Selam canım,bebeğin güle güle sağlıkla kullansın inşallah..Ben de bayramdan sonra bebek ve hastane çıkışı eşyalarını alıcam,1 aya kalmaz herşey biter diye tahmin ediyorum ondan sonra zaten iyice ağırlaşıcaz..Alışverişi de ya sabah ya da akşamüstü yapmayı planlıyoruz havalar giderek daha sıcak olacak..Sağlık olsun da herşey oluyor gerçekten,Allah bizlere ve sevdiklerimize ömürler versin..slm kızlar
dün kızımın tüm ihtiyacını aldık sadece büyük şeyler kaldı iki haftasında çanta hazirliycam ne olur ne olmaz kendim içinde aldım çok az vir eksigimiz var oda iki haftada biter anlayacağınız biraz rahatladım ya
sizler nasılsınız?
bayramdan sonrada dr gitcez kizimi gorucem ama daha çok var
çarşamba günü ikinci aşımı olacagım
Selam canım,bebeğin güle güle sağlıkla kullansın inşallah..Ben de bayramdan sonra bebek ve hastane çıkışı eşyalarını alıcam,1 aya kalmaz herşey biter diye tahmin ediyorum ondan sonra zaten iyice ağırlaşıcaz..Alışverişi de ya sabah ya da akşamüstü yapmayı planlıyoruz havalar giderek daha sıcak olacak..Sağlık olsun da herşey oluyor gerçekten,Allah bizlere ve sevdiklerimize ömürler versin..
Tekrar merhabalar..Biz de babasıyla kızımın odasını boşalttık,odada gerekli gereksiz eşyalar vardı şimdilik..İnş. bir iki güne kızımın eşyaları da gelecekAkşam da bizim restoranda ailece yemek yicez,pazarları genelde orda yiyoruz..Sizler napıyosunuz? Sezincim ben de adına çok sevindim,çok iyi gelmiştir sana.Biz bayanlara böyle arada tatlı sürprizler yapılsa ne hoş olur
canım ne guzel yapmıss eşinn aferinn onagecenlerde kocişle haklı direnişimi anlatmıştım demekki iş yaramışş. dün sabahtan evımde ustalar vardı balkonumu camla kaplattık bu hafta da kızımın odası gelıyoo inş.sonra kociş dedıkı bır kaç uzun bşeyler al ustune ıftara zigana gidicez uyyyyyyy dedim nerden ççıktısonrada ne filmi istiyosun dedı cd yaptrdı telefondan laptopuda aldı neyse çıktık daga bir güzel iftaraımız yaptık sonra zıtaş tatıl koyune goturdu beni bungalov evlerde gece kaldık filim izledik kafa dınledık güzel bir suprız oldu bana da evden uzaklaşşmam bana çok ıyı geldii şimdi de evımız geldik kocam dukkana gıttı bende yol yorgunu dıınlenıyorum
slm kızlar
dün kızımın tüm ihtiyacını aldık sadece büyük şeyler kaldı iki haftasında çanta hazirliycam ne olur ne olmaz kendim içinde aldım çok az vir eksigimiz var oda iki haftada biter anlayacağınız biraz rahatladım ya
sizler nasılsınız?
slm kızlar
sizler nasılsınız?
Bana kalsa hemen yaparım da alışverişi kayınvalidemle yapıcam çünkü onun tanıdığı biryer var ve oruç tutuyor bayramdan sonra gideriz dedi ben de mecburem tamam dedim.Çarşıda gezmek şimdi bile bir saatten sonra eziyet,acıkıyorum tuvalet sorunu var susuyorum sonra da belim ağrıyor falan filan..teşekkür ederim Cnm bence hemen alisverisi yap Cnm çünkü çok yorgun olursun ben hala yorgunm dışarı bile çıkmak istemiyorum
Kesinlikle çok güzel ve özel telaşlar,Rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın inşalahaynen bebişim artık sıkılmak hat safahadaydı 1 gun bıle olsa evden uzaklaşmak guzeldi benı baya ıdare eder bizde balkonun silikonlarının kurumasını beklıyoruz kızımın odasındakı ıvır zıvırı oraya taşıcaz boşaltıcaz bızde hafta içi odası gelicek çok heyecanlı ve tatlı bir telaş değil mi
benim icin guzel bir pazar....3 haftadir memleketteyim annemlerin yaninda oglusumla, hatta ogluslarimla.bugun esim geliyor.oyuzden cok mutluyuz))
kuzum trabzondayım benn malesef mı desem acabaaslen manısalıyım eşimın memleketınde yaşıyoruz malum ege sahillerinden uzaktayım bu yl boyle ufak tefek kafa dınlemelerle kendımızı avutuyoruz artık inş. seneye elifl eberaber cup cup yaparız suda
Günaydın güzel anneler bacaklarıma ağda yapsam bi zararı olur mu?yapmaya niyetlenmiştim çevremden bikaç kişi yapma filan dedi kafama takıldı aranızda yapan varmı acaba?
Ben ped koyarım buyuk diye düsundum.Benim arkadaşımda yeni doğum yaptı kesinlikle hasta bezi al dedi iç çamaşırı yerine hasta bezi alcam bende bide kızlar bebek arabaşarınıxı sldınız mı ben kraft twist travel sistem alcaktım ama bide dikkatimi graco çekti bilmiyorum karar veremedim:44:
Oh oh maasallah. Ne iyi gelmis sana belli anlatmandan :))gecenlerde kocişle haklı direnişimi anlatmıştım demekki iş yaramışş. dün sabahtan evımde ustalar vardı balkonumu camla kaplattık bu hafta da kızımın odası gelıyoo inş.sonra kociş dedıkı bır kaç uzun bşeyler al ustune ıftara zigana gidicez uyyyyyyy dedim nerden ççıktısonrada ne filmi istiyosun dedı cd yaptrdı telefondan laptopuda aldı neyse çıktık daga bir güzel iftaraımız yaptık sonra zıtaş tatıl koyune goturdu beni bungalov evlerde gece kaldık filim izledik kafa dınledık güzel bir suprız oldu bana da evden uzaklaşşmam bana çok ıyı geldii şimdi de evımız geldik kocam dukkana gıttı bende yol yorgunu dıınlenıyorum
slm kızlar
sizler nasılsınız?
Ben de her ay ağdacıya yaptırıyorum,kendi canıma kıyamıyorum..Daha önce epilasyon yapıyordum ama çok batık oldu ve faydası olmadı ama ağda azalttı baya..Aslında aklımda lazer var ama bu konuyu iyice araştırmak gerek zaten bebek doğunca ve emzirirken cesaret edemem ama sonrasında bir doktor kontrolünde olabilir diyorum bakalım:26:neden yapma dedıler ben genıtal bölgemede agda yapıyorum n sakıncası var acaba.neden dıye sorsaydın
valla sıkıntıdan bişeyler kaşıklıyorum yalnızımda
ınsann sıkıntıdan kendını yemege vuruyor
aynen cnm kımsede yok valla sınırden yıyorumm
teşekkür ederim Cnm ne güzel yakında bebisini gorucen benim daha çok var offcanım ne guzel yapmıss eşinn aferinn onaıkınız ıcınde degısıklık olmuss...yalnız ben senı ıstanbuldasın sanıyodum kımle karıstırdım acaba
gule gule kullanın zulucum hayırlı olsun hersey tamamlanıyor bı bebısler eksıkk...bizde haftaıcı gıdıcez oglusumuzu gormeye inş cok merak edıyorum ne kadar oldu acaba sıpamm
inşallah zamanında hepsini tamamlayıp rahat ederiztatlı telaş ve yorgunluk ama değiyor zulum artık ufak tefek eksıklıkler kalıyor onlarıda son 10 haftada hallederiz biz bende cuma gunu baktım kendıme sabahlık gecelık falan karar veremedım bu hafta bırdaha bakıcam
sağol canım evet Cnm hem mutlu oldum hemde rahatladım hep aklıma takılıyorduBizde pazardan geldik kızlar. Yoruldum ama :)
İyi oldu gezdik biraz.
Kendime bir tane onden düğmeli pijama aldım xl. Ayriyetten lohusa geceliği ve sabahlik alacağım iyi birsey. Birde 6 tane buyuk pamuklar alt çamaşır aldım. Hem hastaneye alırım dedim. Belki gobek daha da büyüdükce onlardan giyerim.
Ne guzel değişik seyler vardı. Alt açma bezleri vardı guzel. Gerçi fiyatlar da mağazalara aynı yani.
Ben ped koyarım buyuk diye düsundum.
Daha bebek arabası almadık. Bu kraftin twist modelleri kac yasına kadar kullanılıyor?
Oh oh maasallah. Ne iyi gelmis sana belli anlatmandan :))
Arada yapsınlar tabii böyle seyler.
Güle güle kullanın canım. İnsan rahatlıyor degil mı ihtiyacları aldıkca.
Benim de daha var biraz. Artık önümüzdeki hafta ve bayramdan sonra tamamlarız bizde insallah.
Ben de her ay ağdacıya yaptırıyorum,kendi canıma kıyamıyorum..Daha önce epilasyon yapıyordum ama çok batık oldu ve faydası olmadı ama ağda azalttı baya..Aslında aklımda lazer var ama bu konuyu iyice araştırmak gerek zaten bebek doğunca ve emzirirken cesaret edemem ama sonrasında bir doktor kontrolünde olabilir diyorum bakalım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?