2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

iftardan sonra çıkmak lazım aslında canım..bende 2 gün çıkıp bir gün dinleniyorum..

ya ben hep tepikleri aşağıda hissediyorum halen daha...

asagida hissediyosan donmustur bence cunku ben dondugunu anlamistim asagida bi baski vardi hep orada hareket ediyodu ayaklariylada karin bosluklarima vuruyodu ultrasonda gorduk asagidaydi iki buklum

asagida hissediyosan donmustur bence cunku ben dondugunu anlamistim asagida bi baski vardi hep orada hareket ediyodu ayaklariylada karin bosluklarima vuruyodu ultrasonda gorduk asagidaydi iki buklum

3-4 gündür kasıklarımı patlatıyo minnakım...hep alt tarafta...

iftardan sonra çıkmak lazım aslında canım..bende 2 gün çıkıp bir gün dinleniyorum..

Ben iftardan sonra cikiyorum canim esimle oglen cikmam mumkun degil esim tek basima bi yere gitmeme artik izin vermiyo tansiyonum disarida sicakta cok oynuyo dusuyo gozlerim fln karariyo o yuzden aksamlari onunla cikiyorum,ama nefes nefese kaliyorum aralarda dinleniyoruz yatarken cok rahat yatiyorum belki yuruyusten kaynaklaniyo olabilir:26:

evet yürüyüş iyi geliyo ama benim kaburgam 3-4 gündür batıyo...belde sıkıntı olmuyo...

günaydın cici annişler napıyorsunuz bakalım bebişleriniz nasıl bakalım benım kızım cok yaramaz hıc durmuyor maşallah sizlerde neler var gun yaklastıkca nasıl hıssedıyorsunuz bakalım cantalar hazırmıııı

Serapim bence seninkide donmustur ne zaman gidiceksin dr a

Fasulye bilirim cok fena bi agri kopuyo sanki ayagimi yere basamiyorum ilk uyandigimda

ben ağustos altıda gitcem canım..doğum günümde minnakım kendini bana gösterecek inşalalh...

gunaydin canim,benim oglan sanki artik daha agirdan satiyo kendini daha bi sakin sakin vuruyo artik sanirim yerleri daraliyo

Gunlerin biran once gecmesini istiyorum arada korkuyorum heyecanlaniyorum boyle geccip gidiyo Cantam i birak hazir olmasini bir yigin eksigim var hafta sonu Ikea ya bi bakmak istiyorum bebek kuvetini fln oradan alicam

bebişlerin keyfi iyi yemekleri önlerine geliyo rahatlarına diyecek yok...çanta falan hazırlamadım ben..korkuyorum da zaten erken doğumdan..bayramdan sonra nasipse başlayacağım bende...

ayy bide kaburga sikintisimi cikicak yaa ne yapman gerekiyo 3-4 gundur agriyomus bi yontemi yokmu gecmesi icin acaba :26:

ben çekiyorum ama neden çekiyorumbilmiyorum acaba cam açık üzerimi açıyorum da ondan mı oluyor..ya da minnakım artık minnaklıktan çıktı yeri dar geliyo yukarı baskı yapıyo...

ben çekiyorum ama neden çekiyorumbilmiyorum acaba cam açık üzerimi açıyorum da ondan mı oluyor..ya da minnakım artık minnaklıktan çıktı yeri dar geliyo yukarı baskı yapıyo...

heee serap senin ondan olabilir belkide ama sanmiyorum ya bebekler kaburgalara baski yapiyolar simdi zamani tam minnakin yapiyodur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…