ayy benim yıkama ütüleme derdim bitti şükür bu hafta halısını alıp yerleştirip odasını hazır hale getirces inşiyiyiz canım sen nasılsın? baya yormuşun kendini demekki, gerçi artık yormasakta en ufak bişeyde yoruluyoruz, ben cumartesi kocişle havuzlu hana gittim sabah 10da ordaydım, akşam eve girişim ve yatağa yatışım 1 i buldu, eve gelincede evde çalışmaya devam ettik ama pazar bütün gün yattım sanki dünyaları yapmıştımseninnde bu durumun çok normal geldi şimdi bana, boşver canım evdeydin sen dimi, yat yayıl bugün evde tatil yap kendine
oh geçmiş olsun bizde iki hafta önce mobilyaları silme işini yapmıştık ama o ne zor bi iş ya, iç dış, kenar derken insan bayağı bir yoruluyo vala, kasık ağrısı çok yorulunca olabiliyo canım bide uzun süre aynı pozisyonda durunca, o nedenle dinlenmeye çalış, ayaklarını hiç üşütme dikkat etbende aldıklarımı sadece kutularıyla dolaplara koydum bir göreyim diye, bu hafta bende yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum kısmetse
lökosit var bnm idrarda çok oda yapıyo sanırım oooofohh ellerinize sağlık canımcım, sağlıcakla mutlulukla kullansın inşallah minişin
kasık ağrısı maleseffff kiii yorgunlugu çok seviyo, fırsat buldukca dinlenmeye calıs
walla maaşallah size ne diyelim darısı başımıza :)
benim dün akşama doğru bebiş bir haraketlendi ve kasıklarıma ciddi ağrı yaptı dönüp duruo ve kasıklarıma sıkıştığında mahvetti beni , bi ara tedirgin oldum, doktoru arasam mı faln dedim , öle bi duruo ki karnımda yamultuo kranımın şeklini resmen ....iyi bişi mi kötü bişi mi bilemedim ? hareketleri hala devam edio biraz daha az ama yine bi yerini beğenemedi bizimki dönüo bakalım :) beni öle gören biri de kranın aşağıda gb falan diince tedirgin oldum :S bi sorun yoktur inşlh , yarın doktor randevumuz var bakalım sabah gidicem inşlh ...
fındık fıstıklar nasılsınız
fındık fıstıklar nasılsınız
Günaydın kızlar nasılsınız?..ben güne berbat başladım...yeni sustum ağlamaktan da gözlerim şişmiş...kafamı dağıtmaya geldim...
hoşgeldin canım nbrr?
senin fıstık napıyoo
iyiyiz kuzum oğluşumla çalışıyoruz sen nasılsın
iyi adilecim nolsun temızlıgım var bitmek uzere
benım fıstık bugun sakın 2 gundur kudurdu hele dun 1 dk durmadı sabah akşam fingirdek bir kız olacagı kesın yandık bız
iyi adilecim nolsun temızlıgım var bitmek uzere
benım fıstık bugun sakın 2 gundur kudurdu hele dun 1 dk durmadı sabah akşam fingirdek bir kız olacagı kesın yandık bız
Allah yardımcınız olsun şekerim ama sizler iyisiniz ya agır değil demi işin burdakı anneler rahat çalışıyolar netteler hep zaten hafta sonu kımse olmuyo sız izne çıkınca napcaz bizzzzzzzzzz HEY ÇALŞAN ANNELER SIZE DIYORUM bırakmayın bızı işi bırakınca
sezincim aynen vallahi hareketlerini hissettiğim günden beri en kuduruk günlerini yaşatıyo bana hafta sonundan beri resmen sesime tepki veriyo ya Allahım bu mucize değil de ne :))))))
cnm işim rhat çok şükür yoğun bi işim yok öyle. Hafta sonları bazen evden bakıyorum sizin yorumlara felan ama nickimle hiç girmiyorum. Benim eşim bilmiyo buraya üye olduğumuGeçmişten felan bulur bakar papaz oluruz valla diye. Izne ayrılınca giremiycem maalesef
Allaha ınanmayanlar bunu nasıl yorumluyorlar ınan benım aklm ermıyo canım zaten en hareketlı donemler 28-32 miş sonra sadece diz dırsek el bacak hıssedecekmışız hareketler kısıtlanacak ıcerde buyudukçe. ben anlamıyorum zaten kıpır kıpır bı ordan bı burdan otursam kıpırdıyo kalksan kıpırdıyo yatıyom sallıyo beni falannn ALLAHIM ISTEYENHERKESE YAŞATSIN
slm kızlar size birşey soracam iki gündür sağ kasigim ağrıyor kızım sürekli sağda ve karnım kasilip duruyor Sizinde oluyor mu sürekli sağda
napıyosun canım kaç gündür seni merak ediyorum ama malum iftara gelen giden oluyor yoğunluktan girip bakamıyorum naptın alışveriş yaptın mı yapıcam diyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?