2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayy benim yıkama ütüleme derdim bitti şükür bu hafta halısını alıp yerleştirip odasını hazır hale getirces inş
ohh ellerinize sağlık canımcım, sağlıcakla mutlulukla kullansın inşallah minişin
kasık ağrısı maleseffff kiii yorgunlugu çok seviyo, fırsat buldukca dinlenmeye calıs
lökosit var bnm idrarda çok oda yapıyo sanırım oooof

benim taaaa ayın 14 ünde
kızımı görsem çok özledim valla

iyiyiz kuzum oğluşumla çalışıyoruz sen nasılsın

Allah yardımcınız olsun şekerim ama sizler iyisiniz ya agır değil demi işin burdakı anneler rahat çalışıyolar netteler hep zaten hafta sonu kımse olmuyo sız izne çıkınca napcaz bizzzzzzzzzz HEY ÇALŞAN ANNELER SIZE DIYORUM bırakmayın bızı işi bırakınca

herkese selam kızlar sabah bi yoğunluk anlatamam kafamı kaldıramadım sabahı okudum biraz kaynatılmış yine :)
kızlar sizinle bi sey paylaşmak istiyorum bebek hareketleriyle ilgili zaman zaman burda farklı arkadasların yazdıkların okudum bebek bugün az hareket etti endişeliyim doktora sorsam mı falan diye kendimden örnek vereceği 10 gündür falan o kadar az hareketr ediyodu kı ben de içten içe acaba bi sıkıntısı mı var diye düşünüyodum ama cok takılmadım hafta sonu ve hala devam eden hareketleri durgun olduğu zamanı telafi etti kızım maşallah dört dönüyo içerde sanırım onlarda bizim gibi anı anlarını tutmuyo ne olur fazla stres yapmayın oluruna bırakın içinizi rahat tutun öle yani paylaşmak istedim :)

iyi adilecim nolsun temızlıgım var bitmek uzere
benım fıstık bugun sakın 2 gundur kudurdu hele dun 1 dk durmadı sabah akşam fingirdek bir kız olacagı kesın yandık bız

sezincim aynen vallahi hareketlerini hissettiğim günden beri en kuduruk günlerini yaşatıyo bana hafta sonundan beri resmen sesime tepki veriyo ya Allahım bu mucize değil de ne :))))))

iyi adilecim nolsun temızlıgım var bitmek uzere
benım fıstık bugun sakın 2 gundur kudurdu hele dun 1 dk durmadı sabah akşam fingirdek bir kız olacagı kesın yandık bız

benimki de öylee
kuduruklar bunlar çok eşim hep diyo anasına çekerse yandık diye
ben de dün temizlik yaptım bugn rahatım misss

cnm işim rhat çok şükür yoğun bi işim yok öyle. hafta sonları bazen evden bakıyorum sizin yorumlara felan ama nickimle hiç girmiyorum. benim eşim bilmiyo buraya üye olduğumu geçmişten felan bulur bakar papaz oluruz valla diye. izne ayrılınca giremiycem maalesef

sezincim aynen vallahi hareketlerini hissettiğim günden beri en kuduruk günlerini yaşatıyo bana hafta sonundan beri resmen sesime tepki veriyo ya Allahım bu mucize değil de ne :))))))

Allaha ınanmayanlar bunu nasıl yorumluyorlar ınan benım aklm ermıyo canım zaten en hareketlı donemler 28-32 miş sonra sadece diz dırsek el bacak hıssedecekmışız hareketler kısıtlanacak ıcerde buyudukçe. ben anlamıyorum zaten kıpır kıpır bı ordan bı burdan otursam kıpırdıyo kalksan kıpırdıyo yatıyom sallıyo beni falannn ALLAHIM ISTEYENHERKESE YAŞATSIN

selam annişler özledik sizi valla bir girip konuşmasak özlüyoz misafirlerim geliyor fırsat bulamadım bugün de ev temizlicem yarın yine iftara misafirim var çok şükür sizler napıyosunuz

e ama arada gelll girrrrrr yaz biz merak ederiz

senin de mi kız seni tekmeleriyle sallıyor benimki de öyle yaa bazen maşallah çok güçlü vuruyor eğer o an uzanıyorsam filan şöyle bir sallayıp sarsıyor beni yaramazım
yağmurcamelek benim de kocam bilmiyor kız buraya üye olduğumu bilse kızar valla bende o işteyken giriyorum sende öyle yap izne ayrıldığında merak ederiz seni sonra

slm kızlar size birşey soracam iki gündür sağ kasigim ağrıyor kızım sürekli sağda ve karnım kasilip duruyor Sizinde oluyor mu sürekli sağda

napıyosun canım kaç gündür seni merak ediyorum ama malum iftara gelen giden oluyor yoğunluktan girip bakamıyorum naptın alışveriş yaptın mı yapıcam diyodun

slm kızlar size birşey soracam iki gündür sağ kasigim ağrıyor kızım sürekli sağda ve karnım kasilip duruyor Sizinde oluyor mu sürekli sağda

benim arada oluyor ama o kadar rahatsız edici değil benim karın kasılmalarım çok rahatsız edici sanki mekik çekmiş de kaslar yanıp kasılıyor gibi oluyor doktora söyledim magnezyum verdi sen kullanıyormusun

napıyosun canım kaç gündür seni merak ediyorum ama malum iftara gelen giden oluyor yoğunluktan girip bakamıyorum naptın alışveriş yaptın mı yapıcam diyodun

slm Cnm alisverisi yaptım tüm ihtiyacımızı aldık Cnm ufak tefek şeyler kaldı birde kızımın yatağı kaldı yakında tasinacagimiz için yatağı almadık ay çok güzel şeyler vardı insan hepsini almak istiyor sen ne yapiyorsun Cnm

herkezee selammm nasılsınız annişler;
ben de durumlar fena çok sancım var bazen bi geliyo kıvranıyorum valla doğum sancısı gibi...bide nefes almakta sıkıntı çekiyorum bazen çok daralıyorum.sizlerdede varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…