2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

o görevimi ben dün tamamladım canım...insanın duyguları 5 dakikada değişebilir mi? dün eşimden çıkardım sinirimi...valla ne diyelim Allah sabır versin kocişlere...
Ben fazla çıkaramadım,eşim çok gamsızdır ama karşısında sinir yap o daha fena sinir yapar alttan almamam gereken yerde aldım ama fena surat yaptım ve gizlice ağladım ama şu kızım bi doğsun neler yapıcaz o babasına
Evet aynen öyle canım yaa,öf püf diye diye dönüyorum sonra sızıyorum,bundan sonra işimiz zor Allah sabırlar versin..
hoşbulduk canım takma kafaya bendede çok oluyo özellikle otururken

çok şükür bi sıkıntımız yok pazartesi bütün alışverişi tamamlamayı düşünüyoruz bakalım nasıl başedicez
Biz de kayınvalidemle bayramdan sonra tamamlıcaz inşallah canım.

aynı hain planları bende yapıyorum..sabah dedim zaten bir doğsun kuzum sana eyvallahım olmayacak...

günaydın canım korkma sona yaklaşıyoruz yaklaştıkça kuzuların da kilo alım artış hızı artacak...

bende merak ediyorum benim minnakım ne kadar oldu... gel ağustos altı gelllll

beni altı ağutosta bidaha çağırdı bundan sonra 2 haftada bir gideceğiz... daha heyecanlıolacak:)

günaydın kızlar biim bebeğimiz geçen ay 850gr dı. bu ay 1.800 gr çıktı. böyle hızlı kilo alırsa ne yapacam ben... ödüm kopmaya başladı valla:)
maşallah canım nasıl büyümüş bebeiş öle bizimde geçen ay 860 gramdı bakalım pazartesi ne kadar olmuşuz
valla ilk defa böyle bu saatte oldu canım normalde yemek yedikten sonra olurdu ama şimdi kahvaltımı bile yeni yapıyorum...
ee büyüdüler artık bende ilk defa bugün hareketlerine uyandım oglumun

inşallah canım rabbim kolaylık versin

Son düzenleme:
valla bende anlamadım ki adam kadını dövüyo mu seviyo mu? kadının sesi apartmanı inletiyo..
sabah sabah neymiş zorları kıss bi gidip komşunun hatrını soraydın

gece korktu benimki nefes alamıyışımdan , garip garip sesler çıkarmaya başladım başımın altına iki koca yastık koydum da biraz nefesimi dengeleyebildim
eşler ne kadar benziyo birbirine catycim :))
ben bi söyleniym o on söylenir dırdır falan yapamam o yüzden bi müsade et de biraz kafanı ütüliyim diyorum ama nerdeee

bilmiyorum daha harekette etmedi tırsmaya başladım ben iyice...

slm hamişler iki gündür girmiyordum nasılsınız ben şükür iyiyim sadece uyuku problemlerim başladı birde ne kadar su içiyorsunuz ben 2 lt içiyorum wcden çıkamıyorum sizde durum nasıl

kdın beni gördü mü yolunu değiştiriyo canım...bir iki kere eşim duvarı yumrukladı da...

hepinize kocaman bi merhaba diyorum 2013 ekim annişleri

ben 2012 ekim annesiyim 1 ekim 2012 de aldım kızımı kucağıma rabbime şükürler olsun
10 aylık olduk biz, yazdıklarınızı okuduğumda çok duygulandım geçen sene aynı duyguları biz de yaşadık
hepinize hayırlı doğumlar diliyorumk sağlıklı ve hayırlı bir şekilde alın evlatlarınızı kucağınıza
belki herkes söylüyor ve en çok gıcık olduğunuz cümle şu '' hamileliğinizin kıymetini bilin doğumdan sonra asıl sıkıntılar başlıyo diye ''
ben de bunları yaşayan bi anne olarak diyorum ki şu tombul halinizin tadını çıkarın

doya doya yaşayın herşeyi

anneliği en güzel anılarla tatmanız dileğiyle...

bilmiyorum daha harekette etmedi tırsmaya başladım ben iyice...
müzik aç canım bide onu dene uyuyodur belki ters dönmüştür ondan hissetmio olabilirsin dinle bakalım bi iyice
slm hamişler iki gündür girmiyordum nasılsınız ben şükür iyiyim sadece uyuku problemlerim başladı birde ne kadar su içiyorsunuz ben 2 lt içiyorum wcden çıkamıyorum sizde durum nasıl

uyku problemi başlamazmı canım en son sızıyorum artık uykumuzda hafifledi herşeye uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…