2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar
dün kızımın tüm ihtiyacını aldık sadece büyük şeyler kaldı iki haftasında çanta hazirliycam ne olur ne olmaz kendim içinde aldım çok az vir eksigimiz var oda iki haftada biter anlayacağınız biraz rahatladım ya
sizler nasılsınız?
bayramdan sonrada dr gitcez kizimi gorucem ama daha çok var
çarşamba günü ikinci aşımı olacagım

Selam canım,bebeğin güle güle sağlıkla kullansın inşallah..Ben de bayramdan sonra bebek ve hastane çıkışı eşyalarını alıcam,1 aya kalmaz herşey biter diye tahmin ediyorum ondan sonra zaten iyice ağırlaşıcaz..Alışverişi de ya sabah ya da akşamüstü yapmayı planlıyoruz havalar giderek daha sıcak olacak..Sağlık olsun da herşey oluyor gerçekten,Allah bizlere ve sevdiklerimize ömürler versin..

teşekkür ederim Cnm bence hemen alisverisi yap Cnm çünkü çok yorgun olursun ben hala yorgunm dışarı bile çıkmak istemiyorum

aynen bebişim artık sıkılmak hat safahadaydı 1 gun bıle olsa evden uzaklaşmak guzeldi benı baya ıdare eder bizde balkonun silikonlarının kurumasını beklıyoruz kızımın odasındakı ıvır zıvırı oraya taşıcaz boşaltıcaz bızde hafta içi odası gelicek çok heyecanlı ve tatlı bir telaş değil mi

canım ne guzel yapmıss eşinn aferinn onaıkınız ıcınde degısıklık olmuss...yalnız ben senı ıstanbuldasın sanıyodum kımle karıstırdım acaba

gule gule kullanın zulucum hayırlı olsun hersey tamamlanıyor bı bebısler eksıkk...bizde haftaıcı gıdıcez oglusumuzu gormeye inş cok merak edıyorum ne kadar oldu acaba sıpamm

tatlı telaş ve yorgunluk ama değiyor zulum artık ufak tefek eksıklıkler kalıyor onlarıda son 10 haftada hallederiz biz bende cuma gunu baktım kendıme sabahlık gecelık falan karar veremedım bu hafta bırdaha bakıcam

teşekkür ederim Cnm bence hemen alisverisi yap Cnm çünkü çok yorgun olursun ben hala yorgunm dışarı bile çıkmak istemiyorum
Bana kalsa hemen yaparım da alışverişi kayınvalidemle yapıcam çünkü onun tanıdığı biryer var ve oruç tutuyor bayramdan sonra gideriz dedi ben de mecburem tamam dedim.Çarşıda gezmek şimdi bile bir saatten sonra eziyet,acıkıyorum tuvalet sorunu var susuyorum sonra da belim ağrıyor falan filan..
Kesinlikle çok güzel ve özel telaşlar,Rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın inşalah

kuzum trabzondayım benn malesef mı desem acaba aslen manısalıyım eşimın memleketınde yaşıyoruz malum ege sahillerinden uzaktayım bu yl boyle ufak tefek kafa dınlemelerle kendımızı avutuyoruz artık inş. seneye elifl eberaber cup cup yaparız suda

yok canım ya nıye malesef olsun ıstanbuldan ıyıdır yanı en azındanneyse manısada yesıllık mavı bır arada trabzonda onu aratmaz senın ıcınkucuk kacamaklar ınsanı rahatlatıyor kendıne getıryor şurda kızcenın gelmesne ne kaldı beraber akarsınız manısa plajlarına

Günaydın güzel anneler bacaklarıma ağda yapsam bi zararı olur mu?yapmaya niyetlenmiştim çevremden bikaç kişi yapma filan dedi kafama takıldı aranızda yapan varmı acaba?

neden yapma dedıler ben genıtal bölgemede agda yapıyorum n sakıncası var acaba.neden dıye sorsaydın

Bizde pazardan geldik kızlar. Yoruldum ama :)
İyi oldu gezdik biraz.
Kendime bir tane onden düğmeli pijama aldım xl. Ayriyetten lohusa geceliği ve sabahlik alacağım iyi birsey. Birde 6 tane buyuk pamuklar alt çamaşır aldım. Hem hastaneye alırım dedim. Belki gobek daha da büyüdükce onlardan giyerim.
Ne guzel değişik seyler vardı. Alt açma bezleri vardı guzel. Gerçi fiyatlar da mağazalara aynı yani.
Ben ped koyarım buyuk diye düsundum.
Daha bebek arabası almadık. Bu kraftin twist modelleri kac yasına kadar kullanılıyor?
Oh oh maasallah. Ne iyi gelmis sana belli anlatmandan :))
Arada yapsınlar tabii böyle seyler.

Güle güle kullanın canım. İnsan rahatlıyor degil mı ihtiyacları aldıkca.
Benim de daha var biraz. Artık önümüzdeki hafta ve bayramdan sonra tamamlarız bizde insallah.

neden yapma dedıler ben genıtal bölgemede agda yapıyorum n sakıncası var acaba.neden dıye sorsaydın
Ben de her ay ağdacıya yaptırıyorum,kendi canıma kıyamıyorum..Daha önce epilasyon yapıyordum ama çok batık oldu ve faydası olmadı ama ağda azalttı baya..Aslında aklımda lazer var ama bu konuyu iyice araştırmak gerek zaten bebek doğunca ve emzirirken cesaret edemem ama sonrasında bir doktor kontrolünde olabilir diyorum bakalım:26:

teşekkür ederim Cnm ne güzel yakında bebisini gorucen benim daha çok var off
inşallah zamanında hepsini tamamlayıp rahat ederiz
sağol canım evet Cnm hem mutlu oldum hemde rahatladım hep aklıma takılıyordu

ben lazerı hamıle kalınca bıraaktım canm bıtmişti de artık ufak tefek ccansız 2 tuydu ama eskısı kadar olmasada cıktılar hanıllelıkt zararlı ama ben doguurduktan sonra başlıcam hmen buuyuk rahatlık cunku emzırmede zararı yokmuş eşimin kuzenı estetisyen orda yaptırıyorum hamıleyken olmaz dedi dogumdn sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…