2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar ya aklıma bişey takıldı siz avm deki kapı dedektörlerinden o cihazlardan geçiyormusunuz.? bebeğe zararı varmı acaba onun?çok aklıma takıldı zararı varmı diye:26:

ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı gecmıyorum zararlı dıye bılıyorum

arkadaşlar ya aklıma bişey takıldı siz avm deki kapı dedektörlerinden o cihazlardan geçiyormusunuz.? bebeğe zararı varmı acaba onun?çok aklıma takıldı zararı varmı diye:26:

x ray cıhazından bahsedıyosun değilmi canm geçmiyorum ben zararlı dıyolar nekadar doğru bılımem de

Canım ben hamile kaldığından beri geçmiyorum, ilk zamanlar gebeyim diye belirtiyordum şimdi gerek kalmadı zaten hayatımızda o kadar çok radyasyon var ki zaten mümkün mertebe kendimizi sakınmalıyız diye düşünüyorum..

alırsın canım yaa daha biz de almadık ve telaşlıyım bayramdan sonra ilk iş hepsini ayarlamak istiyorum gelmesi montajı falan anca olucak çünkü.
istikbalde de varmış modeller onu bilmiyordum mesela.
mdf dediklerinin çogunun gövdesi sunta çıkıyo haberiniz olsun

canım sıkma canını doktorunu ara sor bu kadar takıcağna
mantardır bence seninki de. ben de önemsemiyodum ama verdi fitili bak çok önemli diye de tembihledi. oranın hijyeni açısından
kaşıntım falan da yok ama bi sıkıntı varmış ki akıntı oluyomuş demek ki.

ben geçmiyorum canım gittiğimde

başka bir sitede hamile bir arkadaş yazmış kimisi zararlı kimisi zararsız demiş çok aklıma takıldı çok üzüldüm hiç aklım agelmedi daha önce zararlı olacağını düşünemedim nasıl böyle bir hata yaptım allahım bebeğime bişey olmaz inşallah o kadar çok üzüldüm pişman oldum ki ve kızdım kendime çok hemde..:2::2:

canım sıkma canını bundan sonra geçmezsin dikkat edersin olurmu

ben çok düşüncesizim bebeğime iyi bakamıyorum onu koruyamıyorum.ben geçtim hemde bir kaç kez geçtim..aklıma gelmedi zarar vereceği..anne karnında bile koruyamıyorum bebeğimi.çok kızdım kendime çok üzgünüm şuanda.

Adigecimmm masaallah bebisine ne güzelde büyümüs yesinler onu..ayy bide tarih almissiniz ne güzel ne heycanli artik hayirlica yaklasiyoruz insaallah yavrularimiza

Jaseminimm evet burnum hep kuru oluyor kuzum ondan mi kaniyor dersin..insan ister istemez korkuyor kiizz bebisimi düsünüyorum hemen

Sezinimmm sen niye öyle korktun birden ama bende korkuyorum acikcasi hep bisey oldumu iyimi akinti geldi bi sorun mu var burnum kanadi bisey oldumu disim cekildi zarari oldumu hep bi kaygi icerisindeyim ama bol bol dua ediyorum rabbim bize bagislasin yavrularimizi diye insaallah hayirlica aliriz kucagimiza ve emin ol o akinti ve islaklik cogu kiside var sen doktoruna sor rahatla bizide bilgilendir canimmcimm

ben geçiyorum geçtımde çok kez şimdide ben takıntı yapcam

kızlar bu kadar takıntı yapmayın ve uzmeyın kendınızı artık dıkkat ederssınız hem onlara gelınceye kadar telefonlarımız var pc lerımız var onlardan ayda yılda bıkez gecıyoruz ama telefonları hıc dıbımızden ayırmıyoruz bu arada telefonlarıda gobegınıze yada rahım bolgenıze yakın yerlerde yanı ceplerınızde tasımayın buda rısk ıcerıyrmus

canım sıkma canını bundan sonra geçmezsin dikkat edersin olurmu

niye bu kadar düşüncesizim ki..niye sizler geçmediniz ben geçtim çünkü ben düşüncesizim..hiç aklıma bile gelmedi başka sitede 13 haftalık hamile bir bayan sormasa hiç aklıma bile gelmeyecek böyle birşey..

Canım tek o olsa iyi benim de tabletim düşmez elimden sanki çok mu iyi yapıyorum. Evdeyim canım sıkılıyo sürekli internetteyim hangimiz dört dörtlük koruyoruz çocuklarımızı hele ki şu kablosuz bağlantılar ne kadar zararlı aslında. Mümkün olduğunca sakınmalıyız tabi ama hepimiz bir çok şeyi atlıyoruz zaten sakın kendini bebeğini üzme...

canım tamam üüzme kendini bu kadar benmde düşünmedigim çok şey oluyo bazen sıkma bebeginide üzme annesi dedim ya artık bundan sonra daha dikkatli olursun

te işte ben boşuna kızmıyorum kendime.hamile kaldığımdan beri telf.hep yan cebimde.eşim hep telf duymamamdan yakınır yada yanıma almayı unutmamdan..bende hep yan cebimde taşırım..doktora giderken bile çantamda duymam diye hep cebimdedir..ben yanayım yanayım düşüncesizliğme yanayım..

rabbim size ve hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..........
Âmin
Bende bakacağım insallah. Fiyatı ucuz oldugu icin dediğin gibi sıkılırsanız değiştirirsiniz. And kucağı arabaya monte edilebiliyor degil mı canım?
cnm senn hala çatlamadıysa herhalde olmaz artıkben 3. aydan beri kullanıyorum çatır çatır çatladım valla..badem yağı kullanıyorum ben...

Ben bepanthol'un çatlak kremini kullanıyorum. Henüz çatlamadım göbekten. Sadece meme altında var biraz. Oraya hiç krem sürmemiştim. Simdi sürüyorum ama is isten gecti.

canımcım su anda kendını boyle yıpratmanın hıc bı yararı yok aksıne yıne zarar verıyorsun bebegıne bundan sonra dıkkat edersın sende canım sıkıntı yapmaa kendıne bunları bılmıyordun dıkkat etmemıssın sımdı bılıyorsun dıkkat edersın hepımızın bılmedıgı dıkkat etmedıgı ne cok sey vardır zamanla ogrenıyoruz

Bundan sonra dikkat et canım telefonu oturduğun odada bile tutmamaya çalış, telefon olan odada yatma, kendinden uzak tut. Herşey bitmiş gibi konuşma canım bebeklerimiz sadece karnımızda değil dünyaya gelince de korumalıyız bu uzun bir süreç unutma, bundan sonra daha dikkatli olursun, eşine de anlat durumu telefonu duymadığından yakınmasın o da...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…