2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Evet sanki hep tanisiyormusuz gibi oyy kiyamam ayagin mi agridi dikkat et kuzum dinlen bugün yarin vallahi benim oglusum dünden beri hareketsiz teyzesi dün hissettim au da olsa sükür ama iste öyle böyle

günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne var ne yok?

canım ben chicconunkini aldım
bebedordan da minik su biberonu aldım.

günaydınnnnnnnnn

günaydın sezinim nbr?

iyidir adilem nolsun saat 5 ben hala evde dolanıyodum bacak ağrısı bel agrısı dun çok yoruldum ve yorgunluktan uyuyamadım gun agarmştı uyumaya çaalılırken sabahta balkonu kapatmaya ustalar geldı zart zurt matakap sesı sen eyluldemı dogum yapıcann ne guzelll senden habr beklıcez çok heyecanlı yaw

Evet sanki hep tanisiyormusuz gibi oyy kiyamam ayagin mi agridi dikkat et kuzum dinlen bugün yarin vallahi benim oglusum dünden beri hareketsiz teyzesi dün hissettim au da olsa sükür ama iste öyle böyle

bebegının kılosu iyidi hatırladıgım kadarıyla eee sen 31 lerdesın kuşum hareketleri kısıtlanıyo olabılır mı artık karnımızın içi dar gelecek en hareketli zaman 28-32 duye duymuştm sonra sadece bır el bır bacak falan hıssedecekmişiz sen o donemdesın galıba

diyodumkı geçmiyooooooooooo ama bı bakıyossuun 90lardasın bı bakıyosun 80 lrdesın az kalıyor kızlar bıraz daha sabredıcez 30lu rakamlar bızleri bebeklerımıze yaklaştırıyo artık son 10 hafta 9 hafta dıye sayarız 30 dan sonrasını:92::92::92:

Evet sezinim iyiydi kilosu ama ne bileyim insaallah iyidir bide burasi bir sicak bir sicak anlatamam hamile hamile hic cekilmiyor sicaklik yarinda 37 derece olacakmis off ne yapcaksam ben keske bebisimi hissetsem o beni rahatlatiyordu ayy bide bi kasinti basladi bacaklarimda off kasi kasi kabardi ne cektik beee

nolsun kuzu sabah sabah fatih kısaparmak dinliyorum...
Kıss sabah sabah ne bunalttın kendini

sağol canım umarım emerler de uzun bi süre mama parası vermeyiz bacaksızlara

Günaydın annecikler,nasılsınız? Bugün havanın sıkıntısından ve aşağıya yeni taşınanların tadilatından fazla uyuyamadım aranıza biraz erken katıldım

selamlar kızlar biz geldik nasılsınız bebişler nasıl
Selam canım,iyiyiz çok şükür sen?
hoşgeldin canım..ben bugün iyiyim hiç bir yerim ağrımıyo ama kuzum karnımı taş gibi yapmış..şimdi de onu takıyorum kafaya...
Canım kafanı takma hiçbişeye,akışına bırakalım biraz desem de olmuyorBen de bikaç gündür eşimi başka başka bişeyleri kafaya takıp siinirimi ağlayarak çıkarıyorum ama rahatlıyorum neyse ki..hormonlarımız yok mu hepsi onlardan

günaydın kızlar biim bebeğimiz geçen ay 850gr dı. bu ay 1.800 gr çıktı. böyle hızlı kilo alırsa ne yapacam ben... ödüm kopmaya başladı valla:)

o görevimi ben dün tamamladım canım...insanın duyguları 5 dakikada değişebilir mi? dün eşimden çıkardım sinirimi...valla ne diyelim Allah sabır versin kocişlere...

günaydın kızlar biim bebeğimiz geçen ay 850gr dı. bu ay 1.800 gr çıktı. böyle hızlı kilo alırsa ne yapacam ben... ödüm kopmaya başladı valla:)

günaydın canım korkma sona yaklaşıyoruz yaklaştıkça kuzuların da kilo alım artış hızı artacak...

bende merak ediyorum benim minnakım ne kadar oldu... gel ağustos altı gelllll

canım öyle görünüyoo Allah kısmet ederse

eğer benim doktorun söylediği tarihte olursa bugün itibari ileeeee 56 gün kalmış oluyo

Günaydın annecikler,nasılsınız? Bugün havanın sıkıntısından ve aşağıya yeni taşınanların tadilatından fazla uyuyamadım aranıza biraz erken katıldım
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
sanırım artık hamileliği dolu dolu hissediyoruz uykusuz geceler benim gibi bi uykucuda bile başladıysa tamamdır
nefes aalamıyorum yatınca yaa

yandakilerin sesleri evi sallıyordu bende açtım müziği son ses anladılar galiba ki sustular...

kıss edepli seslerse ben razı oluyorum ama bizimkiler çokl edepsizz

hoşgeldin canım..ben bugün iyiyim hiç bir yerim ağrımıyo ama kuzum karnımı taş gibi yapmış..şimdi de onu takıyorum kafaya...
hoşbulduk canım takma kafaya bendede çok oluyo özellikle otururken

çok şükür bi sıkıntımız yok pazartesi bütün alışverişi tamamlamayı düşünüyoruz bakalım nasıl başedicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…