Kızlar bir de kafama takılan ve beni korkutan bi sorunum var :26:
benim normalde tırnak diplerim morumsu renkteydi ama sanki suan daha fazla gibi geliyo.
kansızlık yok dedi dr ama demir hapı yine de verdi. düzenli olarak kullanmaya calısıyorum arada unutsamda..
netten arastırınca sizinde bildiginiz gibi hep can sıkıcı seyler cıkıyo.
canımı fazlasıyla sıkıp kafamı alt üst edince arastırmakta istemedim ve direk size geldim.
bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi :26:
şimdiden teşekkür ederim...
Kızlar bir de kafama takılan ve beni korkutan bi sorunum var :26:
benim normalde tırnak diplerim morumsu renkteydi ama sanki suan daha fazla gibi geliyo.
kansızlık yok dedi dr ama demir hapı yine de verdi. düzenli olarak kullanmaya calısıyorum arada unutsamda..
netten arastırınca sizinde bildiginiz gibi hep can sıkıcı seyler cıkıyo.
canımı fazlasıyla sıkıp kafamı alt üst edince arastırmakta istemedim ve direk size geldim.
bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi :26:
şimdiden teşekkür ederim...
benimde tam tersine kuzum yaa, el tırnaklarımda var ayaklarda bişey yok.. normalde de oluyodu ama şimdi bir de hamişlikten dolayı sanırım daha cok takmaya basladım kafaya :26:Cnm benim ayak parmaklarimda var ve benim açıyor bende sebebini bilmiyorum acaba neden
bende anlamadım canım yaa, sendekinide ilk defa duyuyorum :26: benim genellikle morumsu oluyodu el tırnaklarımın dipleri. ama şimdi hamiş olunca daha da gözüme batmaya başladı. bir de netten bakmaya kalktım, bi dünya can sıkıcı sey cıktı. gece gece kafamı alt üst etti direk kapadımbenimde tırnaklarım içe doğru uzamaya başladı ellerimdeki yüzük ve serçe parmağım tırnağımın dibine doğru beyaz beyaz gitmeye başladı tırnak mantarına benzio ama yoktu yeni çıktı hamilelikte vitaminsizliktenmi acaba bebişler alıyoya bizden vitamini
benimde tam tersine kuzum yaa, el tırnaklarımda var ayaklarda bişey yok.. normalde de oluyodu ama şimdi bir de hamişlikten dolayı sanırım daha cok takmaya basladım kafaya :26:
bende anlamadım canım yaa, sendekinide ilk defa duyuyorum :26: benim genellikle morumsu oluyodu el tırnaklarımın dipleri. ama şimdi hamiş olunca daha da gözüme batmaya başladı. bir de netten bakmaya kalktım, bi dünya can sıkıcı sey cıktı. gece gece kafamı alt üst etti direk kapadım
bende acıma yok kuzum ama bazen parmak uclarım sızlıyo gibi oluyo. benim kontrolede 2 hafta var. normalde hamişlikten öncede oluyodu zaten ama neden oldugunu anlamadım. korkuyorum dr.a sormayada uffbenim açıyor Cnm ya bende merak ettim randevum da bayramdan sonra
günaydın canımmmbu haftanın ilk günaydını benden olsun bakalım.nasılsınız annişler ve minik bebişlerrrr ben çok yorgunn ve bitkin bir şekilde işe geldim. hafta sonu çok yoruldum gözümden uyku akıyo
günaydın canımmm
iyiyiz yok bi yaramazlık sizden nbr? ben de temizlikle geçirdim koca pazar gününü ama maşallah yine de iyiyim
günaydın canımcım. aynı dertten bende muzdaribim. C.tesi günü Eminönü'ne gittim havuzlu hana. Çok memnun kaldım. İyi bir beye denk geldik çok ilgilendi. Gereksizleri hiç aldırmadı abla gerek yok amaaaaaaann boşver onu tarzı bir tiptibu haftanın ilk günaydını benden olsun bakalım.nasılsınız annişler ve minik bebişlerrrr ben çok yorgunn ve bitkin bir şekilde işe geldim. hafta sonu çok yoruldum gözümden uyku akıyo
günaydın güzel ekim anneleri ve onların artık büyümüş yerine sığmayan tatlı bebekleri... herkese ii, mutlu, sağlıklı haftalar..
biz haftasonu bebek arabamızı ve beşiğimizi aldık.. daha doğrusu sağolsun dedemiz (babacım) aldı.. darısı almayı duşunup daha almayanların başına..
ama beşiğimizi incilisinden aldık..
günaydın güzel ekim anneleri ve onların artık büyümüş yerine sığmayan tatlı bebekleri... herkese ii, mutlu, sağlıklı haftalar..
biz haftasonu bebek arabamızı ve beşiğimizi aldık.. daha doğrusu sağolsun dedemiz (babacım) aldı.. darısı almayı duşunup daha almayanların başına..
günaydın kıslar..cmt oğluşumu gördük iyiymiş çok şükür..1585 olmuş..
ama dr bana bu ay fazla kilo almışsın dedi, şişlikler de var ondan da olur, o sebepten tuzu tamamen hayatından çıkar dedi ve tatlı makarna pilav vs çok yeme dedi..tatlı dışındakileri zaten yemiorum ki
peyniri akşamdan suya koydum sabah onu yedim..
günaydın kıslar..cmt oğluşumu gördük iyiymiş çok şükür..1585 olmuş..
ama dr bana bu ay fazla kilo almışsın dedi, şişlikler de var ondan da olur, o sebepten tuzu tamamen hayatından çıkar dedi ve tatlı makarna pilav vs çok yeme dedi..tatlı dışındakileri zaten yemiorum ki
peyniri akşamdan suya koydum sabah onu yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?