bakalım pazartesi gidicem dokktora bi soruyum ne zaman kesicemizi igneyi ve coraspirini Amin canım amin
arkadaşlar ya aklıma bişey takıldı siz avm deki kapı dedektörlerinden o cihazlardan geçiyormusunuz.? bebeğe zararı varmı acaba onun?çok aklıma takıldı zararı varmı diye:26:
arkadaşlar ya aklıma bişey takıldı siz avm deki kapı dedektörlerinden o cihazlardan geçiyormusunuz.? bebeğe zararı varmı acaba onun?çok aklıma takıldı zararı varmı diye:26:
alırsın canım yaa daha biz de almadık ve telaşlıyım bayramdan sonra ilk iş hepsini ayarlamak istiyorum gelmesi montajı falan anca olucak çünkü.Malesef hala almadık
Belis e biz de baktık da hangi modeli cnm?Ne kadardı?Heryeri mdf olanlar bize daha uzun ömürlü ve şık geldi ama fiyatlar yüksek..Doğumdan sonra yurtdışına gitme ihtimalimiz de var eşim pek pahalı düşünmüyor..
canım sıkma canını doktorunu ara sor bu kadar takıcağnaadılecım akıntım var bazen beyaz bazen sarı oluyor Allah razı olsun canım az ferahladım ınan dokunsalar aglıcam zırıl zırıl ben en son 2 temmuzda gıttım doktora oda 4 boyutlyuya gırdım bebegın kalbıne bakmak için ordan cıktık kendı doktoruma gıttım o tekrar ultrasonunda bakmadı diğer ultrosanun sonuclarına baktı dıyorumkı o 4 boyutluda kı doktor suyuma falan bakmışmıdır bilmiyorum ne zor muş bu hamılelik vaktı zamanında gelsınler sağlıklı bir şekılde
ben geçmiyorum canım gittiğimde
başka bir sitede hamile bir arkadaş yazmış kimisi zararlı kimisi zararsız demiş çok aklıma takıldı çok üzüldüm hiç aklım agelmedi daha önce zararlı olacağını düşünemedim nasıl böyle bir hata yaptım allahım bebeğime bişey olmaz inşallah o kadar çok üzüldüm pişman oldum ki ve kızdım kendime çok hemde..:2::2:
Canım ben hamile kaldığından beri geçmiyorum, ilk zamanlar gebeyim diye belirtiyordum şimdi gerek kalmadı zatenhayatımızda o kadar çok radyasyon var ki zaten mümkün mertebe kendimizi sakınmalıyız diye düşünüyorum..
ben geçiyorum geçtımde çok kez şimdide ben takıntı yapcam
ben çok düşüncesizim bebeğime iyi bakamıyorum onu koruyamıyorum.ben geçtim hemde bir kaç kez geçtim..aklıma gelmedi zarar vereceği..anne karnında bile koruyamıyorum bebeğimi.çok kızdım kendime çok üzgünüm şuanda.
canım sıkma canını bundan sonra geçmezsin dikkat edersin olurmu
ben çok düşüncesizim bebeğime iyi bakamıyorum onu koruyamıyorum.ben geçtim hemde bir kaç kez geçtim..aklıma gelmedi zarar vereceği..anne karnında bile koruyamıyorum bebeğimi.çok kızdım kendime çok üzgünüm şuanda.
niye bu kadar düşüncesizim ki..niye sizler geçmediniz ben geçtim çünkü ben düşüncesizim..hiç aklıma bile gelmedi başka sitede 13 haftalık hamile bir bayan sormasa hiç aklıma bile gelmeyecek böyle birşey..
kızlar bu kadar takıntı yapmayın ve uzmeyın kendınızı artık dıkkat ederssınız hem onlara gelınceye kadar telefonlarımız var pc lerımız var onlardan ayda yılda bıkez gecıyoruz ama telefonları hıc dıbımızden ayırmıyoruz bu arada telefonlarıda gobegınıze yada rahım bolgenıze yakın yerlerde yanı ceplerınızde tasımayın buda rısk ıcerıyrmus
Âminrabbim size ve hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..........
joie aire cnm..yeni bi marka ben almadana önce yurtdışındaki sitelerden yorumları okudum daha önce ingiltere kore de filan satılıyomuş..herkes ii diodu, bakalım yarın yeğenim gelcek 7 aylık..onu haftasonu bizim arabada gezdircez test etmiş oluruz hem de bebiş sevcek mi die..
Bende bakacağım insallah. Fiyatı ucuz oldugu icin dediğin gibi sıkılırsanız değiştirirsiniz. And kucağı arabaya monte edilebiliyor degil mı canım?hayırlı olsun cnm..vallla bana şimdiye kadar satıcılar "bakın ne kadar hafif" diip arabalrı veriolardı elime, ama ben hiçbirini kaldıramadım şimdie kadar..ta ki bu arabayı görene kadar..zaten burdan bi arkadaş tavsie etmişti..o gün de kampanya vardı hemen aldık valla anakucağıyla da travel sistem oluyo..yabancı sitelerde güzel yorumlar var haakkında..maclaren bile 5 küsür kiloydu..özellikleri de iyiidi..ee dedim 2 sene de garantili 2 sene sonra sıkılırsak başka da alırız çok para vermedik ya..
cnm senn hala çatlamadıysa herhalde olmaz artıkben 3. aydan beri kullanıyorum çatır çatır çatladım valla..badem yağı kullanıyorum ben...
te işte ben boşuna kızmıyorum kendime.hamile kaldığımdan beri telf.hep yan cebimde.eşim hep telf duymamamdan yakınır yada yanıma almayı unutmamdan..bende hep yan cebimde taşırım..doktora giderken bile çantamda duymam diye hep cebimdedir..ben yanayım yanayım düşüncesizliğme yanayım..
te işte ben boşuna kızmıyorum kendime.hamile kaldığımdan beri telf.hep yan cebimde.eşim hep telf duymamamdan yakınır yada yanıma almayı unutmamdan..bende hep yan cebimde taşırım..doktora giderken bile çantamda duymam diye hep cebimdedir..ben yanayım yanayım düşüncesizliğme yanayım..
Maasallah canım :) seninde göbeğin az çıkmış.
çok şükğr kendim gibi kilo alan birine denk geldim..ben de 13 aldım..ben de cmt gitcem dr a..benmki de 4 hafta önce 982 gr dı..sennki kaç haftalık..bak benm yazımın altındaki hamilelik cetvelinden tıklayıp sen de kendine yapabilirsisn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?