2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

günaydın cnmyaa belki sende de şişlik vardır..ben birden bir hafta içinde 2kg a yakın arttım ve deli gibi de yemiyorum şişlikle ilgisi oldugunu düşündüm..normal için çok almamamız lazım..kendime hedef koydum 2 ay kaldı ya hani (inşallah) ayda 2 kilodan fazla almama hedefi..haftada tartılma..

Günaydın guzel anneler ve evlatları :)
Bizde saglik Ocağı'na gittik. Kan verdik. Kilo bakıldı, tansiyon, bebeğimin kalp sesini duyduk.
Tansiyonum 9/6 cikti. Hiç birsey yemediğim icin herhalde dusuk cikti. Kilo da 14 kilo almışım. Bebeğimin kalp hızı 140 civarı, iyidir herhalde.

Ama cok uykum var. Gece hiç uyuyamadim. Simdi eve geldim. Biraz uzanayım bakalım. Belki uyurum :)

ohh ne güzel cnm alışveriş derdini bitirdin desene. benimde bikaç şey kaldı bayramdan sonra annemle alıcaz inş. sende çalışıyodun dimi? ne zaman izne ayrılmayı düşünüyosun

ohh maşallah kuzuna canımcım.bende çok merak edıyorum 3 hafta oldu gideli doktora.nasıl oldu benim kuzu acaba:26: o şişlikleri hiç sorma cnm benimde ayaklarım ve bacaklarım şiş sanki.çorap baya iz yapıyo ordan anlıyorum. bi doğursaydık hayırlısıyla

hayırlı olsun cnm güle güle kullanın..

benim beşiğimdennn

ÇOK teşekkürler kıslaarr... :) eweeett zaten burda kim yüklemşti hatırlamıyorum ama ben sizden görüp beğendim. gittim aradım buldum:) inş huzurla bebişleri uyuturuz beşiğimizin üst katında:)

ÇOK teşekkürler kıslaarr... :) eweeett zaten burda kim yüklemşti hatırlamıyorum ama ben sizden görüp beğendim. gittim aradım buldum:) inş huzurla bebişleri uyuturuz beşiğimizin üst katında:)

güle güle kullan canım ben ve naciş aldık bu beşikten başka alan varmıydı bilmiyorum sen neerdn aldın hangi ilden ve kaç liraya aldın

ohh ne güzel cnm alışveriş derdini bitirdin desene. benimde bikaç şey kaldı bayramdan sonra annemle alıcaz inş. sende çalışıyodun dimi? ne zaman izne ayrılmayı düşünüyosun

Ah ahh çalışmıyor olmayı isterdim yani en azından şimdiden izne çıkabilseydik. Bu bizim 6 aya çıkma işi yine yalan oldu anlaşılan. Bize vurmayacak sanırım. Şimdi 32. hafta gidip rapor almak gerekiyormuş 5 hafta daha çalışabilir diye. Onu alacağım bu c.tesi günü işte. Mümkün mertebe bebişimle zaman geçirmek için ileriye atmak istiyorum Allah bir mani vermezse. Eğer kafamdaki gibi olursa 6 Eylül son iş günüm

Ondan sonra gelsin bebiş. Sevelim bebiş. Öpelim bebiş..

[/QUOTE]günaydın :)) cumartesi bende havuzlu han daydım :)) ben eşimle keşfe gittim aslında öle 1-2 parça bişi aldım , ramazandan sonra gidicem alıcam hepsini bakalım , Allah nasib ederse , evet bir sürü ne ararsak var orda bebek şekerinide ordan alıcam sanırım sadece ordan bakmıcağım bbebk arabası onu da saraçhaneden alıcam buyuk ihtimal ....[/QUOTE]

:) ya burda konuşuyoruz böyle ama tanışmıyoruz belki de yanyana durduk :13:
Şekerleri bir yukarda Pelin var oraya bak derim birde Letizia var. Ben Pelinden loğusa bardağı süsü fln aldım balon malon. Letiziadan'da Şekeri için şişeleri aldım. Hatta şişeleri taaa Eminönünden eve kdr taşıyıp yarısını evde duvara çarpıp kırıp oturup ağladım da bir güzel yeniden sipariş vereceğim

Ben bebek arabası almayı düşünmüyorum şimdi. Onu araya sıkıştırmayacağım. Çünkü Ekim, Kasım zaten o bebeği bir yere çıkaramam. Çıksa bile taksiyle arabayla fln. Anakucağı yeter diye düşünüyorum. Biraz daha ele gelmeye başlasın öyle alacağım bahara doğru arabasını. Uygun birşey bulursam kaçırmam tabi o ayrı

günaydın annişler sabah bi yoğunluğun içine düştüm kimselere selam veremedim nasılsınız

ben cumartesi oğlumu gördüm uyuyodu sıpacık 945 gram olmuş boyuda 35 cm özlemişim yavrumu

günaydın annişler sabah bi yoğunluğun içine düştüm kimselere selam veremedim nasılsınız

ben cumartesi oğlumu gördüm uyuyodu sıpacık 945 gram olmuş boyuda 35 cm özlemişim yavrumu

günaydın canımmm maşallah benim damatcımaaa
var mı doktorunun tembihlediği bişeyler?

güle güle kullan canım ben ve naciş aldık bu beşikten başka alan varmıydı bilmiyorum sen neerdn aldın hangi ilden ve kaç liraya aldın

ben antalya da ilke bebe var canm ordan aldım. önce ceviz rengine bakmıştık 700 lira demişlerdi sonra beyazını almaya karar verince beyazında fiyat farkı olur dediler. bilmiyorumda bunlar kesin alcak nasılsa ne kadar dersek kardır diye mi düşündüler naptılar bilmiyorum.
ben büyük boyunu aldım 70*130unu. arabayıda ordan aldıkda sadece beşik ne kadra geldi bilmiyorum. ama arabadan indirim yapılmadı die düşünürsek 600 ya da 650 falan galiba.
siz 500 küsür ya da 600 küsür demiştiniz sanki konuşurken öyle hatırlıyorum. kazık yemiş gibi bi hissim var ama bilemiyorum:)

Son düzenleme:

cnm nasıl hesapladın, benm haftaya salı 32 bitiyor o gün alcam raporu ona göre 37 bitince yani 10 eylülde son iş gününm oluyor, sennki daha geç olmalı değil mi?yoksa erken mi ayrılacaksın izne?:44:

cnm nasıl hesapladın, benm haftaya salı 32 bitiyor o gün alcam raporu ona göre 37 bitince yani 10 eylülde son iş gününm oluyor, sennki daha geç olmalı değil mi?yoksa erken mi ayrılacaksın izne?:44:

şimdi benim bu perş tam 31. haftam, haftaya perş 32. haftam. Normalde ondan sonra almam lazım ama bayramda doktor yok :26:
O yüzden bu c.tesi gidip nasıl yapabileceğimi öğreneceğim işte ki geç kalmayayım dedim. Senin hesabın tam doğru. beni bayram sıkıştırdı

ben 500e aldım ama daha öncede anlatmıştım satan adam yani bayi liste fiyatına bakmadan bize fiyat vermişti ama seninki büyükmüş zaten bizimki 60*120 güle güle kullan içine kurt düşürme

günaydın canımmm maşallah benim damatcımaaa
var mı doktorunun tembihlediği bişeyler?

hamur işi ve tatlı yeme dedi
normal doğurcam dedim o zaman kilona dikkat et dedi başka bişey demedi
d vitaminim eksikti ya sadece güneşlen dedi ilaç vermedi

bu haftanın ilk günaydını benden olsun bakalım. nasılsınız annişler ve minik bebişlerrrrben çok yorgunn ve bitkin bir şekilde işe geldim. hafta sonu çok yoruldum gözümden uyku akıyo
günaydınnnnnnnnnnn

Günaydın canım, hayırlısı olsun güle güle kullanın inşallah

Günaydın canım, bende ordaydım cumartesi kesin karşılaşmışızdır heee, ufak tefek eksiklerim vardı onları almaya gittim, bitti çok şükür, hala emzirme sütyeni alamadım gerçi o ayrı bitane aldım penye ama 2 tanede şık bişi istiyom bulamadım ordan, osmanbaya bakçam bi yer buldum netten onun satış yerine gitçem orda çok şık sütyenler var

oyyy maşallahh ona annesi, olsun bak bebişe yaramış senin kilolar boşver, dikkat edersin şimdi biraz daha son 2 ayımız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…