2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canim oncelikle hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla dogmasini nasip etsin buradaki duyan arkadaslar 6.haftalarinda yada 7.haftalarinda duyuyolar kalp atislarini seninki daha kucuk ama insallah sende o gun geldiginde duyucaksin saglikla kal

sağol canım , tek korkum herhangi bir boş gebelik falan olucak die , rabbim hayırlısını versin .....

bende prolaktin yüksekti hamile kaldığımı doktora soylediğimde bana ilaca devam et perşembe bırak dedi , acaba içinizde parlodel kullanan ver mı hamile kalıp ?

canim bu konu hakkinda bilgim yok ama korkma aklina kotu seyler getirme insallah hersey guzel olucak

Canım hayır olsun rüyan çok güzel ama o kadar takma kafana rahat ol. düşünme zübeydeye gidecesiniz dimi?

bende prolaktin yüksek olduğu için dostinex kullandım. Ancak benim doktorum hamile kaldığını öğrendiğin anda hemen ilacı bırakacaksın dedi. Bende bıraktım. Benim bildiğim kadarı ile hamile kalınca ilacın kullanılmaması gerekiyor. zaten hamile kalıncada vucut kendiliğinden prolaktin hormonu salgılamaya başlıyor.

Canim ruyan coookk guzel,ben şoyle yorumladim ikiz ve kiz:)))))))hersey guzel olacak iyi dusun iyi olsun insallaah.

Kizlar neler yapiyorsunuz ve nelere dikkat ediyorsunuz,ben kendi yaptiklarimi yazayim her sabah 1bardak sut ve 1 haslanmis yumurtami hergun 1 kase yogurdumu mutlaka yiyorum,gunde 10 ve uzeri bardak su iciyorum ve hergun yarim saat yuruyorum,hayatimdan cayi ve kahveyi cikardimm elimden geldugince internete az giriyorum aa bide her sabah ceviz yiyorum.

al benden de o kadar hayatim 1 yumurta sut azcik beyaz peynir bal yogurt meyve 1.5 lt su ceviz,findik,uzum.. uykum geliyo ama uyuyamiyorum netten ara ara uzak kaliyorum bide boll bolll oturuyorumm 3 ayimdan sonra yuruyus fln yapmayi dusunuyorum

canım korkma ama mutlaka dra git.benimde pazartesiden beri kahvereni akıntım vardı drum iğne ve ilaç verdi istirahat edip ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum.bugün tekrar kontrole gittim şükür korkulacak birşey yokmuş.dahada kanamamın olacağının göründüğünü söyledi.sende biran önce git için rahat olsun

Okurken agladim,rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.

9'unda regl oldum =( 1 gün sürdü sonra kesildi,3.gün kahverengiydi yine oldu.. Sanırım uğurlu sayım beni yanılttı.. Yine de emin olmak için bi test yapym diyorum.. Negatf çıkarsa Kasım annesi olurum belki ha? :/

Her gun bir muz bir bardak portakal suyu iciyorum da meyveyle aram cok iyi degil ama yemek lazim:)))

canim umudunu kaybetme icinin rahat olmasi icin test yap olmadi diger ay hamis olursun

Merhaba, ben de dün gittim doktora, 19 mm kese ve icinde 2-3 mm yolk kesesi göründü, ancak bebek görünmedi. Henüz 5+3 üm herhalde o yüzden. Haftaya tekrar gidicem, umarım görünür o zaman. Herkese selamlar.

seninle olası doğum tarihlerimiz aynı canım ben de bugün gidicem doktora
bu arada sende bulantı falan başladı mı

Insallah ustune gormedir:)bebisin seninledir insallahh:))))yap bakalim testi sonucu bekliyoruz:)))

canım çok sevindim kalp atışlarını duymana...Allahım sağlıklada kucağına almayı nasip etsin.
Senin yazdıklarını okudukça bir önceki hamileliğimde yaşadıklarım aklıma geldi Bizede Ankara hastanesinde kesenin şekli bozulmuş içinde bebek yok düşmüş dediler.Sonra özele geçtik bizde bebek duruyor şekil normal olduğunu gördük ama sonra onun ömrü yokmuş kalp atışları 65 atıyordu sonrada durdu.Yine kürtajla sonuçlandı benim ki Seni okadar iyi anladım ki okurken eşimle benim halim aklıma geldi Ne yapacağız ne olacak bilemiyorsun
çok acı bir şey bu cahil doktorların insana yaşattıkları 6 yıl nasıl bir tıp eğitimi almışlar anlayamıyorsun Allah onların eline kimseyi düşürmesin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…