Kaç haftalık ki?bugün bende oğlumu görmeye gittim 1300 gr olmuş. fakat doktor başı yukarda ayakları aşağıda dedi henüz ters dönmemiş anlayacağınız. acaba haftasına göre erken mi acaba? ben biraz tereddütte kaldım çünkü.
selam hos geldın aynı dert bende de var ama merak etme benım kı dondu sımdılık ama doktor dedı kı dogum anına kadar yıne ters done bılır dedı o bir ölçüt değil yani sen kaç haftalıksınbugün bende oğlumu görmeye gittim 1300 gr olmuş. fakat doktor başı yukarda ayakları aşağıda dedi henüz ters dönmemiş anlayacağınız. acaba haftasına göre erken mi acaba? ben biraz tereddütte kaldım çünkü.
Hayırlı uğurlu olsun canım,güle güle kullanınselam canlarımmm annelerımmm bugun kafamda olumsuz düşünceler kurmadan oğluşuma kuvet aldım hastane cantası aldım puset aldımmm ayyyhhh arkadaslar siz hastane cantanızı hazırladınız mı yoksa cok mu erken
Aramızda çok az var,4 gün gibi..Ben de bir sonraki muayeneme bayramdan sonra gidicem,inşallah herşey yolunda olur..Eğer sende de sıkıntı olsaydı doktor muhakkak söylerdi,içini ferah tut endişelenme bence28 hafta 1 günlük suan.
selam hos geldın aynı dert bende de var ama merak etme benım kı dondu sımdılık ama doktor dedı kı dogum anına kadar yıne ters done bılır dedı o bir ölçüt değil yani sen kaç haftalıksın
Oy oy cok guzeller. Güle güle kullanın.Bu arada bugün kayınpederimle minnak bebeğimin odasını aldık,bi de sepet beşiğini aldıkEki Görüntüle 765568 Eki Görüntüle 765569
selam canlarımmm annelerımmm bugun kafamda olumsuz düşünceler kurmadan oğluşuma kuvet aldım hastane cantası aldım puset aldımmm ayyyhhh arkadaslar siz hastane cantanızı hazırladınız mı yoksa cok mu erken
döner daha 36ncı haftaya kadar dönebilir daha var merak etmebugün bende oğlumu görmeye gittim 1300 gr olmuş. fakat doktor başı yukarda ayakları aşağıda dedi henüz ters dönmemiş anlayacağınız. acaba haftasına göre erken mi acaba? ben biraz tereddütte kaldım çünkü.
Bu arada bugün kayınpederimle minnak bebeğimin odasını aldık,bi de sepet beşiğini aldıkEki Görüntüle 765568 Eki Görüntüle 765569
selam hos geldın aynı dert bende de var ama merak etme benım kı dondu sımdılık ama doktor dedı kı dogum anına kadar yıne ters done bılır dedı o bir ölçüt değil yani sen kaç haftalıksın
Aramızda çok az var,4 gün gibi..Ben de bir sonraki muayeneme bayramdan sonra gidicem,inşallah herşey yolunda olur..Eğer sende de sıkıntı olsaydı doktor muhakkak söylerdi,içini ferah tut endişelenme bence
Bu arada bugün kayınpederimle minnak bebeğimin odasını aldık,bi de sepet beşiğini aldıkEki Görüntüle 765568 Eki Görüntüle 765569
Herkese teşekkür ederim,sana da teşekkür ederim canım,amin inşallah..Normalde bu takımı ve sepet beşiği içindeki yatağı ve pikesiyle birlikte 3000 küsüre verecekti ama kayınpederimin esnaf arkadaşı ve babam zaten sıkı pazarlıkçı 1500 e indirdi,çok da iyi olduCanım güle güle kullanın Rabbim hayırlı kullanmayı nasip etsin me kadar a aldınız bizde alıcaz bayramdan sonra inşallah ...
hoşgeldinmerhaba ekim anneleri;
sizleri uzun zamandır takip ediyorum. aranıza bugün katılmak kısmet oldu. bende ekim annesi olacağım inşallah. bundan sonra sohbetinize katılarak devam etmek istedim. umarım herşey hepimiz için gönlümüze göre olur...
Kızlar oğlum 945 gram olmuş çok şükür korktuğum gibi zayıf kalmamış
çanta için daha çok erken ama hazırlicam diyosan hazırla koy ne sakıncası olacak sankiselam canlarımmm annelerımmm bugun kafamda olumsuz düşünceler kurmadan oğluşuma kuvet aldım hastane cantası aldım puset aldımmm ayyyhhh arkadaslar siz hastane cantanızı hazırladınız mı yoksa cok mu erken
Herkese teşekkür ederim,sana da teşekkür ederim canım,amin inşallah..Normalde bu takımı ve sepet beşiği içindeki yatağı ve pikesiyle birlikte 3000 küsüre verecekti ama kayınpederimin esnaf arkadaşı ve babam zaten sıkı pazarlıkçı 1500 e indirdi,çok da iyi oldu
Canım dun bana bizim bir tanıdık "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bir kitap var onu verdi okumam icin. Cok guzel bir kitap keske hamileliğimin basında verseymis.
Orda diyor ki bebek hareketleriyle ilgili: bebekler de insandır. Onların da bizim gibi topuklarıyla, diz veya dirsekleriyle tekmeledikleri hareketli yada uzanıp kaldıkları sakin zamanları vardır. Çoğunlukla onun hareketliliği sizin ne yaptığınıza bağlıdır. Rahim dışındaki bebekler gibi rahim içindeki bebekler de sallandıklarında uyurlar. Bu nedenle gun boyunca hareketli olduğunuz zamanlarda bebeğiniz gündelik ritminizle hareketsizlesir.
Bu yüzden birçok gebe kadın bebek hareketlerini geceleyin veya sabahleyin yatakta hisseder.
Baska gebe kadınların bebekleriyle kendi bebeğinizin hareketlerini karşılaştırmayın. Her yenildogan gibi anne karnındaki her bebek de hareketlilik ve gelişme yönünden kendine özgüdür.
canım yıkama torbaları var ben ondan sldım ıcıne koydum hepsını yıkadım cok rahatt oldu
Kızlar oğlum 945 gram olmuş çok şükür korktuğum gibi zayıf kalmamış
ay yeterki tekmelesin ler canım kurban olurum o ayaklara ellere ben :))
selam canlarımmm annelerımmm bugun kafamda olumsuz düşünceler kurmadan oğluşuma kuvet aldım hastane cantası aldım puset aldımmm ayyyhhh arkadaslar siz hastane cantanızı hazırladınız mı yoksa cok mu erken
Herkese teşekkür ederim,sana da teşekkür ederim canım,amin inşallah..Normalde bu takımı ve sepet beşiği içindeki yatağı ve pikesiyle birlikte 3000 küsüre verecekti ama kayınpederimin esnaf arkadaşı ve babam zaten sıkı pazarlıkçı 1500 e indirdi,çok da iyi oldu
Oyy oyy masaallahcok sükür korkma tatlim
Merhaba,aramıza hoş geldinAllah bebeğini sana bağışlasın,bir avazda doğum yap inşallah..(Cümlemiz inşallah)
Çok sevindim canım,büyüyecekler tabi hep minnak mı kalacaklar içini ferah tut hep
Aramıza hosgeldin.
Maasallah oğlusuna
Maasallah canim kac haftaliksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?