- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Anladım cnm o yüzden olabilir tabi
canım sıkma kendini bak kuzun büyümüş kocaman kız olmuş...aksilik olsaydı doktorun mutlaka önlemini alırdı...bazen şu netten uzak kalmak istiyorum..kafayı çok karıştırıp insanı huzursuz edebiliyor...
evet canım benımde eşim yasakladı zatendun aklımı başımdan aldın dedı ah sağ saalım doğsunlarda artık
Sezinimmm cok sevindim herseyin iyi olmasina masaallah elifcikte büyümüs annesiinsaallah bundan sonrada kimseciklerde problem cikmazda sagliklica aliriz kucaklarimiza yavrularimizi bide gezmissin ohhohh
sezincim maşallah kızınayırtık falan olsa suyun hep sızardı bence takma kafana sen.
geçmiş olsun. altına yaptın demek ki bak itiraf et
Sezincim bebişinin iyi olmasına cok sevindim gözün aydın
kız adıle sen çok yaşa gulduruyon benı ınşallah altıma yapmışımdır
çok şukur canım Allah razı olsun hep iyi olsun onlarr
kızlar bebek telsizi gerekli bir alet midir ne dersiniz? alsak mı napsak. bizim evde oturma odasıyla yatak odası arasında kocamaaaannn bi koridor var aslında olsa süper olur ama lüzumsuz mudur gerekli midir karar veremedim :44:
o ayrı canımvalla anne baba alarmı diye bisey var kesinlikle kimsenin duymadığı o sesi sen duyuyosun eşimin kuzenine gitmiştik bi akşam birden kızfırladı ne oldu diye eşimle biz bakıyoruz bebek ağlamış meğer biz hiç duymadık anne olmak başka bişey sanırım
yoktur yırtık mırtık napıp yırtcan hem orayıAllah korusun canım iyi düşün iyi olsun herşey.
kötü oldugunu anladıgın şeyi okuma hiçç
o ayrı canım
annelik apayrı bi içgüdü dünürcüm ve inş. tadıcaz az kaldı
canım büşram kızım 3 hafta önce 730 gr dı resmen 2 ye katlamış kıloyu bu kdar beklemıyodum ama bittim yorgunluktan baygın düştum en son sokaklarda surunuyodumresmen bugun 2 aylık bebek gelıcek evıme ona kırlı sepetı aldım kızıma abajur aldım odasına gecelık baktım kendıme şuan yattım daha kalkamıyorummm pilim bıtıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?