müzik aç canım bide onu dene uyuyodur belki ters dönmüştür ondan hissetmio olabilirsin dinle bakalım bi iyice
uyku problemi başlamazmı canım en son sızıyorum artık uykumuzda hafifledi herşeye uyanıyorum
müzik aç canım bide onu dene uyuyodur belki ters dönmüştür ondan hissetmio olabilirsin dinle bakalım bi iyice
uyku problemi başlamazmı canım en son sızıyorum artık uykumuzda hafifledi herşeye uyanıyorum
ne kadar su içiyorsunz
benim günlük değişiyo...2-3-4 litre...
oynakmıydı hareketli olsunki hareketlensin kuzucuk
fatih kısaparmak bile dinlettim yok bana mısın demiyo...
benim günlük değişiyo...2-3-4 litre...
hadi be çok içiyorsun wc yi ne yapıyon ben 2 içtiğim halde wcden çıkamıyorm
oynakmıydı hareketli olsunki hareketlensin kuzucuk
benimde 2 3 arası degişio
yok canım slov parçaydı iyice uykusunu getirdi herhalde minnakımın...
ne kadar su içiyorsunz
yok canım slov parçaydı iyice uykusunu getirdi herhalde minnakımın...
selamınn başbaşş kızlarr gunaydınn yada tunaydın nasılsınız bakalım bu sabah yavru kurtlar nasıl
bende 3-4 arası ıcıyorum su.
dunde benım oglusum baya hareketlıydı bugun neredeyse hıc hıssetmedım daha uyanamadı galıba bırgunlerı bırgunlerını tutmuyor canım terazı burcu sımdıden etkı etmıs usaklarımıza
yesin teyzesi o minnakı
bizim oglanda tek kale maç yapıo galiba bugün maşallahı var
degişio zaman zaman hareketleri hergün aynı olmuyoki geçende ben 2 gün çokaz hissettim
hoşgeldin canım terazi olsunlar teraziselamınn başbaşş kızlarr gunaydınn yada tunaydın nasılsınız bakalım bu sabah yavru kurtlar nasıl
bende 3-4 arası ıcıyorum su.
dunde benım oglusum baya hareketlıydı bugun neredeyse hıc hıssetmedım daha uyanamadı galıba bırgunlerı bırgunlerını tutmuyor canım terazı burcu sımdıden etkı etmıs usaklarımıza
benim eşim akrep iki akreple başedemem ben balıkım yazıkta bana :)) terazi olsun oglum
aynen terazi mi akrep mi olacak benim ki bakalım..sata göre akrep doktora göre terazi...
maşallah kuzuna canım..bakalım benim beyefendi ne zaman teşrif edecekler..
hoşgeldin canım terazi olsunlar terazi
benim eşim akrep iki akreple başedemem ben balıkım yazıkta bana :)) terazi olsun oglum
eder annesi içini ferah tut uyuyodur dönmüştür sırt bölgesine dönünce hissetmemiz zor biraz
Benim yarım litrelik bardaklarım sürekli elimde sen düşün canım,bazen abartıp 4 litreyi buluyor sanırım..Ayran da içiyorum,yarasın kızımane kadar su içiyorsunz
iki akrep ve sen de balıksın işin çok zor olur canım en iyisi terazi mantıklısı...bakalım beklemedeyim o kadar dürttüm dürttüm konuştum..bana mısın demedi minnak...
ne kadar su içiyorsunz
Ben başak kızım da terazi olacak,inş. biz de iyi anlaşırız..Anne ile kızlar birbilerini ne kadar çok sevseler de didişirler hep inş. biz öyle olmayıziki akrep ve sen de balıksın işin çok zor olur canım en iyisi terazi mantıklısı...bakalım beklemedeyim o kadar dürttüm dürttüm konuştum..bana mısın demedi minnak...
aynen terazi mi akrep mi olacak benim ki bakalım..sata göre akrep doktora göre terazi...
hoşgeldin canım terazi olsunlar terazi
eder annesi içini ferah tut uyuyodur dönmüştür sırt bölgesine dönünce hissetmemiz zor biraz
gece hareketlimiydi istersen için ferahlasın die bi doktorunla iletişime geç bi tavsiyesi olur. saga sola dön 2 dakika aralıklarla sonra sırt üstü uzan bekle bi ama önce tatlı bişeyler ye
Ben başak kızım da terazi olacak,inş. biz de iyi anlaşırız..Anne ile kızlar birbilerini ne kadar çok sevseler de didişirler hep inş. biz öyle olmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?