2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlaar oglusumu birazda olsun hissettim cok sükür..desteginiz icin cok sagolun kuzular

Bu arada o kahverengi cizgi bendede yok :44:
Bak telaşa gerek yokmuş

ilk defa çizgimin olduğuna sevindim...şimdi her gün bakar dururum...cm cm hesap yaparım...
Hi hi :) yaparsın sen
maşallah canım bebısıne benım oglan artık eskısı gıbı hareketlı deıl zaten hareketlı olsa olurdum ben kaburgalarım batıyor o oynadıkca

Benimde hergun farklı. Bazen cok hareketli bazen durgun. Benim kaburgalarımda pek agri olmuyor ama yavaş yavaş kamburlasmaya başladığımı hissediyorum. Cok dik durmuyorum göbeğim cok geriliyor. Bu sefer de sırt kemiklerim sert bir yerde oturunca acıyor cok.

kız cullu şimdi bana iş çıakrdın hıııhergün bu çizgiyi ölçer dururum...metre işine girerim yarın cm cm...bakarım artıkın..

daha dogurana kadar neler gorucez hıc aklıma gelmezdı kemıklerımın sırtımın agrıyacagı canım allah yardımcımız olsun

aaa ye kız, öle şeyleri yemek lazımmış, boşver kilo milo ye gitsin, ne çekti canın bu arada çatlarım şimdi meraktan

he he şimdi hesaba dökecem..parnak hesabına göre ne kaddan kalmış ona bakcam ama ta çizgi aşağı şeyeeee kadar uzanıyo orayıda ölççcem mi...girdim geldim bile...
yok canım yukarı olan mesafeyi ölççez

sağol canımcım, geldim burdayım şimdik iştekiler fırsat vermediler bugün ya

göğüslerin altındaki mesafe önemli vala, kendimiz bakar ona göre giderik artık doktora yaklaştı diye

alla alla senin bebiş inatçı ozaman ters bilgi veriyo sana sende aşağıya olan mesafeyi ölç hehehe

kız cullu şimdi bana iş çıakrdın hıııhergün bu çizgiyi ölçer dururum...metre işine girerim yarın cm cm...bakarım artıkın..
he valla bende bugünden itibaren cetvelle ölçüp ölçüp dururum kesin, taktım şimdi her hafta bakarız artıyomu diye ahaha yine bi iş çıktı bize

geçti kuzu geçti ilaca gerek kalmadı..
ohh çok iyii

vallaahhhaa benim aklıma gelmişti
ben yaptım bilene

ben yaparım napalım evde insan boş boş oturunca bişilere sarması lazım...

düşünsene su geliyo sancılar başlıyo doktora diyomuşuz ki yok doğum yaklaşmadı çizgi yukarı çıkmadı diye...

bende de yok o cizgi...bu arada uzun zamandir sizi takip ediyorum.merak ettigim ve basima gelen bircok seyin cevabini burada buldum.ikinci bebegim.oglum 6 yasinda.34 haftalikken bize surpriz yapti.simdi de 28 haftalik hamileyim.ikinci erkek

benim kız inatçı nazlı aynıı babasının tarafına çekmiş..aynı kaynanam.zaten benim tarafa çekse inatçı nazlı olmazdı..yok yok kesin babasının tarafına çekmiş b u kız

benim kız inatçı nazlı aynıı babasının tarafına çekmiş..aynı kaynanam.zaten benim tarafa çekse inatçı nazlı olmazdı..yok yok kesin babasının tarafına çekmiş b u kız

Kızlar selam ben geldim cizgi olayını ilk defa duyuyorum bende de var gogus altından 5 parmak aşağıda bitiyor cizgi ne kadar kaldı hafta olarak şimdi

Öğrendim kuzum cullucugum söyledi ama bende yok aşımı oldum bugün bende evdeyim sizler nasılsınız hatunlar

geçmiş olsun kuzu benim ikinci hiç ağrımadı bile...bende nolsun kaburga ağrılarımla uğraşıyorum..bir o tarafa bir bu tarafa düşüp duruyorum...

düşünsene su geliyo sancılar başlıyo doktora diyomuşuz ki yok doğum yaklaşmadı çizgi yukarı çıkmadı diye...
ayyy hahaha dermiyiz deriz vala

deme çocuğa öle gücencekkkk

Kızlar selam ben geldim cizgi olayını ilk defa duyuyorum bende de var gogus altından 5 parmak aşağıda bitiyor cizgi ne kadar kaldı hafta olarak şimdi

tamam işte seninde bi 9 haftan var

ben çıkar kızçeler, kendiinze iyi bakın, haftaya görüşürükkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Selam güzel anneler Dün randevum vardı fıstığımızı gördük sata göre 27+5 kilosu 1330 gram olmuş Boyu 38 cm. Bu ay hıc kılo almamısım 59 kıloyum . 23 Agustosta nstm var o gun de tam ablamın düğünü 1 gün önce yada sonra gıderız artık. Akıntı için de fitil verdi birde vitamınlere devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…