Kizlar neler yapiyorsunuz ve nelere dikkat ediyorsunuz,ben kendi yaptiklarimi yazayim her sabah 1bardak sut ve 1 haslanmis yumurtami hergun 1 kase yogurdumu mutlaka yiyorum,gunde 10 ve uzeri bardak su iciyorum ve hergun yarim saat yuruyorum,hayatimdan cayi ve kahveyi cikardimm elimden geldugince internete az giriyorum aa bide her sabah ceviz yiyorum.
hepimizin miniklerine yarasin insallah
senin adına cok sevindim Allah saglıcakla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder ihsallah
hamile kalana kadar bir serüven hamile kaldıktan sonrada bir telastır yasayıp gidiyoruz acaba bu ay hamilemiyim degilmiyim sonra adet oluncaki uzuntüüler hamile kalınca keseyi görme kap atısı duyma hepsi güzel telaslar ama insan hemen bugunlerin gecip bebegini kucagına almak istiyor
benimde belirtiler bu sabah basladı sabahtan beri cok kötüyüm mide bulantısı bebegim kusarken düşücek diye cok korktum şimdi biraz iyiyim cubuk kraker sayesinde kokulara karsı cok hassaslastım belirtim yok diye üzülüyorum kendi kendime nazarım degdi sizde bulantılar basladı mı
merhabalar, ikinci kez anne olmak için can atıyorum. bu ay hamile kalmak istedim ama 1 denemeden sonra eşim grip oldu antibiyotik kullandı o nedenle tekrar deneyemedikama psikolojikmidir nedir hamilelik belirtileri yaşıyourm 9 gün oldu ama dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı haftaya tekrar yapacağım. inşallah hamileyimdir. benim için dua edin, sizlerin duası kabul olur. herkese sağlıklı ve hayırlı gebelik dilerim. umarım aranıza katılabilirim :)
bende hergün 8 bardak su içmeye çalışıyorum aslında pek içemiyorum ama..günde 2 tane ceviz- 2 tane kuru kayısı -2 tane meyve sabahları 1 kaşık dut pekmezi-haftada 3 gün felan yumurta ve süt içiyorum akşmalarıda 1 kase yoğurt...birbirimize neler le beslendiğimizi yazarsak faydalı oluruz bence..ama pek yemek yiyemiyorum daha doğrusu kokuyor yapamıyorum...
Ya evde keci boynuzu pekmezi var bende onami baslasam
Dogru simdi fark ediyorum ama pozitif olmak zorundayiz aklimiza kotu seyler getirip kendimizi uzemeyiz dimi
Canim zaten bebek birkerede oluyo biliyosun:))benimde esim sehir disina cikti ve 3 defa birliktelik olmustu bize inanilmaz surpriz oldu ben bu ayi kacirdik diyordum ama surprizzzz:))))insallaahh seninde surpriz olur.
ben arada bır yazıyordum ..14 şubatta adet günüm beklemedeyım ve çok belirtiim var diye..vee bugün adet oldum( 14 şubatı bıle beklemedım benım kırmızılar..neyse bu ay nasıp deılmış.artık nısan yada mayısa doğum yapacak sekilde ayarlayıp agustos temmuz gıbı yenıden çalışmalara başıycam..sizlere çoook güzel birer hamileilk dönemi ve çook güzel doğumlar diliyorum..Allah hepinizin yolunu açık etsin..
ne güzel birşeyler yiyebiliyorsunuz.ben bütün yiyeceklerden tiksiniyorum.hele şekerli hiç bir şeyi ağzıma süremiyorum.zoraki ceviz yemeye çalışıyorum.
ben arada bır yazıyordum ..14 şubatta adet günüm beklemedeyım ve çok belirtiim var diye..vee bugün adet oldum( 14 şubatı bıle beklemedım benım kırmızılar..neyse bu ay nasıp deılmış.artık nısan yada mayısa doğum yapacak sekilde ayarlayıp agustos temmuz gıbı yenıden çalışmalara başıycam..sizlere çoook güzel birer hamileilk dönemi ve çook güzel doğumlar diliyorum..Allah hepinizin yolunu açık etsin..
Merhaba kızlar,yarım saat önce geldim ama akşamdan beri yazdıklarınızı okumaktan gelemedim:)
Kiloyla ilgili konuşmuşsunuz dün akşam.
Bende 80+ hamile kalanlardanım.Hamile kalmadan önce sigarayı bıraktığım için 58 kilodan 80+ya çıktım 1 senede
Bu arada annem hamile kalır kalmaz mide bulantısı başlarmış,inşaAllah bana çekmezsin demişti.Çok şükür çekmemişim midem hiç bulanmıyor hamd olsun.Sadece göğüs ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum.
Kızlar bol bol meyve,özellikle kivi tüketin.Kivi folik asit kaynağıymış.Ben günde 2 adet kivi yiyorum mutlaka.2-3 adet ceviz yiyorum.Her akşam 1 bardak süt içiyorum ve kahvaltıda gün aşırı yumurta yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?