2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş..ben çok duygusal alıngan birde bebeğime zarar vericem onu koruyamıcam besleyemicem diye korkak çekingen ya bi değişik insan oldum..reklamlara ağlayan tanımadığım bir bebek çocuk ağlarken bile ağlamaklı olan bir kadın oldum.evet canım bunları bilmiyordum ve niye bilmiyorum diye kızdım doğum yaklaştıkça bebeğime bakamama korkusu başladı koruyamama korkusu başladı..

bebeğim şuanda çok hareketlendi..kıpır kıpır.. insanlar baştan beri zaten saçma sapan şeylerle beni korkuttular..saçmasapan diyorum çünkü inanmak istemiyorum..saçlarımı kestiridm bebeğimin ömrünü kısaltmışım..herkes bebeğime zarar vermişim gibi tepki verdi..ve böyle ufak şeyleri büyütüp kafama takıyorlar..herhalde bebeğimi çok ama çok zor bulunca böyle ödlek korkak pimpirikli bişey oldum çıktım..günden güne bebeğime bakamama korkusu başlıyor..

Sezinim erkene al Dr kontrolunu yarın git icin rahat etsin.
Benim bir arkadasım da 7 aylıkken bebeğini kaybetmişti. Ama onda onceden belliydi. Yani dru söylemişti. 6 aylıktan itibaren takip ediyorlardı. Su gibi akıntısı olmusmuydu bilemiyorum. Ama canım sen erkene al randevunı çünkü Dr en iyisini bilebilir. Hafta sonu gitmezsen cok düşünürsün.
Allah korusun dikkat edelim ama cok düşünme lutfen. Araştırıp kafamızı da karıştırıyoruz bazen.

canım senı cok ıyı anlıyorum bunların hepsını cogumuz yasıyoruz cogumuzun ılk bebegı cunku ama dedıgın gıbı annelık farklı bbısey ve kımse annelıgı ogrenmıyor ıcgudusel olarak kadınların fıtratında var annelık sen cok ıyı bı anne olacaksın baksana sımdıden onu dusunmeye baslamıssın bıldıgımz ve elımızden geldıgı kadar onlar ıcın en ıyısını yapacagız bılmıyoruz dıye kendımız suclayamayız zamanla ogrenıcez cogu seyı

Canım o kadar kızma kendine lutfen. Benimde aklıma gelmiyor. Hep geçtikten sinra aklıma geliyor. Onlar kac kat suyun ve derinin altında. Olmaz insallah birseycik. Bından sinra dikkat edersin.

çok sağol canım çok güzel yazmışsın galiba benim hormoniyeler fazla etki yaptı bana bende böyle tepkiler veriyorum kendime..iyi ki sizler varsınız yoksa kızımla biz ne yapardık sizsiz

Canım o kadar kızma kendine lutfen. Benimde aklıma gelmiyor. Hep geçtikten sinra aklıma geliyor. Onlar kac kat suyun ve derinin altında. Olmaz insallah birseycik. Bından sinra dikkat edersin.

çok kızdım canım ama şimdi sizler yazdıkça kızgınlığım geçiyor azcıkın..onlar suyun altında deyince aklıma ne geldi çok alakasız ama bebeğim bir eli yüzünde ve ağzı açık çıktı resimde eşime ya ağzı açık ağzına su kaçmıyormu ki o kadar suyun içinde dedim eşim bana baktı baktı sonra ne bileyim sormadınmı doktora dedi.kendi aklım yetmiyor gibi eşiminde aklına saçma sapan sorular sokuyorum şimdi düşünüp duruyoruz

arkadaşlar ya aklıma bişey takıldı siz avm deki kapı dedektörlerinden o cihazlardan geçiyormusunuz.? bebeğe zararı varmı acaba onun?çok aklıma takıldı zararı varmı diye:26:

ben bir defa geçtim canım o da 3 veya dört aylıktım..geçtikten sonra tabi dank etti bazı şeyler...şimdi zaten belli oluyor hamile olduğum izin isteyip yan taraftan geçiyorum...

Jaseminimm evet burnum hep kuru oluyor kuzum ondan mi kaniyor dersin..insan ister istemez korkuyor kiizz bebisimi düsünüyorum hemen
Bence ondan canım. Rahat ol. Benimde öyle çünkü. Öyleyiz tabii hemen bebeklerimizi düşünüyoruz.
Aynen öyle canım. Her gun kk ya girip okumaya çalışıyorum. Elinde cep telefonu. Ordan bakıyorum çünkü. Buraya bakmasam da baska birşeyler araştırıyorum. Günde 10 saat elimde yada yanimdadir telefon. Ne kadar zararlı aslında hiç önemsemiyoruz.
Onlarsiz da olmuyor iste.
2 saattir yürüyoruz resmen pertim çıktı..eve kendimi zor attım...
İyi yapmışsın canım. Ama cok da yorma kendini.

:)) e suyun icinde olunca ağzı burnu ciğerleri hep su sonuçta canım. Doğduktan sonra ciğerlerine ilk hava giriyor ya. Hatta normal dogumu o yüzden tavsiye ediyorlar, cocuklar dar yerden çıkarken cigerlerindeki suyu atıyorlar. Sezeryanda baskı olmadıgı icin daha mı ucun sürüyor yalan olmasın, öyle birsey diyorlardı.

kızlar nasılsınız? bugün gene doktora gittik iç organlarına bakıldı kızımın.herşey güzel ama beyninin bir kısmında bi yer hafif geniş bulundu.doktor önemli değil yaradılışı böle olmuş sıkıntı yaratmaz dedi ama canım sıkıldı genede.dün gittiğimde 1255 gr çıkmıştı minik kuşum bugün 1340 gr çıktı 40 cm de boyu olmuş.bebişlerimiz sağlıkla gelsin inş. kızlar ayy bi doğursaydık sağ salimkucağımıza alsaydık hayırlısıyla.

Canım olmaz birsey Allah'ın izniyle. Sonuçta hepimiz öyle degilmiyiz. Kimimizin alnı geniş kimimizin dar. Beyni de öyledir. Bir günde 45 gr almış demek bebiş. Maasallah

maşallah kuzuna canım doktor sıkıntı yok dediyse rahat ol bence günlerimiz aynı bende oglumu çok merak ediyorum ne kadar oldu diye pazartesi randevum var bakalım nekadar olmuş bebegim

Canım olmaz birsey Allah'ın izniyle. Sonuçta hepimiz öyle degilmiyiz. Kimimizin alnı geniş kimimizin dar. Beyni de öyledir. Bir günde 45 gr almış demek bebiş. Maasallah

inş. dediğin gibidir cnm bişeycik olmaz.internette araştırdım araştırmaz olaydım belli bi genişlemeden sonra bebeğin ALLAH korusun herhangi bi özrü olabileceğini yazmış.inş. daha da genişlemez ne bilim cnm ya bu internet bazen çok zararlı olabiliyo.herşeyi bilmek iyi bişey değilmiş.

maşallah kuzuna canım doktor sıkıntı yok dediyse rahat ol bence günlerimiz aynı bende oglumu çok merak ediyorum ne kadar oldu diye pazartesi randevum var bakalım nekadar olmuş bebegim

yanlış hatırlamıyosam seninkide tosuncuktu iyi gidiyodu kilosu :) büyümüştür annesi p.tesiye kadar 1500 gr olur seninki :) aman sağlıklı olsunlarda kilo hiç önemli değil cnm.hepimizin yawrusu sağlıkla gelsin inş.

o sıvı süreklı mi geliyo yoksa bi kere mi geldi korkma canm hemen zaten şu nete bişey yazıym daha cok hastA oluym cok araştırmakta iyi degıl ya insann psıkolojısı ozuluyo en son nezaman gıttn doktora yakında gıttysen dok anlardı allah alnımıza ne yazdysa o oolur dogacagı varsa dogar korktma kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…