2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ay kuzu iyi sabretmişsin ama üzme kendini...bu yüzden eşim bana davetleri yasakladı..sadece gayganama gidiyom devete...işte lafını bilmeyen bir sürü insan var...kalp yapmak zordur ama kalp kırmak bir saniye bile sürmez...sen takma kafana kuzunu düşün o onların ayıpları...

herkese merhaba...benim oglumun adi kaan.bu bebebegimize de alp kerem koyacagiz allah nasip ederse.

bende bilirim veririm cevabımı ama ben biraz daha sert konuşurum bu kez ben rahat olamam birdaha yüzyüze baktığımda içim rahat olsun ama hakediyolar.ya sustukça eziyolar.herşey allahtan onlarında çoluk çocuğu var gelinin daha yok belki onunda olmaycak..kim isterki kim keyiften taaa istanbullara gidip yollarda sürünüp tüp bebek yaptırır ki çoğu kişinin ilk denemde tutmuyor çpk şükür benim tuttu ben allaha havale ettim rabbim versin cezalarını.ama ben çok üzüldüm öyle konuşmalarına.birde en çok sorulan soru eşinden mi koydular..böyle bir mantık varmı ya insanlar tüp bebek deyince doktorlardan yada kim olduğu belli olmayan insanlardan koyuyolar sanıyolar ben bu cahilminsanlara ne diyeyim ki..ee kimden olcak başka sorumu seninkide diyorum yok ben sordum sadece tüp bebek ya ondan diyolar..ya daha birsürü saçmalık akşam biride takmış biz evde doğurduk şimdikiler devley hastanelerini bile beğenmiyor..bana laf sokuyor bende devlet hastaneleride insana insan muamelesi yapmıyor dedim..bidaha bişey demedi..ya benmi çok takıntılıyım hamileliktenmi oldum yoksa hakikat insanlar takılcak gibimi konuşuyor anlamıyorum ya

Merhaba arkadaslar.
Nasilsiniz bakalım. Gecmise bakmadım artık bakarmıyim bilemiyorum. Çünkü yetişmek cok zooooor oluyor...
Bugün rüyamda Dr'a gidiyorum. Bana diyor ki plasenta bebeğe yapışık. Takip mı edeceklermis ne. Gerekirse erken dogum olacak galiba. Bende esime anlattım kızıyor bana internette cok araştırıyorsun. Yasaklicam sana su interneti...
Bazen etkileniyoruz galiba okuduklarımızdan. Ay nebileyim kızlar İnternet'e girmeden de olmuyor ki.

canım, sallama kimseyyiiiii
teyzenin kızını arayıp tek tek söyle şu dediklerine kırıldım üzüldüm, bu şekilde davet edip rencide ediceksen bi daha da ne çağır ne de ben çağırsan da gelirim de.
bi de senin kanından deil mi bu kadın. bi de KADIN yani nasıl bu kadar anlayışsız patavatsz oluyolar anlayamıyorm

kuzum gerçekten saçmalamışlar..işte cahil insana birşey izah etmek deveye hendek atlatmaktan zordur derler...ama el insaf senin en hassas olduğun dönem bu şekilde bir konuşma olmaması gerekirmiş..

Kızlar bugun gecmisi okumak cok kolay oldu. Pek bir yavaş ilerlemiş burası. Arada yemeğinizi de yedik oğlumla.
Maasallah canım. Olsun koca ayaklı olsun :))
günaydın kızlar biim bebeğimiz geçen ay 850gr dı. bu ay 1.800 gr çıktı. böyle hızlı kilo alırsa ne yapacam ben... ödüm kopmaya başladı valla:)
Korkma yaceem simdi artık hızla büyüyor bebisler.

ve uyanmış bulunmakta benim minnakımda....
Canım dun bana bizim bir tanıdık "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bir kitap var onu verdi okumam icin. Cok guzel bir kitap keske hamileliğimin basında verseymis.
Orda diyor ki bebek hareketleriyle ilgili: bebekler de insandır. Onların da bizim gibi topuklarıyla, diz veya dirsekleriyle tekmeledikleri hareketli yada uzanıp kaldıkları sakin zamanları vardır. Çoğunlukla onun hareketliliği sizin ne yaptığınıza bağlıdır. Rahim dışındaki bebekler gibi rahim içindeki bebekler de sallandıklarında uyurlar. Bu nedenle gun boyunca hareketli olduğunuz zamanlarda bebeğiniz gündelik ritminizle hareketsizlesir.
Bu yüzden birçok gebe kadın bebek hareketlerini geceleyin veya sabahleyin yatakta hisseder.

Baska gebe kadınların bebekleriyle kendi bebeğinizin hareketlerini karşılaştırmayın. Her yenildogan gibi anne karnındaki her bebek de hareketlilik ve gelişme yönünden kendine özgüdür.

Canım insan ister istemez sinir oluyor tabi bu tur konuşmalara. En iyisi hiç takmamak ama bende senin gibi çok takarım. Ben tup bebek olduğunu söylemedim kimseye. Sadece anneme ve kayınvalideme söyledik. Yoksa insanlar bir sürü sey sorup duruyor.
Gitme bir daha öyle insanların yanına. Özellikle hamiltlikte bebegin de etkilenir. Ben sevmediğim insanların yanına bir daha gıtmıyorum. Uzak dursunlar benden. Teyze kızında olsa. Konuşabilirsen konus istersen. Rahatsızlığını belli et.

Son düzenleme:
kızlar şimdi kuzumun kıyafetlerini döktüm ben..bunalr nasıl yıkanıp ütülenecek ya çok minnak...
canım yıkama torbaları var ben ondan sldım ıcıne koydum hepsını yıkadım cok rahatt oldu

ayyy ne dengesız ınsanlar var lafmı esındenmı koydular tup bebek deyınce ne anlıyorlar acaba sen cahılle bır olma bosver o verdıgı ıftarın sevabını bıle alamamıs ne kadar saygısız ınsanlar var laf olsun dıye konusyorlar bızım kayınvalıdelerde ona taktılar nıye ozele gıdıyomusum ozelde dogum pahalıymıs felan gelınce saglıgımdan sıhattımden once dırek bu konuyu acıyorlardı bende bır sustum ıkı susutum en sonunda patladım benım ve cocugumdan dahamı onemlı para ben guvenmıyorum devlete gozum korktu bı kere uc lıra bes lıra ben onu goze aldımkı gıdıyorum sız sıkıntı yapmayın dedım mort oldularr herkes lafını bılsın konussun arkadas

Jasmıncım bana yasak geldı bile eşimden

merhaba ekim anneleri;

sizleri uzun zamandır takip ediyorum. aranıza bugün katılmak kısmet oldu. bende ekim annesi olacağım inşallah. bundan sonra sohbetinize katılarak devam etmek istedim. umarım herşey hepimiz için gönlümüze göre olur...

Merhaba,aramıza hoş geldinAllah bebeğini sana bağışlasın,bir avazda doğum yap inşallah..(Cümlemiz inşallah)
Kızlar oğlum 945 gram olmuş çok şükür korktuğum gibi zayıf kalmamış
Çok sevindim canım,büyüyecekler tabi hep minnak mı kalacaklar içini ferah tut hep

Aramıza hosgeldin.
Kızlar oğlum 945 gram olmuş çok şükür korktuğum gibi zayıf kalmamış

Maasallah oğlusuna

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…