sımdıden bız terazı olucaz dıyorlar bence kızlar terazı olmasalarda yukselenlerı kesın terazı olurr
sımdıden bız terazı olucaz dıyorlar bence kızlar terazı olmasalarda yukselenlerı kesın terazı olurr
amınn canımmm amınnn...sağlıklı bir şekilde gelsinlerde varsın akrep olsunlar...varsın terazi...
terazi olurlar bence.20 sinden sonra akrebe geçio bizim tahmini 12si ekimin
bızımkıde terazıı bende aslann esımm kocccben aslan minnakım terazi herifim koçççç wuhhhhuuuuuuuuuuuuu tam bir komedi olur bizim aile...
amınn canımmm amınnn...
bızımkıde terazıı bende aslann esımm koccc
al bizden bir tane daha...
ahahahha cok renklı aıleler olucaz sanırsammm
renkliydik zaten şimdi minnaklarla renk cümbüşü olacak aileler...
bol aksıyonlu bı hayat bızı beklıyor desene
bende tombiş istiyorum aslında ama tabi sağlıklı olsun 29. haftadayız ultrason kağıdına göre 32 diyo böyle giderse ben erkenden doğurmayım bidekız maşallah benden 4 gun oncesın benım kızım 1350 benımkıne ıyı dedı doktor seneınkı baya ıyı tombiş olsun ya ben oyle sevıyom cılız olmasınlar bomba gıbı kızlar olsunlar
gece hareketliydi canım herhalde bende ki şişkinlik gaz anladığım kadaruıyla...
ve uyanmış bulunmakta benim minnakımda....
geçmiş olsun canımsağol canım daha önce yoktu böbrek sorunum ama doktorum şey dedi idrar yolunda darlık vardır önceden belki ama anlaşılmamıştır. hamilelikle birlikte rahim büyüdükçe baskı yapıyomuş o yol iyice daralıyomuş idrar böbreklerime geri kaçıp böbreği şişiriyomuş
marka belli değil ama ben cam alırım büyük ihtimalle daha sağlıklıgünaydın kızlarrr
size bişi sorcam biberon aldınızmı ne marka ve cam mı tercih ediceksniz
Hadi gözün aydın canım :))))) bu arada isimlete karar verdiniz mi bizimki asel mina olacak son anda değişiklik yapmazsak:)))
Hadi gözün aydın canım :))))) bu arada isimlete karar verdiniz mi bizimki asel mina olacak son anda değişiklik yapmazsak:)))
bak taslanmana degdimi maşallah kuzuya benim
benim eşim oglum tekme atınca dioki vur oglum vur hissettir anneye kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?