Listeni bana da yollar mısın canım?Veya yazsan buraya,mağazalarda da varmış sanırım ama onlar gerekşi gereksiz şeyleri ekliyor da olabilirler..
Çok teşekkürler canım,yaz yaz al al bitmez valla bu neee?canım bende diger topikten yararlanarak yaptım listemi
kv de de almış bişeyler onları çıkarttım alınacak büyük şeyler kaldı sana link göndereyim sende ona bakarak çıkar listeni
Çok teşekkürler canım,yaz yaz al al bitmez valla bu neee?Gitti kocamın paracıkları
Aynen canım,kızımın da şimdiden cicileri oldu baya..zaten eskiler ne demişler,bebeklerin giydiği haram yediği helalvalla aynen öle canım ben kıyafetleri azalttım çünkü kvde de almış annemlerde yapacaklar gelen gidende getirecek zaten bebekler çok çabuk büyüyo çok abartmaya gerek yok
Aynen canım,kızımın da şimdiden cicileri oldu baya..zaten eskiler ne demişler,bebeklerin giydiği haram yediği helal
Hayatımız hep alışverişe geçecek deseneaynen valla rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsinde şimdi alacaklarımız sadece hazırlık 40ı çıktıktan sonra gene alırız alacaklarımızı
Hayatımız hep alışverişe geçecek deseneAllah yardımcımız olsun..
ggittim pınokyocum sıkıntımı anlattım o su çiş olabılır mı dedı doktorum değildi dedim çişi koksundan ve renınden anlardım bırdaha olursa gece gunduz gel hastaneye dedı sadece suyumun sevıyesını gorebılıyormuş ve ıyı durumda su ama yırtıklık cvar mı su sızıyormu bunu anlayamazlarmış ama şuan oyle bır sıkınıtız yok görunurde kızım 1350 gr olmuş onun keyfı yerındeydı
kocacığım yine evde değil iftarda yine yalnızım size bakayım dedim kızım da iyice acıktı galiba kaburgalarıma kaburgalarıma mideme mideme tekme atıyor maşallah sizler napıyosunuz bakim iftar hazırlığı yokmu sizde
bal gibi tatlı bir kız olacak desene:)
benim ellerimin içi hep sıcak eşim sürekli söylüyor iyi işte diyorum bende hep elin soğuk diye şikayet ederdin işte sana sıcak el
size birsey sormak istiyorum.aranizda gunuk ped kullanan var mi? disarda ozellikle kulanmak istiyorum.nir zarari var mi ki????
canım çogumuzun ilk bebegi hepimiz yaşayarak ögrenicez bebeklerin büyüme hızı ne olur ne kadar yeni dogan kullanırız bilmiorum ben primayla başlıcam degiştirmekte istemiyorum bakalımGüzel anne adayları bugün Bizde babasıyla kızımıza (katlanabilir) küvetini aldık :) kıZlar ya bebeğe biz 1 numara ve 2 numara prima premium dan birer paket bez aldık .mesela kaç tane 1 numara almak gerek hemen 2 ye geçerler mi ? Yada 2 numarayı kaç ay kullanırlar ? Birde dayısı bebişimize takı sepeti almış.içinde huggies in bezlerinden yaklaşık 30 tane yenildoğan bezi var ama kullanmayı düşünmüyorum.hangi bezle başlarsan onla devam edilmeliymiş.kullansam bitince prima kullansam bişey olurmu ?
size birsey sormak istiyorum.aranizda gunuk ped kullanan var mi? disarda ozellikle kulanmak istiyorum.nir zarari var mi ki????
canım çogumuzun ilk bebegi hepimiz yaşayarak ögrenicez bebeklerin büyüme hızı ne olur ne kadar yeni dogan kullanırız bilmiorum ben primayla başlıcam degiştirmekte istemiyorum bakalım
bundan sonra kullanmak gerekio sanırım akıntılar çogaldıgı için temizlige dikkat edildigi sürece bi sıkıntı olmaz
Şahsen fikir sahibi değilima ma ben de öğrenmek isterim bu konuyu :26:Güzel anne adayları bugün Bizde babasıyla kızımıza (katlanabilir) küvetini aldık :) kıZlar ya bebeğe biz 1 numara ve 2 numara prima premium dan birer paket bez aldık .mesela kaç tane 1 numara almak gerek hemen 2 ye geçerler mi ? Yada 2 numarayı kaç ay kullanırlar ? Birde dayısı bebişimize takı sepeti almış.içinde huggies in bezlerinden yaklaşık 30 tane yenildoğan bezi var ama kullanmayı düşünmüyorum.hangi bezle başlarsan onla devam edilmeliymiş.kullansam bitince prima kullansam bişey olurmu ?
Ben uzun zamandır kullanıyorum,kotex incer kokusuz pedlerden kullanıyorum ve memnunum şahsen,bir de hamilelikte daha da arttı ne kadar sık yıkanıp çamaşırlarımızı değştirsek de hijnenik olarak daha sağlıklı buluyorum..size birsey sormak istiyorum.aranizda gunuk ped kullanan var mi? disarda ozellikle kulanmak istiyorum.nir zarari var mi ki????
Kızlar günlük ped konusunda bi sitede gebelikte çok sağlıklı olmadığını okudum.iç çamaşırları pamuklu ve ütülü olmalı ve akıntı durumunda sık sık değiştirilmeli.tabi dışarı çıktığımızda ped alternatifi en mantıklısı ama :)
cnm bende kullanıyodum ama bana hiç yaramadı sürekli kaşıntı yaptı pedden olduğunu düşünmedim hiç krem bile kullandım ama sürekli devam etti acamı dedim pedleri çıkarıp atınca kaşıntım durdu.bana zararı o yönde oldu.günde 2 kere değiştiriyorum çamaşır zor oluyo ama kaşınmaktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?