2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Listeni bana da yollar mısın canım?Veya yazsan buraya,mağazalarda da varmış sanırım ama onlar gerekşi gereksiz şeyleri ekliyor da olabilirler..

2013 ekim aNNeLeRi & BeBeKLeRi iHTiYaÇ LiSTeSi

KıYaFeT vs.

2-3 adet hastane çıkışı
2-3 adet zıbın
8-10 adet çıtçıtlı body (0-3 ay ve 3-6 ay)
4-5 adet tulum (0-3 ay ve 3-6 ay)
4-5 adet pijama takımı(0-3 ay ve 3-6 ay)
4-5 adet alt pijama
3-4 adet önlük
5-10 adet çorap,eldiven,şapka
3-5 adet penye yelek
3-5 adet örgü yelek
2-3 adet penye battaniye
1-2 adet pazen-polar battaniye
1-2 adet peluş battaniye
1-2 adet uyku tulumu

BaKıM üRüNLeRi

10-15 adet ağız silme mendili
1-2 adet alt açma seti
kullan-at alt açma bezleri
1 adet emzirme yastığı
1-2 paket yenidoğan bez
2-3 paket yenidoğan ıslak mendil
şampuan-bebeyağı -pişik kremi
bebek çamaşır deterjanı
tırnak makası
konak tarağı
bebek termoforu
burun aspiratörü
biberonlar ve temizleme fırçası
emzik ve emzik kutusu
meyve sebze emziği
ateş ölçer
küvet ve küvet hamağı ve banyo lifi
bebek çantası
bebek bornozu
bebek kulak çubuğu
göğüs pedi
göğüs kalkanı
lohusa korsesi

YaTaK vs.

beşik yada park yatak
yatak
yatak için alez örtü
yorgan ve nevresim takımı
yan yatış yastığı

DiĞeRLeRi

puset
anakucağı
bebek arabası
bebefon (telsiz yada kameralı)
oda süsleme malzemeleri(kapı süsü vs.)

HaSTANe ÇaNTaSıNa KoNuLaCaKLaR

aNNiŞ için

2 adet kısa kollu gecelik,1 adet sabahlık
terlik
çorap
yüksek bel çamaşır
emzirme atleti
göğüs pedi
hasta bezi yada ped
bardak-çatal-tabak vs
diş fırçası-macun-tarak
antibakteriyel el temizleme jeli
peçete-kağıt havlu-normal havlu
fotoğraf makinesi

BeBiŞ için

2-3 zıbın
2 set hastane çıkışı
2 battaniye
2 önlük
5-10 bez
3-5 ağız mendili
ıslak mendil

bunlar bana biraz fazla geldi azalttım ben sen kafana göre yaparsın listeni canım

canım bende diger topikten yararlanarak yaptım listemi
kv de de almış bişeyler onları çıkarttım alınacak büyük şeyler kaldı sana link göndereyim sende ona bakarak çıkar listeni
Çok teşekkürler canım,yaz yaz al al bitmez valla bu neee?Gitti kocamın paracıkları

Çok teşekkürler canım,yaz yaz al al bitmez valla bu neee?Gitti kocamın paracıkları

valla aynen öle canım ben kıyafetleri azalttım çünkü kvde de almış annemlerde yapacaklar gelen gidende getirecek zaten bebekler çok çabuk büyüyo çok abartmaya gerek yok

valla aynen öle canım ben kıyafetleri azalttım çünkü kvde de almış annemlerde yapacaklar gelen gidende getirecek zaten bebekler çok çabuk büyüyo çok abartmaya gerek yok
Aynen canım,kızımın da şimdiden cicileri oldu baya..zaten eskiler ne demişler,bebeklerin giydiği haram yediği helal

Aynen canım,kızımın da şimdiden cicileri oldu baya..zaten eskiler ne demişler,bebeklerin giydiği haram yediği helal

aynen valla rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsinde şimdi alacaklarımız sadece hazırlık 40ı çıktıktan sonra gene alırız alacaklarımızı

iyi bari bi sıkıntı yoksa görünürde sevindim maşallah büyümüş ne güzel

bılmyrm ya banada bugun oldu avucmn içi yanıyo hamılelıkte kan akışı daha hızlı ya bide havalrda sıcak pekı sen yanma hıssetmıynmu

Güzel anne adayları bugün Bizde babasıyla kızımıza (katlanabilir) küvetini aldık :) kıZlar ya bebeğe biz 1 numara ve 2 numara prima premium dan birer paket bez aldık .mesela kaç tane 1 numara almak gerek hemen 2 ye geçerler mi ? Yada 2 numarayı kaç ay kullanırlar ? Birde dayısı bebişimize takı sepeti almış.içinde huggies in bezlerinden yaklaşık 30 tane yenildoğan bezi var ama kullanmayı düşünmüyorum.hangi bezle başlarsan onla devam edilmeliymiş.kullansam bitince prima kullansam bişey olurmu ?

size birsey sormak istiyorum.aranizda gunuk ped kullanan var mi? disarda ozellikle kulanmak istiyorum.nir zarari var mi ki????

canım çogumuzun ilk bebegi hepimiz yaşayarak ögrenicez bebeklerin büyüme hızı ne olur ne kadar yeni dogan kullanırız bilmiorum ben primayla başlıcam degiştirmekte istemiyorum bakalım
size birsey sormak istiyorum.aranizda gunuk ped kullanan var mi? disarda ozellikle kulanmak istiyorum.nir zarari var mi ki????

bundan sonra kullanmak gerekio sanırım akıntılar çogaldıgı için temizlige dikkat edildigi sürece bi sıkıntı olmaz

tesekkur ederim cevabin icin

Şahsen fikir sahibi değilima ma ben de öğrenmek isterim bu konuyu :26:
Ben uzun zamandır kullanıyorum,kotex incer kokusuz pedlerden kullanıyorum ve memnunum şahsen,bir de hamilelikte daha da arttı ne kadar sık yıkanıp çamaşırlarımızı değştirsek de hijnenik olarak daha sağlıklı buluyorum..

Kızlar günlük ped konusunda bi sitede gebelikte çok sağlıklı olmadığını okudum.iç çamaşırları pamuklu ve ütülü olmalı ve akıntı durumunda sık sık değiştirilmeli.tabi dışarı çıktığımızda ped alternatifi en mantıklısı ama :)

cnm bende kullanıyodum ama bana hiç yaramadı sürekli kaşıntı yaptı pedden olduğunu düşünmedim hiç krem bile kullandım ama sürekli devam etti acamı dedim pedleri çıkarıp atınca kaşıntım durdu.bana zararı o yönde oldu.günde 2 kere değiştiriyorum çamaşır zor oluyo ama kaşınmaktan iyidir.

ben evlenmeden önce ve hamilelikten önce çok kullandım... hemen hemen her gün. hamileliğimin başında çok gerek duymadım ama şimdi arttı akıntılar. tekrar başladım. ben discreet kullanıyorum uzun süredir. kokusuz olmasına dikkat ediyorum. Şikayetim olmadı hiç ama bünyeden bünyeye değişiyor tabi. kullanırsan ama devamlı değiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…