slm kızlar ben de 7+2 günlük hamileym.. benim hiç bi belirti yok yaaa. okudukça ağlayasım geliyo.. korkuyorum boş gebelikmi acaba diye. 2 hafta önc doktora gittim keseyi gördü.. bu cuma tekrar gidicem. ama kafayı yiycem artık.. sadece kasık ağrım vardı oda gitti.. hiç bişey kalmadı.. ne olcek benim halim böyle:18:
Hiç çay dökmeyin kızlar biz şimdi kalkıcaz tekrar hayırlı olsun bebeklerinizbiz kutlama için gelmiştik :118:
Cagalll:)))
E kalkalim artik bebekli kadiniz biz;
Hayirli olsun kizlar;insallah seneye bu zamanlar bebislerinizin kahkahalarini konusuyor olursunuz:))))
Hamileyken en uyuz oldugum nasihati size yaziyim;bol bol uyku depolayin;uykusuz kalicaksiniz:))))
bana yardımcı olacak, azda olsa içimi rahatlatacak kimse yok muu
Kızlar çok kötüyüm acaip bi mid bulnatım ve agrım var sabah kahvaltıdan sonra oldu öglene dogru geçti şimdi yemek yedim bidaha oldu çok kötüyüm
selam ben de dün dr.a gittim.kalp atışlarını gördük şükür bi problem yok.bikaç uyarıda bulundu size iletmek istedim.
çiğ et kesinlikle yok (salam,sosis,pastırma,sucuk,suşi vb.) ve de dışarıda sakın salata yeme dedi.evde de mutlaka sirkeli suda beklet dedi. başka bir uyarısı olmadı.mide bulantılarım çok fena su bile zor içiyorum.kilo kaybetmediğin sürece sorun değil hatta iyi bile dedi.çünkü bebişin kalp atışıyla başlıyomuş bulantılar genelde(herkesde olacak diye bişey yok).çok kötüysen ve bir toplantın ya da özel bir durumun varsa emedur içebilirsin dedi.çok lazım olmadıkça içme dedi.şu an dayanıyorum bakalım.zehirlenmiş gibiyim resmen.napalım ufaklık iyi olsun da biz çekelim.sevgiler.
cnm hoşgeldin aramıza öncelikle senle 2 gün var aramızda:) bende 7+0ım bugün inşslm kızlar ben de 7+2 günlük hamileym.. benim hiç bi belirti yok yaaa. okudukça ağlayasım geliyo.. korkuyorum boş gebelikmi acaba diye. 2 hafta önc doktora gittim keseyi gördü.. bu cuma tekrar gidicem. ama kafayı yiycem artık.. sadece kasık ağrım vardı oda gitti.. hiç bişey kalmadı.. ne olcek benim halim böyle:18:
slm kızlar ben de 7+2 günlük hamileym.. benim hiç bi belirti yok yaaa. okudukça ağlayasım geliyo.. korkuyorum boş gebelikmi acaba diye. 2 hafta önc doktora gittim keseyi gördü.. bu cuma tekrar gidicem. ama kafayı yiycem artık.. sadece kasık ağrım vardı oda gitti.. hiç bişey kalmadı.. ne olcek benim halim böyle:18:
kızlar banada doktor yarına randevu verdi saat 5te.o saatte randevu mu olur demeyin adam özellikle o saatte çağırdı mesai bitimi akşama kadar oturur sohbet ederiz die.dedim ki bende kek yapım getirim dedim olur olur getir yiyelim çayla dedi.böle doktor olur mu yaaa:)rabbim uzun ömürler versin doktoruma:)
Kızlarrr slmm yardımınıza ihtiyacım var ..yarın ikinci kontrolüm var geçende muayneyi karından yapmadı doktorum... yarında aynı şekilde yapar diye korkuyorum ikinci muayneniz ne şekilde oldu biraz bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürler...
kızlar banada doktor yarına randevu verdi saat 5te.o saatte randevu mu olur demeyin adam özellikle o saatte çağırdı mesai bitimi akşama kadar oturur sohbet ederiz die.dedim ki bende kek yapım getirim dedim olur olur getir yiyelim çayla dedi.böle doktor olur mu yaaa:)rabbim uzun ömürler versin doktoruma:)
Kızlarrr slmm yardımınıza ihtiyacım var ..yarın ikinci kontrolüm var geçende muayneyi karından yapmadı doktorum... yarında aynı şekilde yapar diye korkuyorum ikinci muayneniz ne şekilde oldu biraz bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürler...
arkadaşım nasılsın bakım:))ben 3 defa kontrole gıttım 3 kontrolde karnımdan oldu alttan neden yapıo muş bır sebebi varmı ne alaka anlamadım bencede yaptrıma alttan kontrol ne olur ne olmaz.bende 25 şubatta gıdıcem ıyıce buyumuş olur inşallah.sana diğer topikten yazdım ayrıca bakarsın öpüyorum senı bebişinede kendınede çok ıyı bak olurmu sevgiler arkadaşım..
arkadaşım nasılsın bakım:))ben 3 defa kontrole gıttım 3 kontrolde karnımdan oldu alttan neden yapıo muş bır sebebi varmı ne alaka anlamadım bencede yaptrıma alttan kontrol ne olur ne olmaz.bende 25 şubatta gıdıcem ıyıce buyumuş olur inşallah.sana diğer topikten yazdım ayrıca bakarsın öpüyorum senı bebişinede kendınede çok ıyı bak olurmu sevgiler arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?