2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende ne zamandır saglık ocagına gitmedim bi ara ugruyum bakayım ne var neyok bi kontrol edeyim. yarın bitirebilirim inşallah alışverişi

gunaydın kızlar nasılsınız yıne sıkıcı bır pazar ve elektırıkler yok pc nın sarjıda bıttı bıtecekk tek basımayımda koca gun nasıl bıterse artıkkk

bende ne zamandır saglık ocagına gitmedim bi ara ugruyum bakayım ne var neyok bi kontrol edeyim. yarın bitirebilirim inşallah alışverişi

git canım benimkiler bayağı ilgililer maşallah kendilerini hiç unutturmuyolar... doğumla ilgili bilgilendirme yapcaklarmış...bakalım ne anlatacaklar merak ediyorum...

gunaydın kızlar nasılsınız yıne sıkıcı bır pazar ve elektırıkler yok pc nın sarjıda bıttı bıtecekk tek basımayımda koca gun nasıl bıterse artıkkk

aynen sıkıcı bir pazar... ben kendimi çamaşıra verdim can sıkıntısından... yıka topla ütüle yapcam yavaş yavaş..

Günaydın herkese, gerçi öğlen olsa bile.
Bugun biraz pazara gideyim diyorum. Uzun zamandır gitmedim. Belki buyuk bir kac pijama takımı bulurum. Bir tanıdığımız sadece bir tane lohusa geceliği alıp pazardan buyuk beden pijama alsan rahat edersin dedi. Lohusa geceliğini de misafir gelince ve fotograflarda giymeye. Çünkü pijamalar rahat oluyormuş. Bakalım bende biraz turlamis olurum.
Acaba lohusa iç çamaşırı var mıdır pazarlarda. Cok fazla kanama oldugu icin o bir kac iç çamaşırı da çöpe atmak en iyisi. Yıkamakla uğraşmadan. Zaten tek kullanımlik internette gormuştum.

Son düzenleme:
geçio canım zaman bak saat kaç oldu

git canım benimkiler bayağı ilgililer maşallah kendilerini hiç unutturmuyolar... doğumla ilgili bilgilendirme yapcaklarmış...bakalım ne anlatacaklar merak ediyorum...
hemşiremden memnunun bi telleşelim onunla ona göre ugruyum bi

Merhaba,bu sıkıcı pazar gününüz nasıl geçiyor bakalım?Ezelden beri pazarı hiç sevmem nedense

Benim arkadaşımda yeni doğum yaptı kesinlikle hasta bezi al dedi iç çamaşırı yerine hasta bezi alcam bende bide kızlar bebek arabaşarınıxı sldınız mı ben kraft twist travel sistem alcaktım ama bide dikkatimi graco çekti bilmiyorum karar veremedim:44:

aynen sıkıcı bir pazar... ben kendimi çamaşıra verdim can sıkıntısından... yıka topla ütüle yapcam yavaş yavaş..

Merhaba,bu sıkıcı pazar gününüz nasıl geçiyor bakalım?Ezelden beri pazarı hiç sevmem nedense
bende hıc sevmem hafta sonlarını ozellıkle pazarları
bende temızlıge vurdum kendımı saatı 4 ettık boylece sımdıde kuafore gıderım bırazda oyle gecer zaman aksamda esım gec gelecek ıftardan sonra hıc gecmıyor saat gunudz gecıyorda

benim icin guzel bir pazar....3 haftadir memleketteyim annemlerin yaninda oglusumla, hatta ogluslarimla.bugun esim geliyor.oyuzden cok mutluyuz))

çamaşır bulaşık herkes işe girişti

bende kraftın twistini begendim ama almaktan vazgeçtik biz yaza dogru yatan baston tiplerden alıcam
hasta bezine ben gerek oldugunu düşünmüyorum sonuçta musluktan akar gibi akmıcak pedlerin büyükleri yeter onlardan koyucam çantaya ben

gecenlerde kocişle haklı direnişimi anlatmıştım demekki iş yaramışş. dün sabahtan evımde ustalar vardı balkonumu camla kaplattık bu hafta da kızımın odası gelıyoo inş.sonra kociş dedıkı bır kaç uzun bşeyler al ustune ıftara zigana gidicez uyyyyyyy dedim nerden ççıktı sonrada ne filmi istiyosun dedı cd yaptrdı telefondan laptopuda aldı neyse çıktık daga bir güzel iftaraımız yaptık sonra zıtaş tatıl koyune goturdu beni bungalov evlerde gece kaldık filim izledik kafa dınledık güzel bir suprız oldu bana da evden uzaklaşşmam bana çok ıyı geldii şimdi de evımız geldik kocam dukkana gıttı bende yol yorgunu dıınlenıyorum

oh canım ne güzel süpriz olmuş dag havası temiz mis çok sevindim senin adına

oh canım ne güzel süpriz olmuş dag havası temiz mis çok sevindim senin adına

ınan çok ıyı geldi ezinecim artık evımdekı mor koltukları görmekten ööö gelmişti bır gun bıle uzak kalamak çok ıyı geldı bu benı 2 ay daha gotururu sonrada kızımla ugraşmakla gecer zaman sonra bı ege havası daha alırım sen nasılsın cnm

iyi diyelim iyi olsun canım be iş yapmaya çalışıom elim gitmio öle işte eşim evde geceye gidecek akşam evde yanlızım anlıcan

iyi diyelim iyi olsun canım be iş yapmaya çalışıom elim gitmio öle işte eşim evde geceye gidecek akşam evde yanlızım anlıcan

niye yanlızsın prensın senınle ya artık bız yanlız dğiliz kocalarımız oraya buraya gıtsede eskısı gıbı ek başımıza değiliz minnaklar bizimle

niye yanlızsın prensın senınle ya artık bız yanlız dğiliz kocalarımız oraya buraya gıtsede eskısı gıbı ek başımıza değiliz minnaklar bizimle

ewet canım dogru söylüosun bide zamanları gelsede dogsalar süpper olacak

Tekrar merhabalar..Biz de babasıyla kızımın odasını boşalttık,odada gerekli gereksiz eşyalar vardı şimdilik..İnş. bir iki güne kızımın eşyaları da gelecek Akşam da bizim restoranda ailece yemek yicez,pazarları genelde orda yiyoruz..Sizler napıyosunuz? Sezincim ben de adına çok sevindim,çok iyi gelmiştir sana.Biz bayanlara böyle arada tatlı sürprizler yapılsa ne hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…