canım güneşlenirken sakın korumasız çıkma leke kalır hemenben 500e aldım ama daha öncede anlatmıştım satan adam yani bayi liste fiyatına bakmadan bize fiyat vermişti ama seninki büyükmüş zaten bizimki 60*120 güle güle kullan içine kurt düşürme
hamur işi ve tatlı yeme dedi
normal doğurcam dedim o zaman kilona dikkat et dedi başka bişey demedi
d vitaminim eksikti ya sadece güneşlen dedi ilaç vermedi
Ah ahh çalışmıyor olmayı isterdim yani en azından şimdiden izne çıkabilseydik. Bu bizim 6 aya çıkma işi yine yalan oldu anlaşılan. Bize vurmayacak sanırım. Şimdi 32. hafta gidip rapor almak gerekiyormuş 5 hafta daha çalışabilir diye. Onu alacağım bu c.tesi günü işte. Mümkün mertebe bebişimle zaman geçirmek için ileriye atmak istiyorum Allah bir mani vermezse. Eğer kafamdaki gibi olursa 6 Eylül son iş günüm
Ondan sonra gelsin bebiş. Sevelim bebiş. Öpelim bebiş..
hoşgeldiiiiiiiiinnnn. Ay hiç okumaya kalkma topiği sayfalarca sürüp gitti
şimdi benim bu perş tam 31. haftam, haftaya perş 32. haftam. Normalde ondan sonra almam lazım ama bayramda doktor yok :26:
O yüzden bu c.tesi gidip nasıl yapabileceğimi öğreneceğim işte ki geç kalmayayım dedim. Senin hesabın tam doğru. beni bayram sıkıştırdı
şimdi benim bu perş tam 31. haftam, haftaya perş 32. haftam. Normalde ondan sonra almam lazım ama bayramda doktor yok :26:
O yüzden bu c.tesi gidip nasıl yapabileceğimi öğreneceğim işte ki geç kalmayayım dedim. Senin hesabın tam doğru. beni bayram sıkıştırdı
kızlar iş yoğunluğundan pek takip edemiyorum yazılmıştır belki ama
bebişlerin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız bayramdan sonra yıkamayı düşünüyorum da :26:
günaydın canım sizinkilerin yanında bizimkiler minnak kalıyor ama kilosunun böyle olmasına çok sevindim çok şükür küçük değill
bu arada yüzü asıktı benim oğlanın çatık kaş mı olacak nedirr
oyyy maşallahh ona annesi, olsun bak bebişe yaramış senin kilolar boşver, dikkat edersin şimdi biraz daha son 2 ayımız zaten
canım güneşlenirken sakın korumasız çıkma leke kalır hemen
kızlar iş yoğunluğundan pek takip edemiyorum yazılmıştır belki ama
bebişlerin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız bayramdan sonra yıkamayı düşünüyorum da :26:
serapcımm günaydın noldu neye üzdün kendini???Günaydın kızlar nasılsınız?..ben güne berbat başladım...yeni sustum ağlamaktan da gözlerim şişmiş...kafamı dağıtmaya geldim...
ay kuzum doktor dedide sanki çesmede bodrumdayızznerde güneşlencem ellerim avuçlarım güneş alsın yeter
ya oda artık resmi iznin bittiğine dair ssk başlaması içinmiymiş ne, tam anlayamadım, bende bi araştıracağım onu, sende bak bakayım nası bişimiş o bilenler bilmeyenlere anlatsınaynen cnm ben de dikkat etme taraftarıyım..50 günlükken ne raporuymuş ya haberim yok du ben bi araştırıyım bunu
Günaydın kızlar nasılsınız?..ben güne berbat başladım...yeni sustum ağlamaktan da gözlerim şişmiş...kafamı dağıtmaya geldim...
küçük değil cnm gayet iyi, zaten bebeğin aşırı kilolu olmasına da özenmemek lazım normal doğum sıkıntıya girebilir
çatık kaş olmaz annesi gazı mazı vardır bişiye canı sıkılmıştır
serapcımm günaydın noldu neye üzdün kendini???
cullucanım günaydınnnn seni kokoş hayal ediyorum hep nedense bak kızın olsaydı aşağıdaki gibi bişey olurdu heralde
Eki Görüntüle 766765
Günaydın kızlar nasılsınız?..ben güne berbat başladım...yeni sustum ağlamaktan da gözlerim şişmiş...kafamı dağıtmaya geldim...
serapcımm günaydın noldu neye üzdün kendini???
balkonda otur biraz olmas mı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?