2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende sahurdan sonra uyuyamıyorum bir de uykuyu çok severim çıldırıyorum uyuyamıyorum diye

fatih kısaparmak bile dinlettim yok bana mısın demiyo...

yok canım slov parçaydı iyice uykusunu getirdi herhalde minnakımın...

yesin teyzesi o minnakı
bizim oglanda tek kale maç yapıo galiba bugün maşallahı var
degişio zaman zaman hareketleri hergün aynı olmuyoki geçende ben 2 gün çokaz hissettim

ne kadar su içiyorsunz

yok canım slov parçaydı iyice uykusunu getirdi herhalde minnakımın...

selamınn başbaşş kızlarr gunaydınn yada tunaydın nasılsınız bakalım bu sabah yavru kurtlar nasıl
bende 3-4 arası ıcıyorum su.
dunde benım oglusum baya hareketlıydı bugun neredeyse hıc hıssetmedım daha uyanamadı galıba bırgunlerı bırgunlerını tutmuyor canım terazı burcu sımdıden etkı etmıs usaklarımıza

aynen terazi mi akrep mi olacak benim ki bakalım..sata göre akrep doktora göre terazi...

yesin teyzesi o minnakı
bizim oglanda tek kale maç yapıo galiba bugün maşallahı var
degişio zaman zaman hareketleri hergün aynı olmuyoki geçende ben 2 gün çokaz hissettim

maşallah kuzuna canım..bakalım benim beyefendi ne zaman teşrif edecekler..

hoşgeldin canım terazi olsunlar terazi

aynen terazi mi akrep mi olacak benim ki bakalım..sata göre akrep doktora göre terazi...
benim eşim akrep iki akreple başedemem ben balıkım yazıkta bana :)) terazi olsun oglum
maşallah kuzuna canım..bakalım benim beyefendi ne zaman teşrif edecekler..

eder annesi içini ferah tut uyuyodur dönmüştür sırt bölgesine dönünce hissetmemiz zor biraz

iki akrep ve sen de balıksın işin çok zor olur canım en iyisi terazi mantıklısı...bakalım beklemedeyim o kadar dürttüm dürttüm konuştum..bana mısın demedi minnak...

iki akrep ve sen de balıksın işin çok zor olur canım en iyisi terazi mantıklısı...bakalım beklemedeyim o kadar dürttüm dürttüm konuştum..bana mısın demedi minnak...

gece hareketlimiydi istersen için ferahlasın die bi doktorunla iletişime geç bi tavsiyesi olur. saga sola dön 2 dakika aralıklarla sonra sırt üstü uzan bekle bi ama önce tatlı bişeyler ye

ne kadar su içiyorsunz

Ben başak kızım da terazi olacak,inş. biz de iyi anlaşırız..Anne ile kızlar birbilerini ne kadar çok sevseler de didişirler hep inş. biz öyle olmayız

sımdıden bız terazı olucaz dıyorlar bence kızlar terazı olmasalarda yukselenlerı kesın terazı olurr

gece hareketlimiydi istersen için ferahlasın die bi doktorunla iletişime geç bi tavsiyesi olur. saga sola dön 2 dakika aralıklarla sonra sırt üstü uzan bekle bi ama önce tatlı bişeyler ye

gece hareketliydi canım herhalde bende ki şişkinlik gaz anladığım kadaruıyla...

Ben başak kızım da terazi olacak,inş. biz de iyi anlaşırız..Anne ile kızlar birbilerini ne kadar çok sevseler de didişirler hep inş. biz öyle olmayız

ben aslan minnakım terazi herifim koçççç wuhhhhuuuuuuuuuuuuu tam bir komedi olur bizim aile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…