2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar nasılsınızz kımseler yok galıba benım herıfcık geldı tekrar gıttı arkadaslarıyla takılacakmıs bende tek basıma oturuyorum

Kızlar hayırlı gecelerrrr, bilgisayar elime geçer geçmez burada aldım soluğu
Nasılsınız, inşallah herşey yolundadır..
Bizde durumlar halen aynı yoruculuğunda devam ediyo
Neler oldu ben yokken, çok şey kaçırdığıma eminim, en önemlilerinden istiyorum

Kızlar bir de kafama takılan ve beni korkutan bi sorunum var :26:
benim normalde tırnak diplerim morumsu renkteydi ama sanki suan daha fazla gibi geliyo.
kansızlık yok dedi dr ama demir hapı yine de verdi. düzenli olarak kullanmaya calısıyorum arada unutsamda..
netten arastırınca sizinde bildiginiz gibi hep can sıkıcı seyler cıkıyo.
canımı fazlasıyla sıkıp kafamı alt üst edince arastırmakta istemedim ve direk size geldim.
bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi :26:
şimdiden teşekkür ederim...

Cnm benim ayak parmaklarimda var ve benim açıyor bende sebebini bilmiyorum acaba neden

benimde tırnaklarım içe doğru uzamaya başladı ellerimdeki yüzük ve serçe parmağım tırnağımın dibine doğru beyaz beyaz gitmeye başladı tırnak mantarına benzio ama yoktu yeni çıktı hamilelikte vitaminsizliktenmi acaba bebişler alıyoya bizden vitamini

Cnm benim ayak parmaklarimda var ve benim açıyor bende sebebini bilmiyorum acaba neden
benimde tam tersine kuzum yaa, el tırnaklarımda var ayaklarda bişey yok.. normalde de oluyodu ama şimdi bir de hamişlikten dolayı sanırım daha cok takmaya basladım kafaya :26:
bende anlamadım canım yaa, sendekinide ilk defa duyuyorum :26: benim genellikle morumsu oluyodu el tırnaklarımın dipleri. ama şimdi hamiş olunca daha da gözüme batmaya başladı. bir de netten bakmaya kalktım, bi dünya can sıkıcı sey cıktı. gece gece kafamı alt üst etti direk kapadım

benim açıyor Cnm ya bende merak ettim randevum da bayramdan sonra

benim açıyor Cnm ya bende merak ettim randevum da bayramdan sonra
bende acıma yok kuzum ama bazen parmak uclarım sızlıyo gibi oluyo. benim kontrolede 2 hafta var. normalde hamişlikten öncede oluyodu zaten ama neden oldugunu anlamadım. korkuyorum dr.a sormayada uff

zaten son 3 aylık dönemde yeni hamile kalmış gibi belirtiler ortaya çıkmaya başlıyomuş. Şimdi bu haftalara gelince daha net gördüm çoğu şeyi..
Bel-sırt ağrıları, karında sancılanma, kramplar, mide yanması, uykusuzluk, çarpıntı, nefes alamama, baş dönmesi... neredeyse hepsini gün içinde mutlaka yaşıyoruz ve günümüz bazen mahvolabiliyo. tüm bunlara rağmen kucağımıza alıcağımız minik mucizenin sevinci hepsini bi köşeye itiyo :)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıcakla kavuşalım inşallah..

bu haftanın ilk günaydını benden olsun bakalım. nasılsınız annişler ve minik bebişlerrrrben çok yorgunn ve bitkin bir şekilde işe geldim. hafta sonu çok yoruldum gözümden uyku akıyo

bu haftanın ilk günaydını benden olsun bakalım. nasılsınız annişler ve minik bebişlerrrrben çok yorgunn ve bitkin bir şekilde işe geldim. hafta sonu çok yoruldum gözümden uyku akıyo
günaydın canımmm
iyiyiz yok bi yaramazlık sizden nbr? ben de temizlikle geçirdim koca pazar gününü ama maşallah yine de iyiyim

günaydın canımmm
iyiyiz yok bi yaramazlık sizden nbr? ben de temizlikle geçirdim koca pazar gününü ama maşallah yine de iyiyim

bende cumartesi pazar hiç oturmadım diyebilirim. cumartesi temizlik yaptık kocişle. dünde ütü çamaşır uğraştım. iftarada annemler geldi yemek yap felan. sahurdan sonrada hiç uyuyamadım uykum varrrr çok şükür ki oğluşumun keyfi yerinde

günaydın güzel ekim anneleri ve onların artık büyümüş yerine sığmayan tatlı bebekleri... herkese ii, mutlu, sağlıklı haftalar..

biz haftasonu bebek arabamızı ve beşiğimizi aldık.. daha doğrusu sağolsun dedemiz (babacım) aldı.. darısı almayı duşunup daha almayanların başına..

ama beşiğimizi incilisinden aldık..

Eklentiler

• $Pierre-Cardin-PS-805-Twist-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-11982.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $Pierre-Cardin-PS-805-Twist-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-11981.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $Pierre-Cardin-PS-805-Twist-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-11980.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $Baby-Tech-250-Ahsap-Park-Besik-Beyaz-Kelebekler-70x110-12880.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 40
günaydın canımcım. aynı dertten bende muzdaribim. C.tesi günü Eminönü'ne gittim havuzlu hana. Çok memnun kaldım. İyi bir beye denk geldik çok ilgilendi. Gereksizleri hiç aldırmadı abla gerek yok amaaaaaaann boşver onu tarzı bir tipti Fiyatlarda uygun. Zaten sağa bak hamiş sola bak hamiş çok komik bir ortamı var. Ordan geldim ölüyorum yorgunluktan tabi yattım uyudum. Pazarda sabahtan kalktım, ütü, yemek, temizlik derken öğlen oldu uykum geldi yine uyudum. Gecede uyuyamadım bu sefer. Şimdi gözlerim kapanyor

Hayırlı olsun canım. güle güle attalar nasip olsun :13:

günaydın kıslar..cmt oğluşumu gördük iyiymiş çok şükür..1585 olmuş..

ama dr bana bu ay fazla kilo almışsın dedi, şişlikler de var ondan da olur, o sebepten tuzu tamamen hayatından çıkar dedi ve tatlı makarna pilav vs çok yeme dedi..tatlı dışındakileri zaten yemiorum ki

peyniri akşamdan suya koydum sabah onu yedim..

hayırlı olsun cnm güle güle kullanın..

günaydın tavuklumm maşallah oğluşunaa kocaman olmuş
güzel bi poz verdi mi size?

günaydın güzel anne. Ayy benim en çok yediğim şeyler makarna pilav tatlı :26: Acaba ben ne durumdayım. Şuan beni gören herkes ayyy sana ne oldu haftasonu kıııııızz ne kadar şiştin böyle birden aaaaa diye tepki veriyor. Psikolojiğim bozuldu

Peyniri de hiç sevmiyorum yaaa. İlaçlarımıda ihmal ettim bu ara hiç içmiyorum 10 gündür falan. Kırıcam kafamı

benim beşiğimdennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…