2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
napalım calışsnlarda iş olsun kocişe dıyrm çalış cok para lazım bızm kendı işimz duk var herkes kapattgı için o da kapatıyo iftarda sonrada gıtmıyo kızlar yaslar kac

bizimkilerinde kendilerinin kuzu ama burası biraz farklı oruç sıcaklardan tutan pek fazla yok...bu arada ben 28 ağustos 6da 29 diyecem..

ya sıznkılern kılosunu ögrennce ben stres yapıym benm oglusmn kılosu azmı ya 29+6 1250 30 dedı acaba 30 cm basla popo mu komplemı anlamadm neyle beslıyosnz bu bebişleri siz ya

vala 15 gündür sıcaklardan mıdır nedir pek bişi yediğim bile söylenemez . ben korktum hatta kilo almamıştır diye ama normalmiş kısçem benim de 29+4 pek bi fark yok ki kilosu da 150 gramcık oynuyo. dert etme . bi sorun olsa dr zaten söyler.

napalım calışsnlarda iş olsun kocişe dıyrm çalış cok para lazım bızm kendı işimz duk var herkes kapattgı için o da kapatıyo iftarda sonrada gıtmıyo kızlar yaslar kac
ben 26 agustos 15

benimde bir haftadır kaburgalarım batıyordu sırtıma doğru ama bugün de gögsümdeki kaburgalarıma baskı yapıyo minnak...
aynen canım aynı yerden vuruyor bızım oglanlar donduler artık demekkı dogum seklıne gırdı bızım sıpacıklar

ne bılıym kıyaslaynca hep benmkı kucuk kalıyo ama dok ıyı normal dedı
şimdiden sonra alck inş amaan saglıklı olsn da napalım dogunca beslerm ben onu

benım bu hafta carsamba canım bakalım ne durumdayız boyuda uzadı hıssedıyorum bobreklerımde gezıyor sıpa

masallah canım sen baya hızlıymıssın

benimde bu salı değil ondan sonraki salı... bakalım ne diyecek aramızda da bir hafta var...

kocacığım yine evde değil iftarda yine yalnızım size bakayım dedim kızım da iyice acıktı galiba kaburgalarıma kaburgalarıma mideme mideme tekme atıyor maşallah sizler napıyosunuz bakim iftar hazırlığı yokmu sizde

Ben alıntı yapıpts cbp vermeyi beceremiyorum aselin anlamı arapçada bal demek cenneti bal ırmağının adı olarakd geçiyor :)))
bal gibi tatlı bir kız olacak desene:)

benim ellerimin içi hep sıcak eşim sürekli söylüyor iyi işte diyorum bende hep elin soğuk diye şikayet ederdin işte sana sıcak el

canım hayırlı olsun cok guzel gule gule kullanın masallakh... saglamda pazarlık olmus kayınpederınle almanın faydası olmus

ne güzel bizde listemizi yaptık pazartesi tamamlıcaz Allahın izniyle artık

Listeni bana da yollar mısın canım?Veya yazsan buraya,mağazalarda da varmış sanırım ama onlar gerekşi gereksiz şeyleri ekliyor da olabilirler..

Listeni bana da yollar mısın canım?Veya yazsan buraya,mağazalarda da varmış sanırım ama onlar gerekşi gereksiz şeyleri ekliyor da olabilirler..

canım bende diger topikten yararlanarak yaptım listemi
kv de de almış bişeyler onları çıkarttım alınacak büyük şeyler kaldı sana link göndereyim sende ona bakarak çıkar listeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…