hadi hayirli olsun canim gule gule uyusunbiz haziranda verdik siparisi hala tik yok
size bı tavsıye ütüleme işini eşinizle beraber yapın mınık mınık bıraz zor oluyormınık mınık coraplar falan
Selamlar,hayırlı cumalar annişler
Kızlar ben çıktım kaburgam acayip batıyo duramıyorum artık..
kızlar hadı gelın bırer türk kahvesi yapayım beraber içelim bol köpüklü
iyi olur valla hala ayilamadim,camasirlarda katlanmak icin bana bakiyo
:))peşindeyiz canım takipteyizaferim çekirgeler alın alın kiloları ben gibi
13 oldum bakalım 2 haftada bana kim önce yetişcek
yaa bişi yemedikçe daha da hızlı alıyorum anlamadım ki:26:
bizim bebeğimiz 1.800 gr olmuş... bir ayda 1 kilo almış :S ultrasonda ağzını açıp kapıyordu bir görmeniz lazım yaaa:)) bende de kalp ritm bozukluğu var sanırım. kardiyolojiye yönlendirdi dktor. nabzım yüksekmiş hep...
Ben de babetle rahat ediyorum ama sürekli düz giymek de iyi değilmiş,azıcık da olsa yükseklik gerekiyormuş ya da ortopedik ayakkabılar:26:Merhaba guzel anneler,
Benim artık ayaklarımın altı agirmaya basladi. Dun yürüdük ondan herhalde. Babet var onları giyiyorum. Ama iyi bir spor ayakkabısı mı alsam acaba?
bizim bebeğimiz 1.800 gr olmuş... bir ayda 1 kilo almış :S ultrasonda ağzını açıp kapıyordu bir görmeniz lazım yaaa:)) bende de kalp ritm bozukluğu var sanırım. kardiyolojiye yönlendirdi dktor. nabzım yüksekmiş hep...
Merhaba guzel anneler,
Benim artık ayaklarımın altı agirmaya basladi. Dun yürüdük ondan herhalde. Babet var onları giyiyorum. Ama iyi bir spor ayakkabısı mı alsam acaba?
valla hepsını yıkadım utuledım cantasına yerlestırdım mınıgımın bakalım sag saglım gelsın ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?