2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aaaaaaaaaaaaaaaaaa serabım niye ağladın be canım, hormonlarmı, yoksa başka bişi mi var kuşum?

herşey kuzumherşey...sadece ne istiyorum biliyor muusn..çekip gitmek şu şehirden 2-3 günlüğüne de olsa kafamı dinlemek istiyorum..herşeyden uzakta sessiz sedasız...

bu sefer hormonlarım tam yerinde çalıştı ve beni haklı çıkarttı canım...ya yeni sustum nefret ediyorum herşeyden...
canım benimmmmmmmmmmmmmm kocaya mı kızdın nettin.
normalde de kafana takıcagın bişeyse insan iki katı dert ediyo bu haliyle strese sokma oğluşunuuuuu değmezz

evet yaa adigemmm kesin böle bişi olurdu heee bayıldım bunlara, bakalım erkek bebekiimiz nası bişi olcak oda kesin süslü bişi olur, babası gibi dikkat eder giyimine kuşamına

dikkat eder tabii anası giydiricek zaten bi kaç yıl. bir kaç yıl diyorum çünkü şiimdiki çocuklar daha minicikken başlıyolar ben bunu giymem etmem demeye

serommm ne oldu yavrummm

evimiz zemin kat balkonumuz yok öğlenleri parka gidicem işyerinin yanınaaa

en mantıklısı o görünüyo şu an :82: terbiyesiz terbiyesiz oturalım parklarda bahçeelerde göbeklerimizle

bu sefer hormonlarım tam yerinde çalıştı ve beni haklı çıkarttı canım...ya yeni sustum nefret ediyorum herşeyden...

aaa olurmu hiç öle şey seroo, lütfen niçin nefret ediyon biri damarına basmıştır senin öle durup dururken olmamıştır bu, hayat güzel herşeye rağmen, bak negüzel hamişiz, bebiş bekliyoz, gelcek minnaklar mis kokulu bebişlerimiz gelcek

anladım cnm. benimde bayramdan sonraki hafta salı günü doluyo 32 haftam. ama ben tam 5 hafta atmayı düşünmüyorum. eylül başına kadar çalışıp ayrılıcam sanırım.3 hafta daha ancak çalışırım gibi geliyo çünkü ayaklarım iflas etmiş durumda artık.ücretli bitiikten sonrada ücretsiz alıcam bikaç ay bakalım. sağ salim gelse şu bebişlerimiz

Günaydın kızlar nasılsınız?..ben güne berbat başladım...yeni sustum ağlamaktan da gözlerim şişmiş...kafamı dağıtmaya geldim...
nooldu serabım yine neden ağladın ? hamilelik hormonları iyice ele geçirdi seni yaaa:26:

canım benimmmmmmmmmmmmmm kocaya mı kızdın nettin.
normalde de kafana takıcagın bişeyse insan iki katı dert ediyo bu haliyle strese sokma oğluşunuuuuu değmezz

bir an önce oğlumun gelmesini bekliyorum zaten...bir gelse onunla kafamı dağıtcam...

zaten o minnak olmasaydı ben edeceğimi biliyordum kuzu...

nooldu serabım yine neden ağladın ? hamilelik hormonları iyice ele geçirdi seni yaaa:26:
hormonlarında etkisi var kuzu ama bu sefer tamamıyle ben haklıyım...

Kızlar eşim geliyomuş..anladı yaptığı hatanın büyüklüğünü...ben çıktım gelirim birazdan...

herşey kuzumherşey...sadece ne istiyorum biliyor muusn..çekip gitmek şu şehirden 2-3 günlüğüne de olsa kafamı dinlemek istiyorum..herşeyden uzakta sessiz sedasız...
oy kıyamam yaaa çok daralmışın sen bide hamişlik olunca tabi dahada artıyo, yokmu imkan şöle iki gün kaçsan, kafa dinlesen, yada bayramda? kocayla ilgiliyse hallet kız, sen yaparsın zaten dişlisin o konuda ama bilemedim şimdik senin durumunu, takma kafana gülüm, rahatlat biraz kendini

kızlar nasılsnz bakalım bebişler nasıl ya dün aksam kAYınvalidemde iftar vardı sülaleye bende yardm ettm ayakta kaldım bütn gün aksam sırtm belım koptu bugunde canm hıc bişey yapmk istemıyo

merhaba kızlaaaaar dün kızımın odasını sildik bi güzel bu hafta kapitonesinide yerleştirip döşices içini
geçen gün kasık agrısından kıvrandım resmen öldüm öçldüm dirildim sizdede oldumu hiç

kızlar nasılsnz bakalım bebişler nasıl ya dün aksam kAYınvalidemde iftar vardı sülaleye bende yardm ettm ayakta kaldım bütn gün aksam sırtm belım koptu bugunde canm hıc bişey yapmk istemıyo
iyiyiz canım sen nasılsın? baya yormuşun kendini demekki, gerçi artık yormasakta en ufak bişeyde yoruluyoruz, ben cumartesi kocişle havuzlu hana gittim sabah 10da ordaydım, akşam eve girişim ve yatağa yatışım 1 i buldu, eve gelincede evde çalışmaya devam ettik ama pazar bütün gün yattım sanki dünyaları yapmıştım seninnde bu durumun çok normal geldi şimdi bana, boşver canım evdeydin sen dimi, yat yayıl bugün evde tatil yap kendine

oh geçmiş olsun bizde iki hafta önce mobilyaları silme işini yapmıştık ama o ne zor bi iş ya, iç dış, kenar derken insan bayağı bir yoruluyo vala, kasık ağrısı çok yorulunca olabiliyo canım bide uzun süre aynı pozisyonda durunca, o nedenle dinlenmeye çalış, ayaklarını hiç üşütme dikkat et bende aldıklarımı sadece kutularıyla dolaplara koydum bir göreyim diye, bu hafta bende yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum kısmetse

Kızlar eşim geliyomuş..anladı yaptığı hatanın büyüklüğünü...ben çıktım gelirim birazdan...

valla bu dönemde kusura bakmasınlar ama bencilim. sadece kendimi düşünüyorum. ben iyiysem bebişimde iyi çünkü. İnsanların bize özverili olması gerekiyor. Üzme kendini hiç. Hatasını anladıysa ki inşaallah öyledir uzatma boşver. Ne de olsa karnındaki yavrunun babası. Seninde en çok ona ihtiyacın var şimdi

Kızlarrrrrr selammmmm, herkese mutlu, sağlıklı ve güzel bir haftasonu diliyorummm
Biz şimcik dışarı çıkıcaz işlerimizi halledicez, millet hazırlanırken ben de bi göz atayım dedim, ne var ne yuk

ohh ellerinize sağlık canımcım, sağlıcakla mutlulukla kullansın inşallah minişin
kasık ağrısı maleseffff kiii yorgunlugu çok seviyo, fırsat buldukca dinlenmeye calıs

walla maaşallah size ne diyelim darısı başımıza :)

benim dün akşama doğru bebiş bir haraketlendi ve kasıklarıma ciddi ağrı yaptı dönüp duruo ve kasıklarıma sıkıştığında mahvetti beni , bi ara tedirgin oldum, doktoru arasam mı faln dedim , öle bi duruo ki karnımda yamultuo kranımın şeklini resmen ....iyi bişi mi kötü bişi mi bilemedim ? hareketleri hala devam edio biraz daha az ama yine bi yerini beğenemedi bizimki dönüo bakalım :) beni öle gören biri de kranın aşağıda gb falan diince tedirgin oldum :S bi sorun yoktur inşlh , yarın doktor randevumuz var bakalım sabah gidicem inşlh ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…