- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ayyy hahahadermiyiz deriz vala
ben çıkar kızçeler, kendiinze iyi bakın, haftaya görüşürükkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Selam güzel annelerDün randevum vardı fıstığımızı gördük sata göre 27+5 kilosu 1330 gram olmuş Boyu 38 cm. Bu ay hıc kılo almamısım 59 kıloyum . 23 Agustosta nstm var o gun de tam ablamın düğünü 1 gün önce yada sonra gıderız artık. Akıntı için de fitil verdi birde vitamınlere devam.
Hoşgeldin aramıza :)bende de yok o cizgi...bu arada uzun zamandir sizi takip ediyorum.merak ettigim ve basima gelen bircok seyin cevabini burada buldum.ikinci bebegim.oglum 6 yasinda.34 haftalikken bize surpriz yapti.simdi de 28 haftalik hamileyim.ikinci erkek
Öyle deme yahu :)) saglikli olsunlar da...benim kız inatçı nazlı aynıı babasının tarafına çekmiş..aynı kaynanam.zaten benim tarafa çekse inatçı nazlı olmazdı..yok yok kesin babasının tarafına çekmiş b u kız
ayyy hahahadermiyiz deriz vala
deme çocuğa öle gücencekkkk
tamam işte seninde bi 9 haftan var
ben çıkar kızçeler, kendiinze iyi bakın, haftaya görüşürükkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Kızlar selam ben geldim cizgi olayını ilk defa duyuyorum bende de var gogus altından 5 parmak aşağıda bitiyor cizgi ne kadar kaldı hafta olarak şimdi
geçmiş olsun kuzu benim ikinci hiç ağrımadı bile...bende nolsun kaburga ağrılarımla uğraşıyorum..bir o tarafa bir bu tarafa düşüp duruyorum...
Saol canım bakalim benim ki ağrıyacak mi sefer . Çok sıcak canım ya sizin oraların sıcakları bize ütü yapıyorum bide öldüm valla
maşallah kuzuna canım..
ay bende akıntıdan korkmaya başladım ya..:18:
Saolasın tatlım . Korkma ama doktorunada söyle fitille falan önlüyorlar nasılsa. Kolay gelsin.ben çıktım kızlar iftar yaklaşıyo...herkes kendine ve kuzusuna iyi baksın..
Kızlar akıntınızda nasıl bî anormallik vardı benimkide bu ara tuhaf sanki idrar yolu enfeksiyonu zaten var bide bu çıktı şimdi bide doktor randevumu ertelemek zorunda ksldım 30 uydu ta 15 kaydı tatildeyim burda gideyim bari
ben çıktım kızlar iftar yaklaşıyo...herkes kendine ve kuzusuna iyi baksın..
Kızlar akıntınızda nasıl bî anormallik vardı benimkide bu ara tuhaf sanki idrar yolu enfeksiyonu zaten var bide bu çıktı şimdi bide doktor randevumu ertelemek zorunda ksldım 30 uydu ta 15 kaydı tatildeyim burda gideyim bari
biz geldık kızlar 2 de dr a gıttık sonrada bu saate kadar gezdımilk önce sıkıntımı anlattım doktorum bana çiş kaçırmış olabılırsın belkı farketmeden dedı ama değil dedım yırtıla olabılırmı plesantada dedım olur ama ultrasonda bunu goremeyız dedı ultrasna baktı suyum normal kızım 1350 gr olmuş başı asagıda dönmuş yani kan ve ıdrar tahlillerımde normal cıktı akıntımı çok dert etmedı bırdaha oyle su gelırse gece gunduz hastaneye gel hemen dedı
biz geldık kızlar 2 de dr a gıttık sonrada bu saate kadar gezdımilk önce sıkıntımı anlattım doktorum bana çiş kaçırmış olabılırsın belkı farketmeden dedı ama değil dedım yırtıla olabılırmı plesantada dedım olur ama ultrasonda bunu goremeyız dedı ultrasna baktı suyum normal kızım 1350 gr olmuş başı asagıda dönmuş yani kan ve ıdrar tahlillerımde normal cıktı akıntımı çok dert etmedı bırdaha oyle su gelırse gece gunduz hastaneye gel hemen dedı
Saolasın tatlım . Korkma ama doktorunada söyle fitille falan önlüyorlar nasılsa. Kolay gelsin.
Canım benım bu ara hafif bır artdı sankı ben de dün söyledım doktora fitil yazdı.
Hoscakal canım. Bende birazdan çıkarım. İftara davetliyiz bugun.
hadi gözün aydın canım boşuna o kadar stres ettin kuzunu da strese soktun...oyyy dönmüş demek..bende çok merak ediyorum..kontrole kadar dönmüş olur mu idye benim sıpam..
Bak iyimis kızın maasallah. Suyun da iyimis. Ne guzel.
söyleyeceğim zaten akıntı meselesini zaten idrarda iltihap çıkmıştı..tekrar tahlil isteyecek zaten bu kontrolde...
canım ama normal olarak sıkıntı yaptım çunku dun nette araştrdım neden plesanta bebegı beslemeyez dıye sonra syun gelmesı falan yazılar okudum aynı burda paaylamıştım o yazıyodu demiştim sıze çiş gıbı su geldı akıntıdana farklı olarak dıye orda da aynı boyle yazıyodu aanneler çiş gıbı fade eder dıyordu ve benım şortuma gecmiştı ordada normal akınt asla ust kıyafeete gecmez dıtınce sal gunku randevuma bugun gıttım bakalım bırdaha olmaz ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?