2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

evet canım benımde eşim yasakladı zaten dun aklımı başımdan aldın dedı ah sağ saalım doğsunlarda artık

Sezinimmm cok sevindim herseyin iyi olmasina masaallah elifcikte büyümüs annesi insaallah bundan sonrada kimseciklerde problem cikmazda sagliklica aliriz kucaklarimiza yavrularimizi bide gezmissin ohhohh

sezincim maşallah kızına yırtık falan olsa suyun hep sızardı bence takma kafana sen.
geçmiş olsun. altına yaptın demek ki bak itiraf et

kızlar bebek telsizi gerekli bir alet midir ne dersiniz? alsak mı napsak. bizim evde oturma odasıyla yatak odası arasında kocamaaaannn bi koridor var aslında olsa süper olur ama lüzumsuz mudur gerekli midir karar veremedim :44:

Sezinimmm cok sevindim herseyin iyi olmasina masaallah elifcikte büyümüs annesi insaallah bundan sonrada kimseciklerde problem cikmazda sagliklica aliriz kucaklarimiza yavrularimizi bide gezmissin ohhohh

canım büşram kızım 3 hafta önce 730 gr dı resmen 2 ye katlamış kıloyu bu kdar beklemıyodum ama bittim yorgunluktan baygın düştum en son sokaklarda surunuyodum resmen bugun 2 aylık bebek gelıcek evıme ona kırlı sepetı aldım kızıma abajur aldım odasına gecelık baktım kendıme şuan yattım daha kalkamıyorummm pilim bıtıı

valla anne baba alarmı diye bisey var kesinlikle kimsenin duymadığı o sesi sen duyuyosun eşimin kuzenine gitmiştik bi akşam birden kızfırladı ne oldu diye eşimle biz bakıyoruz bebek ağlamış meğer biz hiç duymadık anne olmak başka bişey sanırım

o ayrı canım
annelik apayrı bi içgüdü dünürcüm ve inş. tadıcaz az kaldı

yoktur yırtık mırtık napıp yırtcan hem orayı Allah korusun canım iyi düşün iyi olsun herşey.
kötü oldugunu anladıgın şeyi okuma hiçç

ayy evet cancazım sen dun dr mı gıttın ben dun kendı drdımdn kımseyı goremedım nasıldı yawrun kılosu kaçtı

o ayrı canım
annelik apayrı bi içgüdü dünürcüm ve inş. tadıcaz az kaldı

ay dünürcüm evet az kaldı şükür nasıl anneler olucaz bakalım

telsizi sen evini düşünerek al çok ihtyaç hissetmezsen boşa masraf olur
ben ihtiyac duyucağımı sanmıyorum evim küçük çünkü

Oyy oyy masaallah elifcike tombik tombik olmus ne güzell böyle büdüklerini duyunca cok seviniyorum sezinim sen ne güzel gezmissinde pilin pitmis ya ben otura otura yata yata pilim bitti yemegimi yiyeyimde biraz yürüyüse cikayim kendime gelirim belki biraz

Bebişin iyi olduğuna çok sevindim insanın bişey olcak diye aklı çıkıyor inş hayırlıdıyla geçer şu günler:18:

slm annisler ne yapiyorsunuz sohbet eden yok yarın alisverise çıkacağım muhtemelen yarın oruc tutmuycam bütün gün ayakta olup yorulucaz ne yapalim 18 gün tuttum bir gün tutmasam birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…