Eşimle konuşucam tabiiki ama kendimi hazır hissettiğimde..şu sinirim geçtiğinde..Emin ol eşim şuanda pek umursamıyor,bazen onun kadar rahat olmak istiyorum ama iki rahatla da olmaz yani..Dua ediyorum ve kimseyi kırmamaya çalışıyorum yapacak bişey yok,ailem sonuçta..Neyse artık şiştim bugün..Sen nasılsın canım,nasıl gidiyor?anladım canım babam deyınce kendı babanmı acaba yoksa aılenle konus dıyecektım en azından annenene anlat derdını dıyecektım.genellıkle erkekler hıc bı zaman aılelerının dıbınden ayrılamıyor bıde ıs guc ortak olunca hıc ayrılamaz sen dua et rabbım esıne baska hayırlı bır ıs nasıp etsın
Eşimle konuşucam tabiiki ama kendimi hazır hissettiğimde..şu sinirim geçtiğinde..Emin ol eşim şuanda pek umursamıyor,bazen onun kadar rahat olmak istiyorum ama iki rahatla da olmaz yani..Dua ediyorum ve kimseyi kırmamaya çalışıyorum yapacak bişey yok,ailem sonuçta..Neyse artık şiştim bugün..Sen nasılsın canım,nasıl gidiyor?
Allah çiftleri dengi dengine veriyor sanırım,illa biraz zıtlık olacakıyı yaparsın canım bıraz sakınles anlat derdını ınsan kendını karsısındakıne gore sekıllendırıyor benım esımde cok sabırsızdır heyecanlıdır onun bu huyu benı degıstırdı bende sabırısızdım ama bı sabır bı sakınlık geldı bana evlendıkten sonraıyı cok sukur canım bı sıkıntımız yok sag kaburga agrım harıc
Allah çiftleri dengi dengine veriyor sanırım,illa biraz zıtlık olacakGeçmiş olsun canım,tabi rahim büyüdükçe baskı yapıyor,bende o kadar olmuyor ama hepimizde çok olası bir durum hamilelik de sabır gerektiriyor,her güzel şeyin sıkıntısı da oluyor napalım..:26:
söylemim şimdi herkesin canı ister biraz zahmetli birşey ama kardeşimi çağırdım yaptık yedik iftara çok şükür rahatladımKız zor birsey mı o canının çektiği. Yaptırı ver birilerine. Esine söyle bulsun. Telaş yaptir çevrendekilere :)))
Sen hamilesin yemen lazım.
Selam güzel annelerDün randevum vardı fıstığımızı gördük sata göre 27+5 kilosu 1330 gram olmuş Boyu 38 cm. Bu ay hıc kılo almamısım 59 kıloyum . 23 Agustosta nstm var o gun de tam ablamın düğünü 1 gün önce yada sonra gıderız artık. Akıntı için de fitil verdi birde vitamınlere devam.
oh oh bak sezinim kızın ne güzel büyümüş boşuna stres yaptın en iyisi nette bakıp bakıp kendi kendimize teşhis koymayalım sonra boşuna üzülüyoruz hem yırtık olsaydı bebiş bu kadar beslenmezdi sıvı kaybı olduğu için iyi düşün iyi olsun tatlımbiz geldık kızlar 2 de dr a gıttık sonrada bu saate kadar gezdımilk önce sıkıntımı anlattım doktorum bana çiş kaçırmış olabılırsın belkı farketmeden dedı ama değil dedım yırtıla olabılırmı plesantada dedım olur ama ultrasonda bunu goremeyız dedı ultrasna baktı suyum normal kızım 1350 gr olmuş başı asagıda dönmuş yani kan ve ıdrar tahlillerımde normal cıktı akıntımı çok dert etmedı bırdaha oyle su gelırse gece gunduz hastaneye gel hemen dedı
çok kişiden gereksiz olduğunu boşuna aldık dediklerini duydum çünkü ağlayınca annelik güdüsüyle ilk sen duyuyorsun nerde olursa olsunkızlar bebek telsizi gerekli bir alet midir ne dersiniz? alsak mı napsak. bizim evde oturma odasıyla yatak odası arasında kocamaaaannn bi koridor var aslında olsa süper olur ama lüzumsuz mudur gerekli midir karar veremedim :44:
slm annisler ne yapiyorsunuz sohbet eden yok yarın alisverise çıkacağım muhtemelen yarın oruc tutmuycam bütün gün ayakta olup yorulucaz ne yapalim 18 gün tuttum bir gün tutmasam birşey olmaz
LINAcimmm pek hissedemiyorum bugün nedenseyatinca biraz kimildadi cok sükür azda olsa hissettim ama hic kuvvetli tekmeler atmuyor bugün hep dua ediyorum bakalim insaallah iyidir
Siz ne güzel oruç tutabilmişsiniz ben hiç tutamadım azıcık bi acıkıyım elim kolum titremeye başlıyo çok kötü oluyorum benim kızımda bi kaç gündür çok hareketli değil hele dün tekmeleri dokunur gibiydi sadece önceden bi tekmeliyordu resmen ayyy diyordum ama sonuçda hareketlerini hissediyorum o yeter belki seninkide biraz dinlenmek istemiştir bugün:))))
iyidir annesi dediğim gibi haftasonu bende de öyle oldu harketleri varla yok arasıydı ama benim haleti ruhuyem ona yansıdı sanırım yorgun ve sinirliydim haftasonu ondan etkilendi sanırım seninde öyledir
Insaallah bütün kuzucuklariimiz iyidir canimcim..bide bu ara kaburgammi batiyo ne oluyor anlamadim gögsümün alti acaip aciyo oturunca
ee bebişler artık iyice büyüdüler canım kabına sığamaz oldular haliyle bizde de ağrı yapıyorlar önce yukarda değillerdi ya şimdi yukardalar ondan ağrıyor bence
Evet iyce büyüyorlarcok güzel, karninda acaip sertlesti ve büyüdü herseye rauiyim sagliklica alalimda kucaklarimuza hersey deger onlar icin
Ben cikiyorum kuzum yatayim artik biraz yavrumu hissetmeye calisayim iyi geceler
canım acıktığında öyle ellerde ayaklarda titreme oluyorsa tutma zaten sonra tutarsın ben pek zorlanmıyorum çok şükür evdeyim zaten genelde uzanıyorum filan o yüzden pek etkilenmiyorum
ay ben de hiç oruç tutamadım çünkü çok su içmem gerekiyor, bebeğim büyüdükçe idrar yoluma baskı yapıyor ve böbreğim büyüyormuş bu da dayanılmaz böbrek sancılarına neden oluyor.2 kere acilde yattım doğum sancısından beter derler ya böbrek için o yüzden çok fazla korkmuyorum doğum sancısından. Şimdilik iyi gidiyor bakalım,oruçları da kaza yapıca artık napalım..
Oyy canimcim niye araniz limoni?insaallah hemen düzelir
Misafirin mi geliyor bitanem bak o kötü olmus iste ama rabbim kolayligini verir insaallah sezinim ramazanda misafir agirlamanin cok sevabi varaksam gidince sende bi güzel dinlenirsin insaallah seviyorum kiz seni
kızlar göbekteki çizgiden bahsetmişsiniz bendede yoktu ama son bir haftadır sanki belli belirsiz oluşmaya başladı çok çok açık renk zaten sonlara doğru çıkmaya başlarmış yakında çıkmayanlarda da çıkar arkadaşlar.
Bendede hafif var evet göbeğime kadar ama sanırım göbekten yukarı doğru da çıkıcak doğrumı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?