2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

çok iyi canım ben de süt ve yoğurdu ihmal etmiyorum bir de her sabah bal ya da pekmez yemeye dikkat ediyorum çünkü kan değerleri çok önemli

bende hergün 8 bardak su içmeye çalışıyorum aslında pek içemiyorum ama..günde 2 tane ceviz- 2 tane kuru kayısı -2 tane meyve sabahları 1 kaşık dut pekmezi-haftada 3 gün felan yumurta ve süt içiyorum akşmalarıda 1 kase yoğurt...birbirimize neler le beslendiğimizi yazarsak faydalı oluruz bence..ama pek yemek yiyemiyorum daha doğrusu kokuyor yapamıyorum...

merhabalar, ikinci kez anne olmak için can atıyorum. bu ay hamile kalmak istedim ama 1 denemeden sonra eşim grip oldu antibiyotik kullandı o nedenle tekrar deneyemedik ama psikolojikmidir nedir hamilelik belirtileri yaşıyourm 9 gün oldu ama dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı haftaya tekrar yapacağım. inşallah hamileyimdir. benim için dua edin, sizlerin duası kabul olur. herkese sağlıklı ve hayırlı gebelik dilerim. umarım aranıza katılabilirim :)

ilahi sen kusarken bebek düşer mi:) çok güldüm Allah da seni güldürsün benim hiç bulantım falan yok ne güzel inşallah başlamaz da

Canim zaten bebek birkerede oluyo biliyosun:))benimde esim sehir disina cikti ve 3 defa birliktelik olmustu bize inanilmaz surpriz oldu ben bu ayi kacirdik diyordum ama surprizzzz:))))insallaahh seninde surpriz olur.

ayy benim burnuma da bütün yiyecekler çok güzel kokuyor benim bebeğim bira obur galiba hiç annesini de düşünmüyor şişko bir annesi olacak böyle iştahlı olursa:)
ama allahtan annesi iradeli canı istese bile unutmayı tercih ediyor:)

Ya evde keci boynuzu pekmezi var bende onami baslasam

başla cnm keçi boynuzu - dut birde kara üzüm pekmezi bunlar çok iyi kan yapıyor ama fazla kaçılmayacaksın günde en fazla 2 kaşık sabah kalkar kalkmaz ben atıyorum ağzıma dut pekmezini..hamile kalmadan öncede üzüm pekmezi yedim dut pekmezini beğenmedim ama mecbur yiyecem bebeişim için...

ben arada bır yazıyordum ..14 şubatta adet günüm beklemedeyım ve çok belirtiim var diye..vee bugün adet oldum( 14 şubatı bıle beklemedım benım kırmızılar..neyse bu ay nasıp deılmış.artık nısan yada mayısa doğum yapacak sekilde ayarlayıp agustos temmuz gıbı yenıden çalışmalara başıycam..sizlere çoook güzel birer hamileilk dönemi ve çook güzel doğumlar diliyorum..Allah hepinizin yolunu açık etsin..

ne güzel birşeyler yiyebiliyorsunuz.ben bütün yiyeceklerden tiksiniyorum.hele şekerli hiç bir şeyi ağzıma süremiyorum.zoraki ceviz yemeye çalışıyorum.

Canim zaten bebek birkerede oluyo biliyosun:))benimde esim sehir disina cikti ve 3 defa birliktelik olmustu bize inanilmaz surpriz oldu ben bu ayi kacirdik diyordum ama surprizzzz:))))insallaahh seninde surpriz olur.

evet mantık olarak öyle tek seferde oluyo ama hangi seferde :)
17 şubatta adet olamam lazım beklemedeyim:18:

Allah gönlüne göre versin canım. Ne zaman istiyorsan rabbim aratmadan o zaman versin. her işte bi hayır vardır. Yalnız ben korunmadan 18 ay uğraştım. Ertelerken birkez daha düşün derim ben kendi adıma.

ne güzel birşeyler yiyebiliyorsunuz.ben bütün yiyeceklerden tiksiniyorum.hele şekerli hiç bir şeyi ağzıma süremiyorum.zoraki ceviz yemeye çalışıyorum.

ah benim gibi ilk hamileliğimde ilk 3 ay 4 kilo verdim su bile içemedim. tatlı delisiyimdir ama ekmek bile tatlı geliyordu yiyemiyordum
bu arada oğlum oldu tatlıdan nefret ettim ekşi yedim, haberin olsun :)

dediğin gibi nasip değilmiş..ama bundan sonra olmayacak diye birşey yok. neden ağustos temmuz u bekliyorsun onu anlamadım. allah gönlüne göre versin.. hepimizin yolu açık olsun..

Merhaba kızlar,yarım saat önce geldim ama akşamdan beri yazdıklarınızı okumaktan gelemedim:)
Kiloyla ilgili konuşmuşsunuz dün akşam.
Bende 80+ hamile kalanlardanım.Hamile kalmadan önce sigarayı bıraktığım için 58 kilodan 80+ya çıktım 1 senede

Bu arada annem hamile kalır kalmaz mide bulantısı başlarmış,inşaAllah bana çekmezsin demişti.Çok şükür çekmemişim midem hiç bulanmıyor hamd olsun.Sadece göğüs ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum.

Kızlar bol bol meyve,özellikle kivi tüketin.Kivi folik asit kaynağıymış.Ben günde 2 adet kivi yiyorum mutlaka.2-3 adet ceviz yiyorum.Her akşam 1 bardak süt içiyorum ve kahvaltıda gün aşırı yumurta yiyorum.

evet cnm kiviyi bende duymuştum çok iyiymiş ama fazlası aşırı kilo aldırıyor bir taneyi geçmemek lazım birde benden bir tüyo daha kiviyi doğramayacakmışız vitamini gidiyormuş yumurta gibi soyup yiyecekmişiz..bende ilk hamielliğimde 60 kiloyla hamile kaldım 5.5 aylıkken gebeliğim sonlandı ve 68 kiloydum doğumdan sonra 63 e düştüm ve folik asit ilacına vitaminlere başladım şuan 77 kiloyum boyum 1.65 bende fenayım yani..ama olsun başımdan çok kötü bir olay geçti ama şimdi bebeğim için burdayım inş. kucağıma sağ sağlim alacam yavrumu..Allahın izniyle...kilo önemli değil veririz doğumdan sonra..

slm kızlar ben de 7+2 günlük hamileym.. benim hiç bi belirti yok yaaa. okudukça ağlayasım geliyo.. korkuyorum boş gebelikmi acaba diye. 2 hafta önc doktora gittim keseyi gördü.. bu cuma tekrar gidicem. ama kafayı yiycem artık.. sadece kasık ağrım vardı oda gitti.. hiç bişey kalmadı.. ne olcek benim halim böyle:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…