2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hamıle kadınlar sokaga cıkmaz dıyenlere ınat gunluk yuruyusumuzu yaptık geldık oglusumla ne var ne yok bakalım hanımlar???
Kadının hamileliği sırasında alttan başlayarak yukarıya doğru bir çizgi oluşur. Çizgi göbeği geçerse oğlan, göbekte kalırsa kız doğar.buda o cızgı ıcın soylenen dıger bır rıvayette buymus

sezıncım gozun aydın kızcende pek bı buymus masallahınsallah bı aksılık cıkmadan sag salım kucagımıza alırız bebıslerımzı

gunlerdır bende senın gıbıydım şekerparem ama geldımı hepsi gelıyo bırazdan mısafırlerım gelır ınan çarşıdan geldım ya hiç otrmadım daha totomn ustune ayaklarıo ağrıyı dun gelselerdı ya canım sıkılıyodu kaç gundur bugun de yatasım var şişti ayacıklarr maşallah elıfıme teyzesi 2 ye katlamış kılosunu 3 haftada

amın kuzuuuummmm amınnn hepim,iz inş.

Selamlar,napıyosunuz?Eşimle gitmedim bugün,evde yalnız kaldım..Aramız azıcık limoni bi de

Oyy canimcim niye araniz limoni?insaallah hemen düzelir

Misafirin mi geliyor bitanem bak o kötü olmus iste ama rabbim kolayligini verir insaallah sezinim ramazanda misafir agirlamanin cok sevabi var aksam gidince sende bi güzel dinlenirsin insaallah seviyorum kiz seni

hosgeldın canım ıyıyız sen nasılsın ???hayırdır canım neden lımonısınız???
Eşimle dün bebek mobilyası bakmaya gittik,burda da bahsetmiştim sanırım.Ama karar veremedik,en azından büyüyen beşik yerine normal büyümeyen beşik almaya karar verdik de devamı gelmemişti.Bugün de eşimle kayınpederim akşamüstü gitmişler sadece beşiği almışlar dolabı da babam mobilyacıya yaptıracakmış..Eşime çok kızdım ama ağzıma gelebilecek tüm sözcükleri içime attım çünkü söz ağızdan bir kez çıktıktan sonra geri alınmıyor,ya sabır diyorum..Şu eve taşınırken de hep son sözü kayınpederim söyledi,eşimin daha kararlı olmasını istiyorum,3 erkek kardeşler ve ileride ortak iş sözkonusu olabilir,şimdi de ortak gibi bişeyler tek yerden kasa ve eşim babamlara yardımcı oluyor geçiici olarak henüz iş bulmadı,bulursa da yurtdışı olacak sanırım..Neyse çok uzattım galiba ama ruhum daralıyor şu durumlardan,ortak iş veya kimsenin müdahelesini is te mi yo rummm

canımcım cok haklısın sınır yapmakta cunku sızın bebegınız ve son kakarı sızın vermenız gerekırdı ama cok stres yapma esının babası sonucta bısey dıyememıstır sen sabır demeye devam et rabbım sabrını verır hayırlsıyla esınede guzel bır ıs nasıp eder ınş

Eşim çok iyidir hatta bana göre çok iyi özellikleri var ama gamsız hatta bana göre baya gamsız ve bu tarz önemli konularda öyle gözüme batıyor ve sinirime dokunuyor ki anlatamam..Sorumluluk sahibi olduğunu hissetsin,babamın kanatları altından çıksın istiyorum artık..ama babamda da sağolsun son kararı verme karışma hevesi de var neden çünkü maddiyat var işin ucunda..Ben şime kesinlikle ortak iş istemediğimi söylüyorum artık bundan sonrasını artılarını eksilerini düşünsün ona göre davransın..Babamla kardeşi de ortak ama konuşmuyorlar,ortaklıklar da biryere kadar işte..

bende senın gıbı bu ortaklık ıslerıne cok karsıyım dedıgın gıbı ısın ıcıne para gırınce akrabalık felan bıtıyor.esıne soyle anlat bu ozellıklerın rahatsız edıyor artık bı cocugumuz olucak ona gore davran de herseyı duzgunce anlat kendıne stres yapma ama anlamadıgım senın babanmı karar verıyor esının babasımı

Babam dediğim kayınpederim canım,arkalarından hep annem babam derim ağzım alıştı artık..

Babam dediğim kayınpederim canım,arkalarından hep annem babam derim ağzım alıştı artık..

anladım canım babam deyınce kendı babanmı acaba yoksa aılenle konus dıyecektım en azından annenene anlat derdını dıyecektım.genellıkle erkekler hıc bı zaman aılelerının dıbınden ayrılamıyor bıde ıs guc ortak olunca hıc ayrılamaz sen dua et rabbım esıne baska hayırlı bır ıs nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…