- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
napalım calışsnlarda iş olsun kocişe dıyrm çalış cok para lazım bızm kendı işimz duk var herkes kapattgı için o da kapatıyo iftarda sonrada gıtmıyo kızlar yaslar kac
ya benmkı hep kasıklarda bazen nefes alırken kaburgalarıma batıyo ama napalım katlancz saglıklı dogsnlarda hayırlısyla
ay daha neler yapacaklar bizee bakalımmm
ya sıznkılern kılosunu ögrennce ben stres yapıym benm oglusmn kılosu azmı ya 29+6 1250 30 dedı acaba 30 cm basla popo mu komplemı anlamadm neyle beslıyosnz bu bebişleri siz ya
ben 26 agustos 15napalım calışsnlarda iş olsun kocişe dıyrm çalış cok para lazım bızm kendı işimz duk var herkes kapattgı için o da kapatıyo iftarda sonrada gıtmıyo kızlar yaslar kac
aynen canım aynı yerden vuruyor bızım oglanlar donduler artık demekkı dogum seklıne gırdı bızım sıpacıklarbenimde bir haftadır kaburgalarım batıyordu sırtıma doğru ama bugün de gögsümdeki kaburgalarıma baskı yapıyo minnak...
ben 26 agustos 15
aynen canım aynı yerden vuruyor bızım oglanlar donduler artık demekkı dogum seklıne gırdı bızım sıpacıklar
ne bılıym kıyaslaynca hep benmkı kucuk kalıyo ama dok ıyı normal dedıvala 15 gündür sıcaklardan mıdır nedir pek bişi yediğim bile söylenemez . ben korktum hatta kilo almamıştır diye ama normalmiş kısçembenim de 29+4 pek bi fark yok ki kilosu da 150 gramcık oynuyo. dert etme . bi sorun olsa dr zaten söyler.
senin kontrol ne zaman kuzu sen mi öncesin ben mi...bakalım belli ederler sıpalar durumlarını...
bende 25 yasndaym ben bıraz erken evlendm bu ıkıncı cocuk
benım bu hafta carsamba canım bakalım ne durumdayız boyuda uzadı hıssedıyorum bobreklerımde gezıyor sıpa
masallah canım sen baya hızlıymıssın
evet öyle oldu kızm 6 yasnda arası var allahtan 1 e baslıck buy sene bıraz zorlancz ama
benım bu hafta carsamba canım bakalım ne durumdayız boyuda uzadı hıssedıyorum bobreklerımde gezıyor sıpa
masallah canım sen baya hızlıymıssın
bal gibi tatlı bir kız olacak desene:)Ben alıntı yapıpts cbp vermeyi beceremiyorum aselin anlamı arapçada bal demek cenneti bal ırmağının adı olarakd geçiyor :)))
kızlar bugun benm sol avucum yanıyo ya sıznde oluyo mu nette baktm hamılelıkte avuc içinde ayak tabanında yanma olabılyomus yaz aylarndakı gebelerde dıyo bugun hep yattk oglusmla sız neler yaptnz buguın hava cok sıcaktı bendede bı halszlık uyku
Bugün kızıma çok güzel şeyler aldım küvvetine kadar:)))) bide foto paylaşmayı becersem süper oş
Lacak:26:
canım hayırlı olsun cok guzel gule gule kullanınmasallakh... saglamda pazarlık olmus kayınpederınle almanın faydası olmus
canım hayırlı olsun cok guzel gule gule kullanınmasallakh... saglamda pazarlık olmus kayınpederınle almanın faydası olmus
ne güzel bizde listemizi yaptık pazartesi tamamlıcaz Allahın izniyle artık
Listeni bana da yollar mısın canım?Veya yazsan buraya,mağazalarda da varmış sanırım ama onlar gerekşi gereksiz şeyleri ekliyor da olabilirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?