alddık canım wee aldık biz ,cam
Kız bende seni seviyom Büşra m Sanki tanıŞıyoz çoktan demi kız ayaklarım hala fena gitti misafirlerim yattım şimdi kıpırdatmıyorum bile artık gezmek bana göre değil e akşamda pek oturamadım kız oğluş napıyo
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne var ne yok?
canım ben chicconunkini aldım
bebedordan da minik su biberonu aldım.
günaydınnnnnnnnn
günaydın sezinim nbr?
Evet sanki hep tanisiyormusuz gibioyy kiyamam ayagin mi agridi dikkat et kuzum dinlen bugün yarin vallahi benim oglusum dünden beri hareketsiz teyzesi dün hissettim au da olsa sükür ama iste öyle böyle
bebegının kılosu iyidi hatırladıgım kadarıyla eee sen 31 lerdesın kuşum hareketleri kısıtlanıyo olabılır mı artık karnımızın içi dar gelecek en hareketli zaman 28-32 duye duymuştm sonra sadece bır el bır bacak falan hıssedecekmişiz sen o donemdesın galıba
Kıss sabah sabah ne bunalttın kendininolsun kuzu sabah sabah fatih kısaparmak dinliyorum...
güle güle kullanın cnm inş cok cok içsin sütlerini önce annesden tabi:):) ama bibverona alışmalarıda büyük kolaylık ben onu ilkte yaşayamadım bu kez alıştırcam inş yani kendi isterse çünkü o minnacık şeyler bizi yönetiyo:)): bende dün chicconunkinde gözüm kaldı cam biberon onu alıcam sanırım bide emzik tamamdır buarada kızlar humana still tea acayip ii gelmişti bana güzel süt yapıyo doğum sonrasında hemen içmiştim hahahahah aklınızda olsun çantama koyucam inş ben yine
Kıss sabah sabah ne bunalttın kendini
sağol canım umarım emerler de uzun bi süre mama parası vermeyiz bacaksızlara
Günaydın annecikler,nasılsınız? Bugün havanın sıkıntısından ve aşağıya yeni taşınanların tadilatından fazla uyuyamadım aranıza biraz erken katıldım
selamlar kızlar biz geldik nasılsınız bebişler nasıl
Selam canım,iyiyiz çok şükür sen?selamlar kızlar biz geldik nasılsınız bebişler nasıl
Canım kafanı takma hiçbişeye,akışına bırakalım biraz desem de olmuyorhoşgeldin canım..ben bugün iyiyim hiç bir yerim ağrımıyo ama kuzum karnımı taş gibi yapmış..şimdi de onu takıyorum kafaya...
Selam canım,iyiyiz çok şükür sen?
Canım kafanı takma hiçbişeye,akışına bırakalım biraz desem de olmuyorBen de bikaç gündür eşimi başka başka bişeyleri kafaya takıp siinirimi ağlayarak çıkarıyorum ama rahatlıyorum neyse ki..hormonlarımız yok mu hepsi onlardan
günaydın kızlar biim bebeğimiz geçen ay 850gr dı. bu ay 1.800 gr çıktı. böyle hızlı kilo alırsa ne yapacam ben... ödüm kopmaya başladı valla:)
canım öyle görünüyoo Allah kısmet ederseiyidir adilem nolsun saat 5 ben hala evde dolanıyodum bacak ağrısı bel agrısı dun çok yoruldum ve yorgunluktan uyuyamadım gun agarmştı uyumaya çaalılırken sabahta balkonu kapatmaya ustalar geldı zart zurt matakap sesı sen eyluldemı dogum yapıcann ne guzelll senden habr beklıcez çok heyecanlı yaw
eğer benim doktorun söylediği tarihte olursa bugün itibari ileeeee 56 gün kalmış oluyodiyodumkı geçmiyoooooooooooama bı bakıyossuun 90lardasın bı bakıyosun 80 lrdesın az kalıyor kızlar bıraz daha sabredıcez 30lu rakamlar bızleri bebeklerımıze yaklaştırıyo artık son 10 hafta 9 hafta dıye sayarız 30 dan sonrasını:92::92::92:
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmGünaydın annecikler,nasılsınız? Bugün havanın sıkıntısından ve aşağıya yeni taşınanların tadilatından fazla uyuyamadım aranıza biraz erken katıldım
yandakilerin sesleri evi sallıyordu bende açtım müziği son ses anladılar galiba ki sustular...
hoşbulduk canım takma kafaya bendede çok oluyo özellikle otururkenhoşgeldin canım..ben bugün iyiyim hiç bir yerim ağrımıyo ama kuzum karnımı taş gibi yapmış..şimdi de onu takıyorum kafaya...
Selam canım,iyiyiz çok şükür sen?
Canım kafanı takma hiçbişeye,akışına bırakalım biraz desem de olmuyorBen de bikaç gündür eşimi başka başka bişeyleri kafaya takıp siinirimi ağlayarak çıkarıyorum ama rahatlıyorum neyse ki..hormonlarımız yok mu hepsi onlardan
kıss edepli seslerse ben razı oluyorum ama bizimkiler çokl edepsizz
hoşbulduk canım takma kafaya bendede çok oluyo özellikle otururken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?