slm Cnm alisverisi yaptım tüm ihtiyacımızı aldık Cnm ufak tefek şeyler kaldı birde kızımın yatağı kaldı yakında tasinacagimiz için yatağı almadık ay çok güzel şeyler vardı insan hepsini almak istiyor sen ne yapiyorsun Cnm
herkezee selammm nasılsınız annişler;
ben de durumlar fena çok sancım var bazen bi geliyo kıvranıyorum valla doğum sancısı gibi...bide nefes almakta sıkıntı çekiyorum bazen çok daralıyorum.sizlerdede varmı ?
slm kızlar size birşey soracam iki gündür sağ kasigim ağrıyor kızım sürekli sağda ve karnım kasilip duruyor Sizinde oluyor mu sürekli sağda
senin de mi kız seni tekmeleriyle sallıyor benimki de öyle yaa bazen maşallah çok güçlü vuruyor eğer o an uzanıyorsam filan şöyle bir sallayıp sarsıyor beni yaramazım
yağmurcamelek benim de kocam bilmiyor kız buraya üye olduğumu bilse kızar valla bende o işteyken giriyorum sende öyle yap izne ayrıldığında merak ederiz seni sonra
Kızlarrrrrr selammmmm, herkese mutlu, sağlıklı ve güzel bir haftasonu diliyorummm
Biz şimcik dışarı çıkıcaz işlerimizi halledicez, millet hazırlanırken ben de bi göz atayım dedim, ne var ne yuk
kız kocalarınızdan gizli ne işler çeviriyonuz bakemYa ben hiç bişey saklayamam çatlarım demesem , gecen aradım onu kulupten bır kadının bebeği olmuş diye benden de gelen su muydu dıye aklımı başımdan aldın dıyo korkmuş oda yasak artık sana o sıte dedı etkılenıyosun çok benıde panık yaptırıyon dıye , diyomkı ona benım karnımdan foto cekıver bana kulube koycam diyom çekemem diyo neden koyuyonuzkı noluyo koyunca dıyo anlamıyo işte erkek Allahtan kızım oluyoda o benı anlar36
Ne güzel yaptınız,haberim var..Bursa da hala yaşıyor olsaydım ben de size katılacaktım ama nasip olmadıkızlaarr siz kocalarımız bilmiyor diyosunuz biz Bursa tayfası kocaların haberi dahilinde buluşuyoruz bile
daha bu cumartesi neslihakan ve sevdalinka(eskiden çok takılırdı burda şimdi yok) ile görüştk. üç koca göbek süper olduvar mı
bizim gibi dışarda da görüşen merak ettim.
Kızlar sebicikten haberınız varmı en son rahatsızdı bırdaha da gorunmedımı ben mı gormedım
selam annişler özledik sizi valla bir girip konuşmasak özlüyoz misafirlerim geliyor fırsat bulamadım bugün de ev temizlicem yarın yine iftara misafirim var çok şükür sizler napıyosunuz
e ama arada gelll girrrrrr yaz biz merak ederiz
kızlar valla evde izinliyken zaman geçmezse dayanamaz girerim gibi geliyo siteyesenin de mi kız seni tekmeleriyle sallıyor benimki de öyle yaa bazen maşallah çok güçlü vuruyor eğer o an uzanıyorsam filan şöyle bir sallayıp sarsıyor beni yaramazım
yağmurcamelek benim de kocam bilmiyor kız buraya üye olduğumu bilse kızar valla bende o işteyken giriyorum sende öyle yap izne ayrıldığında merak ederiz seni sonra
evet cnm bende hiçbirşeyi saklayamam ama bunu gizledim kızacagını bildiğim için.facede bazı gruplara üyeyim ben onlara bile kızıyo ne yazıyon herşeyini diye. anlamıyo erkek iştekız kocalarınızdan gizli ne işler çeviriyonuz bakemYa ben hiç bişey saklayamam çatlarım demesem , gecen aradım onu kulupten bır kadının bebeği olmuş diye benden de gelen su muydu dıye aklımı başımdan aldın dıyo korkmuş oda yasak artık sana o sıte dedı etkılenıyosun çok benıde panık yaptırıyon dıye , diyomkı ona benım karnımdan foto cekıver bana kulube koycam diyom çekemem diyo neden koyuyonuzkı noluyo koyunca dıyo anlamıyo işte erkek Allahtan kızım oluyoda o benı anlar36
kız kocalarınızdan gizli ne işler çeviriyonuz bakemYa ben hiç bişey saklayamam çatlarım demesem , gecen aradım onu kulupten bır kadının bebeği olmuş diye benden de gelen su muydu dıye aklımı başımdan aldın dıyo korkmuş oda yasak artık sana o sıte dedı etkılenıyosun çok benıde panık yaptırıyon dıye , diyomkı ona benım karnımdan foto cekıver bana kulube koycam diyom çekemem diyo neden koyuyonuzkı noluyo koyunca dıyo anlamıyo işte erkek Allahtan kızım oluyoda o benı anlar36
kızlaarr siz kocalarımız bilmiyor diyosunuz biz Bursa tayfası kocaların haberi dahilinde buluşuyoruz bile
daha bu cumartesi neslihakan ve sevdalinka(eskiden çok takılırdı burda şimdi yok) ile görüştk. üç koca göbek süper olduvar mı
Eki Görüntüle 766906
kızlar bu haftasonu annemlerle kuzenim geldi kuzenim gelirken bu bornoz takınımdan almış çok sevimli ben hiç düşünmüyordum bornoz almayı
kızlaarr siz kocalarımız bilmiyor diyosunuz biz Bursa tayfası kocaların haberi dahilinde buluşuyoruz bile
kızlar valla evde izinliyken zaman geçmezse dayanamaz girerim gibi geliyo siteyebakalım inşallah yakalanmam. geçmişi silmeyi öğrenmem lazım haha
evet cnm bende hiçbirşeyi saklayamam ama bunu gizledim kızacagını bildiğim için.facede bazı gruplara üyeyim ben onlara bile kızıyo ne yazıyon herşeyini diye. anlamıyo erkek işteama izne ayrılınca nasıl dayanıcam buraya girmeden bilemiyorum:26: bi yolunu bulmam lazım. geçmişte hangi siteye girmişim buluyo adam yaa radar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?