ben evlenmeden önce ve hamilelikten önce çok kullandım... hemen hemen her gün. hamileliğimin başında çok gerek duymadım ama şimdi arttı akıntılar. tekrar başladım. ben discreet kullanıyorum uzun süredir. kokusuz olmasına dikkat ediyorum. Şikayetim olmadı hiç ama bünyeden bünyeye değişiyor tabi. kullanırsan ama devamlı değiştir.
Lilyped cim , bn hiç kullanmadım okuduktan sonra günde 2 -3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum.gebeliğimden beri beyaz pamuklu iç çamaşırı kullanıyorum yüksek derecede yıkıyorum ütü muhakkak yapıyorum.cok akıntım olmasına rağmen çok şükür kaşıntım falan olmadı
size birsey sormak istiyorum.aranizda gunuk ped kullanan var mi? disarda ozellikle kulanmak istiyorum.nir zarari var mi ki????
ezinem 30.haftaya girdik kurtulduk 20li haftalardan
iyi geceler kızlar bu akşam 17 kişilik bi misafir grubu ağırladım baya yoruldum şimdi kızım hiç hareket etmiyoryorgunum diye mi acaba ?
olabılır cnm senın yorgun olman onu etkılemiş olabılır
iyi geceler kızlar bu akşam 17 kişilik bi misafir grubu ağırladım baya yoruldum şimdi kızım hiç hareket etmiyoryorgunum diye mi acaba ?
Ondandir muhtemelen canım. Ben bugun bir kitaptan alıntı yapmıştım. Gene yapayım:
Canım dun bana bizim bir tanıdık "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bir kitap var onu verdi okumam icin. Cok guzel bir kitap keske hamileliğimin basında verseymis.
Orda diyor ki bebek hareketleriyle ilgili: bebekler de insandır. Onların da bizim gibi topuklarıyla, diz veya dirsekleriyle tekmeledikleri hareketli yada uzanıp kaldıkları sakin zamanları vardır. Çoğunlukla onun hareketliliği sizin ne yaptığınıza bağlıdır. Rahim dışındaki bebekler gibi rahim içindeki bebekler de sallandıklarında uyurlar. Bu nedenle gun boyunca hareketli olduğunuz zamanlarda bebeğiniz gündelik ritminizle hareketsizlesir.
Bu yüzden birçok gebe kadın bebek hareketlerini geceleyin veya sabahleyin yatakta hisseder.
Baska gebe kadınların bebekleriyle kendi bebeğinizin hareketlerini karşılaştırmayın. Her yenildogan gibi anne karnındaki her bebek de hareketlilik ve gelişme yönünden kendine özgüdür.
çok güzel bi yazı gerçekten, dediğin gibi her bebek farklı birbirinden ben bide çok hareket edince bugün sarsıntıdan yoruldu heralde kıyamam onayarın bütün gün yatıcam dinlensin kızım.anne olmak çok ilginç birşeymiş gerçekten şuan topuklarım falan sızlıyor yorgunluktan ama umrumda değil o iyi olsun sadece kıpır kıpır olsun başka birşey istemiyorum
pazar gununun ilk gunaydını bizden olsun GÜNAYDIIINNNN
günaydın canım yaptıran arkadaşlar var ve bi sıkıntı yaşamadılar sen bilirsinGünaydın güzel anneler bacaklarıma ağda yapsam bi zararı olur mu?yapmaya niyetlenmiştim çevremden bikaç kişi yapma filan dedi kafama takıldı aranızda yapan varmı acaba?
herkese günaydın.
ikinci günaydını da bizden olsun...
günaydın canım yaptıran arkadaşlar var ve bi sıkıntı yaşamadılar sen bilirsin
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
sıradan bir pazar gününü yaşıyoruz canım...
bana hergün sıradan be canım ama yarın farklı olacak inşallah oglumu görcem alışverişi tamamlıcaz uzun bi gün olacak keyifli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?