :2: size burdan yazmıştım çiş gibi sıvı geldı demiştim sizlere aynen böyle yazıyor yazılardada plesantanın yırtılmasından kaynaklanıyormuş ve pek çok sey okudum bununla ılgılı doktorda randevum salı gunu o gune kadar napıcam ben bana yardım edın kızlar bazen burası ıyı oluyor ama bazende çok etkılenıyorum yazılardan ve korkmaya başladım erken doğumdan yada bebegın karnımda gelışememesınden ve daha oncede 1 bebek kaybım var çok uzgunum
canım bizde pazartesi vericez siparişi inşallah bi aksilik çıkmazsa bizde baktık bebekomda karar kıldık noble bebek odasında eger bi aksilik olmazsa ou alıcazMerhaba kızlar,nasılsınız?Bugün eşimle yine mobilya baktık,bana hemencecik bir fikir verir misiniz sizden ricam..Genelde ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz?Hangi markaları tercih edersiniz? Kafamız karışık ve karar vermek zorundayız artık..:26:
Canım benim doktoruma göre coraspirin ve iğneyi 8. Ayda bırakıcaz ben daha önce özele gidiyordum düşüklerin araştırmaları üniversite hastanesinde yapıldı şimdi buraya devam ediyorum. Yani bana bunları söyleyen devletin doktoru doktorumda uzman doktor bu arada. Artık doktorlarımıza güvenip kaderimize razı olucaz, sonuçta ne yaparsak yapalım farklılıklar olabiliyor ..
Evet canım coraspirin hala kullanıyorum yukarıda yazdığım gibi 8. Aya kadar kullanacakmışım bakalım 7 ayı doldurdum bir ay sonra herşey belli olacak. Merak ediyorum senin doktorun son ayda kesecek mi acaba iğneyi acaba? Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar....
ŞU DÖNEĞE BAKAR MISINIZ??????????? İŞTE O AÇIKLAMAYI BÖYLE HASSAS Bİ ŞEKİLDE YAPSAYDI ŞİMDİ TÜRKİYE AYAĞA KALKMAZDI
Malesef hala almadık
Belis e biz de baktık da hangi modeli cnm?Ne kadardı?Heryeri mdf olanlar bize daha uzun ömürlü ve şık geldi ama fiyatlar yüksek..Doğumdan sonra yurtdışına gitme ihtimalimiz de var eşim pek pahalı düşünmüyor..
Merhaba kızlar,nasılsınız?Bugün eşimle yine mobilya baktık,bana hemencecik bir fikir verir misiniz sizden ricam..Genelde ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz?Hangi markaları tercih edersiniz? Kafamız karışık ve karar vermek zorundayız artık..:26:
yok cnm anne çantası denen aslında bebeğin bezi biberonu alt açmasıfilan koyduğun çok cepli gözlü çantalar oluyor ya o..ama yengem bayagı büük almıştı o çantayı doğuma da onu götürmüş..ama illa olmassa olmaz deil arkadaşlar hep valiz götürmeyi düşünüyo bana da mantıklı geldi var küçük valizler, birini yıkar götürürüm herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?