Busra seni gordugum iyi oldu sen Almanyanin neresindendin?:26::26:
sezıncım gozun aydın kızcende pek bı buymus masallahbiz geldık kızlar 2 de dr a gıttık sonrada bu saate kadar gezdımilk önce sıkıntımı anlattım doktorum bana çiş kaçırmış olabılırsın belkı farketmeden dedı ama değil dedım yırtıla olabılırmı plesantada dedım olur ama ultrasonda bunu goremeyız dedı ultrasna baktı suyum normal kızım 1350 gr olmuş başı asagıda dönmuş yani kan ve ıdrar tahlillerımde normal cıktı akıntımı çok dert etmedı bırdaha oyle su gelırse gece gunduz hastaneye gel hemen dedı
Canimm yeni gördüm yazini..ben berlindeyim tatlim sen nerdesin?
Kiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Busraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oyy oyy masaallah elifcike tombik tombik olmus ne güzellböyle büdüklerini duyunca cok seviniyorum sezinim sen ne güzel gezmissinde pilin pitmis ya ben otura otura yata yata pilim bitti yemegimi yiyeyimde biraz yürüyüse cikayim kendime gelirim belki biraz
hamıle kadınlar sokaga cıkmaz dıyenlere ınat gunluk yuruyusumuzu yaptık geldık oglusumla ne var ne yok bakalım hanımlar???
Kadının hamileliği sırasında alttan başlayarak yukarıya doğru bir çizgi oluşur. Çizgi göbeği geçerse oğlan, göbekte kalırsa kız doğar.buda o cızgı ıcın soylenen dıger bır rıvayette buymus
sezıncım gozun aydın kızcende pek bı buymus masallahınsallah bı aksılık cıkmadan sag salım kucagımıza alırız bebıslerımzı
Selamlar,napıyosunuz?Eşimle gitmedim bugün,evde yalnız kaldım..Aramız azıcık limoni bi de
Selamlar,napıyosunuz?Eşimle gitmedim bugün,evde yalnız kaldım..Aramız azıcık limoni bi de
gunlerdır bende senın gıbıydım şekerparem ama geldımı hepsi gelıyo bırazdan mısafırlerım gelır ınan çarşıdan geldım ya hiç otrmadım daha totomn ustune ayaklarıo ağrıyı dun gelselerdı ya canım sıkılıyodu kaç gundur bugun de yatasım var şişti ayacıklarr maşallah elıfıme teyzesi 2 ye katlamış kılosunu 3 haftada
mrb kızlar.......
Eşimle dün bebek mobilyası bakmaya gittik,burda da bahsetmiştim sanırım.Ama karar veremedik,en azından büyüyen beşik yerine normal büyümeyen beşik almaya karar verdik de devamı gelmemişti.Bugün de eşimle kayınpederim akşamüstü gitmişler sadece beşiği almışlar dolabı da babam mobilyacıya yaptıracakmış..Eşime çok kızdım ama ağzıma gelebilecek tüm sözcükleri içime attım çünkü söz ağızdan bir kez çıktıktan sonra geri alınmıyor,ya sabır diyorum..Şu eve taşınırken de hep son sözü kayınpederim söyledi,eşimin daha kararlı olmasını istiyorum,3 erkek kardeşler ve ileride ortak iş sözkonusu olabilir,şimdi de ortak gibi bişeyler tek yerden kasa ve eşim babamlara yardımcı oluyor geçiici olarak henüz iş bulmadı,bulursa da yurtdışı olacak sanırım..Neyse çok uzattım galiba ama ruhum daralıyor şu durumlardan,ortak iş veya kimsenin müdahelesini is te mi yo rummmhosgeldın canım ıyıyız sen nasılsın ???hayırdır canım neden lımonısınız???
Sezincim sen de bugün doktora gitmişsin sanırım,iyi haberler almana çok sevindim.Allah bebeklerimizi bize bağışlar inşallah,evham yapıp kaygılanmayalım.amın kuzuuuummmm amınnn hepim,iz inş.
Eşimle dün bebek mobilyası bakmaya gittik,burda da bahsetmiştim sanırım.Ama karar veremedik,en azından büyüyen beşik yerine normal büyümeyen beşik almaya karar verdik de devamı gelmemişti.Bugün de eşimle kayınpederim akşamüstü gitmişler sadece beşiği almışlar dolabı da babam mobilyacıya yaptıracakmış..Eşime çok kızdım ama ağzıma gelebilecek tüm sözcükleri içime attım çünkü söz ağızdan bir kez çıktıktan sonra geri alınmıyor,ya sabır diyorum..Şu eve taşınırken de hep son sözü kayınpederim söyledi,eşimin daha kararlı olmasını istiyorum,3 erkek kardeşler ve ileride ortak iş sözkonusu olabilir,şimdi de ortak gibi bişeyler tek yerden kasa ve eşim babamlara yardımcı oluyor geçiici olarak henüz iş bulmadı,bulursa da yurtdışı olacak sanırım..Neyse çok uzattım galiba ama ruhum daralıyor şu durumlardan,ortak iş veya kimsenin müdahelesini is te mi yo rummm
göbüşte yukarı doğru çıkan birçizgi canım...
Eşim çok iyidir hatta bana göre çok iyi özellikleri var ama gamsız hatta bana göre baya gamsız ve bu tarz önemli konularda öyle gözüme batıyor ve sinirime dokunuyor ki anlatamam..Sorumluluk sahibi olduğunu hissetsin,babamın kanatları altından çıksın istiyorum artık..ama babamda da sağolsun son kararı verme karışma hevesi de var neden çünkü maddiyat var işin ucunda..Ben şime kesinlikle ortak iş istemediğimi söylüyorum artık bundan sonrasını artılarını eksilerini düşünsün ona göre davransın..Babamla kardeşi de ortak ama konuşmuyorlar,ortaklıklar da biryere kadar işte..canımcım cok haklısın sınır yapmakta cunku sızın bebegınız ve son kakarı sızın vermenız gerekırdı ama cok stres yapma esının babası sonucta bısey dıyememıstır sen sabır demeye devam et rabbım sabrını verır hayırlsıyla esınede guzel bır ıs nasıp eder ınş
bende senın gıbı bu ortaklık ıslerıne cok karsıyım dedıgın gıbı ısın ıcıne para gırınce akrabalık felan bıtıyor.esıne soyle anlat bu ozellıklerın rahatsız edıyor artık bı cocugumuz olucak ona gore davran de herseyı duzgunce anlat kendıne stres yapma ama anlamadıgım senın babanmı karar verıyor esının babasımıEşim çok iyidir hatta bana göre çok iyi özellikleri var ama gamsız hatta bana göre baya gamsız ve bu tarz önemli konularda öyle gözüme batıyor ve sinirime dokunuyor ki anlatamam..Sorumluluk sahibi olduğunu hissetsin,babamın kanatları altından çıksın istiyorum artık..ama babamda da sağolsun son kararı verme karışma hevesi de var neden çünkü maddiyat var işin ucunda..Ben şime kesinlikle ortak iş istemediğimi söylüyorum artık bundan sonrasını artılarını eksilerini düşünsün ona göre davransın..Babamla kardeşi de ortak ama konuşmuyorlar,ortaklıklar da biryere kadar işte..
Babam dediğim kayınpederim canım,arkalarından hep annem babam derim ağzım alıştı artık..bende senın gıbı bu ortaklık ıslerıne cok karsıyım dedıgın gıbı ısın ıcıne para gırınce akrabalık felan bıtıyor.esıne soyle anlat bu ozellıklerın rahatsız edıyor artık bı cocugumuz olucak ona gore davran de herseyı duzgunce anlat kendıne stres yapma ama anlamadıgım senın babanmı karar verıyor esının babasımı
Babam dediğim kayınpederim canım,arkalarından hep annem babam derim ağzım alıştı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?