Bu gece nasıl geçer bilmiyorum salı günkü Dr randevumu bugun saat ikiye aldırdım ama çokda stresliyim uyumam ben bu gece inş her şey yolundadır neden bu kadar korkum bılemiyorum ...
kızlar bebekleriniz genelde nerede karnınız göbek deliğinizin üstünde mi artık. benim karnım göbek deliğimin altında hala.. orası dahabüyük. ve çatlaklarımda göbeğimin altında yoğunlaşmış hep.bana bebeği aşağıda taşıyorsun diyorlar. bu erken doğum riski olur mu ki?
Bu gece nasıl geçer bilmiyorum salı günkü Dr randevumu bugun saat ikiye aldırdım ama çokda stresliyim uyumam ben bu gece inş her şey yolundadır neden bu kadar korkum bılemiyorum ...
hareketleride aşağıda benim ama demek istediğim hareketleri değil. bebeği taşıdığınız yer. bana hamileliğimin başından beri senin karnın aşağıda. bebeği aşağıda taşıyosun diyorlar. bu aşağıda taşımanın bir zararı var mı ki?
yok benim doktorda kiloya bakıo çokca bencede ilaçlardan ya fazla yemiyorumki hele bu ara iştahım bile kesildi vitaminler yapıo anacım bize bu kiloları
ewet cnm haplar yüzünden kilo alanları duydum bi kaç kişidede şahit oldum.ben vitaminlerin yanı sıra tiroit içinde hap kullanıyorum onunda kilo aldırdığını duydum.aman bi bitse şu hamilelik kurtulsak şu haplardan bi an önce bu gidişle 90 ı bulcam diye korkuyorum.
adılecım akıntım var bazen beyaz bazen sarı oluyor Allah razı olsun canım az ferahladım ınan dokunsalar aglıcam zırıl zırıl ben en son 2 temmuzda gıttım doktora oda 4 boyutlyuya gırdım bebegın kalbıne bakmak için ordan cıktık kendı doktoruma gıttım o tekrar ultrasonunda bakmadı diğer ultrosanun sonuclarına baktı dıyorumkı o 4 boyutluda kı doktor suyuma falan bakmışmıdır bilmiyorum ne zor muş bu hamılelik vaktı zamanında gelsınler sağlıklı bir şekılde
bu arada ilk günaydın benden galiba
tavuklu peşini de ben çekeyim. günaydınlaaarrr herkeslere
Tavuklumm günaydın,bu arada ilk günaydın benden galiba
günaydın canımm nasılsın?tavuklu peşini de ben çekeyim. günaydınlaaarrr herkeslere
günaydın badem, bence mantar diyicek doktorunuz benim gibi önemli bişey çıkmıcak görürsünüzCanım benim de aynı seninki gibi bazen beyaz bazen sarı akıntı oluyo. Bakalım bu randevumda sorucam doktoruma inşallah kötü bi durum değildir. :18:
günaydın canımm nasılsın?
Tavuklumm günaydın,
benim kız dogum pozisyonuna geçmiş. kafası aşağıda artık. kasıklarıma baskı var biraz o yüzden bugünlerde
sen de yarın görüceksin kuzunu demek ne güzel
günaydın canımm nasılsın?
günaydın badem, bence mantar diyicek doktorunuz benim gibi önemli bişey çıkmıcak görürsünüz
kızlar günaydın?
ben bugün çok kötüyüm. Dün akşam resmen bayılmalardan döndüm. Başımın dönmesinden uykumdan uyandım defalarca. Hiç rahat edemedim. Hala da başım dönüyor ara ara. Çok tuhaf bir duygu. Hiç iyi hissetmiyorum. Allah'a emanet.
Hamilelikte normalmiş. Bir de sıcaklara geldi herhalde ondan bu kadar yoğun. Çalışıyorum ama nasıl çalışıyorum Allah bilir. Bitse de bugün biran önce eve gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?