2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hayırlı olsun canım güle güle kullanın ben de iyiyim canım misafirlerimiz oluyor kaç gündür onla uğraşıyorum bir gün temizliğini yapıp öbürgün yemeğini yapıyorum yarın artık son davetlilerimiz şimdi evi temizlicem dün de misafirim olduğundan iyice kirlendi...ben de eşimi alışveriş konusunda ikna ettim ağustosta alınacakları alıcaz eyülüde de beşiğini alırız kısmetse

doktoruna sordun mu canım öyle şiddetliyse mutlaka doktoruna görün sor

kız kocalarınızdan gizli ne işler çeviriyonuz bakem Ya ben hiç bişey saklayamam çatlarım demesem , gecen aradım onu kulupten bır kadının bebeği olmuş diye benden de gelen su muydu dıye aklımı başımdan aldın dıyo korkmuş oda yasak artık sana o sıte dedı etkılenıyosun çok benıde panık yaptırıyon dıye , diyomkı ona benım karnımdan foto cekıver bana kulube koycam diyom çekemem diyo neden koyuyonuzkı noluyo koyunca dıyo anlamıyo işte erkek Allahtan kızım oluyoda o benı anlar36

kızlaarr siz kocalarımız bilmiyor diyosunuz biz Bursa tayfası kocaların haberi dahilinde buluşuyoruz bile
daha bu cumartesi neslihakan ve sevdalinka(eskiden çok takılırdı burda şimdi yok) ile görüştk. üç koca göbek süper oldu var mı
bizim gibi dışarda da görüşen merak ettim.

Kızlar sebicikten haberınız varmı en son rahatsızdı bırdaha da gorunmedımı ben mı gormedım

Selamlar,nasılsınız bakalım? Dışarısı çok sıcak klimayı açtık kurulduk kızımla Eşimin haberi var burdan,o da sanal arkadaşlıklara pek inanmaz ve anlam veremez ama biz birbirimizi görmesek de en güzel ve özel zaman dilimimizi paylaşıyoruz,bi de doğsun minnaklar birbirimizi bırakmak yok ama

valla bende saklamam bugün dedim bi fotoşop yapta kızlara karnımı gösteriyim

ben hep bahsediyorum kızlar söyle böyle diye eski topikten arkadaşları isim olarak filan biliyodu asker yarenlerinden olanları

Ne güzel yaptınız,haberim var..Bursa da hala yaşıyor olsaydım ben de size katılacaktım ama nasip olmadı

selam annişler özledik sizi valla bir girip konuşmasak özlüyoz misafirlerim geliyor fırsat bulamadım bugün de ev temizlicem yarın yine iftara misafirim var çok şükür sizler napıyosunuz

Vallah maasallah size. Ben bu sene kimseyi iftara almadim, sadece davet kabul ettim
Cok yoruluyorum. Seneye artik kismetse.

kızlar bu haftasonu annemlerle kuzenim geldi kuzenim gelirken bu bornoz takınımdan almış çok sevimli ben hiç düşünmüyordum bornoz almayı

e ama arada gelll girrrrrr yaz biz merak ederiz

kızlar valla evde izinliyken zaman geçmezse dayanamaz girerim gibi geliyo siteye bakalım inşallah yakalanmam. geçmişi silmeyi öğrenmem lazım haha
evet cnm bende hiçbirşeyi saklayamam ama bunu gizledim kızacagını bildiğim için.facede bazı gruplara üyeyim ben onlara bile kızıyo ne yazıyon herşeyini diye. anlamıyo erkek işteama izne ayrılınca nasıl dayanıcam buraya girmeden bilemiyorum:26: bi yolunu bulmam lazım. geçmişte hangi siteye girmişim buluyo adam yaa radar gibi

Ben de saklayamam bende bahsediyorum kizlar soyler diyor falan yahu sizin orda epey bi grubunuz olusmus anlasilan diyor
Ama arada bizimki de kiziyor yasaklicam sana girme bak seni etkiliyor falan diyor.
Bizim erkek geliyor artik o da babasi gibi mi olur bilemiyorum :44:

Aaaa ne guzel yapmissiniz...

sizi gidiler bu topikten önce de tanışıyo muydunuz:44:benmki okumama filan bişi demiyo üye oldugumu da biliyo ama görüştürmez ben diyimevhamgillerden biraz da..

geçmişi temizle yaparsın hiç bişey görmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…