2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
gündüz uykusu benide sersem yapar, baş ağrısı yapar, kötü olmuş boşuna uyudun desene, ne dicem sizinde karnınızda kahve bi çizgi varmı göbek ortasında yukarı doğru gelen?

Olmaz mı... Coktandir var. Aşağıdan başlıyor göğüslere kadar :))
Göğüslerimin altında bile kahverengilik var sanki.

ılık suyla yıkasam iyi gelir mi acaba...:44:

ılık suyla yıkasam iyi gelir mi acaba...:44:

Belki iyi gelebilir ama benim bas ağrıma genelde pek birsey fayda etmiyor. Bazen cok kötü olunca bebe aspirini yada ecopirin iciyorum. Zaten içiyordum onceden Dr kan sulandirici olarak vermişti.
Bir de masaj yapıyorum şakaklara gözlerimin cevresine o da iyi geliyor arada.

Son düzenleme:
aaaa o neymiş biliyonmu bugün öğrendim, o çizgi doğuma ne kadar kaldığını belli ediyomuş, göbekten başlıyıp yukarı gidiyo ya tam göğüs altına geldiğinde doğum gerçekleşiomuşşşş mucize gibi değilmi, eskiden ebeler ona bakarak doğum zamanına ne kadar kaldığını sölüolarmış olsun artık akşama kocişle yatarsın

Olmaz mı... Coktandir var. Aşağıdan başlıyor göğüslere kadar :))
Göğüslerimin altında bile kahverengilik var sanki.
yok canım göğüslere kadar şimdiden çıkmaması lazım, benim bahsettiğim göbekten başlıyıp ortalarda duruyo şuanda git gide yukarı çıkacak, böle kahve renkte bildiğin çizgi

ay bilmiyorum ilaç içemeyince

gündüz uykusu benide sersem yapar, baş ağrısı yapar, kötü olmuş boşuna uyudun desene, ne dicem sizinde karnınızda kahve bi çizgi varmı göbek ortasında yukarı doğru gelen?

olmazmı canım bendede var ikiye bölüo karnımı yukardan aşagı dogru:)

ben şimdi inceledim de gögüslerden dört parmak aşağıda belirginliğini kaybediyo...:18:

ben şimdi inceledim de gögüslerden dört parmak aşağıda belirginliğini kaybediyo...:18:

ahanda işte gördünmü tam yukarı kadar değil dimi, benimkide öyle, söyleyince arkadaş gittim aynada inceledim şok oldum eskiden ebeler o çizgiye bakıp bilgi verirmiş, ultrasonmu varmış sanki eskidennn

Ben geldim kizlar ama cok mutsuzum cünkü oglumu hic hissetmedim bugün yine bir telas sardi icimi insaallah iyidir oglum neden hissedemiyorumki anlamiyorum gece ne güzel kipir kipirdi ama sabahtan beri tik yok off off

canım telaş yapma geçen haftasonu benim kızımda öyleydi bende telaş yaptım 2 gün bekledim az az vardı hareketleri ama hayal gibiydi şimdi kıpır kıpr maşallah ama haftasonu yorgundum ondan etkilendi galiba sende yorgusan etkilenmiştir hem gece hareket ediyormuştu annesi şimdi uyuyordur o

Benim biraz aşağıda bitiyor dediğin gibi tan yukarı çıkmamış.
ay bilmiyorum ilaç içemeyince
İcme yine sen ilaç falan. Gir bi duş al iyi gelir belki.

Hah benim de dört parmak aşağıda bitiyor :)))
Demek daha var doguma :))

ahanda işte gördünmü tam yukarı kadar değil dimi, benimkide öyle, söyleyince arkadaş gittim aynada inceledim şok oldum eskiden ebeler o çizgiye bakıp bilgi verirmiş, ultrasonmu varmış sanki eskidennn

eeeee şimdi dört parmak mı kalmış doğumuma...

Ben geldim kizlar ama cok mutsuzum cünkü oglumu hic hissetmedim bugün yine bir telas sardi icimi insaallah iyidir oglum neden hissedemiyorumki anlamiyorum gece ne güzel kipir kipirdi ama sabahtan beri tik yok off off

canım telaş yapma uyuyordur haftasonu benim kızım öyleydi beni kokuttu ama şimdi kıpır kıpır maşallah ama ben haftasonu yorgundum ondan etkilendi galiba senin bebiş de şimdi uyuyordur gece uyumamış ya şimdi yatıyor annesi

girip duş alayım...bekleyin beni kaybolmayın bi kenara...benim de dört parmak aşağıda..bakalım...

herkes göbüşteki çizgiye bakıyo şimdi dimi kesinnnn

eveeet ben baktım şimdi ama bende o çizgi hiç yok:26::26:bu arada cullu senin de bilmediğin yok hee ben bu çizgiyi duymuştum hamilelerde oluyor diye ama ne işe yaradığını bilmiyodum maşşallah seni topiğin güzin ablası seçiyorum

SELAM kızlarrr ben geldımm nasılsınız??

bende de var o cızgı bu soyledıgını ılk kez duydum bende baktım sımdı 4-5 parmak asagıda kalmıs benımde cok ılgınc walla gercekten mucızevı bır olay

var var daha korkmayın hehehehe

eeeee şimdi dört parmak mı kalmış doğumuma...

aynennnn 4 parnakk var daha telaş yapma doktoruna da söle bunu, sen bilmiyon çizgi biliyo herşeyi de, daha var ne erkeni insanı telaşlandırma de
girip duş alayım...bekleyin beni kaybolmayın bi kenara...benim de dört parmak aşağıda..bakalım...

hadi koş bi su dökün gel iyi gelir belkim

kimisinde olmuyomuş canımcım demekki sende olmayanlardansın soradan ortaya çıkanlarda varmış tabi bu arada bekle bakalım nolcak
anacım etrafım çılgın anne kaynıyo benim şirkette hergün bişi öreniyom bu delilerden

hoşgeldinnnnn, iyiyiz napakkkk iş güç, bide mucizevi olaylar, ya bak gördünmü işte Allaha inanmayanlar tekrar düşünsünler, zamanında daha ultrason yokken Allahım neler yaratmışki insanlar ölçüsünü süresini bilsin doğumunun diye, şaşılacak şey dimi, benim oluştuktan sonra ben çok üstüne düşmedim onun ama her geçen gün uzadıkça kafama takıldı, sora bugün arkadaşın biri anlattı tabi ben şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…