beni de yarın sağlık ocağından çağırdılar...doğum öncesi bişiler anlatcaklarmış...sonra da oğluşuma bakım ürünlerini alcam bende..ben kendime hiç bişi almadım onlarıda halletmem lazım ...
bende ne zamandır saglık ocagına gitmedim bi ara ugruyum bakayım ne var neyok bi kontrol edeyim. yarın bitirebilirim inşallah alışverişi
gunaydın kızlar nasılsınız yıne sıkıcı bır pazar ve elektırıkler yok pc nın sarjıda bıttı bıtecekk tek basımayımda koca gun nasıl bıterse artıkkk
geçio canım zaman bak saat kaç oldugunaydın kızlar nasılsınız yıne sıkıcı bır pazar ve elektırıkler yok pc nın sarjıda bıttı bıtecekk tek basımayımda koca gun nasıl bıterse artıkkk
hemşiremden memnunun bi telleşelim onunla ona göre ugruyum bi
git canım benimkiler bayağı ilgililer maşallah kendilerini hiç unutturmuyolar... doğumla ilgili bilgilendirme yapcaklarmış...bakalım ne anlatacaklar merak ediyorum...
aynen sıkıcı bir pazar... ben kendimi çamaşıra verdim can sıkıntısından... yıka topla ütüle yapcam yavaş yavaş..
bende hıc sevmem hafta sonlarını ozellıkle pazarlarıMerhaba,bu sıkıcı pazar gününüz nasıl geçiyor bakalım?Ezelden beri pazarı hiç sevmem nedense
bende hıc sevmem hafta sonlarını ozellıkle pazarları
bende temızlıge vurdum kendımı saatı 4 ettık boylece sımdıde kuafore gıderım bırazda oyle gecer zaman aksamda esım gec gelecek ıftardan sonra hıc gecmıyor saat gunudz gecıyorda
çamaşır bulaşık herkes işe giriştiMerhaba,bu sıkıcı pazar gününüz nasıl geçiyor bakalım?Ezelden beri pazarı hiç sevmem nedense
Benim arkadaşımda yeni doğum yaptı kesinlikle hasta bezi al dedi iç çamaşırı yerine hasta bezi alcam bende bide kızlar bebek arabaşarınıxı sldınız mı ben kraft twist travel sistem alcaktım ama bide dikkatimi graco çekti bilmiyorum karar veremedim:44:
gecenlerde kocişle haklı direnişimi anlatmıştım demekki iş yaramışş. dün sabahtan evımde ustalar vardı balkonumu camla kaplattık bu hafta da kızımın odası gelıyoo inş.sonra kociş dedıkı bır kaç uzun bşeyler al ustune ıftara zigana gidicez uyyyyyyy dedim nerden ççıktısonrada ne filmi istiyosun dedı cd yaptrdı telefondan laptopuda aldı neyse çıktık daga bir güzel iftaraımız yaptık sonra zıtaş tatıl koyune goturdu beni bungalov evlerde gece kaldık filim izledik kafa dınledık güzel bir suprız oldu bana da evden uzaklaşşmam bana çok ıyı geldii şimdi de evımız geldik kocam dukkana gıttı bende yol yorgunu dıınlenıyorum
oh canım ne güzel süpriz olmuş dag havası temiz mis çok sevindim senin adına
ınan çok ıyı geldi ezinecim artık evımdekı mor koltukları görmekten ööö gelmişti bır gun bıle uzak kalamak çok ıyı geldı bu benı 2 ay daha gotururu sonrada kızımla ugraşmakla gecer zaman sonra bı ege havası daha alırım sen nasılsın cnm
iyi diyelim iyi olsun canım be iş yapmaya çalışıom elim gitmio öle işte eşim evde geceye gidecek akşam evde yanlızım anlıcan
niye yanlızsın prensın senınle ya artık bız yanlız dğiliz kocalarımız oraya buraya gıtsede eskısı gıbı ek başımıza değiliz minnaklar bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?