2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

korku ve heyecan bendede cok hatta eşime takılıyorum benım yerıme sen dogursana dıye oda olur baska bı arzun varmı dıyor bebışimin cantası hazır bırde kendıme hazırlayacagım ikea ya ben gıttım baktım pek hosuma gıden bısey olmadı tabı zevkler farklıdır

bebişlerin keyfi iyi yemekleri önlerine geliyo rahatlarına diyecek yok...çanta falan hazırlamadım ben..korkuyorum da zaten erken doğumdan..bayramdan sonra nasipse başlayacağım bende...

aynen oyle tatlım bebışlerımıze gore bırsey yok rahatlar mınıkler bende bayramdan sonra hazırlayacaktım cantaları ama gecen hafta dktr bebek yerıne yerlesmıs hemınce hazırlandık bakalım yatıyoruz Allahım hepımıze bebıslerımızı sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsın

oo sen cantayi bile hazirlamissin benim daha cok isim var ya gecelik fln onlar bile duruyo ikeadan kuvet fln gordum sitesinde ne biliyim gidip bi bakmak lazim

en cantayi bile hazirlamissin benim daha cok isim var ya gecelik fln onlar bile duruyo ikeadan kuvet fln gordum sitesinde ne biliyim gidip bi bakmak lazim

evet hazırladım canım hafta sonu dktr erken dogum riski var dıyınce hazırladık bakalım inş zamanında gelır 70 gunumuz kalmış bakalım heecanlanıyorum ya

bakalım benim kontrolde ne diyecek doktor teyzemiz...bebeğinkiler hazır sayılır sadece yıkancak ama kendime bir çöp almadım...

evet hazırladım canım hafta sonu dktr erken dogum riski var dıyınce hazırladık bakalım inş zamanında gelır 70 gunumuz kalmış bakalım heecanlanıyorum ya

hadi ya insallah zamaninda gelir bebisin canim evet az kaldi hadi hayirlisi zamaninda gelsinler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…