2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım 7 ayda 8,5 kilo almışım 7 ay bitip 8. aya giriceğim haftaya
bide 163 boy ve 86,50 kilom şu anda,neyse rabbim kolaylık versin gece acayip terliyorum hiç uykumun tadı ve kalitesi yok bakalım bu 2 ay dikkat edersem 90 kiloyla kapatmayı düşünüyorum :)))

hoş geldın aramıza canım evet burada hersey cok hızlı akıyor bazen bızler bıle yetısemıyoruz

Allahım hayırlara çıkarsın,
çok güzel bir rüya sağdan emmesi çok güzel hayırlı ve helal rızıklı bir evlat olacak ve senin tüm güzel huylarını alacak inşallah...

hoşgeldin aramıza bundan sonra beraber devam ederiz inşallah
Allahım hayırlara çıkarsın,
çok güzel bir rüya sağdan emmesi çok güzel hayırlı ve helal rızıklı bir evlat olacak ve senin tüm güzel huylarını alacak inşallah...

sağol canım yorumun için ne güzel bir rüya tabiri yapmışsın inşallah öyle olur

hosgeldin canım bende bayadır bi üyeyim ama bu topik cok hoş sohbet daha hamile kalmaya çalışırken birbirlerini tanıyanlar var ben de onlara imreniyorum ben de yeni sayılırım ama burdaki herkes cok sıcak kanlı birbirilerine hem moral verip hem mutluluk hem de hüzünlerini paylasıyolar daha doğrusu paylaşıyoruz armıza hosgeldin :)

ne tarihi verdi canım doğum tarihi mi acaba kk daki takvimle tutuyo mu doktorun söylediği merak ettim :)
canım benim plasenta en başından beri aşağıda rahme 1,5 cm uzaklıkta. detaylı ultrasonda çıktı bu ve doktorum hep takip etti dün de kontrolüm vardı hep bakıyordu hala aşağıda dedi. ben de doğum şeklini konuşmak için erken mi dedim.
bu mesafedeyken de normali zorlayabiliriz ama kanaman çok olur bu da risk dedi. ben de ztn normal istemediğim için ben sezaryen istiyorum zaten dedim. kadın beni bekliyomuş :)) ee sen ameliyattan korkmuyosan benim için daha kolay olur riske atmayız hiç dedi. yok yaaaaaaaaa dedim ben hiç normal düşünmemiştim zaten
o zaman sezaryen olucak büyük ihtimal dedi 21 eylüle not aldı dosyama. son hafta seni radyoloji uzmanı görüp sezaryen raporu vericek zaten sık sık görüşücez artık gün yaklaştıkça dedi. öyle yani

maşallah bebiş çok güzel gelişmiş ben de çok iyi gidiyorum kilo konusunda ama bu seferki kontrolüm bayram sonu şimdiden iftar sonrası tatlılar yiyorum malesef bir de bayram da yersem kesin 3-4 kilo arası almış olarak giderim nasıl dikkat edicem bilmiyorum

maşallah senin de bebeğin güzel gelişmiş canım umarım kalbinde sorun çıkmaz belki yorgunluktan filandır

Ben geldim kizlar ama cok mutsuzum cünkü oglumu hic hissetmedim bugün yine bir telas sardi icimi insaallah iyidir oglum neden hissedemiyorumki anlamiyorum gece ne güzel kipir kipirdi ama sabahtan beri tik yok off off

Ben geldim kizlar ama cok mutsuzum cünkü oglumu hic hissetmedim bugün yine bir telas sardi icimi insaallah iyidir oglum neden hissedemiyorumki anlamiyorum gece ne güzel kipir kipirdi ama sabahtan beri tik yok off off

büşracım telaş yapma benim 2 gün hissetmediğim oldu geçen ay,apar topar doktora gittik nst bağladılar çok iyi dedi doktor,meğersem gazdan farkedememişim benn,bağırsaklar rahat olacak çocuk hareketi için anacım...takma kafana bebiş akşama kadar kıpırdayacak diye bişey yok benimkide gece aktif sabah uyuyor en baştan beri öyle,öğlen sonu başlar kıpırtılar alıştım bende ama bende çok evhamlıyım her an her saniye kafamı takacak bişey buluyorum ama doktora gidince rahatlıyorum...

bide içine böyle sıkıntılar gelince elini karnına koyup sırasıyla fatiha-ayetel kürsi-3 ihlas-falak-nas dualarını oku çok faydası oluyor rahatlatıyor...

Hayır olsun canım. Ne güzel bir rüya.
Hosgeldin aramıza.
Aslında cok da almamissin. Ben şimdiden 13 kilo aldım. Tek avantajım boy ve zayıf hamile kalmam.

Canım hemen telaş yapma belki uyuyordur. Tatlı birşeyler ye istersen. Belki hareketlenir. Ama bazen pozisyonları da ters oluyor cok anlayamıyoruz.

anladım canım hayırlısı olsun bakalım ben normal istiyorum ama bakalım bizim hanımefendi izin verecek mi??

Ah kuzum rahatlattin biraz olsun beni insaallah dedigin gibi birsey yoktur ne biliyim bide diyolar ya bu haftalar en hareketli olmasi gereken haftalar bende hemen panikliyorum böyle olunca.insaallah kipirdamaya baslar oglum aksama kadar bu arada dedigin sureleri okuyacagim cok sagol tatlim

Insaallah uyuyordur jaseminim cok korkuyorum hayirlica alsaydik kucaklarimiza bi..

Canım hiç sesin çıkmıyo. Nasıl geçti bakim evlilik yıldönümü anlatsana
bugün rahat olurum dedim işte ama ne mümkün, neyse bıraktım artık işi bu saatten sora stres yapamıcam kendime, pazartesi bakarız güzel geçti canım, hamdi restauranta rez. yaptırmış eşim, zaten iş yerinde herzamanki gibi orkidem geldi önce önden, sonra çıkıştada gittik yemeğimizi yedik güzel güzel, sorada eve Tipiktir bizim, her sene böle olur, her sene değişik bir rest. yemek yeriz, öndende orkidem gelir

hoşgeldin canım, olsun bundan sonra birlikte oluruz, bu topik güzeldir burdayım diye demiyorum paylaşımlarımız süper bizim umarım sende bizimle takılırsın

panik yapma hemencik, sakin sakin bekle bakalım. şimdi nasıl oldu büşracım, varmı hareket? yatıp uzandıınmı sırt üstü tatlı bişiler yiyip, mesela bi çikolata bide bi bardak süt içip uzandınmı başlar ufaktanda olsa bebişin

Yok canimcim daha bir hareket fln yok maalesef simdi biraz sirt üstü yatcam bakalim ne olacak insaallah hissederim

kötü şeyler getirme canım aklına, senin stresini ve gerginliğini hemen hissediyor bebiş hiçbişeycik olmaz merak etme, bugünde sessiz kalası tutmuştur bebişin, sen bi çikolata ye üstüne bi süt iç, uzan sırt üstü sessizce bekle bakalım

Korkma canım. Hareketlenir insallah. Benimde iki gun önce hareket etmedi uzun süre sonra etti. İyidir Allah'ın izniyle. Kucağımıza da alacağımız günler gelecek insallah. Ne günler atlattık burda.
uyudum uyumaz olaydım başımın ağrısından ölüyorum...

Canım bazen beni de uyku daha kötü yapıyor. İnsallah geçer biran önce.

gündüz uykusu benide sersem yapar, baş ağrısı yapar, kötü olmuş boşuna uyudun desene, ne dicem sizinde karnınızda kahve bi çizgi varmı göbek ortasında yukarı doğru gelen?

bende var kuzu ve gün geçtikçe koyulaşıyor...göbeğin ortasından tam yukarıdan aşağıya doğru tam göbeğimi ikiye bölüyor...ve kime sorduysam bende yok dediler...sinir olmaya başladım bende...:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

gündüz uyumazdım evde canımçok sıkıldı işleri de bitirdim kaburgamda batınca accık uzanayım dedim..keşke uzanmasaydım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…