Ben fazla çıkaramadım,eşim çok gamsızdır ama karşısında sinir yap o daha fena sinir yapar alttan almamam gereken yerde aldım ama fena surat yaptım ve gizlice ağladım ama şu kızım bi doğsun neler yapıcaz o babasına
o görevimi ben dün tamamladım canım...insanın duyguları 5 dakikada değişebilir mi? dün eşimden çıkardım sinirimi...valla ne diyelim Allah sabır versin kocişlere...
Evet aynen öyle canım yaa,öf püf diye diye dönüyorum sonra sızıyorum,bundan sonra işimiz zor Allah sabırlar versin..canım öyle görünüyoo Allah kısmet ederse
eğer benim doktorun söylediği tarihte olursa bugün itibari ileeeee 56 gün kalmış oluyo
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
sanırım artık hamileliği dolu dolu hissediyoruz uykusuz geceler benim gibi bi uykucuda bile başladıysa tamamdır
nefes aalamıyorum yatınca yaa
kıss edepli seslerse ben razı oluyorum ama bizimkiler çokl edepsizz
Biz de kayınvalidemle bayramdan sonra tamamlıcaz inşallah canım.hoşbulduk canım takma kafaya bendede çok oluyo özellikle otururken
çok şükür bi sıkıntımız yok pazartesi bütün alışverişi tamamlamayı düşünüyoruz bakalım nasıl başedicez
Ben fazla çıkaramadım,eşim çok gamsızdır ama karşısında sinir yap o daha fena sinir yapar alttan almamam gereken yerde aldım ama fena surat yaptım ve gizlice ağladım ama şu kızım bi doğsun neler yapıcaz o babasına
.
günaydın canım korkma sona yaklaşıyoruz yaklaştıkça kuzuların da kilo alım artış hızı artacak...
bende merak ediyorum benim minnakım ne kadar oldu... gel ağustos altı gelllll
beni altı ağutosta bidaha çağırdı bundan sonra 2 haftada bir gideceğiz... daha heyecanlıolacak:)
maşallah canım nasıl büyümüş bebeiş öle bizimde geçen ay 860 gramdı bakalım pazartesi ne kadar olmuşuzgünaydın kızlar biim bebeğimiz geçen ay 850gr dı. bu ay 1.800 gr çıktı. böyle hızlı kilo alırsa ne yapacam ben... ödüm kopmaya başladı valla:)
ee büyüdüler artık bende ilk defa bugün hareketlerine uyandım oglumunvalla ilk defa böyle bu saatte oldu canım normalde yemek yedikten sonra olurdu ama şimdi kahvaltımı bile yeni yapıyorum...
Evet aynen öyle canım yaa,öf püf diye diye dönüyorum sonra sızıyorum,bundan sonra işimiz zor Allah sabırlar versin..
Biz de kayınvalidemle bayramdan sonra tamamlıcaz inşallah canım.
sabah sabah neymiş zorları kıss bi gidip komşunun hatrını soraydınvalla bende anlamadım ki adam kadını dövüyo mu seviyo mu? kadının sesi apartmanı inletiyo..
gece korktu benimki nefes alamıyışımdan , garip garip sesler çıkarmaya başladım başımın altına iki koca yastık koydum da biraz nefesimi dengeleyebildimBen fazla çıkaramadım,eşim çok gamsızdır ama karşısında sinir yap o daha fena sinir yapar alttan almamam gereken yerde aldım ama fena surat yaptım ve gizlice ağladım ama şu kızım bi doğsun neler yapıcaz o babasına
Evet aynen öyle canım yaa,öf püf diye diye dönüyorum sonra sızıyorum,bundan sonra işimiz zor Allah sabırlar versin..
Biz de kayınvalidemle bayramdan sonra tamamlıcaz inşallah canım.
maşallah canım nasıl büyümüş bebeiş öle bizimde geçen ay 960 gramdı bakalım pazartesi ne kadar olmuşuz
ee büyüdüler artık bende ilk defa bugün hareketlerine uyandım oglumun
inşallah canım rabbim kolaylık versin
sabah sabah neymiş zorları kıss bi gidip komşunun hatrını soraydın
gece korktu benimki nefes alamıyışımdan , garip garip sesler çıkarmaya başladım başımın altına iki koca yastık koydum da biraz nefesimi dengeleyebildim
eşler ne kadar benziyo birbirine catycim :))
ben bi söyleniym o on söylenir dırdır falan yapamam o yüzden bi müsade et de biraz kafanı ütüliyim diyorum ama nerdeee
bilmiyorum daha harekette etmedi tırsmaya başladım ben iyice...
tırsma benim ki de hala hareket etmedi bekliyorum
hoşgeldin canım...bilmem benimki şimdiye yıkması gerekiyordu ortalığı..
benim birgün çok hareketli oluyor diğer gün sakin korkma tatlı bir şey ye düz yat o zaman hareketlenir
kdın beni gördü mü yolunu değiştiriyo canım...bir iki kere eşim duvarı yumrukladı da...
bir avuç üzüm yedim..ama tık yok bakalım...
demek ki var bi aktivite evlerinde bu saatte hala
10 15 dk sonra hareket ediyor zaten üzüm çok tatlı değil bence çikolata gibi besinlerden ye
bende kalkıp hurma yiyeceğim bakalım hareketlenecek mi
müzik aç canım bide onu dene uyuyodur belki ters dönmüştür ondan hissetmio olabilirsin dinle bakalım bi iyicebilmiyorum daha harekette etmedi tırsmaya başladım ben iyice...
slm hamişler iki gündür girmiyordum nasılsınız ben şükür iyiyim sadece uyuku problemlerim başladı birde ne kadar su içiyorsunuz ben 2 lt içiyorum wcden çıkamıyorum sizde durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?