- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
aaaaaaaaaaaaaaaaaaserabım niye ağladın be canım, hormonlarmı, yoksa başka bişi mi var kuşum?
serommm ne oldu yavrummm
canım benimmmmmmmmmmmmmm kocaya mı kızdın nettin.bu sefer hormonlarım tam yerinde çalıştı ve beni haklı çıkarttı canım...ya yeni sustum nefret ediyorum herşeyden...
evet yaa adigemmm kesin böle bişi olurdu heee bayıldım bunlara, bakalım erkek bebekiimiz nası bişi olcak oda kesin süslü bişi olur, babası gibi dikkat eder giyimine kuşamına
serommm ne oldu yavrummm
evimiz zemin kat balkonumuz yok öğlenleri parka gidicem işyerinin yanınaaa
bu sefer hormonlarım tam yerinde çalıştı ve beni haklı çıkarttı canım...ya yeni sustum nefret ediyorum herşeyden...
anladım cnm. benimde bayramdan sonraki hafta salı günü doluyo 32 haftam. ama ben tam 5 hafta atmayı düşünmüyorum. eylül başına kadar çalışıp ayrılıcam sanırım.3 hafta daha ancak çalışırım gibi geliyo çünkü ayaklarım iflas etmiş durumda artık.ücretli bitiikten sonrada ücretsiz alıcam bikaç ay bakalım. sağ salim gelse şu bebişlerimizAh ahh çalışmıyor olmayı isterdim yani en azından şimdiden izne çıkabilseydik. Bu bizim 6 aya çıkma işi yine yalan oldu anlaşılan. Bize vurmayacak sanırım. Şimdi 32. hafta gidip rapor almak gerekiyormuş 5 hafta daha çalışabilir diye. Onu alacağım bu c.tesi günü işte. Mümkün mertebe bebişimle zaman geçirmek için ileriye atmak istiyorum Allah bir mani vermezse. Eğer kafamdaki gibi olursa 6 Eylül son iş günüm
Ondan sonra gelsin bebiş. Sevelim bebiş. Öpelim bebiş..
nooldu serabım yine neden ağladın ? hamilelik hormonları iyice ele geçirdi seni yaaa:26:Günaydın kızlar nasılsınız?..ben güne berbat başladım...yeni sustum ağlamaktan da gözlerim şişmiş...kafamı dağıtmaya geldim...
canım benimmmmmmmmmmmmmm kocaya mı kızdın nettin.
normalde de kafana takıcagın bişeyse insan iki katı dert ediyo bu haliylestrese sokma oğluşunuuuuu değmezz
aaa olurmu hiç öle şey seroo, lütfen niçin nefret ediyon biri damarına basmıştır senin öle durup dururken olmamıştır bu, hayat güzel herşeye rağmen, bak negüzel hamişiz, bebiş bekliyoz, gelcek minnaklar mis kokulu bebişlerimiz gelcek
hormonlarında etkisi var kuzu ama bu sefer tamamıyle ben haklıyım...
nooldu serabım yine neden ağladın ? hamilelik hormonları iyice ele geçirdi seni yaaa:26:
oy kıyamam yaaaherşey kuzumherşey...sadece ne istiyorum biliyor muusn..çekip gitmek şu şehirden 2-3 günlüğüne de olsa kafamı dinlemek istiyorum..herşeyden uzakta sessiz sedasız...
nolcak kuzu erkek milleti ne kadar yontarsan yont yine özlerinde odunlar...
merakla güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar eşim geliyomuş..anladı yaptığı hatanın büyüklüğünü...ben çıktım gelirim birazdan...
hadi bakalım canım, hayırlı haberlerle gülerek gel buraya olur muKızlar eşim geliyomuş..anladı yaptığı hatanın büyüklüğünü...ben çıktım gelirim birazdan...
iyiyiz canım sen nasılsın? baya yormuşun kendini demekki, gerçi artık yormasakta en ufak bişeyde yoruluyoruz, ben cumartesi kocişle havuzlu hana gittim sabah 10da ordaydım, akşam eve girişim ve yatağa yatışım 1 i buldu, eve gelincede evde çalışmaya devam ettik ama pazar bütün gün yattım sanki dünyaları yapmıştımkızlar nasılsnz bakalım bebişler nasıl ya dün aksam kAYınvalidemde iftar vardı sülaleye bende yardm ettm ayakta kaldım bütn gün aksam sırtm belım koptu bugunde canm hıc bişey yapmk istemıyo
oh geçmiş olsun bizde iki hafta önce mobilyaları silme işini yapmıştık ama o ne zor bi iş ya, iç dış, kenar derken insan bayağı bir yoruluyo vala, kasık ağrısı çok yorulunca olabiliyo canım bide uzun süre aynı pozisyonda durunca, o nedenle dinlenmeye çalış, ayaklarını hiç üşütme dikkat etmerhaba kızlaaaaar dün kızımın odasını sildik bi güzel bu hafta kapitonesinide yerleştirip döşices içini
geçen gün kasık agrısından kıvrandım resmen öldüm öçldüm dirildim sizdede oldumu hiç
Kızlar eşim geliyomuş..anladı yaptığı hatanın büyüklüğünü...ben çıktım gelirim birazdan...
ohh ellerinize sağlık canımcım, sağlıcakla mutlulukla kullansın inşallah minişinmerhaba kızlaaaaar dün kızımın odasını sildik bi güzel bu hafta kapitonesinide yerleştirip döşices içini
geçen gün kasık agrısından kıvrandım resmen öldüm öçldüm dirildim sizdede oldumu hiç
iyiyiz canım sen nasılsın? baya yormuşun kendini demekki, gerçi artık yormasakta en ufak bişeyde yoruluyoruz, ben cumartesi kocişle havuzlu hana gittim sabah 10da ordaydım, akşam eve girişim ve yatağa yatışım 1 i buldu, eve gelincede evde çalışmaya devam ettik ama pazar bütün gün yattım sanki dünyaları yapmıştımseninnde bu durumun çok normal geldi şimdi bana, boşver canım evdeydin sen dimi, yat yayıl bugün evde tatil yap kendine
oh geçmiş olsun bizde iki hafta önce mobilyaları silme işini yapmıştık ama o ne zor bi iş ya, iç dış, kenar derken insan bayağı bir yoruluyo vala, kasık ağrısı çok yorulunca olabiliyo canım bide uzun süre aynı pozisyonda durunca, o nedenle dinlenmeye çalış, ayaklarını hiç üşütme dikkat etbende aldıklarımı sadece kutularıyla dolaplara koydum bir göreyim diye, bu hafta bende yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?