2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bizim bebeğimiz 1.800 gr olmuş... bir ayda 1 kilo almış :S ultrasonda ağzını açıp kapıyordu bir görmeniz lazım yaaa:)) bende de kalp ritm bozukluğu var sanırım. kardiyolojiye yönlendirdi dktor. nabzım yüksekmiş hep...

kızlar merhaba bugün doktora gittim şeker yüklemesi yapıldı. aç karnına alınan kan tahlilim 95 şekerli suyu içtikten sonraki tahlilim 185 çıkmış doktor yüksek dedi pazartesi gel bir daha yükleme yapalım sonucuna göre ne yapacağına karar verecekmiş bebeğim yaklaşık 1 kiloymuş.33 cm

aferim çekirgeler alın alın kiloları ben gibi

13 oldum bakalım 2 haftada bana kim önce yetişcek

yaa bişi yemedikçe daha da hızlı alıyorum anlamadım ki:26:
:))peşindeyiz canım takipteyiz

maşallah canım bebegine. inşallah kalbindede bişey çıkmaz canım içini ferah tut

Merhaba guzel anneler,
Benim artık ayaklarımın altı agirmaya basladi. Dun yürüdük ondan herhalde. Babet var onları giyiyorum. Ama iyi bir spor ayakkabısı mı alsam acaba?

Ya kizlar Allah korusun ben de erken dogum korkusu başladı(( iki gun once tekme attı da tuvettim mı geldi anlamadım ama bı sanci girdi korktum(bir de dun sag göğsüme inceden ucuna dogru sanci girip cikti( sizlerde de oluyor mu?bugun kontrolum var insallah hersey yolundadir..

Merhaba guzel anneler,
Benim artık ayaklarımın altı agirmaya basladi. Dun yürüdük ondan herhalde. Babet var onları giyiyorum. Ama iyi bir spor ayakkabısı mı alsam acaba?
Ben de babetle rahat ediyorum ama sürekli düz giymek de iyi değilmiş,azıcık da olsa yükseklik gerekiyormuş ya da ortopedik ayakkabılar:26:

maaşalh canım bebişine nabzın kac cıktı canım belkı panık falan yapmıssndr ondan yuksek cıkmıstrumarm bişey yoktur canım

valla hepsını yıkadım utuledım cantasına yerlestırdım mınıgımın bakalım sag saglım gelsın ınş

ne güzel canım ya daha benm canta falan yok meydanda bayramdan sonra cıkcz alısverişe ama bigunde hallederm dıyrm şimdi gene carsıya cıkınca tek tek bişeyler alıyrm ama tam anlamıyla bişey yok yanı kendımede bişey almadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…