2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arada oglumla güzel bi uyku çekmişiz şimdi biraz uyuşuklugumuz var sizler nasılsınız

bugün bende oğlumu görmeye gittim 1300 gr olmuş. fakat doktor başı yukarda ayakları aşağıda dedi henüz ters dönmemiş anlayacağınız. acaba haftasına göre erken mi acaba? ben biraz tereddütte kaldım çünkü.

selam hos geldın aynı dert bende de var ama merak etme benım kı dondu sımdılık ama doktor dedı kı dogum anına kadar yıne ters done bılır dedı o bir ölçüt değil yani sen kaç haftalıksın

selam canlarımmm annelerımmm bugun kafamda olumsuz düşünceler kurmadan oğluşuma kuvet aldım hastane cantası aldım puset aldımmm ayyyhhh arkadaslar siz hastane cantanızı hazırladınız mı yoksa cok mu erken

Hayırlı uğurlu olsun canım,güle güle kullanınBana da Almanyadan ablam puset minik ev salıncağı ve ana kucağı getirecek,amcası da arabasını alacak.Şimdi sadece bayramdan sonra kayınvalidemle alışveriş yapmak kaldı

selam hos geldın aynı dert bende de var ama merak etme benım kı dondu sımdılık ama doktor dedı kı dogum anına kadar yıne ters done bılır dedı o bir ölçüt değil yani sen kaç haftalıksın

hosbuldum. ben 28 hafta 1 günülk suan. ınsallah doner aklıma takıldı bayagı. anlayamıyorum da tam olarak normalde neresi asagıda neresı yukarda ben poposu sanıyordum hep gogsumun alt kısmındakı sertliği dr başı dedi.

Bu arada bugün kayınpederimle minnak bebeğimin odasını aldık,bi de sepet beşiğini aldıkEki Görüntüle 765568 Eki Görüntüle 765569
Oy oy cok guzeller. Güle güle kullanın.

Oh ne iyi ermişsin :) ben bayramdan sonra hazırlamaya başlayacağım kısmetse.

Son düzenleme:
döner daha 36ncı haftaya kadar dönebilir daha var merak etme
Bu arada bugün kayınpederimle minnak bebeğimin odasını aldık,bi de sepet beşiğini aldıkEki Görüntüle 765568 Eki Görüntüle 765569

canım çok güzel güle güle büyüsün kızımız odasında inşallah

Aramızda çok az var,4 gün gibi..Ben de bir sonraki muayeneme bayramdan sonra gidicem,inşallah herşey yolunda olur..Eğer sende de sıkıntı olsaydı doktor muhakkak söylerdi,içini ferah tut endişelenme bence

umarım hayırlısı olur inşallah. dr belki şimdi böyle duruyordur dedi zaten ama dönmezse normal olmaz da dedi ayrıca.

Canım güle güle kullanın Rabbim hayırlı kullanmayı nasip etsin me kadar a aldınız bizde alıcaz bayramdan sonra inşallah ...
Herkese teşekkür ederim,sana da teşekkür ederim canım,amin inşallah..Normalde bu takımı ve sepet beşiği içindeki yatağı ve pikesiyle birlikte 3000 küsüre verecekti ama kayınpederimin esnaf arkadaşı ve babam zaten sıkı pazarlıkçı 1500 e indirdi,çok da iyi oldu

hoşgeldin
Kızlar oğlum 945 gram olmuş çok şükür korktuğum gibi zayıf kalmamış
maşallah haftasıyla tam uyumlu annesi
çanta için daha çok erken ama hazırlicam diyosan hazırla koy ne sakıncası olacak sanki

yaa bunlar çook tatlıı amagüle güle kullanın canım...bu arada 3000den 1500e mişaşırtıcı demekki bize fahiş fiyattan satıyorlar bu oda ve beşikleri yaa kurtarmasa kar etmese bu fiyata vermezdi

canım başkasını teselli ederken bizde aynı cümleleri kullanıyoruz ama iş kendimize geldi mi kesmiyo herhalde..

canım yıkama torbaları var ben ondan sldım ıcıne koydum hepsını yıkadım cok rahatt oldu

aslında güzel fikir canım.. pazartesi çıkacağım mantıklı alıp hepsini yıkamak ama ütü işi beni geriyo..herhalde bayramdan sonraya bırakacağım...bu arada kızlar 10 takım 0-3 aylık olmuş fazla mı az mı tecrübeliler cevap versin nolur pazartesi son eksikleri göreceğim bende...

Kızlar oğlum 945 gram olmuş çok şükür korktuğum gibi zayıf kalmamış

maşallah kuzuna fatmikim...niye korktun ki kuzu valla kuzular kendilerine yarayan şeyleri vücudumuzdan mıknatıs gibi çekiyorlar korkma yani işlerine geleni almasını biliyolar...
ay yeterki tekmelesin ler canım kurban olurum o ayaklara ellere ben :))

aynen ben bazen seviyom yerim ben senin totonu motonu ağzını burnunu diye...sonrada kendi kendime gülüyorum...biri görse bu kız kimle konuşuyo resmen deli muamelesi görürüm herhalde..

güzel günlerde kullanın canım sıkı bir pazarlıkla yarı yarıya indirmişsiniz fiyatı..bende pazartesi halledeceğim..3 güne getirip yerleştiriyormuşlar...

ohohoooo biz odasını perdesini halısını pusetini küvetini çantasını herbişeyini aldık:) kıyafetlerini almadık. battaniye falan örüyoruz:) kıyafetlerini iki takım öyle aldık hastane çıkışı ama son aya alıcam geri kalanını. bi kilosu boyu azcık tahmin edilebilir olsun diye son aya bıraktım.

Ne pazarlık ama :))) yari yarıya indirtmişsiniz. Helal vallah.

Oyy oyy masaallah cok sükür korkma tatlim

Merhaba,aramıza hoş geldinAllah bebeğini sana bağışlasın,bir avazda doğum yap inşallah..(Cümlemiz inşallah)

Çok sevindim canım,büyüyecekler tabi hep minnak mı kalacaklar içini ferah tut hep

Aramıza hosgeldin.

Maasallah oğlusuna

Maasallah canim kac haftaliksin

teşekkür ederim kızlar hepimizin bebişleri büyüsün kocamannn olsunnn

eylül 06 bende 27 haftalığım senin gibi tam olarak 26+5 doktor haftası ile uyumlu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…