2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çok sağol canım çok güzel yazmışsın galiba benim hormoniyeler fazla etki yaptı bana bende böyle tepkiler veriyorum kendime..iyi ki sizler varsınız yoksa kızımla biz ne yapardık sizsiz

sende ıyıı varsın canım bırbırımıze destek olmak ıcın burdayız dımı canım allah bebeklerımıze de bıze saglık versın artık sartlar degıstı heryerde radyasyon yedıgımız ısctıgımzde hormon var rabbıme emanet evlatlarımız

ewet canım bi ay önce doktorumuz çok iyi beslemişsin demişti bakalım inşallah saglıklı olsunda saglıkla gelsinde önemli deil

ewet canım bi ay önce doktorumuz çok iyi beslemişsin demişti bakalım inşallah saglıklı olsunda saglıkla gelsinde önemli deil

aynen cnm en önemlisi sağlık.benim doktorum da bana kızmaktan bebiş için yorum yapmadı.kendisi kürdan gibi doktorumun kıskandı tabi kilomuzu

kızlar bbenım göbiştede kalp gıbı atmalar oluyo acaba benımkıdemı hıçkırım ama hemen hemen hergun oluyo şimdi benım oğluşumun hergun hıçkırığımı tutuyo
o hıçkırık galiba canım ben de nette baktığım kadarıyla hıçkırık bende de oluyor
maşallah çok tatlısınız çok da yk göbüşün maşallah kibarcana

bence güvendiğin iyi bir dokotra tekrar görün ayrıca bol bol su iç suyu azalmasın bebişin önemli bu en az 2 litre su iç hatta mümkünse daha fazlasını

aynen cnm en önemlisi sağlık.benim doktorum da bana kızmaktan bebiş için yorum yapmadı.kendisi kürdan gibi doktorumun kıskandı tabi kilomuzu

benim toplamda 10 kilo oldu doktorumuz kızacak her aya 1 kilo demişti sen nekadar aldın toplamda

eyvah eyvah azarı yicem bende desene neleri kesti az bilgi verde pazartesiye kadar dikkat ediyim bari

ewet cnm her an azar işitebilirsin gerçi doktordan doktora değişiyo görümcem 15-16 kilo aldı bide boyu minnacık ama doktor tek bi yorum yapmadı kilo konusunda hamur işi olan herşey köfte patates pilav ekmeğin fazlası ayrana yoğurta odaklanmam gerektiğini söledi cnm.ya vallahi hamilelik öncesi yediklerim kadar yiyorum öle iştahımda artma olmadı.hep kilomda sabittim neden bu kadar çok aldım anlamıyorum.ben vitamin haplarına bağladım ama doktor aynı fikrde değil :)

yok benim doktorda kiloya bakıo çokca bencede ilaçlardan ya fazla yemiyorumki hele bu ara iştahım bile kesildi vitaminler yapıo anacım bize bu kiloları

yok benim doktorda kiloya bakıo çokca bencede ilaçlardan ya fazla yemiyorumki hele bu ara iştahım bile kesildi vitaminler yapıo anacım bize bu kiloları

kesinlikle vitaminler yapıyo cnm çünkü benide yemek yerken görenler sen iki canlısın kuş kadar yeme diyolar [/QUOTE] ben bi kaç kişiden daha duydum bunu vitaminler yüzünden çok kilo aldım diyen.bazılarımıza kilo olarak dönüyodur olamazmı.çünkü ben yediklerim yüzünden 10 kilo alacağıma inanmıyorum işte [/QUOTE]

kesinlikle vitaminler yapıyo cnm çünkü benide yemek yerken görenler sen iki canlısın kuş kadar yeme diyolar
ben bi kaç kişiden daha duydum bunu vitaminler yüzünden çok kilo aldım diyen.bazılarımıza kilo olarak dönüyodur olamazmı.çünkü ben yediklerim yüzünden 10 kilo alacağıma inanmıyorum işte [/QUOTE][/QUOTE]

kesinlikle vitamin hapları kilo yapıyor canlar ben kışa girerken b12 vitamini kompleksi kullandım bir anda çok kilo almaya başladım malesef sonra bıraktım yoksa davul gibi olacam diye ki hamile filanda değildim o zaman ve yediklerime hep dikkat eden biriyimdir kardeşime sordum o eczacı o da dedi abla zorunlu değilsen kullanma çok kilo yapıyor vitaminler dedi

ben bi kaç kişiden daha duydum bunu vitaminler yüzünden çok kilo aldım diyen.bazılarımıza kilo olarak dönüyodur olamazmı.çünkü ben yediklerim yüzünden 10 kilo alacağıma inanmıyorum işte
[/QUOTE]

kesinlikle vitamin hapları kilo yapıyor canlar ben kışa girerken b12 vitamini kompleksi kullandım bir anda çok kilo almaya başladım malesef sonra bıraktım yoksa davul gibi olacam diye ki hamile filanda değildim o zaman ve yediklerime hep dikkat eden biriyimdir kardeşime sordum o eczacı o da dedi abla zorunlu değilsen kullanma çok kilo yapıyor vitaminler dedi[/QUOTE]

ewet cnm haplar yüzünden kilo alanları duydum bi kaç kişidede şahit oldum.ben vitaminlerin yanı sıra tiroit içinde hap kullanıyorum onunda kilo aldırdığını duydum.aman bi bitse şu hamilelik kurtulsak şu haplardan bi an önce bu gidişle 90 ı bulcam diye korkuyorum.

evt cnm monte ediliyor

evt cnm var çatlak..ama bu çatlak olayı genetikmiş büyük oranda..

Canım cok fazla internette araştırıyoruz sonra da evham yapıyoruz. Araştırma sen. Dr'una güven. Allah'a dua et.

kızlar bebekleriniz genelde nerede karnınız göbek deliğinizin üstünde mi artık. benim karnım göbek deliğimin altında hala.. orası dahabüyük. ve çatlaklarımda göbeğimin altında yoğunlaşmış hep.bana bebeği aşağıda taşıyorsun diyorlar. bu erken doğum riski olur mu ki?

benım altındada gezıyo ustundede

benım altındada gezıyo ustundede

hareketleride aşağıda benim ama demek istediğim hareketleri değil. bebeği taşıdığınız yer. bana hamileliğimin başından beri senin karnın aşağıda. bebeği aşağıda taşıyosun diyorlar. bu aşağıda taşımanın bir zararı var mı ki?

Bu gece nasıl geçer bilmiyorum salı günkü Dr randevumu bugun saat ikiye aldırdım ama çokda stresliyim uyumam ben bu gece inş her şey yolundadır neden bu kadar korkum bılemiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…