- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
heee serap senin ondan olabilir belkide ama sanmiyorum ya bebekler kaburgalara baski yapiyolar simdi zamani tam minnakin yapiyodur kesin
yaptım bilene kızım..gönderem sana ama çok kolay bişi klasik ramazan tatlısı
büyük bir ihtimal canım...ben takvimden 2 haftada ileride gidiyorum normalde...
gunaydin canim,benim oglan sanki artik daha agirdan satiyo kendini daha bi sakin sakin vuruyo artik sanirim yerleri daraliyo
Gunlerin biran once gecmesini istiyorum arada korkuyorum heyecanlaniyorum boyle geccip gidiyoCantam i birak hazir olmasini bir yigin eksigim var hafta sonu Ikea ya bi bakmak istiyorum bebek kuvetini fln oradan alicam
bebişlerin keyfi iyi yemekleri önlerine geliyo rahatlarına diyecek yok...çanta falan hazırlamadım ben..korkuyorum da zaten erken doğumdan..bayramdan sonra nasipse başlayacağım bende...
korku ve heyecan bendede cok hatta eşime takılıyorum benım yerıme sen dogursana dıyeoda olur baska bı arzun varmı dıyor bebışimin cantası hazır bırde kendıme hazırlayacagım ikea ya ben gıttım baktım pek hosuma gıden bısey olmadı tabı zevkler farklıdır
en cantayi bile hazirlamissin benim daha cok isim var ya gecelik fln onlar bile duruyoikeadan kuvet fln gordum sitesinde ne biliyim gidip bi bakmak lazim
aynen oyle tatlım bebışlerımıze gore bırsey yok rahatlar mınıklerbende bayramdan sonra hazırlayacaktım cantaları ama gecen hafta dktr bebek yerıne yerlesmıs hemınce hazırlandık bakalım yatıyoruz Allahım hepımıze bebıslerımızı sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsın
evet hazırladım canımhafta sonu dktr erken dogum riski var dıyınce hazırladık bakalım inş zamanında gelır 70 gunumuz kalmış bakalım heecanlanıyorum ya
bakalım benim kontrolde ne diyecek doktor teyzemiz...bebeğinkiler hazır sayılır sadece yıkancak ama kendime bir çöp almadım...
hadi ya insallah zamaninda gelir bebisin canimevet az kaldi hadi hayirlisi zamaninda gelsinler de
valla hepsını yıkadım utuledım cantasına yerlestırdım mınıgımın bakalım sag saglım gelsın ınş
inş canım yabugunde beşigimiz ve yatagımız gelecek ınş siparıs verdık
inşallah canım zamanında gelirler minnaklar...beni de bayramdan sonra bekliyo yıkama ve ütüleme işi...
inşallah canım zamanında gelirler minnaklar...beni de bayramdan sonra bekliyo yıkama ve ütüleme işi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?