çok sağol canım çok güzel yazmışsın galiba benim hormoniyeler fazla etki yaptı bana bende böyle tepkiler veriyorum kendime..iyi ki sizler varsınız yoksa kızımla biz ne yapardık sizsiz
yanlış hatırlamıyosam seninkide tosuncuktu iyi gidiyodu kilosu :) büyümüştür annesi p.tesiye kadar 1500 gr olur seninki :) aman sağlıklı olsunlarda kilo hiç önemli değil cnm.hepimizin yawrusu sağlıkla gelsin inş.
ewet canım bi ay önce doktorumuz çok iyi beslemişsin demişti bakalım inşallah saglıklı olsunda saglıkla gelsinde önemli deil
o hıçkırık galiba canım ben de nette baktığım kadarıyla hıçkırık bende de oluyorkızlar bbenım göbiştede kalp gıbı atmalar oluyo acaba benımkıdemı hıçkırım ama hemen hemen hergun oluyo şimdi benım oğluşumun hergun hıçkırığımı tutuyo
arkadaşlar merhaba dün ben bır hastaneye gıttım oradakı doktor bana suyunda azalma var dedı bende guvenemedım baska doktora gıttım o da dedıkı suyun gayet ıyı dedı ben sımdı kıme ınanayım.. su azalmasından ne olur ki öyle olsa bıle bılen varsa yardımcı olurs acok sevınırım
aynen cnm en önemlisi sağlık.benim doktorum da bana kızmaktan bebiş için yorum yapmadı.kendisi kürdan gibi doktorumun kıskandı tabi kilomuzu
benim toplamda 10 kilo oldu doktorumuz kızacak her aya 1 kilo demişti sen nekadar aldın toplamda
aynı bende 10 kilo aldım toplamdabirsürü şeyi yasakladı doktor yiyecek bişey bulamıyorum artık
eyvah eyvah azarı yicem bende deseneneleri kesti az bilgi verde pazartesiye kadar dikkat ediyim bari
ewet cnm her an azar işitebilirsin gerçi doktordan doktora değişiyo görümcem 15-16 kilo aldı bide boyu minnacık ama doktor tek bi yorum yapmadı kilo konusundahamur işi olan herşey köfte patates pilav ekmeğin fazlası ayrana yoğurta odaklanmam gerektiğini söledi cnm.ya vallahi hamilelik öncesi yediklerim kadar yiyorum öle iştahımda artma olmadı.hep kilomda sabittim neden bu kadar çok aldım anlamıyorum.ben vitamin haplarına bağladım ama doktor aynı fikrde değil :)
yok benim doktorda kiloya bakıo çokca bencede ilaçlardan ya fazla yemiyorumki hele bu ara iştahım bile kesildi vitaminler yapıo anacım bize bu kiloları
ben bi kaç kişiden daha duydum bunu vitaminler yüzünden çok kilo aldım diyen.bazılarımıza kilo olarak dönüyodur olamazmı.çünkü ben yediklerim yüzünden 10 kilo alacağıma inanmıyorum iştekesinlikle vitaminler yapıyo cnm çünkü benide yemek yerken görenler sen iki canlısın kuş kadar yeme diyolar
[/QUOTE]ben bi kaç kişiden daha duydum bunu vitaminler yüzünden çok kilo aldım diyen.bazılarımıza kilo olarak dönüyodur olamazmı.çünkü ben yediklerim yüzünden 10 kilo alacağıma inanmıyorum işte
Âmin
Bende bakacağım insallah. Fiyatı ucuz oldugu icin dediğin gibi sıkılırsanız değiştirirsiniz. And kucağı arabaya monte edilebiliyor degil mı canım?
Ben bepanthol'un çatlak kremini kullanıyorum. Henüz çatlamadım göbekten. Sadece meme altında var biraz. Oraya hiç krem sürmemiştim. Simdi sürüyorum ama is isten gecti.
evet cnm bende şimdi farkettim inş. dahada çok büyümüştür yavrun tombikleşmiştir :)
Ay inş. biz yinede çok kilo almayız gerçi ben çokda fazla su içiyorum ama oda engel değilmiş hamilelikte kilo almaya onuda öğrenmiş oldum :)
Bende 58 kiloyla hamile kalmıştım boyumda 1,67 inş. doğumdan sonra tez zamanda kavuşuruz eski formumuza:) peki sende çatlak falan oluştumu? Benim bacakalrımda ince kılcal damarlar çıktı sanırım onlar varisçok belli olmasada ben farkediyorum
inş. dediğin gibidir cnm bişeycik olmaz.internette araştırdım araştırmaz olaydım belli bi genişlemeden sonra bebeğin ALLAH korusun herhangi bi özrü olabileceğini yazmış.inş. daha da genişlemez ne bilim cnm ya bu internet bazen çok zararlı olabiliyo.herşeyi bilmek iyi bişey değilmiş.
kızlar bebekleriniz genelde nerede karnınız göbek deliğinizin üstünde mi artık. benim karnım göbek deliğimin altında hala.. orası dahabüyük. ve çatlaklarımda göbeğimin altında yoğunlaşmış hep.bana bebeği aşağıda taşıyorsun diyorlar. bu erken doğum riski olur mu ki?
benım altındada gezıyo ustundede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?