2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Eşimle konuşucam tabiiki ama kendimi hazır hissettiğimde..şu sinirim geçtiğinde..Emin ol eşim şuanda pek umursamıyor,bazen onun kadar rahat olmak istiyorum ama iki rahatla da olmaz yani..Dua ediyorum ve kimseyi kırmamaya çalışıyorum yapacak bişey yok,ailem sonuçta..Neyse artık şiştim bugün..Sen nasılsın canım,nasıl gidiyor?

ıyı yaparsın canım bıraz sakınles anlat derdını ınsan kendını karsısındakıne gore sekıllendırıyor benım esımde cok sabırsızdır heyecanlıdır onun bu huyu benı degıstırdı bende sabırısızdım ama bı sabır bı sakınlık geldı bana evlendıkten sonra ıyı cok sukur canım bı sıkıntımız yok sag kaburga agrım harıc

Allah çiftleri dengi dengine veriyor sanırım,illa biraz zıtlık olacak Geçmiş olsun canım,tabi rahim büyüdükçe baskı yapıyor,bende o kadar olmuyor ama hepimizde çok olası bir durum hamilelik de sabır gerektiriyor,her güzel şeyin sıkıntısı da oluyor napalım..:26:

zıt kutuplar bırbırını ceker hesabı saol canım bende de yenı basladı canım ıkı uc gun ordan yedım tepıklerı sımdıde agrıyor hayat sabır ıstıyor hamılelık evlılık hersey allah sabrımızı artırsın

Kız zor birsey mı o canının çektiği. Yaptırı ver birilerine. Esine söyle bulsun. Telaş yaptir çevrendekilere :)))
Sen hamilesin yemen lazım.
söylemim şimdi herkesin canı ister biraz zahmetli birşey ama kardeşimi çağırdım yaptık yedik iftara çok şükür rahatladım

maşallah kızına canım güzel gelişimi neden nst'ye giriyorsun o haftalarda zorunlu muyumuş yoksa doktor mu gerekli gördü merak ettim...bu arada akıntın çokmu benim de sarımsı akıntım olmaya başladı yaa:26::26:
büşra canım bebiş nasıl hareketleri merak ettim

LINAcimmm pek hissedemiyorum bugün nedense yatinca biraz kimildadi cok sükür azda olsa hissettim ama hic kuvvetli tekmeler atmuyor bugün hep dua ediyorum bakalim insaallah iyidir

oh oh bak sezinim kızın ne güzel büyümüş boşuna stres yaptın en iyisi nette bakıp bakıp kendi kendimize teşhis koymayalım sonra boşuna üzülüyoruz hem yırtık olsaydı bebiş bu kadar beslenmezdi sıvı kaybı olduğu için iyi düşün iyi olsun tatlım
çok kişiden gereksiz olduğunu boşuna aldık dediklerini duydum çünkü ağlayınca annelik güdüsüyle ilk sen duyuyorsun nerde olursa olsun
slm annisler ne yapiyorsunuz sohbet eden yok yarın alisverise çıkacağım muhtemelen yarın oruc tutmuycam bütün gün ayakta olup yorulucaz ne yapalim 18 gün tuttum bir gün tutmasam birşey olmaz

yarın dışarı çıkacaksan tutma canım allah korusun tansiyonun düşer filan hava sıcak zaten ben de 2-3 gün fire verdim hastaneye gittim sınava girdim derken tutmadım o günler

LINAcimmm pek hissedemiyorum bugün nedense yatinca biraz kimildadi cok sükür azda olsa hissettim ama hic kuvvetli tekmeler atmuyor bugün hep dua ediyorum bakalim insaallah iyidir

iyidir annesi dediğim gibi haftasonu bende de öyle oldu harketleri varla yok arasıydı ama benim haleti ruhuyem ona yansıdı sanırım yorgun ve sinirliydim haftasonu ondan etkilendi sanırım seninde öyledir

Siz ne güzel oruç tutabilmişsiniz ben hiç tutamadım azıcık bi acıkıyım elim kolum titremeye başlıyo çok kötü oluyorum benim kızımda bi kaç gündür çok hareketli değil hele dün tekmeleri dokunur gibiydi sadece önceden bi tekmeliyordu resmen ayyy diyordum ama sonuçda hareketlerini hissediyorum o yeter belki seninkide biraz dinlenmek istemiştir bugün:))))

canım acıktığında öyle ellerde ayaklarda titreme oluyorsa tutma zaten sonra tutarsın ben pek zorlanmıyorum çok şükür evdeyim zaten genelde uzanıyorum filan o yüzden pek etkilenmiyorum

iyidir annesi dediğim gibi haftasonu bende de öyle oldu harketleri varla yok arasıydı ama benim haleti ruhuyem ona yansıdı sanırım yorgun ve sinirliydim haftasonu ondan etkilendi sanırım seninde öyledir

Insaallah bütün kuzucuklariimiz iyidir canimcim..bide bu ara kaburgammi batiyo ne oluyor anlamadim gögsümün alti acaip aciyo oturunca

Insaallah bütün kuzucuklariimiz iyidir canimcim..bide bu ara kaburgammi batiyo ne oluyor anlamadim gögsümün alti acaip aciyo oturunca

ee bebişler artık iyice büyüdüler canım kabına sığamaz oldular haliyle bizde de ağrı yapıyorlar önce yukarda değillerdi ya şimdi yukardalar ondan ağrıyor bence

ee bebişler artık iyice büyüdüler canım kabına sığamaz oldular haliyle bizde de ağrı yapıyorlar önce yukarda değillerdi ya şimdi yukardalar ondan ağrıyor bence

Evet iyce büyüyorlar cok güzel, karninda acaip sertlesti ve büyüdü herseye rauiyim sagliklica alalimda kucaklarimuza hersey deger onlar icin

Ben cikiyorum kuzum yatayim artik biraz yavrumu hissetmeye calisayim iyi geceler

Evet iyce büyüyorlar cok güzel, karninda acaip sertlesti ve büyüdü herseye rauiyim sagliklica alalimda kucaklarimuza hersey deger onlar icin

Ben cikiyorum kuzum yatayim artik biraz yavrumu hissetmeye calisayim iyi geceler

iyi geceler tatlım rüyanda bebişini gör

canım acıktığında öyle ellerde ayaklarda titreme oluyorsa tutma zaten sonra tutarsın ben pek zorlanmıyorum çok şükür evdeyim zaten genelde uzanıyorum filan o yüzden pek etkilenmiyorum

ay ben de hiç oruç tutamadım çünkü çok su içmem gerekiyor, bebeğim büyüdükçe idrar yoluma baskı yapıyor ve böbreğim büyüyormuş bu da dayanılmaz böbrek sancılarına neden oluyor.2 kere acilde yattım doğum sancısından beter derler ya böbrek için o yüzden çok fazla korkmuyorum doğum sancısından. Şimdilik iyi gidiyor bakalım,oruçları da kaza yapıca artık napalım..

geçmiş olsun canım daha öncede böbrek rahatsızlığın varmıydı ki yoksa hamileliğe bağlı olarak mı çıktı

kızlar göbekteki çizgiden bahsetmişsiniz bendede yoktu ama son bir haftadır sanki belli belirsiz oluşmaya başladı çok çok açık renk zaten sonlara doğru çıkmaya başlarmış yakında çıkmayanlarda da çıkar arkadaşlar.

Kız bende seni seviyom Büşra m Sanki tanıŞıyoz çoktan demi kız ayaklarım hala fena gitti misafirlerim yattım şimdi kıpırdatmıyorum bile artık gezmek bana göre değil e akşamda pek oturamadım kız oğluş napıyo

Bendede hafif var evet göbeğime kadar ama sanırım göbekten yukarı doğru da çıkıcak doğrumı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…