- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
cnm valla işten yeni gelmiştim tekrar dışarı çıkıcak halim yoktu akşamdan iftardan sonra hiç gözüm almadı tekrar giyin dışarı çıık felan. aslında tembellik yapıyorum yürümem lazımda bütün gün dışarda olunca akşamları evden çıkasım gelmiyo rahat rahat dolanmak varken evde. sabah işe gelirken yürüyorum yetmezmi acaba yaa:26:eylülde izne ayrılıcam o zaman her akşam yürürüm.
evet haklısın cnm sende benim gibisin. benimde ilk zamanlarım çok sıkıntılıydı rapor aldım evde yattım 2 ay. şimdi biyerim ağrısa izin al git diyolar ama ben dayanmaya çalışıyorum.çok izin aldığım için.
ya ben hep tepikleri aşağıda hissediyorum halen daha...
Gunaydin kizlar,benim belim felaket agriyo yauyaniyorum ayagimin uzerine basamiyorum belim zonkluyo sanki
asagida hissediyosan donmustur bence cunku ben dondugunu anlamistim asagida bi baski vardi hep orada hareket ediyodu ayaklariylada karin bosluklarima vuruyodu ultrasonda gorduk asagidaydi iki buklum
iftardan sonra çıkmak lazım aslında canım..bende 2 gün çıkıp bir gün dinleniyorum..
iftardan sonra çıkmak lazım aslında canım..bende 2 gün çıkıp bir gün dinleniyorum..
Ben iftardan sonra cikiyorum canim esimle oglen cikmam mumkun degil esim tek basima bi yere gitmeme artik izin vermiyo tansiyonum disarida sicakta cok oynuyo dusuyo gozlerim fln karariyo o yuzden aksamlari onunla cikiyorum,ama nefes nefese kaliyorum aralarda dinleniyoruz yatarken cok rahat yatiyorum belki yuruyusten kaynaklaniyo olabilir:26:
3-4 gündür kasıklarımı patlatıyo minnakım...hep alt tarafta...
benımde benımde belım agrıyor yaaaoofff bırde gecelerı uyuyamıyorum ben ya ne yapsak acep
evet yürüyüş iyi geliyo ama benim kaburgam 3-4 gündür batıyo...belde sıkıntı olmuyo...
evet cnm çıkmak lazım ama dediğim gibi üşeniyorum yaaa pöfff
Serapim bence seninkide donmustur ne zaman gidiceksin dr a
Fasulye bilirim cok fena bi agri kopuyo sanki ayagimi yere basamiyorum ilk uyandigimda
günaydın cici annişler napıyorsunuz bakalım bebişleriniz nasıl bakalım benım kızım cok yaramaz hıc durmuyor maşallahsizlerde neler var gun yaklastıkca nasıl hıssedıyorsunuz bakalım cantalar hazırmıııı
günaydın cici annişler napıyorsunuz bakalım bebişleriniz nasıl bakalım benım kızım cok yaramaz hıc durmuyor maşallahsizlerde neler var gun yaklastıkca nasıl hıssedıyorsunuz bakalım cantalar hazırmıııı
ben ağustos altıda gitcem canım..doğum günümde minnakım kendini bana gösterecek inşalalh...
ayy bide kaburga sikintisimi cikicak yaane yapman gerekiyo 3-4 gundur agriyomus bi yontemi yokmu gecmesi icin acaba :26:
tatlı yapcan mııııııııı bize de yollasanaaaa
guzel de bi ani olur senin icin ult. fotosunun arkasina yazarsin hemen
ben çekiyorum ama neden çekiyorumbilmiyorum acaba cam açık üzerimi açıyorum da ondan mı oluyor..ya da minnakım artık minnaklıktan çıktı yeri dar geliyo yukarı baskı yapıyo...
yazmaz olur muyum zaten özellikle istedim normalde 5indeydi randevum..6 sı olsun dedim dr.ye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?