2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
geçmiş olsun canım daha öncede böbrek rahatsızlığın varmıydı ki yoksa hamileliğe bağlı olarak mı çıktı

sağol canım daha önce yoktu böbrek sorunum ama doktorum şey dedi idrar yolunda darlık vardır önceden belki ama anlaşılmamıştır. hamilelikle birlikte rahim büyüdükçe baskı yapıyomuş o yol iyice daralıyomuş idrar böbreklerime geri kaçıp böbreği şişiriyomuş

bugün bebişimizi gördük tam 29 haftalık olmuş 1,650 gr 41 cm olmuş o kadar güzeldi ki doktorumuz biraz iri bir bebek ve koca ayaklı dedi kızıma ama ultrason görüntüsünde bile kocaman yanakları vardı ısırmalık olmuş bile :)

günaydın canlarr nasılsnz bakalım bu gün bebişler ne durumda benm oglus benı uyutmadı yatakta kıpır kıpır herhalde karnı acıktı dedım kahvaltı yapp geldk serap sennle dogum gunlermz aynı benmde 6 agustos

ne güzel kuzu aslan burcusun işte dediğim dedik...bu huyumu çok seviyom...

sezincim doktora gittin mi bugün merak ettim ne oldu bugün hiç gözükmedin inşallah bir sorun yoktur.

ggittim pınokyocum sıkıntımı anlattım o su çiş olabılır mı dedı doktorum değildi dedim çişi koksundan ve renınden anlardım bırdaha olursa gece gunduz gel hastaneye dedı sadece suyumun sevıyesını gorebılıyormuş ve ıyı durumda su ama yırtıklık cvar mı su sızıyormu bunu anlayamazlarmış ama şuan oyle bır sıkınıtız yok görunurde kızım 1350 gr olmuş onun keyfı yerındeydı

kız maşallah benden 4 gun oncesın benım kızım 1350 benımkıne ıyı dedı doktor seneınkı baya ıyı tombiş olsun ya ben oyle sevıyom cılız olmasınlar bomba gıbı kızlar olsunlar

İkinci günaydın da benden olsun annişlere ve kuzulara...
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne var ne yok?

günaydın kızlarrr

size bişi sorcam biberon aldınızmı ne marka ve cam mı tercih ediceksniz
canım ben chicconunkini aldım
bebedordan da minik su biberonu aldım.

günaydın kızlar :)
günaydınnnnnnnnn

gunaydın adıloş
günaydın sezinim nbr?

daha alışverişe cıkmadm bayramdan sonra cam daha saglıklı ben cam alıcm ama markası bellli degil

cevap içn saol cnm bende cam düşünüyorum daha eksikler var bizimde çok bayram sonrası tamamlanır yıkanıp ütelenir inş bakalım dalan roxy toz sabun var yüzdeyüz doğal ama dalin değil dalan onu bulabilsem onla yıkıcam oğlumda istanbuldan anneme getirtmiştim ama inş burdada vardır bulurum bukez

günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne var ne yok?

canım ben chicconunkini aldım
bebedordan da minik su biberonu aldım.

günaydınnnnnnnnn

günaydın sezinim nbr?

güle güle kullanın cnm inş cok cok içsin sütlerini önce annesden tabi:):) ama bibverona alışmalarıda büyük kolaylık ben onu ilkte yaşayamadım bu kez alıştırcam inş yani kendi isterse çünkü o minnacık şeyler bizi yönetiyo:)): bende dün chicconunkinde gözüm kaldı cam biberon onu alıcam sanırım bide emzik tamamdır buarada kızlar humana still tea acayip ii gelmişti bana güzel süt yapıyo doğum sonrasında hemen içmiştim hahahahah aklınızda olsun çantama koyucam inş ben yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…