2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar çok kötüyüm acaip bi mid bulnatım ve agrım var sabah kahvaltıdan sonra oldu öglene dogru geçti şimdi yemek yedim bidaha oldu çok kötüyüm

canım benim bu kadar karamsar olma bendede hiçbir belirti yok
önceki hamileliğimdede yoktu bundada bulantı kusma kasık ağrısı hiçbirşey yok iyi düşün iyi olsun
güzel haberlerini bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

yok la uyumayın... Bence raht rahat uykusuz kalmanın tadını çıkarın....

bana yardımcı olacak, azda olsa içimi rahatlatacak kimse yok muu

Herkesteki belirtiler farklı oluyor. Kimsenin kimseye benzemiyor. Ara ara kasık ağrın oluyormu sızlar gibi?
bu arad boş gebelikte olsa mutlaka kendisini belli ederdi. Biraz daha sabır et doktora ne zaman gideceksin?

selam ben de dün dr.a gittim.kalp atışlarını gördük şükür bi problem yok.bikaç uyarıda bulundu size iletmek istedim.
çiğ et kesinlikle yok (salam,sosis,pastırma,sucuk,suşi vb.) ve de dışarıda sakın salata yeme dedi.evde de mutlaka sirkeli suda beklet dedi. başka bir uyarısı olmadı.mide bulantılarım çok fena su bile zor içiyorum.kilo kaybetmediğin sürece sorun değil hatta iyi bile dedi.çünkü bebişin kalp atışıyla başlıyomuş bulantılar genelde(herkesde olacak diye bişey yok).çok kötüysen ve bir toplantın ya da özel bir durumun varsa emedur içebilirsin dedi.çok lazım olmadıkça içme dedi.şu an dayanıyorum bakalım.zehirlenmiş gibiyim resmen.napalım ufaklık iyi olsun da biz çekelim.sevgiler.

Kızlar çok kötüyüm acaip bi mid bulnatım ve agrım var sabah kahvaltıdan sonra oldu öglene dogru geçti şimdi yemek yedim bidaha oldu çok kötüyüm

Az yağlı hatta yağsız yemek tercih et. Benimde özellikle akşam yemeğinden sonra kötü oluyo midem.

hele bide progestan kullanıyorum yerlerde süründürüyor beni.

Benim bulantılarım çok fazlaydı.. Gece başucuma tuzlu kreker veya leblebi alır yatardım. Sabah kalkar kalkmaz ağzıma atardım iyi gelirdi bir nebze olsun.. Bir de yemek yapamayacak seviyeye geldiğimde kahvaltı muhakkak yapardım. Buzdolabından çıkmış soğuk peynir değil de biraz dışarıda beklemiş ılık peynir ve ekmek azaltıyor bulantıyı. Yanında sürekli kraker olsun. Ben öyle geziyordum. Leblebim hep çantamdaydı. Bazı şeylerin adını bile duymaya tahammül edemiyordum.. Kusarsan da kendini çok kasma.. Rahat bırak vücudunu. Zaten derin derin nefes alıp kendini rahatlatırsan çok da kusmadığını göreceksn... Geçmiş olsun ve allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

cnm hoşgeldin aramıza öncelikle senle 2 gün var aramızda:) bende 7+0ım bugün inş
bu ikinci bebeğim olcak Allah nasip ederse

aslında şuanki durumun için ileri aylarda ohh ne rahatmışım diceksin iiki midem bulanmamış diceksin çünkü bulantı çok zor oluyo ilk gebeliğimde bnmde hiç bulantım olmamıştı ve özeniyodum resmen bulanmasını istiyodum bir hafta yaşadım ve şükrettim iiki olmamış diye:) içini ferah tut bebişinin pıtpıtlarını duyucaksın kontrole gidince inş kasık ağrısının geçmesi normal haftan ilerlemiş demekki bebiş güzelce yerleşti arada olucaktır ama 9 ay boyunca kasık ağrısı

kızlar aklınıza takılan bişi olursa yaşadıklarımdan paylaşırım sizlerle doğum konusunda da ileride inş:) normali çok isteyip zorunlu sezeryan olanlardanım:) inş sağlıkla o günleride görürüz

Canım stres yapma,bende de bir şey yok:)Arada kasıklarım ağrıyor birde geceleri göğüslerim hafif sızlıyor.Herkeste ağrı falan olcak diye bir şey yok.Üzme kendini bebişinide üzme annesi:)

kızlar banada doktor yarına randevu verdi saat 5te.o saatte randevu mu olur demeyin adam özellikle o saatte çağırdı mesai bitimi akşama kadar oturur sohbet ederiz die.dedim ki bende kek yapım getirim dedim olur olur getir yiyelim çayla dedi.böle doktor olur mu yaaa:)rabbim uzun ömürler versin doktoruma:)

canm bendede hiç ama hiç belirti yok.arada sadece kasıklarım ağrıyor oda çok nadir.benim ikinci olacak bu.ilkinde kusmaktan 6 kilo vermiştim bunda hiçbişi yok

Ne iyi doktormuş:)Nerede doktor acaba,hangi şehir?

arkadaşım nasılsın bakım:))ben 3 defa kontrole gıttım 3 kontrolde karnımdan oldu alttan neden yapıo muş bır sebebi varmı ne alaka anlamadım bencede yaptrıma alttan kontrol ne olur ne olmaz.bende 25 şubatta gıdıcem ıyıce buyumuş olur inşallah.sana diğer topikten yazdım ayrıca bakarsın öpüyorum senı bebişinede kendınede çok ıyı bak olurmu sevgiler arkadaşım..

bende aranızda yenıyım onlyz i araızda görünce bende geldım diğer topikten arkadaşız.allah hepinize yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sağlıkla inşallah!

:) açıkçası fazla laubali dr ları da sevmem ama sen memnunsan dr un seninle ilgileneceği en uygun saati vermiş herhalde.

az önce ben burada bir tıp merkezi var burun poliplerden dolayısıyla tıkanıklığından dolayı gittim. randevuyu yeni aldım ama sonuçta bir zamanı var. dr yerinde yoktu. biraz bekledim. sonra görevlilere söyledim. çağırdılar.dışarda lak lak ediyormuş. geldi ama bir surat. ondan hoşgeldiniz-merhaba falan bekliyorum. artık ben dedim hocam sizi bekliyorum dedim. o da randevun var mı bak pcye falan dedi. ben de işten kısıtlı zaman için geldim. ama bu zaman için aldım dedim.Yeni almış eklesin diye düşünüyor herhalde... o da ne kadar bekledin sorun yapıyorsun dedi. ben de dedim geçen de böyle yapmıştınız. misafiriniz varken hasta kabul etmiştiniz dedim. bir daha gelmezsin dedi. Ben de şimdi de muayene olmuyorum dedim.. Yani insan nezaketen olsun hoşgeldiniz kusura bakmayın vs birşey der. ben durumu izah ediyorum. dr u işi vardır. kabızdır falan dedi. valla dedim patron beni ilgilendirmez bu der dedim. Bu sefer de ne dese beğenirsen beni de ilgilendirmez benim sorunum değil diyor..

olur tabi insanlık hali. gelmez gelemez .. sohbet etmek ister canı. iş yapmak istemez.. Gerçekten hastasıyla ilgilenecekse o zaman gelsin. ama böyle olumlu konuşmaktan nezaketten uzak bir şekilde yapınca sinirlendim.

canım bununla ilgili sadece şunu söyleyebilirim bir çok yazı yazıldı. dr una güven. senin ve bebeğin için en doğrusunu yapacaktır. küçük olduğu görülmüyor. o yüzden alttan bakması uygun olabiliyor. dr ultrason cihazı nasıl bunu da bilmiyoruz. anlamıyoruz. mesala drmumine nickli arkadaşımız yanlış olmasın kendisi bunun herhangi bir sakıncası olmadığını söyledi.

ayrıca dış gebelik sanan ve en son özel dr a gidip daha iyi ultrasonda dr görmüş. arkadaş şimdi çok mutlu..

altın gününe girseydiniz bari kekler boşa gitmesin
benim doktorumda söylenenlere göre konuşkan güleryüzlü biriymiş daha görmedim ama inş öyledir

Arkadaşım merhaba,

Özellikle yazmak istedim. Alttan bakmak ve üstten bakmak arasındaki tek fark alttan bakıldığında bebeğin geilişimi daha net gözüküyor olması ve zaten her doktorda bunu yapmıyor. Eğer doktor alttan bakmayı uygun gördü ise sakınca yok bana göre . İki kere gittim ve her ikisinde alttan baktı. Alttan bakılan ultrason bebeğe zarar verecek olsa zaten doktorlar bunu yapmazlardıki zaten bebeğe zarar verecek derecede kontrol yapmıyor. Düşünün siz bu zaman zarfında hiç eşinizle birlikte olmadınız mı yada 9 ay boyunca birklikte olmayacak mısınız? alttan baktığı ultrason aletide bebeğe zarar verecek bir alet değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…