2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım güneşlenirken sakın korumasız çıkma leke kalır hemen

benim de arefe günü 32 çalışabilir raporumu alıcam ondan sonra zorlanıcam ama yapacak bişey yok

Son düzenleme:

canım bizim seninle günlerimiz aynı. benim doktorum 32nin içinde veririm önemli değil dedi. ben pazartesi ya da salı gidicem alıcam.

herkese günaydın artık doğuma doğru geri sayıma başladık. hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. ben de 30. haftamdayım bayramdan sonra 32. hafta raporumu alıcam. inşallah 2. doğumum olacak. yine de doğum yaklaştıkça vesveselerim artıyor elimde olmadan.

kızlar iş yoğunluğundan pek takip edemiyorum yazılmıştır belki ama
bebişlerin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız bayramdan sonra yıkamayı düşünüyorum da :26:

anladım cnm ama sanırım dr sana da gününe göre yani perşembe 32 yi dolduracağına dair bir rapor da verebilir, bi hak kaybın olmaz

küçük değil cnm gayet iyi, zaten bebeğin aşırı kilolu olmasına da özenmemek lazım normal doğum sıkıntıya girebilir

çatık kaş olmaz annesi gazı mazı vardır bişiye canı sıkılmıştır

Günaydın kızlar nasılsınız?..ben güne berbat başladım...yeni sustum ağlamaktan da gözlerim şişmiş...kafamı dağıtmaya geldim...

kızlar iş yoğunluğundan pek takip edemiyorum yazılmıştır belki ama
bebişlerin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız bayramdan sonra yıkamayı düşünüyorum da :26:

annemler bayram sonrası gelecek hem eksiklerimizi alıcaz hemde yıkyıp ütülücezz bizdee

Günaydın kızlar nasılsınız?..ben güne berbat başladım...yeni sustum ağlamaktan da gözlerim şişmiş...kafamı dağıtmaya geldim...
serapcımm günaydın noldu neye üzdün kendini???

ay kuzum doktor dedide sanki çesmede bodrumdayızz nerde güneşlencem ellerim avuçlarım güneş alsın yeter

balkonda otur biraz olmas mı :44:

aynen cnm ben de dikkat etme taraftarıyım..50 günlükken ne raporuymuş ya haberim yok du ben bi araştırıyım bunu
ya oda artık resmi iznin bittiğine dair ssk başlaması içinmiymiş ne, tam anlayamadım, bende bi araştıracağım onu, sende bak bakayım nası bişimiş o bilenler bilmeyenlere anlatsın

aaaaaaaaaaaaaaaaaa serabım niye ağladın be canım, hormonlarmı, yoksa başka bişi mi var kuşum?

cullucanım günaydınnnn seni kokoş hayal ediyorum hep nedense bak kızın olsaydı aşağıdaki gibi bişey olurdu heralde

evet doğru diyosun normal doğurcam diyosak kilo sıkıntıya sokuyorr

uykusunda görüntülenmek canını sıkmış olabilir

cullucanım günaydınnnn seni kokoş hayal ediyorum hep nedense bak kızın olsaydı aşağıdaki gibi bişey olurdu heralde

Eki Görüntüle 766765
evet yaa adigemmm kesin böle bişi olurdu heee bayıldım bunlara, bakalım erkek bebekiimiz nası bişi olcak oda kesin süslü bişi olur, babası gibi dikkat eder giyimine kuşamına

serommm ne oldu yavrummm

serapcımm günaydın noldu neye üzdün kendini???

balkonda otur biraz olmas mı :44:

evimiz zemin kat balkonumuz yok öğlenleri parka gidicem işyerinin yanınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…