2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Çikolata yiyemiyorsan süt iç bence hemen hareketleniyorlar bi kaç gündür bende az hissediyorum süt içince başlıyor kıpırtılar:)))) ben başağım eşim ikizler bizimki akrep olacak büyük ihtimal tam karışım olduk bizde

kız maşallah benden 4 gun oncesın benım kızım 1350 benımkıne ıyı dedı doktor seneınkı baya ıyı tombiş olsun ya ben oyle sevıyom cılız olmasınlar bomba gıbı kızlar olsunlar
bende tombiş istiyorum aslında ama tabi sağlıklı olsun 29. haftadayız ultrason kağıdına göre 32 diyo böyle giderse ben erkenden doğurmayım bide

Benimde son adet tarihimle tahmini doğum tarihi arasında iki hafta fark varg döllenmr olmuş hiç anlamıyorum zaten erken hafta nasıl oluyo ki acep:):26:

Hadi gözün aydın canım :))))) bu arada isimlete karar verdiniz mi bizimki asel mina olacak son anda değişiklik yapmazsak:)))

geçmiş olsun canım
günaydın kızlarrr

size bişi sorcam biberon aldınızmı ne marka ve cam mı tercih ediceksniz
marka belli değil ama ben cam alırım büyük ihtimalle daha sağlıklı
Hadi gözün aydın canım :))))) bu arada isimlete karar verdiniz mi bizimki asel mina olacak son anda değişiklik yapmazsak:)))

asel ne demek canım minayı duymuştum da aseli duymadım

allah nasıp ederse eymen koycaz oglusmn ismini ay ay bugün halszlık var üstümde uykum var sankı bunun bıle altnda bişey arıym acaba dıyom tansıynm düştümü cıktı mı normal aslında ama ıyıce herseye takık oldum ya

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl biz de geldik kızımla aranıza karnımızı doyurduk geldik.dün gece iftar yemeğine davetliydim ilk kez gittim gittiğimede bin pişman oldum.eşimin teyze kızı çağırdı sadece kadınları çağırdı hiç istemedim ama eşim ille git dedi gittim.hamileleiğimden konu açıldı çok kilo almamışsın falan dediler bende ben zaten tüp bebek tedavisinde aldım alacağım kiloyu dedim hormon yüklediler resmen yumurtlama için dedim kaç yumurta bulundu dediler bende bir yumurta bulundu dedim teyze kızı beceriksiz dedi çok bozuldum o kadar insan içinde diyecek laf bulamadım başka kadın hemen atıldı olsun olsun bak o minik yumurta şimdi karnında falan dedi sonra teyze kızıda farketti herhalde yanlış konuştuğunu hemen sağlıklı olsunda hiç farketmez falaan gibi bişeyler geveledi.hem iftara insan topluyor hemde hamile bayanı üzüyor ne anladım bu işten.dün geceden beri hep aklımda çok üzüldüm.gelinleride ayrı bi patavatsız.sürahi istediler mutfakta da bulaşık yıkıyodular dar bi alan vardı teyze kızı ben geçemicem alamıcam dedi dur ben alayım dedim aldım verdim gelinleride hemen sanki sadeceiğin senden farkı var baksa ona oda kendini balerin sanıyor dedi kadınlar güldü yani gelin kaynana resmen sinir ettiler üzdüler beni.sevap olsun diye o kadar insanı toplayım yemek yedirdiler ama hamile olan beni bu kadar üzüp daha çok günaha girdiler haberleri yok.gerçekten çok üzüldüm onlar öyle konuştukça onlara normal geliyor öyle konuşmak ama ben çok alınganım kırılırım ki kırldımda.

kızlar şimdi kuzumun kıyafetlerini döktüm ben..bunalr nasıl yıkanıp ütülenecek ya çok minnak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…