2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Baş dönmesi bende de oluyor ya ayaklatımı dikip yatıyorum ama geçmiyor kendimi hep hsldiz hissediyorum ama allahtan ben tatildeyim çalışmak çok zorluyodur bide havalar çok sıcak bol su iç dicem ama içiyotsundur zaten ben baş dönmesini ilk aylarda olur diye bilirdim demekkibu sulardada oluyor geçmiş olsun cnm ((

bu arada ilk günaydın benden galiba

tavuklu peşini de ben çekeyim. günaydınlaaarrr herkeslere

günaydınnnnnnnnnnnnnn annişler ve bebişleriiii

Size de günaydın kızlar.

Günaydın anneler ve kuzuları... bugün bizim de temizlik günümüz...ama benim kaburgalar fena ağrıyo...

günaydın annişler
günaydın kızçeler
günaydın hendiii bu kadar kötüysen niye işe geldinki sen, keşke evinde yatıp uzanaydın biraz:44:

günaydın cnm. bende dün akşam eve gidince karnımda bi sertlik oldu taş gibi oldu aynı. yattığım yerden kalkamadım eşime iftar yemeğini zor hazırladım. ayakta zor duruyodum. ama şimdi iyiyim şükür. ara ara vücut sinyal veriyo sanırım. sende keşke izin alsaydın bugün gelmeseydin.

Gunaydin kizlar,benim belim felaket agriyo ya uyaniyorum ayagimin uzerine basamiyorum belim zonkluyo sanki

geçmiş olsun canım ya baş dönmesi olur derler ama seninki baya sürmüş tansiyonuna falan baktırdın mı canım ??
baktırdım daha önce sağlıkta çalıştığım için anlıyorum bu işlerden. Kendimde bakıyorum ara ara. O normal ama fenalaşınca düşüyor sanırım. Çınlama başlıyor kulaklarımda hemen
Teşekkür ederim. Bol bol su içiyorum zaten havalarda çok sıcak gidiyor bu ara.
ya ben burda işe başlarken görüşmede bana gebelik düşünüp düşünmediğimi sormuştu patron. bende düşünmüyorum 1-2 sene dedim. İşe başladım 3 ay sonra hamiş olduğumu öğrendim. Sağolsun çok anlayışla karşıladı. İlk 3 ayım çok problemli geçti. Defalarca hastaneye kaldırıldım sürekli rapor aldım yine birşey demedi ki yurtdışı ortaklarımız sorun yapmıştı konuyu. O yüzden şimdi burayı bırakmak ve zor duruma düşürmek istemiyorum. Dayanabildiğim yere kadar dayanayım diyorum.

Gunaydin kizlar,benim belim felaket agriyo ya uyaniyorum ayagimin uzerine basamiyorum belim zonkluyo sanki

hoşgeldin canım üzme kendini herkeste aynı sıkıntı..bu gece kaburgalarım battı resmen içime..bir o taraf bir bu taraf döndüm durdum yatağın içinde...

hoşgeldin canım üzme kendini herkeste aynı sıkıntı..bu gece kaburgalarım battı resmen içime..bir o taraf bir bu taraf döndüm durdum yatağın içinde...

Off off ne etcez ya bu nasil bi agridir o kaburga olayi bana arada oluyo asagida oldugu icin ayaklari yukarida arada basiyo oraya doguraydik iyidi

kuzu ben öyle olunca yürüyüşe çıkıyorum hemen bir 20 dakika sonra göbüş tam rahatlıyo
cnm valla işten yeni gelmiştim tekrar dışarı çıkıcak halim yoktu akşamdan iftardan sonra hiç gözüm almadı tekrar giyin dışarı çıık felan. aslında tembellik yapıyorum yürümem lazımda bütün gün dışarda olunca akşamları evden çıkasım gelmiyo rahat rahat dolanmak varken evde. sabah işe gelirken yürüyorum yetmezmi acaba yaa:26:eylülde izne ayrılıcam o zaman her akşam yürürüm.

evet haklısın cnm sende benim gibisin. benimde ilk zamanlarım çok sıkıntılıydı rapor aldım evde yattım 2 ay. şimdi biyerim ağrısa izin al git diyolar ama ben dayanmaya çalışıyorum.çok izin aldığım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…