2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
gündüz uykusu benide sersem yapar, baş ağrısı yapar, kötü olmuş boşuna uyudun desene, ne dicem sizinde karnınızda kahve bi çizgi varmı göbek ortasında yukarı doğru gelen?

Canım var bende de o çizgi :) tee ne zamandan beri. Göbek deliğimin 4 parmak üstüne kadar devam ediyo

ayyy inanmıyorum ben de bakıyodum o çizgiye ama bi yerde bittiğini farketmemiştim gerçektende 4-5 parmak aşağıda kalıyo göğüsten çok ilginçmiş kız

kızlar benim canım taa hamileliğimin başından beri birşey çekiyor yemeye de fırsatım olmadı ailem burda olmadığından şimdi yine aklımda kız kardeşimde burda yaz dönemimde acaba çağırıp yapıp yesek mi ki ama kilo da aldıran birşey nepsamki:26::26:

he he şimdi hesaba dökecem..parnak hesabına göre ne kaddan kalmış ona bakcam ama ta çizgi aşağı şeyeeee kadar uzanıyo orayıda ölççcem mi...girdim geldim bile...

uyudum uyumaz olaydım başımın ağrısından ölüyorum...
canım ılık duş da işe yaramazsa bence ağrı çekme iç bi parol ben stres oluyorum daha çok ağrıyo bu sefer. doktorum neden ağrı çekip bebeği de sıkıntıya sokuyosun ki parol minoset masum ilaçlar demişti.

kahverengi çizgi olmaz mı yaa önceden kasık altındaydı sadece şimdi koyulaşarak yukarı çıkıyor.

cullu nerdesin kızz sen
dün için sevindim canım adına

dengelersin kuzu..yememezlik yapma ama...canın çok istiyorsa ye bence ama abartma da...

ay ne bileyim kuzu ben pek ilaç taraftarı değilim...bak o kadar berbat mide bulantıları geçirdim..hatta kaç kere hastanelik oldum..yatırıyorlardı kaçar gibi hastaneden kaçtım ama ilaç içmedim..içemedim sanki kuzuma o ilacı içersem birşey olacak düşüncesi hep vardı..

girip duş alayım...bekleyin beni kaybolmayın bi kenara...benim de dört parmak aşağıda..bakalım...
Sıhhatler olsun. İyi geldi mı?
Hosgeldin kuzu.

Mucize gercekten canım. Bakalım doğumda nereye kadar çıkmış olacak :)))

ben de parol dışında hiç bi ilaç içmedim. şimdi akıntım için krem verdi onu bile sürüyorum ama içim raahat değil.
ama çekmektense ben içiyorum çünkü geçmiyo o illet.

bi gittim geldim sonunda çeneniz açılmışşşş heee sabahtan beri mıy mıy bi ilerleyemedi sayfalar. cullucan o kahva çizginin anlamını ben taa başından beri biliyodum hamile bi arkadaş sölemişti ve çok şaşırmıştım. bendede var ama ölçmedim göğüslerin kaç parmak altında bitiyo

kız gercekten allahın bır hıkmetı rabbım ne kadar buyuk herseyın bır yolunu kolayını gostermıs bıze

geldim geldimmmmmm
saatler olsun canım allah sıfa versınn

Sıhhatler olsun. İyi geldi mı?

Hosgeldin kuzu.

Mucize gercekten canım. Bakalım doğumda nereye kadar çıkmış olacak :)))

hosbulduk canımcımmm nasılsın bebıs nasıl

seninkinin ucu nereye dayanıyo parnak hesabı yapcam...sen bi kere sus senin belli kuzunu kucağına alacağın tarih acaba bizimki de belli olur mu ya bu gidişimizde...
İşte benden teyit edebiliriz durumu
mağazanın ortasında bi açayım ben göbeğimi de kaç barnahh bi bakayım eve gidince ilk işim

ayyy şaka maka 30 lu haftalara geldik kızlar yaaa şafak iyice yanaştı. bi sağ salim kucağımıza alsaydık yavrularımızı. serap parmak hesabıyla ne zman doğuracağınımı hesaplıyon kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…