- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl biz de geldik kızımla aranıza karnımızı doyurduk geldik.dün gece iftar yemeğine davetliydim ilk kez gittim gittiğimede bin pişman oldum.eşimin teyze kızı çağırdı sadece kadınları çağırdı hiç istemedim ama eşim ille git dedi gittim.hamileleiğimden konu açıldı çok kilo almamışsın falan dediler bende ben zaten tüp bebek tedavisinde aldım alacağım kiloyu dedim hormon yüklediler resmen yumurtlama için dedim kaç yumurta bulundu dediler bende bir yumurta bulundu dedim teyze kızı beceriksiz dedi çok bozuldum o kadar insan içinde diyecek laf bulamadım başka kadın hemen atıldı olsun olsun bak o minik yumurta şimdi karnında falan dedi sonra teyze kızıda farketti herhalde yanlış konuştuğunu hemen sağlıklı olsunda hiç farketmez falaan gibi bişeyler geveledi.hem iftara insan topluyor hemde hamile bayanı üzüyor ne anladım bu işten.dün geceden beri hep aklımda çok üzüldüm.gelinleride ayrı bi patavatsız.sürahi istediler mutfakta da bulaşık yıkıyodular dar bi alan vardı teyze kızı ben geçemicem alamıcam dedi dur ben alayım dedim aldım verdim gelinleride hemen sanki sadeceiğin senden farkı var baksa ona oda kendini balerin sanıyor dedi kadınlar güldü yani gelin kaynana resmen sinir ettiler üzdüler beni.sevap olsun diye o kadar insanı toplayım yemek yedirdiler ama hamile olan beni bu kadar üzüp daha çok günaha girdiler haberleri yok.gerçekten çok üzüldüm onlar öyle konuştukça onlara normal geliyor öyle konuşmak ama ben çok alınganım kırılırım ki kırldımda.
allah nasıp ederse eymen koycaz oglusmn ismini ay ay bugün halszlık var üstümde uykum var sankı bunun bıle altnda bişey arıym acaba dıyom tansıynm düştümü cıktı mı normal aslında ama ıyıce herseye takık oldum ya
ay kuzu iyi sabretmişsin ama üzme kendini...bu yüzden eşim bana davetleri yasakladı..sadece gayganama gidiyom devete...işte lafını bilmeyen bir sürü insan var...kalp yapmak zordur ama kalp kırmak bir saniye bile sürmez...sen takma kafana kuzunu düşün o onların ayıpları...
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl biz de geldik kızımla aranıza karnımızı doyurduk geldik.dün gece iftar yemeğine davetliydim ilk kez gittim gittiğimede bin pişman oldum.eşimin teyze kızı çağırdı sadece kadınları çağırdı hiç istemedim ama eşim ille git dedi gittim.hamileleiğimden konu açıldı çok kilo almamışsın falan dediler bende ben zaten tüp bebek tedavisinde aldım alacağım kiloyu dedim hormon yüklediler resmen yumurtlama için dedim kaç yumurta bulundu dediler bende bir yumurta bulundu dedim teyze kızı beceriksiz dedi çok bozuldum o kadar insan içinde diyecek laf bulamadım başka kadın hemen atıldı olsun olsun bak o minik yumurta şimdi karnında falan dedi sonra teyze kızıda farketti herhalde yanlış konuştuğunu hemen sağlıklı olsunda hiç farketmez falaan gibi bişeyler geveledi.hem iftara insan topluyor hemde hamile bayanı üzüyor ne anladım bu işten.dün geceden beri hep aklımda çok üzüldüm.gelinleride ayrı bi patavatsız.sürahi istediler mutfakta da bulaşık yıkıyodular dar bi alan vardı teyze kızı ben geçemicem alamıcam dedi dur ben alayım dedim aldım verdim gelinleride hemen sanki sadeceiğin senden farkı var baksa ona oda kendini balerin sanıyor dedi kadınlar güldü yani gelin kaynana resmen sinir ettiler üzdüler beni.sevap olsun diye o kadar insanı toplayım yemek yedirdiler ama hamile olan beni bu kadar üzüp daha çok günaha girdiler haberleri yok.gerçekten çok üzüldüm onlar öyle konuştukça onlara normal geliyor öyle konuşmak ama ben çok alınganım kırılırım ki kırldımda.
bende bilirim veririm cevabımı ama ben biraz daha sert konuşurum bu kez ben rahat olamam birdaha yüzyüze baktığımda içim rahat olsun ama hakediyolar.ya sustukça eziyolar.herşey allahtan onlarında çoluk çocuğu var gelinin daha yok belki onunda olmaycak..kim isterki kim keyiften taaa istanbullara gidip yollarda sürünüp tüp bebek yaptırır ki çoğu kişinin ilk denemde tutmuyor çpk şükür benim tuttu ben allaha havale ettim rabbim versin cezalarını.ama ben çok üzüldüm öyle konuşmalarına.birde en çok sorulan soru eşinden mi koydular..böyle bir mantık varmı ya insanlar tüp bebek deyince doktorlardan yada kim olduğu belli olmayan insanlardan koyuyolar sanıyolar ben bu cahilminsanlara ne diyeyim ki..ee kimden olcak başka sorumu seninkide diyorum yok ben sordum sadece tüp bebek ya ondan diyolar..ya daha birsürü saçmalık akşam biride takmış biz evde doğurduk şimdikiler devley hastanelerini bile beğenmiyor..bana laf sokuyor bende devlet hastaneleride insana insan muamelesi yapmıyor dedim..bidaha bişey demedi..ya benmi çok takıntılıyım hamileliktenmi oldum yoksa hakikat insanlar takılcak gibimi konuşuyor anlamıyorum ya
bende bilirim veririm cevabımı ama ben biraz daha sert konuşurum bu kez ben rahat olamam birdaha yüzyüze baktığımda içim rahat olsun ama hakediyolar.ya sustukça eziyolar.herşey allahtan onlarında çoluk çocuğu var gelinin daha yok belki onunda olmaycak..kim isterki kim keyiften taaa istanbullara gidip yollarda sürünüp tüp bebek yaptırır ki çoğu kişinin ilk denemde tutmuyor çpk şükür benim tuttu ben allaha havale ettim rabbim versin cezalarını.ama ben çok üzüldüm öyle konuşmalarına.birde en çok sorulan soru eşinden mi koydular..böyle bir mantık varmı ya insanlar tüp bebek deyince doktorlardan yada kim olduğu belli olmayan insanlardan koyuyolar sanıyolar ben bu cahilminsanlara ne diyeyim ki..ee kimden olcak başka sorumu seninkide diyorum yok ben sordum sadece tüp bebek ya ondan diyolar..ya daha birsürü saçmalık akşam biride takmış biz evde doğurduk şimdikiler devley hastanelerini bile beğenmiyor..bana laf sokuyor bende devlet hastaneleride insana insan muamelesi yapmıyor dedim..bidaha bişey demedi..ya benmi çok takıntılıyım hamileliktenmi oldum yoksa hakikat insanlar takılcak gibimi konuşuyor anlamıyorum ya
Maasallah canım. Olsun koca ayaklı olsun :))bugün bebişimizi gördük tam 29 haftalık olmuş 1,650 gr 41 cm olmuş o kadar güzeldi ki doktorumuz biraz iri bir bebek ve koca ayaklı dedi kızımaama ultrason görüntüsünde bile kocaman yanakları vardı ısırmalık olmuş bile :)
Korkma yaceem simdi artık hızla büyüyor bebisler.günaydın kızlar biim bebeğimiz geçen ay 850gr dı. bu ay 1.800 gr çıktı. böyle hızlı kilo alırsa ne yapacam ben... ödüm kopmaya başladı valla:)
Canım dun bana bizim bir tanıdık "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bir kitap var onu verdi okumam icin. Cok guzel bir kitap keske hamileliğimin basında verseymis.ve uyanmış bulunmakta benim minnakımda....
canım yıkama torbaları var ben ondan sldım ıcıne koydum hepsını yıkadım cok rahatt oldukızlar şimdi kuzumun kıyafetlerini döktüm ben..bunalr nasıl yıkanıp ütülenecek ya çok minnak...
ayyy ne dengesız ınsanlar var lafmı esındenmı koydular tup bebek deyınce ne anlıyorlar acaba sen cahılle bır olma bosver o verdıgı ıftarın sevabını bıle alamamıs ne kadar saygısız ınsanlar var laf olsun dıye konusyorlar bızım kayınvalıdelerde ona taktılar nıye ozele gıdıyomusum ozelde dogum pahalıymıs felan gelınce saglıgımdan sıhattımden once dırek bu konuyu acıyorlardı bende bır sustum ıkı susutum en sonunda patladım benım ve cocugumdan dahamı onemlı para ben guvenmıyorum devlete gozum korktu bı kere uc lıra bes lıra ben onu goze aldımkı gıdıyorum sız sıkıntı yapmayın dedım mort oldularr herkes lafını bılsın konussun arkadasselam kızlar nasılsınız keyifler nasıl biz de geldik kızımla aranıza karnımızı doyurduk geldik.dün gece iftar yemeğine davetliydim ilk kez gittim gittiğimede bin pişman oldum.eşimin teyze kızı çağırdı sadece kadınları çağırdı hiç istemedim ama eşim ille git dedi gittim.hamileleiğimden konu açıldı çok kilo almamışsın falan dediler bende ben zaten tüp bebek tedavisinde aldım alacağım kiloyu dedim hormon yüklediler resmen yumurtlama için dedim kaç yumurta bulundu dediler bende bir yumurta bulundu dedim teyze kızı beceriksiz dedi çok bozuldum o kadar insan içinde diyecek laf bulamadım başka kadın hemen atıldı olsun olsun bak o minik yumurta şimdi karnında falan dedi sonra teyze kızıda farketti herhalde yanlış konuştuğunu hemen sağlıklı olsunda hiç farketmez falaan gibi bişeyler geveledi.hem iftara insan topluyor hemde hamile bayanı üzüyor ne anladım bu işten.dün geceden beri hep aklımda çok üzüldüm.gelinleride ayrı bi patavatsız.sürahi istediler mutfakta da bulaşık yıkıyodular dar bi alan vardı teyze kızı ben geçemicem alamıcam dedi dur ben alayım dedim aldım verdim gelinleride hemen sanki sadeceiğin senden farkı var baksa ona oda kendini balerin sanıyor dedi kadınlar güldü yani gelin kaynana resmen sinir ettiler üzdüler beni.sevap olsun diye o kadar insanı toplayım yemek yedirdiler ama hamile olan beni bu kadar üzüp daha çok günaha girdiler haberleri yok.gerçekten çok üzüldüm onlar öyle konuştukça onlara normal geliyor öyle konuşmak ama ben çok alınganım kırılırım ki kırldımda.
kizlaaarrr erkek bebek isimlerini merak ediyorum......
oh oh bak sezinim kızın ne güzel büyümüş boşuna stres yaptın en iyisi nette bakıp bakıp kendi kendimize teşhis koymayalım sonra boşuna üzülüyoruz hem yırtık olsaydı bebiş bu kadar beslenmezdi sıvı kaybı olduğu için iyi düşün iyi olsun tatlım
çok kişiden gereksiz olduğunu boşuna aldık dediklerini duydum çünkü ağlayınca annelik güdüsüyle ilk sen duyuyorsun nerde olursa olsun
yarın dışarı çıkacaksan tutma canım allah korusun tansiyonun düşer filan hava sıcak zaten ben de 2-3 gün fire verdim hastaneye gittim sınava girdim derken tutmadım o günler
Merhaba arkadaslar.
Nasilsiniz bakalım. Gecmise bakmadım artık bakarmıyim bilemiyorum. Çünkü yetişmek cok zooooor oluyor...
Bugün rüyamda Dr'a gidiyorum. Bana diyor ki plasenta bebeğe yapışık. Takip mı edeceklermis ne. Gerekirse erken dogum olacak galiba. Bende esime anlattım kızıyor bana internette cok araştırıyorsun. Yasaklicam sana su interneti...
Bazen etkileniyoruz galiba okuduklarımızdan. Ay nebileyim kızlar İnternet'e girmeden de olmuyor ki.
Jasmıncım bana yasak geldı bile eşimden
Kızlar oğlum 945 gram olmuş çok şükür korktuğum gibi zayıf kalmamış
Merhaba,aramıza hoş geldinmerhaba ekim anneleri;
sizleri uzun zamandır takip ediyorum. aranıza bugün katılmak kısmet oldu. bende ekim annesi olacağım inşallah. bundan sonra sohbetinize katılarak devam etmek istedim. umarım herşey hepimiz için gönlümüze göre olur...
Çok sevindim canım,Kızlar oğlum 945 gram olmuş çok şükür korktuğum gibi zayıf kalmamış
Aramıza hosgeldin.merhaba ekim anneleri;
sizleri uzun zamandır takip ediyorum. aranıza bugün katılmak kısmet oldu. bende ekim annesi olacağım inşallah. bundan sonra sohbetinize katılarak devam etmek istedim. umarım herşey hepimiz için gönlümüze göre olur...
ben tekmelemesine razıyım canım...
Merhaba,aramıza hoş geldinAllah bebeğini sana bağışlasın,bir avazda doğum yap inşallah..(Cümlemiz inşallah
Hoşbuldum. Amin cümlemizin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?