2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben alıntı yapıpts cbp vermeyi beceremiyorum aselin anlamı arapçada bal demek cenneti bal ırmağının adı olarakd geçiyor :)))

maşallah kuzuna fatmikim...niye korktun ki kuzu valla kuzular kendilerine yarayan şeyleri vücudumuzdan mıknatıs gibi çekiyorlar korkma yani işlerine geleni almasını biliyolar...

saol serocumm aman ne biliyimm ben bizim diğer topikte konuşulmuştu fuli ile konuşmuştuk biz dana gibi oluyoruzz bebekler minnak kalıyor ne bilyim öyle bi saplantım vardı sen nasılsın oğlun napııyorrr

hoşgeldin

maşallah haftasıyla tam uyumlu annesi

saol canım evet ne eksik ne fazla haftasına uygun gidiyorr

saol serocumm aman ne biliyimm ben bizim diğer topikte konuşulmuştu fuli ile konuşmuştuk biz dana gibi oluyoruzz bebekler minnak kalıyor ne bilyim öyle bi saplantım vardı sen nasılsın oğlun napııyorrr

e bizde büyüyoruz minnaklarda kocaman oldu kız ...ilk başlarca mm hesabı yapıyorduk benim ki şu mm senin ki bu kadar mm diye...bak şimdi cm.ler havada uçuşuyo..valla benim oğlan da sabah korkuttu karnım acayip sertleşti..ama sıpam şimdi de çok değişik tekmeliyo anlamadım gitti...

evet valla kese boyu ölçüyodukk

yerini mi genişletiyor acaba minnak oğlunnn

kızlar bugun benm sol avucum yanıyo ya sıznde oluyo mu nette baktm hamılelıkte avuc içinde ayak tabanında yanma olabılyomus yaz aylarndakı gebelerde dıyo bugun hep yattk oglusmla sız neler yaptnz buguın hava cok sıcaktı bendede bı halszlık uyku

evet valla kese boyu ölçüyodukk

yerini mi genişletiyor acaba minnak oğlunnn

aynen bebeğin değilde kesenin boyunu ölçüyoduk..vay bbeeeee nereden nereye kuzu ya....

valla bilmiyorum yerinimi genişletiyo ama yukarıda bişiler yapıyo...

bende hiç olmadı canım bende bugün tuhafım oğlan yer mi değiştiriyo anlamadım...yukarıda değişik bir baskı var...canım sıkıldı benim de öğleden sonra kalktım evi süpürdüm sildim..mutfağımı düzenledim yemeğimi yaptım bir girip bakayım dedim... kocişte iftara gelmeyecekmiş...kalkıp birazdan yemeğimizi yiyeceğiz kuzumla....

aynen bebeğin değilde kesenin boyunu ölçüyoduk..vay bbeeeee nereden nereye kuzu ya....

valla bilmiyorum yerinimi genişletiyo ama yukarıda bişiler yapıyo...

sorma valla serocuğum bi bakmışızz fotoları gönderiyoruz birbirimizeee

bugün doktor benim oğlanın kafasını kasıklarıma yakın yerden baktı dönüyomu napıyor belki senin oğlanda dönüştür ayakları yukardadır

Slm. Bayadır girmedim siteye. Şimdi girip bi okuyum dedim. Çok güzel ya herkes çok iyi sağlıklı. Doğuma az kaldı. Ben de bugün kontrole yüzünü göremedik arkası dönükmüş ama başı aşağıda ayakları yukardaydı. Bize de ayak fotosu verdi 5cm ayak 👣 Çok şükür herşey iyi. 1422 gram , fl uzunluğu da 56.7 mm. Ağrılarım baya arttı ama bakalım zaman ne gösterecek.

bende bi yandan yemk yapym biyandan sizlere bakym ne bılym benmde bugun basıma geldı benm kociş gelıyo her aksam dun iftardaydk ama bu aksam mecbur yemek faslı bana kaldı

ya sıznkılern kılosunu ögrennce ben stres yapıym benm oglusmn kılosu azmı ya 29+6 1250 30 dedı acaba 30 cm basla popo mu komplemı anlamadm neyle beslıyosnz bu bebişleri siz ya

bilmem ama değişiğim kuzu bugün üst tarafta hissediyorum tepiklerini ve baskıyı..her zaman altta hissediyordum şimdi kaburgalarımın orada..

bende bi yandan yemk yapym biyandan sizlere bakym ne bılym benmde bugun basıma geldı benm kociş gelıyo her aksam dun iftardaydk ama bu aksam mecbur yemek faslı bana kaldı

benimki de gelmeye çalışıyo ama cumartesi pazar onlar çok yoğun olurlar..saat 11 gibi gelirim dedi..bende eyvallah dedim...

bilmem ama değişiğim kuzu bugün üst tarafta hissediyorum tepiklerini ve baskıyı..her zaman altta hissediyordum şimdi kaburgalarımın orada..
canım bende son bır haftadır kaburgalarıımda hıssedıyorum hatta cıgerlerımde fealn bende donmustur dıye tahmın edıyorum bakalım haftaya randevumuz var gorucez bızım kucuk kuzu ne sekılde

benimki de gelmeye çalışıyo ama cumartesi pazar onlar çok yoğun olurlar..saat 11 gibi gelirim dedi..bende eyvallah dedim...

napalım calışsnlarda iş olsun kocişe dıyrm çalış cok para lazım bızm kendı işimz duk var herkes kapattgı için o da kapatıyo iftarda sonrada gıtmıyo kızlar yaslar kac

canım bende son bır haftadır kaburgalarıımda hıssedıyorum hatta cıgerlerımde fealn bende donmustur dıye tahmın edıyorum bakalım haftaya randevumuz var gorucez bızım kucuk kuzu ne sekılde

benimde bir haftadır kaburgalarım batıyordu sırtıma doğru ama bugün de gögsümdeki kaburgalarıma baskı yapıyo minnak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…