Maasallah bebeğine :)
İnsallah birşeyin yoktur. Ama yine de bir göster.
İkincisi iyi çıkar insallah.
Toplam kac kilo aldın canım. Oluyor ama öyle be yapalım. Zaten surda kac ayımız kaldı alacağız kilo.
Canım artık sancilarimizin olması normal. Çünkü rahim genişliyor. Erken doğumdan korkmayalım lutfen. Hersey olacağına varacak. Biz kendimize dikkat edelim sadece.
Cok zorlamayayim kendimizi, agir kaldırmayalım, vs.
Allah'a emanet bebeklerimiz.
Merhaba herkese, kadınlar kulübüne yeni üye oldum. Ben de ekim annesi olacağım inşallah:) Bugüne kadar yazdıklarınızı incelemeye çalıştım ancak o kadar çok mesaj paylaşmışsınız ki okuyamadım:S keşke daha önceden üye olsaydım dedimneyse sağlık olsun. daha önce üzerinde konuştuğunuz bir konuyu sorarsam affola
selam kızlar bugün rüyamda bebeğimi gördüm doğum yapmışım ve emziriyorum sol göğsümü veriyorum almıyor sağı veriyorum onu emiyordu çok güzel bir duyguydu rüyayda bile gerçeği nasıl kim bilir
canım bize de tarih verdi doktor beni de heyecan bastı. ama yine de ramazan bitmeden bi hazırlık yapamıycaz sağlıkla gelsinler de açıkta kalmazlar inş.
hoşgeldin aramıza bundan sonra beraber devam ederiz inşallahMerhaba herkese, kadınlar kulübüne yeni üye oldum. Ben de ekim annesi olacağım inşallah:) Bugüne kadar yazdıklarınızı incelemeye çalıştım ancak o kadar çok mesaj paylaşmışsınız ki okuyamadım:S keşke daha önceden üye olsaydım dedimneyse sağlık olsun. daha önce üzerinde konuştuğunuz bir konuyu sorarsam affola
Allahım hayırlara çıkarsın,
çok güzel bir rüya sağdan emmesi çok güzel hayırlı ve helal rızıklı bir evlat olacak ve senin tüm güzel huylarını alacak inşallah...
Merhaba herkese, kadınlar kulübüne yeni üye oldum. Ben de ekim annesi olacağım inşallah:) Bugüne kadar yazdıklarınızı incelemeye çalıştım ancak o kadar çok mesaj paylaşmışsınız ki okuyamadım:S keşke daha önceden üye olsaydım dedimneyse sağlık olsun. daha önce üzerinde konuştuğunuz bir konuyu sorarsam affola
canım benim plasenta en başından beri aşağıda rahme 1,5 cm uzaklıkta. detaylı ultrasonda çıktı bu ve doktorum hep takip etti dün de kontrolüm vardı hep bakıyordu hala aşağıda dedi. ben de doğum şeklini konuşmak için erken mi dedim.ne tarihi verdi canım doğum tarihi mi acaba kk daki takvimle tutuyo mu doktorun söylediği merak ettim :)
maşallah bebiş çok güzel gelişmiş ben de çok iyi gidiyorum kilo konusunda ama bu seferki kontrolüm bayram sonu şimdiden iftar sonrası tatlılar yiyorum malesef bir de bayram da yersem kesin 3-4 kilo arası almış olarak giderim nasıl dikkat edicem bilmiyorumkızlarr merhaba iyisinizdir hepiniz inşallah
sabah doktora gittik,muayenemizi olduk oğluşumuz az biraz iriymiş 1.750 gr dedi doktor bende bu ay 3,5 kilo aldım doktor iyi gidiyordun ama bir ayda bu kilo fazla zaten 32.haftadan sonra çok daha hızlı alınacak hemen dikkat etmeye başla dedi...
bizim bebeğimiz 1.800 gr olmuş... bir ayda 1 kilo almış :S ultrasonda ağzını açıp kapıyordu bir görmeniz lazım yaaa:)) bende de kalp ritm bozukluğu var sanırım. kardiyolojiye yönlendirdi dktor. nabzım yüksekmiş hep...
Ben geldim kizlar ama cok mutsuzum cünkü oglumu hic hissetmedim bugün yine bir telas sardi icimi insaallah iyidir oglum neden hissedemiyorumki anlamiyorum gece ne güzel kipir kipirdi ama sabahtan beri tik yok off off
Hayır olsun canım. Ne güzel bir rüya.selam kızlar bugün rüyamda bebeğimi gördüm doğum yapmışım ve emziriyorum sol göğsümü veriyorum almıyor sağı veriyorum onu emiyordu çok güzel bir duyguydu rüyayda bile gerçeği nasıl kim bilir
Hosgeldin aramıza.Merhaba herkese, kadınlar kulübüne yeni üye oldum. Ben de ekim annesi olacağım inşallah:) Bugüne kadar yazdıklarınızı incelemeye çalıştım ancak o kadar çok mesaj paylaşmışsınız ki okuyamadım:S keşke daha önceden üye olsaydım dedimneyse sağlık olsun. daha önce üzerinde konuştuğunuz bir konuyu sorarsam affola
Aslında cok da almamissin. Ben şimdiden 13 kilo aldım. Tek avantajım boy ve zayıf hamile kalmam.canım 7 ayda 8,5 kilo almışım 7 ay bitip 8. aya giriceğim haftaya
bide 163 boy ve 86,50 kilom şu anda,neyse rabbim kolaylık versin gece acayip terliyorum hiç uykumun tadı ve kalitesi yok bakalım bu 2 ay dikkat edersem 90 kiloyla kapatmayı düşünüyorum :)))
Ben geldim kizlar ama cok mutsuzum cünkü oglumu hic hissetmedim bugün yine bir telas sardi icimi insaallah iyidir oglum neden hissedemiyorumki anlamiyorum gece ne güzel kipir kipirdi ama sabahtan beri tik yok off off
canım benim plasenta en başından beri aşağıda rahme 1,5 cm uzaklıkta. detaylı ultrasonda çıktı bu ve doktorum hep takip etti dün de kontrolüm vardı hep bakıyordu hala aşağıda dedi. ben de doğum şeklini konuşmak için erken mi dedim.
bu mesafedeyken de normali zorlayabiliriz ama kanaman çok olur bu da risk dedi. ben de ztn normal istemediğim için ben sezaryen istiyorum zaten dedim. kadın beni bekliyomuş :)) ee sen ameliyattan korkmuyosan benim için daha kolay olur riske atmayız hiç dedi. yok yaaaaaaaaa dedim ben hiç normal düşünmemiştim zaten
o zaman sezaryen olucak büyük ihtimal dedi 21 eylüle not aldı dosyama. son hafta seni radyoloji uzmanı görüp sezaryen raporu vericek zaten sık sık görüşücez artık gün yaklaştıkça dedi. öyle yani
büşracım telaş yapma benim 2 gün hissetmediğim oldu geçen ay,apar topar doktora gittik nst bağladılar çok iyi dedi doktor,meğersem gazdan farkedememişim benn,bağırsaklar rahat olacak çocuk hareketi için anacım...takma kafana bebiş akşama kadar kıpırdayacak diye bişey yok benimkide gece aktif sabah uyuyor en baştan beri öyle,öğlen sonu başlar kıpırtılar alıştım bende ama bende çok evhamlıyım her an her saniye kafamı takacak bişey buluyorum ama doktora gidince rahatlıyorum...
bide içine böyle sıkıntılar gelince elini karnına koyup sırasıyla fatiha-ayetel kürsi-3 ihlas-falak-nas dualarını oku çok faydası oluyor rahatlatıyor...
Hayır olsun canım. Ne güzel bir rüya.
Hosgeldin aramıza.
Aslında cok da almamissin. Ben şimdiden 13 kilo aldım. Tek avantajım boy ve zayıf hamile kalmam.
Canım hemen telaş yapma belki uyuyordur. Tatlı birşeyler ye istersen. Belki hareketlenir. Ama bazen pozisyonları da ters oluyor cok anlayamıyoruz.
bugün rahat olurum dedim işte ama ne mümkün, neyse bıraktım artık işi bu saatten sora stres yapamıcam kendime, pazartesi bakarızCanım hiç sesin çıkmıyo. Nasıl geçti bakim evlilik yıldönümü anlatsana
hoşgeldin canım, olsun bundan sonra birlikte oluruz, bu topik güzeldir burdayım diye demiyorumMerhaba herkese, kadınlar kulübüne yeni üye oldum. Ben de ekim annesi olacağım inşallah:) Bugüne kadar yazdıklarınızı incelemeye çalıştım ancak o kadar çok mesaj paylaşmışsınız ki okuyamadım:S keşke daha önceden üye olsaydım dedimneyse sağlık olsun. daha önce üzerinde konuştuğunuz bir konuyu sorarsam affola
panik yapma hemencik, sakin sakin bekle bakalım. şimdi nasıl oldu büşracım, varmı hareket? yatıp uzandıınmı sırt üstü tatlı bişiler yiyip, mesela bi çikolata bide bi bardak süt içip uzandınmı başlar ufaktanda olsa bebişinBen geldim kizlar ama cok mutsuzum cünkü oglumu hic hissetmedim bugün yine bir telas sardi icimi insaallah iyidir oglum neden hissedemiyorumki anlamiyorum gece ne güzel kipir kipirdi ama sabahtan beri tik yok off off
bugün rahat olurum dedim işte ama ne mümkün, neyse bıraktım artık işi bu saatten sora stres yapamıcam kendime, pazartesi bakarızgüzel geçti canım, hamdi restauranta rez. yaptırmış eşim, zaten iş yerinde herzamanki gibi orkidem geldi önce önden, sonra çıkıştada gittik yemeğimizi yedik güzel güzel, sorada eve Tipiktir bizim, her sene böle olur, her sene değişik bir rest. yemek yeriz, öndende orkidem gelir
hoşgeldin canım, olsun bundan sonra birlikte oluruz, bu topik güzeldir burdayım diye demiyorumpaylaşımlarımız süper bizim umarım sende bizimle takılırsın
panik yapma hemencik, sakin sakin bekle bakalım. şimdi nasıl oldu büşracım, varmı hareket? yatıp uzandıınmı sırt üstü tatlı bişiler yiyip, mesela bi çikolata bide bi bardak süt içip uzandınmı başlar ufaktanda olsa bebişin
kötü şeyler getirme canım aklına, senin stresini ve gerginliğini hemen hissediyor bebiş hiçbişeycik olmaz merak etme, bugünde sessiz kalası tutmuştur bebişin, sen bi çikolata ye üstüne bi süt iç, uzan sırt üstü sessizce bekle bakalımAh kuzum rahatlattin biraz olsun beni insaallah dedigin gibi birsey yoktur ne biliyim bide diyolar ya bu haftalar en hareketli olmasi gereken haftalar bende hemen panikliyorum böyle olunca.insaallah kipirdamaya baslar oglum aksama kadar bu arada dedigin sureleri okuyacagim cok sagol tatlim
Insaallah uyuyordur jaseminim cok korkuyorum hayirlica alsaydik kucaklarimiza bi..
uyudum uyumaz olaydım başımın ağrısından ölüyorum...
Korkma canım. Hareketlenir insallah. Benimde iki gun önce hareket etmedi uzun süre sonra etti. İyidir Allah'ın izniyle. Kucağımıza da alacağımız günler gelecek insallah. Ne günler atlattık burda.Ah kuzum rahatlattin biraz olsun beni insaallah dedigin gibi birsey yoktur ne biliyim bide diyolar ya bu haftalar en hareketli olmasi gereken haftalar bende hemen panikliyorum böyle olunca.insaallah kipirdamaya baslar oglum aksama kadar bu arada dedigin sureleri okuyacagim cok sagol tatlim
Insaallah uyuyordur jaseminim cok korkuyorum hayirlica alsaydik kucaklarimiza bi..
uyudum uyumaz olaydım başımın ağrısından ölüyorum...
gündüz uykusu benide sersem yapar, baş ağrısı yapar, kötü olmuş boşuna uyudun desene, ne dicem sizinde karnınızda kahve bi çizgi varmı göbek ortasında yukarı doğru gelen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?