2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benm bıtane kızm var 6 yasnda normal dogum onda cok korkmydm ama bunda acayıp nasıl oldgunu bılınce daha farlkı oluyo bıde üstüne panık atak oldm kızmda sonra bıde benı düşünün acayip hep dua edıyom allahm inş anıden beklemeden sancılanır gıderm dıye dok sordum panık atakla yapabılrmym normal yaparsn bişey olmaz dıyo gelde bana sor allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın

valla kendı eksıklerım var bı kac tane kaldı onları alayım hafta sonu dıyorum eşimin başına ekşıycem gotursun benı

maaşalh canım bebişine nabzın kac cıktı canım belkı panık falan yapmıssndr ondan yuksek cıkmıstrumarm bişey yoktur canım

yok canım ben devamlı ölçüyodum. 105 110 120 o civarlarda o yüzden doktor gitmemi önerdi . bir seferlik bakmayla önermedi.. öğleden sonraya randevu aldım bakalım ne çıkacak?

kızlarr merhaba iyisinizdir hepiniz inşallah

sabah doktora gittik,muayenemizi olduk oğluşumuz az biraz iriymiş 1.750 gr dedi doktor bende bu ay 3,5 kilo aldım doktor iyi gidiyordun ama bir ayda bu kilo fazla zaten 32.haftadan sonra çok daha hızlı alınacak hemen dikkat etmeye başla dedi...

yınede sen tecrubelısın bıze bakarak bızım hıc bı tecrube ve bılgımız yok nasıl oluyor nasıl yapacagız bılmıyorum valla artık Allah hepımıze yardım etsın

Ben de babetle rahat ediyorum ama sürekli düz giymek de iyi değilmiş,azıcık da olsa yükseklik gerekiyormuş ya da ortopedik ayakkabılar:26:

cnm babetin altı düzse ağrıtır belini..ortopedik rahat bi sandalet al ben gibitabi bi numara büyük (şişlikten dolayı)

Evet canlar babet düz. O yüzden belki de ağrıyor. Bir tane terliğim var ortopedik sayılır ama topuğum acıdı gecen onunla yürüyunce. Galiba küçük geldi (40 numara üstelik :)))
Demek 41 alma vakti geldi. Muya da gördüm gecen parmak arası su birkenstock'lara benzeyen. Üstelik 25 liraydi. Ondan mı alsam.
Ama babet de da şık ve rahat oluyor sanki. Terlikle yürümek pek rahat olmuyor. Spor ayakkabısı alsam bir numara buyuk almam gerekir doğumdan sonra giyebilir miyim bilmiyorum.
Bu arada dun ayaklarım hep aşağıya şarkıkti hiç yükseğe uzatmamistim bir baktım sosis gibi şişmiş ayak parmaklarım. Ay ilk defa böyle olmuşlardı.

Ya kizlar Allah korusun ben de erken dogum korkusu başladı(( iki gun once tekme attı da tuvettim mı geldi anlamadım ama bı sanci girdi korktum(bir de dun sag göğsüme inceden ucuna dogru sanci girip cikti( sizlerde de oluyor mu?bugun kontrolum var insallah hersey yolundadir..

yok canım ben devamlı ölçüyodum. 105 110 120 o civarlarda o yüzden doktor gitmemi önerdi . bir seferlik bakmayla önermedi.. öğleden sonraya randevu aldım bakalım ne çıkacak?

ne bılıym şimdi hamılelıkte agırlastık ya nefes nefese kalıyrz hareket edınce falan ben pek takılmadm bende panık atak var heyecan yaptgmda benmde nabız yukselıyo 110lara falan ama sen genede gıt benm panıkten oluyo bıde tansıyon falan yükselınce falan oluyo

yınede sen tecrubelısın bıze bakarak bızım hıc bı tecrube ve bılgımız yok nasıl oluyor nasıl yapacagız bılmıyorum valla artık Allah hepımıze yardım etsın

ya aslında cok abartılck bişey yok ama yinede korkym işte gece 11de basladı kasıklarıma sancı sabaha kadar sıklastı sabah 5te has gıttm öglen 1 bucukta dogdu bir gün cekıyosn işte ama kişiden kişiye değişiyo

ayyy ne çantasııı kızzz bak heyecan yaptım şimdiiii:18: daha erken değilmi yaaa. ben coğu şeyimi aldımda çanta almadım ahahaha bayramdan sonra alıncak bikaç eksik kaldı onuda annemle alıcam. inş erken gelmez benim minnak oğlan

Maasallah bebeğine :)
İnsallah birşeyin yoktur. Ama yine de bir göster.
İkincisi iyi çıkar insallah.
Toplam kac kilo aldın canım. Oluyor ama öyle be yapalım. Zaten surda kac ayımız kaldı alacağız kilo.
Canım artık sancilarimizin olması normal. Çünkü rahim genişliyor. Erken doğumdan korkmayalım lutfen. Hersey olacağına varacak. Biz kendimize dikkat edelim sadece.
Cok zorlamayayim kendimizi, agir kaldırmayalım, vs.
Allah'a emanet bebeklerimiz.

valla bende cok orkuyorum ama caktırmıyorum kendıme cesaret vermeye çalışıyorum

bızde oyle dıyorduk bayramdan sonra dıyorduk tatlım ama dktr teyzemız bıze erken gelebılır deyınce hemen yaptık hazırlıgı bakalım yavas yavas yapmak ıyı olur

bızde oyle dıyorduk bayramdan sonra dıyorduk tatlım ama dktr teyzemız bıze erken gelebılır deyınce hemen yaptık hazırlıgı bakalım yavas yavas yapmak ıyı olur

canım bize de tarih verdi doktor beni de heyecan bastı. ama yine de ramazan bitmeden bi hazırlık yapamıycaz sağlıkla gelsinler de açıkta kalmazlar inş.

selam kızlar bugün rüyamda bebeğimi gördüm doğum yapmışım ve emziriyorum sol göğsümü veriyorum almıyor sağı veriyorum onu emiyordu çok güzel bir duyguydu rüyayda bile gerçeği nasıl kim bilir

Merhaba herkese, kadınlar kulübüne yeni üye oldum. Ben de ekim annesi olacağım inşallah:) Bugüne kadar yazdıklarınızı incelemeye çalıştım ancak o kadar çok mesaj paylaşmışsınız ki okuyamadım:S keşke daha önceden üye olsaydım dedim neyse sağlık olsun. daha önce üzerinde konuştuğunuz bir konuyu sorarsam affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…