Canım var bende de o çizgi :) tee ne zamandan beri. Göbek deliğimin 4 parmak üstüne kadar devam ediyo
hoşgeldinnnnn, iyiyiz napakkkk iş güç, bide mucizevi olaylar , ya bak gördünmü işte Allaha inanmayanlar tekrar düşünsünler, zamanında daha ultrason yokken Allahım neler yaratmışki insanlar ölçüsünü süresini bilsin doğumunun diye, şaşılacak şey dimi, benim oluştuktan sonra ben çok üstüne düşmedim onun ama her geçen gün uzadıkça kafama takıldı, sora bugün arkadaşın biri anlattı tabi ben şok oldum
bende de yok bu çizgiden , biz nerden bilicez dğum ne zamanama süper bişeymiş hiç duymamıştım ....
kızzzlaaarrr eyvaahhh sizin kuzuların rahatı iyi içerde çıkmıcaklar o zaman çizgi yoksa çıkış da yokselam kızlar ya nasılsınız ya şu çizgiden bahsetmişsiniz ya benim göbekten yukarı çizgi yok:2: göbek deliğinden aşağıda çizgi oluştu ama yukarı çıkmadı ki o çizgi..benim niye böyle ki..aklıma takıldı bak şimdik
Canım var bende de o çizgi :) tee ne zamandan beri. Göbek deliğimin 4 parmak üstüne kadar devam ediyo
Sıhhatler olsun. İyi geldi mı?
Hosgeldin kuzu.
Mucize gercekten canım. Bakalım doğumda nereye kadar çıkmış olacak :)))
geçti kuzu geçti ilaca gerek kalmadı..ben de parol dışında hiç bi ilaç içmedim. şimdi akıntım için krem verdi onu bile sürüyorum ama içim raahat değil.
ama çekmektense ben içiyorum çünkü geçmiyo o illet.
ayyy şaka maka 30 lu haftalara geldik kızlar yaaa şafak iyice yanaştı. bi sağ salim kucağımıza alsaydık yavrularımızı.serap parmak hesabıyla ne zman doğuracağınımı hesaplıyon kızzzz
İşte benden teyit edebiliriz durumu
mağazanın ortasında bi açayım ben göbeğimi de kaç barnahh bi bakayımeve gidince ilk işim
sağol kuzu amin...kız gercekten allahın bır hıkmetı rabbım ne kadar buyuk herseyın bır yolunu kolayını gostermıs bıze
saatler olsun canım allah sıfa versınn
hosbulduk canımcımmm nasılsın bebıs nasıl
Sagol canım iyiz bizde cok sukur bebiş de iyi maasallah. Hareketli bugun.kız gercekten allahın bır hıkmetı rabbım ne kadar buyuk herseyın bır yolunu kolayını gostermıs bıze
saatler olsun canım allah sıfa versınn
hosbulduk canımcımmm nasılsın bebıs nasıl
yaptım yaptım...dörtte üçü gitmiş dörtte biri kalmış o da 10 haftaya isabet ediyo...tabi benim sıpa acele edip gelmek istemezse...
daha var demekki doğuma telaş yokCanım var bende de o çizgi :) tee ne zamandan beri. Göbek deliğimin 4 parmak üstüne kadar devam ediyo
hoşgeldingeldim geldimmmmmm
Sagol canım iyiz bizde cok sukur bebiş de iyi maasallah. Hareketli bugun.
Bende bu hesabı çıkardım biraz ince yukarıda :))
Çizgisi olmayanlar merak etmeyin sizinkiler hesap kitap sevmiyor demek :))
Sürpriz yapmayı seviyorlar :)))
daha var demekki doğuma telaş yok
hoşgeldin
Sagol canım iyiz bizde cok sukur bebiş de iyi maasallah. Hareketli bugun.
Bende bu hesabı çıkardım biraz ince yukarıda :))
Çizgisi olmayanlar merak etmeyin sizinkiler hesap kitap sevmiyor demek :))
Sürpriz yapmayı seviyorlar :)))
kız cullu şimdi bana iş çıakrdın hıııhergün bu çizgiyi ölçer dururum...metre işine girerim yarın cm cm...bakarım artıkın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?