2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar ya nasılsınız ya şu çizgiden bahsetmişsiniz ya benim göbekten yukarı çizgi yok:2: göbek deliğinden aşağıda çizgi oluştu ama yukarı çıkmadı ki o çizgi..benim niye böyle ki..aklıma takıldı bak şimdik

ayy ne cızgısı bu kızlar merak ettım 1 saat kayboldum neler olmus burada anlatın bakalım neymıs bu cızgı merak ıcındeyız bak

bende de yok bu çizgiden , biz nerden bilicez dğum ne zaman ama süper bişeymiş hiç duymamıştım ....

kızzzlaaarrr eyvaahhh sizin kuzuların rahatı iyi içerde çıkmıcaklar o zaman çizgi yoksa çıkış da yok
daha olur çizgi merak etmeyin. hiç de estetik durmuyo zaten

Kızlar bende simdi duş aldım da bir hesap yaptım kabaca. Gobek deliğinden aşağı yaklaşık 10 parmak yukarı da yine 10 parmak var. Yani 40 haftaya 20 parmak. Her çizgi 2 hafta sayılsa, yaklaşık 8-10 haftamız var uç aşağı bes yukarı. Yani 3te 1i gitti, çizgi de 3te bir sanki :))
Nasıl ama hesap :)))

ayyy şaka maka 30 lu haftalara geldik kızlar yaaa şafak iyice yanaştı. bi sağ salim kucağımıza alsaydık yavrularımızı. serap parmak hesabıyla ne zman doğuracağınımı hesaplıyon kızzzz

yaptım yaptım...dörtte üçü gitmiş dörtte biri kalmış o da 10 haftaya isabet ediyo...tabi benim sıpa acele edip gelmek istemezse...

Sagol canım iyiz bizde cok sukur bebiş de iyi maasallah. Hareketli bugun.
yaptım yaptım...dörtte üçü gitmiş dörtte biri kalmış o da 10 haftaya isabet ediyo...tabi benim sıpa acele edip gelmek istemezse...

Bende bu hesabı çıkardım biraz önce yukarıda :))

Çizgisi olmayanlar merak etmeyin sizinkiler hesap kitap sevmiyor demek :))
Sürpriz yapmayı seviyorlar :)))

Son düzenleme:
Kizlaar oglusumu birazda olsun hissettim cok sükür..desteginiz icin cok sagolun kuzular

Bu arada o kahverengi cizgi bendede yok :44:

ilk defa çizgimin olduğuna sevindim...şimdi her gün bakar dururum...cm cm hesap yaparım...

maşallah canım bebısıne benım oglan artık eskısı gıbı hareketlı deıl zaten hareketlı olsa olurdum ben kaburgalarım batıyor o oynadıkca

kız cullu şimdi bana iş çıakrdın hıııhergün bu çizgiyi ölçer dururum...metre işine girerim yarın cm cm...bakarım artıkın..

hahahhaha aynen bende bakarım sımdı hergun onceden bu ne sımdı nıye bole oldu dye dusunuyordum sımdı uzadımı uzamadımı dıye dusunucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…