günaydın tavuklumm maşallah oğluşunaa kocaman olmuş
güzel bi poz verdi mi size?
günaydın güzel anne. Ayy benim en çok yediğim şeyler makarna pilav tatlı :26: Acaba ben ne durumdayım. Şuan beni gören herkes ayyy sana ne oldu haftasonu kıııııızz ne kadar şiştin böyle birden aaaaa diye tepki veriyor. Psikolojiğim bozuldu
Peyniri de hiç sevmiyorum yaaa. İlaçlarımıda ihmal ettim bu ara hiç içmiyorum 10 gündür falan. Kırıcam kafamı
ohh ne güzel cnm alışveriş derdini bitirdin desene. benimde bikaç şey kaldı bayramdan sonra annemle alıcaz inş. sende çalışıyodun dimi? ne zaman izne ayrılmayı düşünüyosungünaydın canımcım. aynı dertten bende muzdaribim. C.tesi günü Eminönü'ne gittim havuzlu hana. Çok memnun kaldım. İyi bir beye denk geldik çok ilgilendi. Gereksizleri hiç aldırmadı abla gerek yok amaaaaaaann boşver onu tarzı bir tiptiFiyatlarda uygun. Zaten sağa bak hamiş sola bak hamiş çok komik bir ortamı var. Ordan geldim ölüyorum yorgunluktan tabi yattım uyudum. Pazarda sabahtan kalktım, ütü, yemek, temizlik derken öğlen oldu uykum geldi yine uyudum. Gecede uyuyamadım bu sefer. Şimdi gözlerim kapanyor
Hayırlı olsun canım. güle güle attalar nasip olsun :13:
ohh maşallah kuzuna canımcım.bende çok merak edıyorum 3 hafta oldu gideli doktora.nasıl oldu benim kuzu acaba:26: o şişlikleri hiç sorma cnm benimde ayaklarım ve bacaklarım şiş sanki.çorap baya iz yapıyo ordan anlıyorum. bi doğursaydık hayırlısıylagünaydın kıslar..cmt oğluşumu gördük iyiymiş çok şükür..1585 olmuş..
ama dr bana bu ay fazla kilo almışsın dedi, şişlikler de var ondan da olur, o sebepten tuzu tamamen hayatından çıkar dedi ve tatlı makarna pilav vs çok yeme dedi..tatlı dışındakileri zaten yemiorum ki
peyniri akşamdan suya koydum sabah onu yedim..
günaydın canımcım. aynı dertten bende muzdaribim. C.tesi günü Eminönü'ne gittim havuzlu hana. Çok memnun kaldım. İyi bir beye denk geldik çok ilgilendi. Gereksizleri hiç aldırmadı abla gerek yok amaaaaaaann boşver onu tarzı bir tiptiFiyatlarda uygun. Zaten sağa bak hamiş sola bak hamiş çok komik bir ortamı var. Ordan geldim ölüyorum yorgunluktan tabi yattım uyudum. Pazarda sabahtan kalktım, ütü, yemek, temizlik derken öğlen oldu uykum geldi yine uyudum. Gecede uyuyamadım bu sefer. Şimdi gözlerim kapanyor
hayırlı olsun cnm güle güle kullanın..
benim beşiğimdennn
günaydın canımcım. aynı dertten bende muzdaribim. C.tesi günü Eminönü'ne gittim havuzlu hana. Çok memnun kaldım. İyi bir beye denk geldik çok ilgilendi. Gereksizleri hiç aldırmadı abla gerek yok amaaaaaaann boşver onu tarzı bir tiptiFiyatlarda uygun. Zaten sağa bak hamiş sola bak hamiş çok komik bir ortamı var. Ordan geldim ölüyorum yorgunluktan tabi yattım uyudum. Pazarda sabahtan kalktım, ütü, yemek, temizlik derken öğlen oldu uykum geldi yine uyudum. Gecede uyuyamadım bu sefer. Şimdi gözlerim kapanyor
günaydın :)) cumartesi bende havuzlu han daydım :)) ben eşimle keşfe gittim aslında öle 1-2 parça bişi aldım , ramazandan sonra gidicem alıcam hepsini bakalım , Allah nasib ederse , evet bir sürü ne ararsak var orda bebek şekerinide ordan alıcam sanırım sadece ordan bakmıcağım bbebk arabası onu da saraçhaneden alıcam buyuk ihtimal ....
ÇOK teşekkürler kıslaarr... :) eweeett zaten burda kim yüklemşti hatırlamıyorum ama ben sizden görüp beğendim. gittim aradım buldum:) inş huzurla bebişleri uyuturuz beşiğimizin üst katında:)
ohh ne güzel cnm alışveriş derdini bitirdin desene. benimde bikaç şey kaldı bayramdan sonra annemle alıcaz inş. sende çalışıyodun dimi? ne zaman izne ayrılmayı düşünüyosun
günaydın annişler sabah bi yoğunluğun içine düştüm kimselere selam veremedim nasılsınız
ben cumartesi oğlumu gördüm uyuyodu sıpacık 945 gram olmuş boyuda 35 cm özlemişim yavrumu
güle güle kullan canım ben ve naciş aldık bu beşikten başka alan varmıydı bilmiyorum sen neerdn aldın hangi ilden ve kaç liraya aldın
Ah ahh çalışmıyor olmayı isterdim yani en azından şimdiden izne çıkabilseydik. Bu bizim 6 aya çıkma işi yine yalan oldu anlaşılan. Bize vurmayacak sanırım. Şimdi 32. hafta gidip rapor almak gerekiyormuş 5 hafta daha çalışabilir diye. Onu alacağım bu c.tesi günü işte. Mümkün mertebe bebişimle zaman geçirmek için ileriye atmak istiyorum Allah bir mani vermezse. Eğer kafamdaki gibi olursa 6 Eylül son iş günüm
Ondan sonra gelsin bebiş. Sevelim bebiş. Öpelim bebiş..
günaydın annişler sabah bi yoğunluğun içine düştüm kimselere selam veremedim nasılsınız
ben cumartesi oğlumu gördüm uyuyodu sıpacık 945 gram olmuş boyuda 35 cm özlemişim yavrumu
cnm nasıl hesapladın, benm haftaya salı 32 bitiyor o gün alcam raporu ona göre 37 bitince yani 10 eylülde son iş gününm oluyor, sennki daha geç olmalı değil mi?yoksa erken mi ayrılacaksın izne?:44:
ben antalya da ilke bebe var canm ordan aldım. önce ceviz rengine bakmıştık 700 lira demişlerdi sonra beyazını almaya karar verince beyazında fiyat farkı olur dediler. bilmiyorumda bunlar kesin alcak nasılsa ne kadar dersek kardır diye mi düşündüler naptılar bilmiyorum.
ben büyük boyunu aldım 70*130unu. arabayıda ordan aldıkda sadece beşik ne kadr bilmiyorum. ama arabadan indirim yapılmadı die düşünürsek 600 ya da 650 falan galiba.
siz 500 küsür ya da 600 küsür demiştiniz sanki konuşurken öyle hatırlıyorum. kazık yemiş gibi bi hissim var ama bilemiyorum:)
günaydın canımmm maşallah benim damatcımaaa
var mı doktorunun tembihlediği bişeyler?
gunaydın kızlar...
Bayadır takıp edemedım topiği misafirim vardı ama artık aranıza geri dondum...
günaydın cnm..maşallah benmki de 26-27 de o civardı..
günaydınnnnnnnnnnnbu haftanın ilk günaydını benden olsun bakalım.nasılsınız annişler ve minik bebişlerrrr ben çok yorgunn ve bitkin bir şekilde işe geldim. hafta sonu çok yoruldum gözümden uyku akıyo
Günaydın canım, hayırlısı olsun güle güle kullanın inşallahgünaydın güzel ekim anneleri ve onların artık büyümüş yerine sığmayan tatlı bebekleri... herkese ii, mutlu, sağlıklı haftalar..
biz haftasonu bebek arabamızı ve beşiğimizi aldık.. daha doğrusu sağolsun dedemiz (babacım) aldı.. darısı almayı duşunup daha almayanların başına..
ama beşiğimizi incilisinden aldık..
oyyy maşallahh ona annesi, olsun bak bebişe yaramış senin kilolar boşver, dikkat edersin şimdi biraz daha son 2 ayımız zatengünaydın kıslar..cmt oğluşumu gördük iyiymiş çok şükür..1585 olmuş..
ama dr bana bu ay fazla kilo almışsın dedi, şişlikler de var ondan da olur, o sebepten tuzu tamamen hayatından çıkar dedi ve tatlı makarna pilav vs çok yeme dedi..tatlı dışındakileri zaten yemiorum ki
peyniri akşamdan suya koydum sabah onu yedim..
aha sende mi ordaydın yaa, çok komikk keşke haberleşeydikgünaydın canımcım. aynı dertten bende muzdaribim. C.tesi günü Eminönü'ne gittim havuzlu hana. Çok memnun kaldım. İyi bir beye denk geldik çok ilgilendi. Gereksizleri hiç aldırmadı abla gerek yok amaaaaaaann boşver onu tarzı bir tiptiFiyatlarda uygun. Zaten sağa bak hamiş sola bak hamiş çok komik bir ortamı var. Ordan geldim ölüyorum yorgunluktan tabi yattım uyudum. Pazarda sabahtan kalktım, ütü, yemek, temizlik derken öğlen oldu uykum geldi yine uyudum. Gecede uyuyamadım bu sefer. Şimdi gözlerim kapanyor
günaydın :)) cumartesi bende havuzlu han daydım :)) ben eşimle keşfe gittim aslında öle 1-2 parça bişi aldım , ramazandan sonra gidicem alıcam hepsini bakalım , Allah nasib ederse , evet bir sürü ne ararsak var orda bebek şekerinide ordan alıcam sanırım sadece ordan bakmıcağım bbebk arabası onu da saraçhaneden alıcam buyuk ihtimal ....ben zaten 3 haftadır abonesi oldum oranın artık gitmem inşallah
bende bu cumartesi doktora gidip 32. hafta raporunu soracağım, ben 30+5 oluyorum bu cumartesi ama diğer haftada bayram, en kötü bayram sonrası gidip alcam, 32+0/1/2 gibi almak lazımmış çünkü o raporu, eksik olunca bebişin ölçüleri vermiyolarmış git bida gel diyolarmış, bu arada kızlar bi 32 de rapor alcaz, bi 37de, birde doğumdan sonra bebiş 50günllükken gidip yine rapor alıyomuşuz bu ne yaaa:44:şimdi benim bu perş tam 31. haftam, haftaya perş 32. haftam. Normalde ondan sonra almam lazım ama bayramda doktor yok :26:
O yüzden bu c.tesi gidip nasıl yapabileceğimi öğreneceğim işte ki geç kalmayayım dedim. Senin hesabın tam doğru. beni bayram sıkıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?