Bak telaşa gerek yokmuşKizlaar oglusumu birazda olsun hissettim cok sükür..desteginiz icin cok sagolun kuzular
Bu arada o kahverengi cizgi bendede yok :44:
Hi hi :) yaparsın sen
ilk defa çizgimin olduğuna sevindim...şimdi her gün bakar dururum...cm cm hesap yaparım...
maşallah canım bebısıne benım oglan artık eskısı gıbı hareketlı deıl zaten hareketlı olsa olurdum ben kaburgalarım batıyor o oynadıkca
kız cullu şimdi bana iş çıakrdın hıııhergün bu çizgiyi ölçer dururum...metre işine girerim yarın cm cm...bakarım artıkın..
Bak telaşa gerek yokmuş
Benimde hergun farklı. Bazen cok hareketli bazen durgun. Benim kaburgalarımda pek agri olmuyor ama yavaş yavaş kamburlasmaya başladığımı hissediyorum. Cok dik durmuyorum göbeğim cok geriliyor. Bu sefer de sırt kemiklerim sert bir yerde oturunca acıyor cok.
aaa ye kız, öle şeyleri yemek lazımmış, boşver kilo milo ye gitsin, ne çekti canın bu arada çatlarım şimdi meraktankızlar benim canım taa hamileliğimin başından beri birşey çekiyor yemeye de fırsatım olmadı ailem burda olmadığından şimdi yine aklımda kız kardeşimde burda yaz dönemimde acaba çağırıp yapıp yesek mi ki ama kilo da aldıran birşey nepsamki:26::26:
yok canım yukarı olan mesafeyi ölççezhe he şimdi hesaba dökecem..parnak hesabına göre ne kaddan kalmış ona bakcam ama ta çizgi aşağı şeyeeee kadar uzanıyo orayıda ölççcem mi...girdim geldim bile...
sağol canımcım, geldim burdayım şimdik iştekiler fırsat vermediler bugün yacanım ılık duş da işe yaramazsa bence ağrı çekme iç bi parol ben stres oluyorum daha çok ağrıyo bu sefer. doktorum neden ağrı çekip bebeği de sıkıntıya sokuyosun ki parol minoset masum ilaçlar demişti.
kahverengi çizgi olmaz mı yaa önceden kasık altındaydı sadece şimdi koyulaşarak yukarı çıkıyor.
cullu nerdesin kızz sen
dün için sevindim canım adına
göğüslerin altındaki mesafe önemli vala, kendimiz bakar ona göre giderik artık doktorabi gittim geldim sonunda çeneniz açılmışşşş heeesabahtan beri mıy mıy bi ilerleyemedi sayfalar. cullucan o kahva çizginin anlamını ben taa başından beri biliyodum hamile bi arkadaş sölemişti ve çok şaşırmıştım. bendede var ama ölçmedim göğüslerin kaç parmak altında bitiyo
alla alla senin bebiş inatçı ozaman ters bilgi veriyo sana sende aşağıya olan mesafeyi ölç heheheselam kızlar ya nasılsınız ya şu çizgiden bahsetmişsiniz ya benim göbekten yukarı çizgi yok:2: göbek deliğinden aşağıda çizgi oluştu ama yukarı çıkmadı ki o çizgi..benim niye böyle ki..aklıma takıldı bak şimdik
he valla bende bugünden itibaren cetvelle ölçüp ölçüp dururum kesin, taktım şimdikız cullu şimdi bana iş çıakrdın hıııhergün bu çizgiyi ölçer dururum...metre işine girerim yarın cm cm...bakarım artıkın..
ohh çok iyiigeçti kuzu geçti ilaca gerek kalmadı..
vallaahhhaa benim aklıma gelmiştiKızlar bende simdi duş aldım da bir hesap yaptım kabaca. Gobek deliğinden aşağı yaklaşık 10 parmak yukarı da yine 10 parmak var. Yani 40 haftaya 20 parmak. Her çizgi 2 hafta sayılsa, yaklaşık 8-10 haftamız var uç aşağı bes yukarı. Yani 3te 1i gitti, çizgi de 3te bir sanki :))
Nasıl ama hesap :)))
ben yaptım bilene
kız cullu şimdi bana iş çıakrdın hıııhergün bu çizgiyi ölçer dururum...metre işine girerim yarın cm cm...bakarım artıkın..
aynen kuzu ölçer dururuz artık...hahahhahaaynen bende bakarım sımdı hergun onceden bu ne sımdı nıye bole oldu dye dusunuyordum sımdı uzadımı uzamadımı dıye dusunucem
Bak telaşa gerek yokmuş
Benimde hergun farklı. Bazen cok hareketli bazen durgun. Benim kaburgalarımda pek agri olmuyor ama yavaş yavaş kamburlasmaya başladığımı hissediyorum. Cok dik durmuyorum göbeğim cok geriliyor. Bu sefer de sırt kemiklerim sert bir yerde oturunca acıyor cok.
daha dogurana kadar neler gorucez hıc aklıma gelmezdı kemıklerımın sırtımın agrıyacagı canım allah yardımcımız olsun
Ne çizgisi kız bende yok galiba neremizde olcak
canım karnımızda oluşan kahve çizgiden bahsediyoz, var mı sende? varsa eğer göğüslere yakınlaştıkça doğum yaklaşıyomuşşşş
alla alla senin bebiş inatçı ozaman ters bilgi veriyo sana sende aşağıya olan mesafeyi ölç hehehe
he valla bende bugünden itibaren cetvelle ölçüp ölçüp dururum kesin, taktım şimdiher hafta bakarız artıyomu diye ahaha yine bi iş çıktı bize
daha dogurana kadar neler gorucez hıc aklıma gelmezdı kemıklerımın sırtımın agrıyacagı canım allah yardımcımız olsun
göbüşte yukarı doğru çıkan birçizgi canım...Ne çizgisi kız bende yok galiba neremizde olcak
aaa ye kız, öle şeyleri yemek lazımmış, boşver kilo milo ye gitsin, ne çekti canın bu arada çatlarım şimdi meraktan
yok canım yukarı olan mesafeyi ölççez
sağol canımcım, geldim burdayım şimdik iştekiler fırsat vermediler bugün ya
göğüslerin altındaki mesafe önemli vala, kendimiz bakar ona göre giderik artık doktorayaklaştı diye
alla alla senin bebiş inatçı ozaman ters bilgi veriyo sana sende aşağıya olan mesafeyi ölç hehehe
he valla bende bugünden itibaren cetvelle ölçüp ölçüp dururum kesin, taktım şimdiher hafta bakarız artıyomu diye ahaha yine bi iş çıktı bize
göbüşte yukarı doğru çıkan birçizgi canım...
benim kız inatçı nazlı aynıı babasının tarafına çekmiş..aynı kaynanam.zaten benim tarafa çekse inatçı nazlı olmazdı..yok yok kesin babasının tarafına çekmiş b u kız
Öğrendim kuzum cullucugum söyledi ama bende yok aşımı oldum bugün bende evdeyim sizler nasılsınız hatunlar
ayyy hahahadüşünsene su geliyo sancılar başlıyo doktora diyomuşuz ki yok doğum yaklaşmadı çizgi yukarı çıkmadı diye...
benim kız inatçı nazlı aynıı babasının tarafına çekmiş..aynı kaynanam.zaten benim tarafa çekse inatçı nazlı olmazdı..yok yok kesin babasının tarafına çekmiş b u kız
Kızlar selam ben geldim cizgi olayını ilk defa duyuyorum bende de var gogus altından 5 parmak aşağıda bitiyor cizgi ne kadar kaldı hafta olarak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?